![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2009
|
Kedi tırnağı mevsimlik çiçek mi? Kışın yaprağı hiç kalmıyor mu? İlk defa bu sene yetiştirdim de.Bilen varsa sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2009
|
emre 2000; Evet tek yıllık bir çiçek ama üzülme seneye tohumlarından bir daha çıkar. Sevim Hanım; Benimkilerde sararmaya başladı artık ipeklerim kuruyor ama sarı hala inatla hergün birkaç tane daha açıyor.Bu seneki ipek keyfimiz bitti sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2009
|
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Bilgiyi paylaşmak ne kadar güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Sn Sakagun kedi tırnaklarınız da saksılarınız da çok renkli görünüyorlar maaşaallah, saksıların tamamını görme şansımız var mı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
|
Sn emy 83 kedicikleriniz çok canlı görünüyorlar maaşallah güle güle büyütün . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Ağaç Dostu
|
Sn Sakagun çok güzel bir fikir çok da şık olmuş ellerinize sağlık güle güle büyütün çiçeklerinizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
|
emy 83; DefneD. haklı rozet çiçeği onlar ipeklerin çok güzelmiş inşallah bütün çiçeklerin böyle güzel olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
|
Sn emy 83 rozet çiçeğine burda linda da diyorlar ben çok severim ama henüz sahip değilim .Ayrıca çok yıllık oluyor buralarda kökü geçmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
|
Lalezan; ipekleriniz çok taze görünüyorlar sanırım yeni ekilmiş güle güle büyütün... Düzenleyen hüzün : 06-09-2009 saat 20:30 Neden: harf hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-09-2009
|
bu çiçekle ilğili guzel bır anım var; bır keresinde belediyeye ait bir parkta rengarenk ve sayıca fazla kedi tırnagı tohumu toplamak için çiçeklerin içinde dolaşıryordum kalabalık bana bakıyor ve bende tohum topluyordum nereden gordu bılmeme ama bir polis ekibi yanıma geldı va ne yaptığımı sordu eeeee tabı ikna edemedim son anda ikna olmalarıyla nezarette yatmaktan kurtuludum ama sonunda tohumları aldım bahceme ektim ve süper bı bahce oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-09-2009
|
Arkadaşlar bu çiçek Aydın ve çevresinde cilveli ismi ile bilinir. Gerçekten cilveli olduğu pek söylenemez,arsızdır.Güzel görüntüsünden bu ismi almış olabilir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-09-2009
|
ipeğimin son demleri
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-04-2009
|
Bu sezonun son kedi tırnakları
Israrla açmaya devam eden kedi tırnaklarım..Tohum almak üzere budayacaktım ama yine kıyamadım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2008
|
benimde açmıyor artık ama öylece duruyor. bende tohum almak istiyorum ama neden hala kuruyup tohum vemediler. nasıl alacağım arkadaşlar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sükunet tohumlar her tek bir çiçek kuruduğu zaman altında kesecik şeklinde oluşuyor ve tamamen kuruduğu zaman patlayıp sağa sola dağılıyor eğer toplamazsan büyük ihtimalle seninkilerde öyle oldu seneye aynı saksıdan yine çıkarlar tohum kesesini resimleyebilirsem buraya eklerim daha iyi bir fikrin olur ama bu durumda bu sene geç kalmış gibisin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|