![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Yaylacı, beğendiğinize çok memnun oldum,bende tohumdan ürettim.Bu çiçek kolay yetiştiriciliği yanı sıra böylesine çok ve güzel çiçekler vererek yetiştiricisini çok memnun ve mutlu eden özel bir çiçek.. Size de kolay gelsin efendim,saygı bizden.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-06-2009
|
Tohumdan yetişdirdiğim güzeller[ATTACH] [/ATTACH]Düzenleyen arıkuşu : 25-07-2012 saat 13:12 Neden: eksik harf |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-07-2012
|
çok güzel ve sorunsuz yetişen bi çiçek gerçekten........ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2011
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-05-2012
|
Nihayet bu hale getirebildim. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Merhaba... Tülden etekliklerini giymiş bayram çocuklarının neşesi gelmiyor mu aklınıza sizinde , rengarenk ipek çiçeklerinin her birine baktığınızda ? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Kedi tırnağım yaz başından beri balkonumda saksıdaydı. Dün sabah paramparça halde buldum. Acaba bu çiçekleri kuş eşeler mi? Çünkü çoğunun dalları koparılmaş, köklerinden zarar verilmiş. Böyle bir olay yaşayan var mı, nasıl bir önlem almalıyım? Hiç böyle bir olay yaşamamıştım. Diğer çiçeklerime de zarar verirler mi acaba? |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim ipek çiçeklerimde balkonda ,kuşların eşelediğini hiç görmedim .Bazı köklerde çürüme oldu. Kökü kesip, dallara ayırıp tekrar dikiyorum .Çoğu yeniden köklenip açmaya devam ediyor. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-06-2014
|
Alıntı:
içeriye aldım mecburen inşaAllah tekrar eski haline döner ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-03-2016
|
Kedi tırnağı tohumu
Merhaba, ben internetten kedi tırnağı tohumu sipariş verdim. Siyah toz şeklinde tohum geldi. Gerçekten kedi tırnağı tohumu öyle toz şeklinde mi? Yoksa ben mi kazıklandım. Bilindik bir siteden sipariş verdim gerçi ama emin olamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/1207782-post377.htm http://www.agaclar.net/forum/217308-post27.htm |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Ben de hiç görmemiştim, hatta yaz başından beri aynı balkonda ama çoğunu öldürmüş zaten. Kalanlar da hep zedelenmiş. Artık içeri aldım. İnşallah toparlanır. Teşekkür ederim yine de ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2013
|
Merhabalar.Ben de bu muhteşem çiçeklerle geçen sene tanışmaya nail oldum.Umarım benim kediciklerimin de fotoğraflarını yükleyebilmişimdir. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
|
Bu kediler de son iki gün çektiğim güzelliklerim ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yeni Üye
|
Veee ) |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Ranacım tohumdanmı bunlar eğer tohumdansa bana biraz ayırısan sevinirim bim den tohum aldım hiç verimli çıkmadı. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili nilgün doğan; İpek çiçeği tohumlarını iki sene önce bimden almıştım .6-7 fide çimlendirebildim. Geçen yaz harika çiçek açtılar. Eski mesajlarda resimleri var. Bu sene topladığım tohumlardan yine ektim ama çimlendiremedim incecik büyüdüler sonra kurudular. Yeni resimlerdeki çiçekler geçen sene saksılara dökülen tohumlardan kendiliğinden çıktılar ve çok güzel büyüdüler. Geçen sene olmayan bir çok harika renkte çiçekler açtılar. Bu sene senin için tohum toplarım geçen seneden de tohumum var. Bitkinin dallarından kırıp dikince de tutuyor istersen seneyi beklemeden bir kaç dal verebilirim ,yetiştirmeyi deneyebilirsin. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sezon tesadüfen bahçeye bir miktar yanmış gübre ilavesi yapıldığında bu güzel çiçeklerin de bahçeme taşınacağını hiç düşünmezdim. Çok da iyi oldu doğrusu çünkü insan bu bitkiyi belki özel olarak gidip almaya üşeniyor ama aslında hiç de öyle değil, sıradan, alışılmış gibi görünen bu harika renklere sahip bitkiye her balkonda, her bahçede yer verilmeli. Yazın en güzel renklerini taşıyor bu güzel çiçekler. Artık kışa giriyoruz ve tohumlarını toplayarak, önümüzdeki sezon için değerlendirmeyi ihmal etmeyiniz. Ben de iki kök çıkan bitkimden tohumlarımı toplayarak, şimdiden heyecanla baharı gözlemeye başladım bile ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-11-2012
|
ipeklerim |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-11-2012
|
bahçemden petunyalar
[attach]368288[/att[attach] ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-05-2012
|
Geçen yıldan saksıya dökülen tohumlar çimlenmeye başladı. Bu yıl benim kedi tırnakları sanırım bayağı bir erken açacak. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
EVET HAVALAR ısınınca hemen çıkıveriyor tohumlar, belki ilk çiçekleri siz eklersiniz |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2013
|
İyi günler bende birkaç gün evvel kedi tırnağı aldım bir aktardan. Çankırı'da ikamet ediyorum havalar bu ara bir açıp bir kapıyor ve bazen rüzgarlı oluyor sizce ekim için bir süre daha mı bekleyeyim |
|
|
|
![]() |
|
|