![]() |
|
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
İzmir badem yetiştirmeye gayet uygun iklimde. Yumuşak kabuklu türler diye bir sınıflamamız yok. Sert çekirdekliler; kiraz, şeftali, nektarin, vişne, kayası,erik Yumuşak çekirdekliler;elma,armut,ayva,yeni dünya,trabzon hurması) Sert kabuklular; ceviz,fındık,antep fıstığı,kestane,badem Hangi türü kastediyorsunuz acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2006
|
mine hanım . Ben Araştırma enstitünde Zir. Yük. Müh. Olarak görev yapıyorum. badem ve ceviz yetiştiriciliği uzmanlık alanım. sormak istediğiniz teknik bilgiler için 0226-8142520 veya 0569675566 nolu telofanlardan bana ulaşabilirsiniz. önemli bir hatırlatma Bakanlığımız Badem ve Ceviz yetiştiriciliği ne karşılıksız dekar başına 250 YTL destek vermektedir. Düzenleyen ismailtosun77 : 29-03-2007 saat 13:39 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2006
|
Hoşgeldiniz
İsmail Bey hoşgeldiniz, foruma katılmanız iyi oldu. Sizin gibi uzmanlara ihtiyaç var buralarda... ![]() Bu arada cep telefonu numaranızda eksiklik var bir kontrol edin! Düzenleyen Sebahattin : 14-12-2006 saat 14:38 Neden: kelime düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
syılmaz merhaba, "Modern badem yetiştiriciliği" isimli kitabımı talep ederseniz gönderebilirim. Anaçlar-çeşitler, yetiştirme teknikleri, döllenme biyolojisi vb. tüm konuları kapsamaktadır. Saygılarımla Düzenleyen ismailtosun77 : 26-02-2007 saat 14:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
/
Giriş Tarihi: 07-05-2008
|
iyi çalışmalar öncelikle ben hazinden 3,5 dönüm yer kiraldım burada badem ağacı yapmak isityorum dededen kalma ağaçlardan irilerinden seçip bu ayda toprağa ekebilirmiiym bu ayda olurmu yoksa ne zman ekebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Erdem bey merhaba; Modern meyve yetiştiriciliği için fidan desteği ülkemizin her bölgesinde uygulanmaktadır.Ancak şartları yerine getirmek koşulu ile... size en yakın il veya ilçe tarım müdürlüğü ile temas kurmalısınız. saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|