![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili limon, çok teşekkür ederim. Bu çiçeğe ilk sizin resimlerinizle vuruldum zaten. O nedenle tecrübeleriniz benim için çok önemli. ![]() Alıntı:
Bu durumda anlaşıldı, tepe budaması yapıyorum. ![]() Teşekkürler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Uzman16, o fotoğrafı fark etmemiştim. Çok aydınlatıcı, teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu.
|
Değerli arkadaşlar UYARI!! Geçen yıl diktiğiniz yerlere tekrar dikmeyin. Gelişmeyebilir. Köklerin gelişimi için dikeceğiniz yerin toprağını şimdiden kabartıp hazırlayın. İlk amaç KÖK GELİŞİMİNİ SAĞLAMAKtır. Ne kadar iyi kök gelişimi, o kadar güzel bitki dir. Bu kural bütün bitkiler için geçerlidir. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sayın KGürsan, Bu çiçek ailece çok hoşlandığımız bir çiçektir. Bu yıla kadar yazları Yalova'ya geldiğimizde Pazar'da bolca buluyor ve kesilmiş halde alıp evimizde vazoda haftalarca diri tutuyorduk. Sizin de Lisianthus'lar için emek verdiğinizi görmek beni çok mutlu etti. Bu yaz Yalova'ya geldiğimizde sizi de ziyaret edip Lisianthusları ustasının yerinde görmeyi çok isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu yaz Yalova'ya gelir gelmez ilk işim size ulaşmak olacak. Kolaylıklar diliyorum. Selamlar. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Bol güneş istediğini geçen yıl ben de gördüm. Öyle günde 2-3 saat yeterli olmuyor, ciddi güneş istiyor. Benimkiler hem geç açmış hem de 1-2 çiçekle mevsimi bitirmişti. Bu yıl tam gün güneş alabilecekleri pencere önü ayarlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu.
|
Geçen yıl yaşadığına göre şimdi niçin taşımak gereği duydunuz? yarı gölgede de açarlar. diğer taraftan ne kadar topraklı taşısanız da köklerin bir kısmı boşa çıkar olumsuz etkiler. Bence yerinde kalsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
okuyunca böyle bir düşünce oluştu bende . Onbir kökten sadece birinin çiçeğini görebilmiştim . Ölmelerini istemem . Önerdiğiniz gibi yerlerinde bırakacağım . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu.
|
Oğuz bey., bu nasıl olur? 11 kök diktiniz sadece 1 tanesi çiçek açtı öylemi, ben mi yanlış anladım.? Diktiğiniz yer çok koyu gölge, ağaç altı filan mıydı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şu anda ise çiçek dalları uzamaya başladı . 2-3 sürgün halindeler . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu.
|
Selam kumyaka., Soğanlı değil. Fide. Tohumdan yetişme. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu.
|
Sn Trida Lisianthus ile bilgileri bir başlığa özetlemişti , Ama ben "burada" diyemiyorum. Bu sayfada olması yeni arkadaşlara bilgi vermek yönünden faydalı olacak. Yardım edecek bir arkadaş var mı? Trida nın özetlemesini nasıl "burada " diyebilirim.? Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2009
|
Sevgili kgursanın gönderdiği lisilerimi az önce ektim inşallah büyütürüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Kamil bey lisiler elime ulaştılar eşim havaleyi bu gün yaptı,çok teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Ben de ![]() Emeğinize sağlık Kgürsan Bey. Sayenizde bu güzel bitkiye bahçelerimizde yer açtık. Mavi beyaz katmerli, Beyaz, Koyu Mor renkte 100 fideyi aynı yere diktim. Gelişmeleri fotoğraflamaya çalışacağım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Bu lisiler geçen yıl Kenan Bey'den açmış kocaman bir buketle birlikte hediye gelmişti. Kışa girerken budadım Şimdi yeni sürgünlerini büyütmeye çalışıyorlar. Ayrıca bir kök de sevgili limon'un hediyesi var, o da yaşıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Bu yıl aldıklarımı da kargodan geldiği gün ektim. Sıra hep beraber çiçeklerini görmeye geldi. Siparişle beraber hediye gelen begonyalar da ekildi hemen.Teşekkürler Kenan Bey. Düzenleyen Vildan Sönmez : 30-04-2010 saat 19:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|