![]() |
Sn hira , bence bu riske girmeyin.
|
Alıntı:
Yazıktır kıyamam. |
Alıntı:
Pembeyi alırken en büyük çiçekli olduğu söylendi, ama henüz açmadı. Rizom takası yapılır, köleksyonumuzu zenginleştirelim.;) Pembeden 15 cm yedek bitkim oldu. |
Alıntı:
Sn. Jezebel, çook uyanıksınız, pışıkk :) |
Alıntı:
O sizin şahsi fesatlığınız. :) |
merhaba,
sizlere danışmak istediğim bir konu var...Benim küçük bir kohleria çiçeğim var, bugünlerde yaprak uçların da kuruma oluyor, galiba bakımın da bir hata yapıyorum , bu konu da bana yardımcı olabilirmiisiniz??? |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Bir de bu var ama ne olduğunu bilmediğim içim paylaşmadım.
Eklenti 531173 Eklenti 531174 Kohleria değil sanırım, da ne:confused: |
Ama buda çok güzel...Karşılıklı baharda takas yapabiliriz...
|
Alıntı:
|
İkiside harika görünüyor gerçekten sevgili Jezebell kohlera olmasada çiçeği çok güzelmiş güle güle büyüt:)
|
Alıntı:
Tün episkialardan aldığım çelikler yerinde sayıyor da... |
Alıntı:
Buldum Gloxinella lindeniana. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...-_DSC07426.JPG http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...fd4f7d5966.jpg Çok geniş bir aileymiş :) |
aranıza yeni katılmış üyeyim
şeyma çiçekçilikten 5 çeşit sipariş verdim geldi de ama benim özellikle istediğim klasik kırmızı olan istediğiniz ucret karşılığı bana gönderme imkanı olan var mı? |
Alıntı:
|
Sevgili jezebel beyaz çiçekli olan bitkiniz Achimenes diğer adı ile kağıt çiçeği.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Achimenes değil. Gloxinella lindeniana (Kohleria lindeniana) |
Sanırsam İnci menekşesi deniyor bunlara ama emin değilim
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Lütfen bilgi verin paylaşırsanız çok teşekkürler sağolun
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Çok güzel
|
merhaba ...
Alıntı:
|
Tüm çiçekciler de aramama rağmen bu çiçekten bulamadım acaba istanbul'da gören bilen var mı ?
|
Sn.bestdelen gelişmeler ne alemde? Merak içindeyiz burada biz :rolleyes:
Alıntı:
|
15 türden sadece 3 tür çiçek tomurcukları oluşturdu bu arada yurt dışından bir arkadaş bu hafta birkaç hediye rizom göndermiş artık kapıda postacı bekliyorum.
|
Kohleria 'Sunshine'
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Kohlerıa (Japon küpesi)
''Üyelerin balkon ve terasları'' bölümünü incelerken Laleci_3 arkadaşın sayfasında bu çiçeği gördüm. Şimdi bir yerden bulduğum fideyi saksıya diktim. Yalnız bu çiçek hakkında etraflıca bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak isterdim. Çiçeğin diğer adı ''Komşu çatlatan''.
|
Alıntı:
.....telefondan tapatalk.... |
Kohleria çeşidi çoğaltıp satan arkadaşlar buradan duyurabilir mi? edinmek istiyoruz, çok seviniriz
|
1 Eklenti(ler)
Uzun Ömürlü
Eklenti 559625 Ve çok tatlı. Takas ve Paylaşım başlığı açalım mı? Bende sadece iki adet var. |
Alıntı:
Sadece iki çeşit var.
Aynından 5' er adet üretebilirim. Farklı bir türe sahip olanlarla takas etmek üzere tabi ki :) |
Çoğaltmayı tam bilemiyorum. Kolayı varsa öğretirseniz takas yapalım. Hangi çeşitler var sizde?
Bendeki tam açınca rengine bakıp ben de takasa girebilirim.
|
Alıntı:
Bir dal kırıp suda köklendirebilirsiniz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025