![]() |
Fide mi? Çok sevinirim.Aslında oğlumun okulu nedeniyle arasıra sizin oraya geliyorum ama hafta arası...Belki de uygun bir pazar günü ben sizi bir kaç dakikalığına rahatsız ederim...
|
Olur tabii, beklerim.
|
Sevgili limon,
Kaya terelerinin çiçekleri geçti mi? Ben de haftasonu 2 kök aldım. Çiçekli durumdalar ama yakında geçer sanırım, daha çok gelecek seneye yatırım olarak aldım. Arabis adıyla satıyorlardı. |
Çiçekleri geçti, tek tük var bazılarında. Bol tohum kapsülü oluşturdu ama daha tohumlar olmadı. Bir aydan fazla yoğun çiçekleri kaldı, ben çok sevdim bu bitkiyi, umarım siz de seversiniz.
|
Kaya teresinin kışın yeşil aksamı kayıp mı oluyor, yoksa benimki öldü mü? :(
|
Kışın yeşil kalıyor Gilan. Şu anda tepelerden yeni sürgünler vermeye başladı. Bu bitkinin yaprakları da oldukça güzel. Saksı çiçeği olarak ta oldukça güzel görünüyor. Mevsimliklere güzel bir alternatif olduğunu düşünüyorum.
|
3 Eklenti(ler)
Sağ ol limon, bu durumda benim iki kök öldü sanırım. :(
Kaya teresinin pembesi de varmış bu arada, tohumlarını aldım. Beyaz zaten var diye almamıştım bir de... Eklenti 127679 Eklenti 127681 Eklenti 127682 |
Pembesi de çok güzelmiş. Ben beyazdan gönderirim sana üzülme. Adresini bekliyorum.
|
Kaya teresi - arabis - bir diğer adı da "gümüş sepeti"ymiş.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025