![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili beka, çok naziksiniz, çoook teşekkürler ederim.
Bendeki beyaz da geliştiğinde paylaşıma sunacağım. |
Adalet hanım benide unutmayın.:))
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Geçen yıl Coyote beyaz C. carpatica tohumlarını ekerken bir saksı da bana hazırlamıştı. Kendisinin saksısında bir çiçek açtı sizinkiyle aynı fakat film orada bitti:) Bir süre sonra "ben kendiminkini söktüm seninki duruyor" haberi geldi. Neden diye sorduğumda yapraklarının ıspanağa döndüğünü, çiçeklenmesinin de pek öyle ahım şahım olmadığını, beğenmediğini söylemişti. Bir görüştüğümüzde benim saksım geldi, kışı atlattı, baharda gelişmeye başladı. Amma velakin, şimdi gerçekten Coyote'nin dediği gibi benimkinin yaprakları da özellikle gölgede kalan taraftakiler ıspanaklaşmaya! başladı. Bir kıyaslama olsun diye bizim mavişle birlikte bir göstereyim dedim. Yapraklarının komikliğine bakar mısınız. Siz deneyimlisiniz bundan sonra ne olacak? |
Sevgili Nevsune hanım, benimkinin bu günlerdeki durumu şöyle.
Alıntı:
Bu sene çok keyifli olduğunu görüyorum, daha çok sarı yonca gibi yaprakları, böyle de güzel bence, carpaticalar daha kalın dallı ve sarkıp genişleme eğilimindeler, yapraklarının iri olması normal bence. Aydınlık bir yere alırsanız yaprak yapısı da küçülecektir diye düşünüyorum. Gelişmeleri buradan yazar fotoğraflarım. |
Mesajınıza özelden cevap atmıştım fakat alamadığınızı ikinci mesajınızdan anladım. Size tekrar mesaj attım alamazsanız beni lütfen haberdar edin.
|
Sevgili beka, üstteki mesajınız kime yazıldı?
|
Bu kadar güzel bir çiçeğin sökülmesi çok yazık! Mavişi henüz çiçekli görmedim fakat beyaz açınca çiçekten yaprakları bile görünmüyor. Muhteşem bir görüntü! Gölgeyi çok sevdiğini sanmıyorum bir ara gölgedeydi ve suyunu ihmal etmiştim çiçeklenmesi çok azalmıştı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Yere diktiğim bitkiler oldukça gelişip ,yayılmaya başladı.
Eklenti 400473 Eklenti 400474 Saksıya hapsolmaktan kurtulunca mutlu oldular. Eklenti 400472 Bu resim bugün çekildi.Gelişmeleri farkediliyor. Evimizin giriş kapısının iki yanında büyüyorlar. :) Bunu Baumaksta buldum, 3 saksı vardı. Alıp büyükçe bir saksıya geçirdim birlikte büyüyecekler. Eklenti 400475 |
Sevgili Hülya, her bitkiniz, her zamanki gibi harikalar. Maşallah!.. Ellerinize sağlık.
|
Sevgili Hülya;
En sondaki bildiğimiz maviş, diğerleri carpatica ola bilir. Gerçekten çok güzel görünüyorlar. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025