![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzülmeyin sevgili Trida, yalnız değilsiniz ![]() Ben de bu sene 45 fideden birini bile yaşatamadım, seneye bahçeye dikmeyeceğim, saksıda da pekala olabiliyor. Sayın Şevket Yaşar, bu güzelliklere sahip olabildiğiniz için çok şanslısınız, süper olmuşlar, seyrine doyum olmaz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yoğurt kovasındaki morumdan sonra diğeri de pembe açtı...5 fideden 2 si beni mutlu etti.. Düğün arası gelen giden göz koydu ama ben uyanık sakladım arka odaya )Teşekkürler sn.kgursan..En kısa zamanda foto koyacağım.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2009
|
Benimkiler de çok güzel açtılar ama yapraklarında lekeler oluştu , acaba güneşten olabilir mi? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
lisianthus
Yaz başı yapılan çeliğin çiçek vermesi ,yeni yan sürgünlerden çelik yapılmasını uygun görüyorum |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim de 35 taneden sadece 5 tanesi yaşadı ve dün ilk çiçek beyaz açtı. Çok güzel bir çiçekmiş. Umarım diğerleri farklı renk açarlar. ![]() Sn. kartopu nasıl lekeler bunlar? Fotoğraflarsanız mutlaka yardımcı olan olacaktır. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Açan lisianthuslarımdan bir kaçı: |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Lisianthus
Bu 2 renkten Tohum almak için özen gösteriyorum Düzenleyen ahmeter : 15-08-2010 saat 16:23 Neden: HATA |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Kesinlikle sıcağı-güneşi seven, suyu sevmeyen bir bitki... Bahçedeki lisiler tatil nedeniyle 9 gün sulanmamasına rağmen tam güneş altında hiçbirşey olmadı. Kamil Beyden aldığım 20 fide eksiksiz çiçek açtı... Teşekkürler kgursan ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Tohumdan zor yetişiyormuş Deneyeceğiz umarım başatrırız .benimde her renkten olan licilerim çok güzel açtı .Çok uğraştım ama buraya resim yükleyemedim .Tohum keseleri kocaman .İyice kurusun hepsini paylaşacağım . |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Lisianthus
Resimde görünen tepe çeliği 3 ay evvel alındı ve çiçeğe geldi yeni çelik olacak sürgünler henüz meydana gelmedi bekliyorum benim de bu sene tohumdan yetiştirdiğim bir bitki henüz teçrübem yok Ben yaptığım zamanlar sizlerede izah eder burada gösteririm |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni açanlar: |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
lisianthus
Lisianthuslar Kendileri güzel birde güzel resim veriyorlar |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın limon
Selluka tohumlarınızı merak ediyorum |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın limon, Teşekkür ederim. Ben de onun rengini çok beğendim. Ayrıca yeni açan alttaki lisiye de bayıldım. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Müjdee! Bauhaus'a taze taze Lisiler gelmiş dün, hemen aldım 25-30 santim boyda, saksıda satılan fidelerin fiyatı 2 lira. Beyaz, pembe ve mor renkler var. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdi İstanbul'da olmak vardı... |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Seneye inşallah geniş saksıya dikeceğim, güneş gölge taşır dururum artık ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |