![]() |
|
![]() |
#1351 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Bu arada diatomit'e ekmiştim söylemeyi unutmuşum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-01-2011
|
Teşekkür ederim eklediğiniz için siz üç adet ekmişsiniz sanırım ben 3 ayrı çeşitle toplam 15 adet ektim. İnşallah beni üzmezler çıkarlarsa bende resimlerini eklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Mart yaklaştığından kedim ilginç davranışlarda bulunmaya başladı. Kumundan başka her yeri tuvalet olarak kullanır oldu. Normalde çiçeklerimin olduğu oda kapalı duruyor, bir ara kaçıvermiş ve plumeriamın toprağını eşelemiş, tam tuvaletini yaparken yakaladım. Ama çok geçti. Toprağını değiştirmeli miyim? Bir zararı olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Alıntı:
Teşekkürler Sn agozce ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-01-2011
|
Ektiğim pulumeri tohumlarından ancak 1 tanesi çimlendi malesef ama onada şükür şuan 2-3cm boyunda. Saksıya almak için ne kadar beklemeliyim **** yapmam gereken özel bişey varmı? Bettyycim sizinkiler bizimkine göre abla oldular deneyimlerinizi merakla bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili iremsude daha önce de belirttiğim gibi 2 gün ılık suda bekletip tohumları elimle çıtlattım oldukça kalın kabuklu çünkü ve tohumun püskül gibi olan tarafı üste gelecek şekilde ektim ve bugün kotiledondan sonraki yapraklarda iyice açıldı birde direkt kaloriferin üzerinde duruyor. Her sabah da spreyle fıs fıs yapıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-05-2010
|
Merhaba, Malumunuz artık yavaş yavaş yaza doğru gidiyoruz. Ben geçen sene ektiğim plumerialarımdan 7 tanesini yaşatabildim. Şuan bağzıları dökülen yaprakların yerine yenilerini çıkarmaya başladı. Bu sene saksı topraklarını değiştirmek istiyorum hangi zamanı önerirsiniz değişim için? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-05-2010
|
hafta sonu değiştirelim bakalım nasıl olacaklar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Bet'i ablacım maşallah güzel gidiyor büyümeleri. Arka planda tohum ektiğin kaplar (genellikle peynir kapları) çok güzel oluyor. Hem sera ortamı yaratıyor hemde daha düzenli oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-02-2010
|
Benim pulmeram |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-02-2010
|
İyi akşamlar bu da şu anki hali |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Anamurda sitemizin bahçesinde vardı ben lisedeydim geldiğinde nasıl dikilmişti fidandı galiba net hatırlamıyorum yıllardır var bahçede çok güzel de açar bir kusuru Kırehirde olmaması Kardinalçiçeği, Lapa inciri (dikenli yemiş), portakal ağaçları, caddelerdeki palmiyeler, incir v.s. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Ağaç Dostu
|
Plumeria "Dwarf Deciduos White" 5 tohum sipariş etmiştim. Bu malümunuz beyaz açan bir cüce Plumeria. Bakalım bu cüceler ne zaman açacaklar ![]() Çiçekleri 5 inç'miş, her kaç cm.'ye tekabül ediyorsa. ![]() "5 inç = 12.7 santimetre`dir" dediler ... Düzenleyen Jezebel : 16-03-2011 saat 05:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Merhaba, Benim Plumeria henüz yapraklanmadı ve bildiğiniz üzere uzun bir sopa şeklinde ![]() Yalnız yapraklanma olması gereken uç kısmında siyahlaşma var. Bu mantar **** virüsmüdür? Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Ağaç Dostu
|
Okuduğum kadarıyla yaprak çıkarma zamanında bir morarma oluyormuş ama benimkinin durumu çürüme gibi görünüyor. En iyisi haftasonu bir fotoğrafını çekeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf ekleyemiyorum maalesef.. Ama uç kısımdan başlayarak 10 cm kadar bir yumuşama var. Ne yapmam gerekir yardım lütfen... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jezebel; Yalnız uçta yumuşama var dışarıdan bakıldığında hafif buruşmuş gibi, alt kısımlarda bir şey görünmüyor. Kurtarma şansım yok mu yani? Uçtan budama yapsam yan dal verir mi acaba? Çok üzüldüm.. Cemo göndermişti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|