![]() |
|
![]() |
#693 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Sayın Ülkü süper bir fikir bu. Hazır satılan bişey değil mi kullandığınız malzeme. Sanırım daha farklı bir şeklini görmüştüm satala kasesi gibi bir şeyin dışında. Bununla bence petunya da çok güzel olur. Bir de yukarı asınca çiçek topu gibi olur. Güle güle büyütün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Sayın ÜLKÜ çok güzel olmuş büyümüş çiçeklenmiş hali muhteşem olacak gibi gözüküyor. Çiçeklerinizi nasıl yerleştirdiğinizi yazarmısınız? Sularken toprak deliklerden akıp gitmiyormu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Moderatör
|
Mutlaka çok güzel olacak, ellerinize sağlık. Ben sizin yerinizde olsam, en alttaki son iki sıra deliklerine ekmezdim, biliyorsunuz bu ipek çiçekleri yayılırlar ve sarkarlar. Bu durumda alt sıradakiler yerlere değecek, üstten askıya alsanız, saksı içindekiler pek gözükmeyecek. Yine de renk renk açtıklarında güzel bir görüntü sergileyecekler, güle güle büyütün. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=691 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl pet şişesinde denemiştim, bu senede bu sepet aklıma geldi. Daha zahmetsiz, toprağı sepete doldurup suladım, yandaki deliklere kürdan yardımıyla fidecikleri diktim. Sulamayı azar azar yapınca problem olacağını zannetmiyorum. Arkadaşlar beğenmenize sevindim. Güler hanım, bir sepetim daha var. Önerilerinizi o sepette uygulayacağım. Teşekkür ederim. Düzenleyen Ülkü : 17-05-2010 saat 15:38 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2010
|
Merhabalar; bende çimlendirmeyi denediğim tohumlarım çimlenme konusunda başarılı oldum ancak daha sonradan hepsi daha 2 yaprak iken soldular nedeni nedir yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Ülkü hanım teşekür ediyorum açıklamanız için bende deniyeceT tohum bekliyorum. Tabi onları çimlendirip fide elde etmeyi başarabilirsem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
Sayın acemifüsun kedi tırnaklarınız çok güzel.=)Ben tohumları Mart ayında ekmeme rağmen sizinkilerin yarı büyüklüğüne ancak ulaştı.1,5 ayda böyle güzellik,harika...Bu da sanırım İzmir'in sıcak,güneşli günlerinden olsa gerek.Güle güle büyütün. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili acemifüsun, Ne güzel yetiştirmişsin ipekleri, kutluyorum canım. Ben de bu sene tohumdan yetiştirmeyi deniyorum. İlk ektiğim tohumlarda geriye pek bir şey kalmadı gibi. 2-3 tane 4 yapraklı minişler var. Yeniden tohum ektim, çimlendi. Hala 2 yaprakları var ve çok cılızlar. Adam olacaklar mı diye kara kara düşünmekteyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili maki01 teşekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
Benim tohumdan yetiştirdiklerimde iyice gelişti, tabi yetişmiş aldığımda çiçeklendi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Ağaç Dostu
|
Sayın asya- çok güzel çiçek açmışlar,kendi yetiştirdikleriniz de oldukça güzel büyümüş.=)Sol taraftaki bitki de gözüme takıldı,çok şirin duruyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Dilse teşekkür ederim, iki yanında duranda sukullent türlerinden, soldaki olanın adı sedum anglicum. Bende bu sene sahip oldum gelişimi çok güzel gidiyor bakalım. tohumdan yetiştirdiğim kedi tırnaklarım biraz sıkış sıkış oldu ama ayırmaya cesaret edemiyorum gelişim yavaşlar diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Ağaç Dostu
|
![]() Çok diri duruyorlar ama,bu sıklıktan etkilenmicek gibiler.Ben de bu sene sık dikmişim,hem de çok...Kıyamadım çoğuna,minicikken tek tek ayırdım ama yine çok sık oldu,sanki hiç seyreltilmemiş gibi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Ağaç Dostu
|
Sn. ankara küçükler ama iyi görünüyorlar, havaların ısınmasıyla dahada hızlı büyüyeceklerdir en azından benimkisimöyle oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |