Bağlan

View Full Version : Bursa 2.ci Yaz Toplantısı, Cumalıkızık (24 Ağustos 2008)

Süha Şendoğan
28-07-2008, 13:09
Arkadaşlar Ağustos ayı içinde Cumalıkızık'ta toplantı olacağının sinyalini Sebo vermiş ama tarih kesinleşmediği için konuyu şimdiden ele alalım ona göre bir karışıklık olmasın.

Teklif 1
Toplantı tarihi :
2.ci hafta 10 Ağustos veya
3.hafta 17 Ağustos Pazar günleri

Teklif 2
Toplantı piknik olacaksa uzaktan geleceklerin zaten gelmeleri külfetli olduğundan malzemeleri Bursa ekibinin hazırlaması (mangal, et vs.)

Katılacak üyelerin listeye şimdiden adını yazdırmalarını rica ederim.

Sebahattin Sargın
31-07-2008, 14:20
Bir takım ailevi sorunlarım ve internetim olmayışından dolayı bu toplantı ile ilgilenemeyeceğimi çok üzülerek belirtmek istiyorum. Bursalı arkadaşlarımızın bu konuda bana yardımcı olmalarını önemle rica ediyorum...

Sevgiler

Süha Şendoğan
31-07-2008, 15:44
En iyisi bu toplantıyı iptal edelim bende zaten bu toplantının yararlı olacağına inanmıyorum.

Sebahattin Sargın
31-07-2008, 18:55
Bu toplantının iptal olmasını istemem, bütün şartlarımı zorlayarak ilgilenmem gerek anlaşılan toplantıyla. Bu kadar güzel etkinlikleri iptal etmek çok yalnış olur, en kısa zamanda tarihi ilan edeceğim. Umarım bu organizasyonunda altından kalkabilirim...

Son yaptığımız Cumalıkızık gezisininin fotoğraflarına buradan (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=691&userid=) ulaşabilirsiniz...

Sevgiler ;)

Selahattin Yılmaz
31-07-2008, 19:42
Sebo sensiz olmaz...

tufan
01-08-2008, 23:26
Merhaba;
Ağustos ayında Bursa dışında olacağımdan, çok istememe rağmen toplantıya katılamıyorum. Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diler, Tokat kebabını afiyetle mideye indirmelerini temenni ederim.:D. Daha sonraki toplantılarda görüşmek ümidiyle...

Selahattin Yılmaz
01-08-2008, 23:35
Ben geliyorum kimle geliyor

1-Sebahattin SARGIN
2-Selahattin YILMAZ

Sebahattin Sargın
02-08-2008, 16:38
Toplantı tarihini 24 Ağustos 2008 Pazar günü olarak ilan ediyorum. İleri ki günlerde yapacağımız görüşmeler sonucunda nasıl bir toplantı olacağınıda açıklığa kavuşturacağız. Herkesi bu doğa harikası köye, böğürtlen, ahududu ve frenk üzümü cennetine bekliyorum...

Sevgiler olsun ;)

Güler
02-08-2008, 23:08
Sevgili arkadaşlar, ben de gelmeyi çok istiyorum.
Sevgili Turko, neden vazgeçelim diyorsunuz? Lütfen yapmaya çalışın. Sağlığımız iyi olursa biz de gelmek istiyoruz.

Sebahattin Sargın
03-08-2008, 17:56
Toplantı tarihimiz 24 Ağustos 2008 Pazar günü açıklamış bulunmaktayım. Listemiz yavaş yavaş oluşmaya başladı.
1-Sebahattin SARGIN
2-Selahattin YILMAZ
3- Güler Hanım ve Eşi Oğuz Bey
4- ...?

Katılacak olan arkadaşlarımızın lütfen listeye isimlerini eklemeleri önemle rica olunur...

Süha Şendoğan
04-08-2008, 14:41
Bende katılmayı birtakım nedenlerden dolayı istemiyordum ama bu durumda Sebo'yu yanlız bırakmak doğru olmaz.
Önemli bir durum olmadıkça bende katılıyorum.
1-Sebahattin SARGIN
2-Selahattin YILMAZ
4- Turco

Güler
04-08-2008, 15:04
Sevgili arkadaşlar, gurubunuz toplantı yapıyor ve sizler katılmıyorsunuz. Eğer çok önemli bir mazeret veya sağlık sorunu olmadıktan sonra, neden katılınmıyor anlayamıyorum. Çok uzak mesafeler olmadıktan sonra ekonomik özgürlük de sorun olmayacak gibi, yani o yöne giden arabalı bir dost bulunabilir pekalâ. Zaten, toplantı tarihleri nereden bakarsanız bakın en az yirmi gün önceden belirtiliyor.
Bizler, Agaçlar.net üyeleri kocaman bir aile olmadık mı? Birbirimizi tanımak, hoşlandığımız konular hakkında sohbet etmek, elimizdeki tohum ve fideleri paylaşmak bizlere zevk vermiyor mu? Durum böyle iken neden toplantılarımıza iştiraklar az oluyor?
Ben şahsen, hepinizle tanışmaya can atıyorum, sağa sola etrafımdakilere, ''onlar benim agaçlar.net'ten arkadaşlarım'' diye anlattıkça anlatıyorum. Bu heyecanıma şaşırıyorlar.
Sevgili Turko, lütfen alınma ama bu satırları senin yazın üzerine yazma gereğini duydum.
''Ben de katılmayı birtakım nedenlerden dolayı istemiyordum ama Sebo'yu yanlız bırakmak olmaz'' demişsin. Alındım, bizlerle olmak istemiyor musunuz?

Selahattin Yılmaz
04-08-2008, 15:26
Güler hanım sizi aramızda görmek çok güzel. İnanın Oğuz bey için çok endişelendik iyi olduğuna sevindim, sevgilerimizi iletin lütfen. Aradım ama sıkıntılı günlerdeydiniz sanırım aradığımda açmadınız, şu an ise telefonum görüşmeye kapalı ondan arayamıyorum.

Toplantı için ayrıca şeker otu hakkınız saklı (benimde toplantıda sizden rica ettiğin tohum vardı sonbaharda sterim iy7i bakın ona göre ).

Koyu yeşil
04-08-2008, 15:34
O tarihte malesef katılamıyorum. Oğlumla beraber İstanbul gezisinde olacağım. Başka bir sefer bir arada olmayı diliyorum.

Ferda Ülkümen
04-08-2008, 15:39
Eğer herhangibir sağlık sorunu olmazsa ben de katılmayı çok istiyorum.

Güler
04-08-2008, 15:40
Sayın Selahattin hocam, sağolun iyiyiz. İnşallah toplantıda görüşürüz. İstediğiniz ne tohumu hatırlayamadım?
Sevgili Koyu yeşil, beraber olabilmek en güzel şey tabii, ama lafım sizlere değildi. Bursa gurubu toplanıyor, ama Bursalı üyeler gelmiyorlar.

Koyu yeşil
04-08-2008, 15:49
Biliyorum Güler Hanım, ben üstüme alınmadım zaten. Daha önce katılmak istediğimi yazmıştım da o nedenle...

Sebahattin Sargın
05-08-2008, 10:34
Biz ilk toplantımızı 5 kişi yapmıştık. O toplantıdan sonra sıkı çalışıp bu sayıyı arttıracağım demiştim arkadaşlarıma. Bu toplantılarda ki en büyük amacım üyelerimiz arasında bir aile ortamı oluşturmaktı...

Bunu başardığıma inanıyorum, inanmak istiyorum. Şartları elverdiği sürece sağolsunlar ağaclar.net'teki ailem beni hep desteklediler. Yalnız bırakmayıp o güler yüzleri ile toplantımıza neşe kattılar...

Her toplantıyı büyük bir heycan ile bekliyorum, özenle tasarlıyorum. Öyle güzel olsun ki diyorum gün sonunda dostlarım tatlı bir yorgunluk ve yüzlerinde tebessüm ile ayrılsınlar...

Sadece kendi şehrimde değil, diğer şehirlerde ki toplantılarıda destekledim. Şartlarım elvermediği için katılamadım çoğuna ama gönlüm onlardaydı hep. Onların güzel haberlerini duydukça da sevindim....

Bu belki de benim organize edeceğim son toplantı bir süreliğine...

Çünkü Eylülde üniversite eğitimim için Bursa dışına çıkacağım. İlk tercihim Bandırma, inşallah tutar orası. Öyle olursa artık Güler Hanımcığım bahçesinde toplantılar organize edeceğim. Bakarsınız bir de agaclar.net Balıkesir ekibi kurarım ;)

Bunları niye yazdın şimdi derseniz bilmiyorum, içimden yazmak geldi. Sözlerimde kimseye karşı bir sitem yoktur bu bilinsin lütfen...

Toplantı listemizdeki rakamlar artmaya başladı ;)
1-Sebahattin SARGIN
2-Selahattin YILMAZ
4- Turco
5- Ferda ÜLKÜMEN
6- ...?

Katılacak olan arkadaşlarımızın listeye isimlerini eklemeleri önemle rica olunur...

Sevgiler ;)

cemal.S
05-08-2008, 10:53
[QUOTE=Guler;265081]

Agaçlar.net üyeleri kocaman bir aile olmadık mı? QUOTE]

Selamlar !

Sanki 100 puanlık uzmanlık sorusu sormuş sevgili Güler. De gelde katılma yahu. Aramızda kalsın bu bizim SEBO varya bu gidişle bizi şehirden şehire koşturacak. Yakında görürsünüz. Tüm delileri ben eğer alıp oraya gelmessem. Cumalıkızığa selam söyle Sebo kendine çeki düzen versin. Bir aksilik olmassa biz orada olacağız.

Sevgiyle

Sebahattin Sargın
05-08-2008, 11:01
İsterse bütün site üyelerimiz gelsin, daha önce demiştik ya Cemal ağabeyciğim hiç bir yer yoksa bizim ormanlarımız var toplanmak için ;) Bütün değerli Sansar ailesini bekliyor olacağız, beni çok mutlu ettiniz gerçekten...

Sevgiler ;)

habibe
05-08-2008, 11:18
1-Sebahattin SARGIN
2-Selahattin YILMAZ
4- Turco
5- Ferda ÜLKÜMEN
6- Sansar Ailesi
7- Habibe + 1 misafiri.

Süha Şendoğan
05-08-2008, 15:16
Sevgili Güler hanım,
Bana sitem etmişsiniz doğru haklısınız söyleyecek bir lafım yok.Size karşı boynumuz kıldan ince, hele siz ve Oğuz bey, Cemal bey gibi Bursa dışından gelen üyeler olurda Bursa'da oturupta katılmamak hakikaten ayıp olur.
Yazınıza hiç alınmadım doğru lafa ne denir.Mazeret filan olmayacak ozaman bende katılacağım.
Not.Habibe hanımı unutmuşum oda Bursa dışından geliyor.

Süha Şendoğan
05-08-2008, 15:55
Kendimi affettirmek için Selahattin hocanın yapacağı Tokat kebabının etleri benden.

habibe
05-08-2008, 16:21
Madem kebap yapılacak O gün için yapılan tüm masraflara bizlerin de ORTAK olması yakışık alır.. Kimse kendi cebinden almamalı bence.. Nacizane düşüncem budur.

Ferda Ülkümen
05-08-2008, 17:04
Çok haklısın habibe, bence de masraflar paylaşılmalı.

Selahattin Yılmaz
05-08-2008, 20:30
Patlıcanlar ve biberler organik olarak Yılmaz fidanlı (http://www.wikimapia.org/#lat=40.247861&lon=29.020426&z=18&l=0&m=a&v=2)ğından temin edilecek. Geriye odun ve et kalıyor onuda orada olduktan sonra aramızda toplayacağımız paraya göre eti oraya yakın yerleşim birimlerinden özel hazırlatırız, odunsa Seboyu göndeririz ormandan toplasın :D

Sebahattin Sargın
05-08-2008, 21:20
Dostlarımız gelsin yeter ki ben kendi ellerimle toplar yapar yediririm onlara ;)

cemo
05-08-2008, 21:21
Sevgili selahattin hocam, kebap seven biri olarak aranızda olmak isterdim ancak o tarihte tokat ta olacağım. Yani, has tokat kebabı yerinde:) Daha önce tadı damağımda kalmıştı, hele de sarımsakların:) Siz Bursa da, bense Tokat ta, keyfini çıkarırız inşallah. Sevgilerimle iyi eğlenceler sizlere, afiyetler efendim hepimize.

Hüseyin Ovak
05-08-2008, 22:57
Sevgili Sebahattin emekleriniz için şimdiden teşekkürler ediyorum. Bir önceki toplantıya katılmayı çok istemiştik ama nasip olmadı. Bu toplantıyı organize ettiğinize çok sevindim. Bizde ortağım Mehmet bey ile birlikte aranızda olmaktan mutluluk duyacağız.

1-Sebahattin SARGIN
2-Selahattin YILMAZ
4- Turco
5- Ferda ÜLKÜMEN
6- Sansar Ailesi
7- Habibe + 1 misafiri.
8- Hüseyin OVAK ve ortağı Mehmet bey

cemal.S
06-08-2008, 08:27
Madem kebap yapılacak O gün için yapılan tüm masraflara bizlerin de ORTAK olması yakışık alır.. Kimse kendi cebinden almamalı bence.. Nacizane düşüncem budur.

İnsan oğlunu mutlu eden en önemli değer paylaşmaktır. Bence Habibe hanımın dediğini uyguluyoruz ve hep beraber bunu tadıyoruz. Sadece odunların Sebodan olması güzel fikir. Olmazsa bir imece yapar onuda yalnız bırakmayız.

Ah Sebo ah kurtuldun yine derslerine çalış derslerine. Senden odun değil başka şeyler bekliyoruz haberin ola.

Saygıyla.

Süha Şendoğan
06-08-2008, 14:52
Selahattin hocamla biz et işini halletsek iyi olur bir gün önceden biz o işi ayarlarız.Geleceklerin sayısı kesin olsun ona göre alım işini organize ederiz.

Güler
06-08-2008, 19:38
Sevgili turco, ben de zaten alınganlık yapmayacağını düşünerek yazmıştım. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar, Cumalı kızık'a gideceğimiz gün mü Tokat kebabı yapacaksınız? Peki, çok geç olmaz mı? Bence kebap işini başka zamana ertelemek gerekecek.

Güler
06-08-2008, 19:42
Sevgili Sebo, evimiz sana daima açıktır biliyorsun. Biz burada olalım veya olmayalım.
Hayırlısıyle sen kapağı bir Bandırma'ya at. İstediğin zaman toplantı yaparız.

Selahattin Yılmaz
06-08-2008, 20:21
Kasap üye bulalım derim :D

cemal.S
07-08-2008, 07:10
Kasap üye bulalım derim :D

Sevgili Öğretmenim !

Aslında güzel fikir ancak oralara bizler ancak böyle günübirlik gelebiliyoruz. Bir kasabı AĞAÇLAR NET te üye yapabiliriz sanırım. Tüm kasaplara ve manavlara duyrulur. Yalovadan istediğiniz bir şey olursa seve seve getirmeye hazırım. Hoş nasıl olsa bizim taka ile gelmeyi planlıyorum. Kısmetse bir akşam önceden gelip akraba ziyaretinde bulunabiliriz diye düşünüyorum. Eşimle konuşup karar vereceğiz tabii. Biliyorsunuz genelde iç işleri bakanının dedikleri etkendir. Ne diyelim. İlk evlendiğimizde general bizdik zamanla bir baktıkki bütün rütbeler sökülmüş ve usta asker durumuna düşmüşüz. Bu bir yakınma değildir haberiniz ola. Kimbilir belkide yaşamın gereği.

Not: Bütün bekar arkadaşlara duyrulur. RUTBENİZE SAHİP OLUN. Bunları eşim okursa havalara girecek eyvah eyvah.

Saygıyla.

Güler
07-08-2008, 09:06
Ayyy, rütbeleri sökülmüş, er olmuş bir kişiye yakıştıramadım ben bunları. (şaka)
Generalken çok mu kükremiştiniz acaba? Eee sonucuna da dayanın o zaman.
Halbuki beylerimiz biz kadınların velinimetleridir (ekmek ağacımız -haaa hhaaaa). Zamanın da bizler de çalışıp sizlere yardımcı olmadık mı? Hala da çalışanlarımız dolu. Hem evde hem de dışarıda. Eve gelince sizler ne yapıyorsunuz? Hemen koltuğa uzanıp TV nin düğmesine basıyorsunuz, ama ya kadınlar? Hemen mutfağın yolunu tutup, akşam yemeği hazırlamaya koyuluyorlar. Yemek sonrası beyler, kahve bekler, hanımlar bulaşığa soyunur. Neyse anlatmaya devam etsem daha yazacak çok şey var ama işte ammmaaaa deyip keseyim.
Ya size erlik bile fazla, sizler emir eri olmalıymışsınız aslında.....

cemal.S
07-08-2008, 12:47
Ayyy, rütbeleri sökülmüş, er olmuş bir kişiye yakıştıramadım ben bunları. (şaka)
Generalken çok mu kükremiştiniz acaba? Eee sonucuna da dayanın o zaman.
Halbuki beylerimiz biz kadınların velinimetleridir (ekmek ağacımız -haaa hhaaaa). Zamanın da bizler de çalışıp sizlere yardımcı olmadık mı? Hala da çalışanlarımız dolu. Hem evde hem de dışarıda. Eve gelince sizler ne yapıyorsunuz? Hemen koltuğa uzanıp TV nin düğmesine basıyorsunuz, ama ya kadınlar? Hemen mutfağın yolunu tutup, akşam yemeği hazırlamaya koyuluyorlar. Yemek sonrası beyler, kahve bekler, hanımlar bulaşığa soyunur. Neyse anlatmaya devam etsem daha yazacak çok şey var ama işte ammmaaaa deyip keseyim.
Ya size erlik bile fazla, sizler emir eri olmalıymışsınız aslında.....

Güler Hanım !

Yukarıdaki yazdıklarınızı okuyunca bunun hikayesini anlatma gereği duydum. Bu erlik generallik nereden geliyor.

Bir Cumartesi sabahı saat 05:30 sularında eşimle birlikte seraya çalışmaya gidiyoruz. Burda bir lokantamız var Güven lokantası. Yalovanın en nezih ve temizi diyebiliriz. Sahibide bizim Rizeli Metin mugallitmi mugallit bir arkadaşımz. Biz kapıdan girdik hanımla oturduk Metin bey geldi. Evde ailemizin aşçısı diyebileceğimiz kadar samimiyiz. İşte aramızdaki konuşma.

----Ne o abi sabah sabah sizi evdenmi kovdular nereye böyle.
----Hiç sorma düştük bir albayın eline bizi bu saatte ot yolmaya götürüyor.

---Seninkide bir şeymi Cemal bey bizim evde var bir general. Ot yolmayı bırak bize taş söktürüyor. Evlenirken general bendim yıllar sonra bir baktım rutbe mutbe kalmamış ombaşılığı bile elimden aldı. Şimdi usta askerim o ne derse o olur dedi.

Hanımla biz ve bize kulak kabartan bayanlı erkekli diğer müşteriler gülmekten çorbamızı içememiştik.

Baksanıza siz bizi emir eri yaptınız çıktınız. Eğer bende bunları Mahallenin Delikanlısına anlatmassam görürsünüz siz görürsünüz.

Saygıyla kalın.

Süha Şendoğan
07-08-2008, 13:46
Bursa'lı üyeler nerdesiniz ?
Planlama, Bademağacı, Zerdüşt, Hedera,Zfkg ve diğer üyeler..
Şu ana kadar Bursa dışından gelecekler sayıca fazla görünüyor ayıp olmuyormu ?
Haydi isimleri görelim..

Güler
07-08-2008, 22:36
Sevgili cemal.S, valla ben onu bunu bilmem, dediğim dediktir.
Biryerlerde okuduğum bir şeyi yazayım, siz beylerin pek hoşuna gitmeyeceği belli ama....
Allah, önce erkekleri yaratmış, sonra kadınları.... sormuşlar neden önce erkekleri yaratın diye. El cevap....Her şaheserin önce bir ön krokisi gerekir.
Beylerden özür dilerim, bunu ben söylemiyorum, bir yerde okudum.

Selahattin Yılmaz
07-08-2008, 23:48
..Yalovadan istediğiniz bir şey olursa seve seve getirmeye hazırım...

Anadolu divanem benim gelirken ocağınıda getir ne olur ne olmaz benimkisi yetersiz gelebilir.

Güler
08-08-2008, 00:36
AAA bende de var Tokat kebap ocağı.
Oğuz, siteden nasıl yapılacağını ciddi ciddi okudu. Malzemelerini de aldı. Ben size yapacağım dedi. Yaptığını görmeliydiniz..... Etlerin birazı pişti, birazı yandı. Biberler resmen kavruldu. Patlıcanlar diri diriydi. Tek güzel pişenler alt tabaktaki domatesler olmuştu.
O kadar hevesle başlamıştı ki. Hiç birimiz tık demeden zor zor yutkunaraktan yedik. En nihayet kendisi '' bir dahaki sefere daha güzel yaparım'' dedi. Hep birden güldük.

çekirdek
08-08-2008, 01:05
. Ne diyelim. İlk evlendiğimizde general bizdik zamanla bir baktıkki bütün rütbeler sökülmüş ve usta asker durumuna düşmüşüz.
.

Maydonoz olmadan duramayacağım..
Doğa dengesini kuruyor Cemal Bey :):)

cemo
08-08-2008, 01:31
Sevgili çekirdek, bu cevaba saygı duruşuna geçilir ancak:)) Süper maydanoz:))

Lilium
08-08-2008, 02:09
Aslan zaman zaman eşine liderliği verir, Ama zaman zaman.

Onu aslan olan bilir!

bir maydonoz daha:D

cemo
08-08-2008, 03:03
Aslanlar anladı onu:)) Maydonoza devam:))

cemal.S
08-08-2008, 07:44
Maydonoz olmadan duramayacağım..
Doğa dengesini kuruyor Cemal Bey :):)

DİKKATTTTT.

Ağaçlar net emir eri takımı arka cebinde taşıdığı 5000 yıllık erkeklik egosunu yenmiş feminist düşüncelerle emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım.

Uykulu uykulu eyvah eyvah.

Gecenin bu saatinde gece yürüyüşü var sanırım. Baksanıza generaller ellerinde birer demet maydonozla sessizce eratı iştimaya çekiyorlar. Başka bir emriniz varmıydı komutanım. Bir daha dünyaya gelirsem ve evlenirsem ben rutbemi korumanın yollarını öğrendim haberiniz ola.

Şaka bir yana Derya hanım, kimbilir belkide bu yaşamın gereğidir diye konu ile ilgili ilk mesajımda yazmıştım. Kısacası yukarıdaki cümlenizi destekliyorum bilesiniz. Doğrusu yaptığınız pek maydonozluk sayılmaz rica ederim.

Saygıyla.

Not: İki adet kebap ocağı arabamın bagajında hazır olacak haberiniz ola. Ne kadar ocak fazla olursa iyi olur diye düşündüm bir an. Yinede tam listeye göre hareket ederiz diyelim.

Selahattin Yılmaz
08-08-2008, 08:16
Şimdi baş komutan gelirse görürsünüz başlığı kahve başlığına çevirdiniz :D.

çekirdek
08-08-2008, 09:59
Dediğinizde haklısınız Selahattin Bey, öyle oldu ama kendimizi tutamadık. Konu pek güzel olunca...
Hem zaten ben konudan pek te uzaklaşmış sayılmam. Çünkü maydonoz derken, Cumalıkızıkta yapılacak kebabın içine maydonoz da konabilir mi, doğa içine oturtacağımız ocağın ayaklarının ille de dengede durması gerekir mi, dengesizlik hayatı, pardon kebabı ve alacağımız zevki azaltır mı diye düşünüyordum..

cemal.S
08-08-2008, 13:40
Dediğinizde haklısınız Selahattin Bey,

Dengesizlik hayatı, pardon kebabı ve alacağımız zevki azaltır mı diye düşünüyordum..

Sevgili Çekirdek.

Doğru söze bırakın baş komutanı baş deli bile bir şey diyemez.

Selamlar.

Sebahattin Sargın
10-08-2008, 22:06
Toplantı çok güzek geçecek heycan içerisinde bekliyorum. En kısa zamanda toplantının ayrıntılatını yazacağım çeşitli görüşmeleri yaptıktan sonra. Tekrar bir araya geleceğimiz için çok mutluyum...

Sevgiler ;)

Süha Şendoğan
11-08-2008, 14:37
Toplantı çok güzek geçecek heycan içerisinde bekliyorum. En kısa zamanda toplantının ayrıntılatını yazacağım çeşitli görüşmeleri yaptıktan sonra. Tekrar bir araya geleceğimiz için çok mutluyum...

Sevgiler ;)

Sevgili Sebo,
Bursa'lı üyelerden ses seda yok anlaşılan senden davet bekliyorlar.

cemal.S
12-08-2008, 09:43
Sevgili Sebo,
Bursa'lı üyelerden ses seda yok anlaşılan senden davet bekliyorlar.

Sevgili Turco !

Lutfen sizde yanlış anlamayın. Katıldığım Bursa toplantısında edindiğim izlenimi sizinle paylaşmak isterim. Bursa ekibinden katılan arkadaşlarımız o kadar içtendiki bunu yazarak anlatmaya benim gücüm yetmez. Ancak hepimizin bir proğramı var. Kesinlikle bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Arkadaşlarımız proğramları olanak verirse bize katılmaya can atacaklardır. Kısacası kimseden davet beklediklerini düşünmüyorum. Katılamazlarsada canları sağ olsun. Ne diyelim.

Sevgili Sebahattin şu Cumalıkızık proğramını açıklaki içimiz rahat etsin. Artık şu listeyide bir güncelle ne olur. Yoksa odun toplamakta sana yordım etmem haberin ola.

Herkese selam olsun.

Saygıyla, sevgiyle.

Acemi çırak.

bademagacı
13-08-2008, 06:51
Sessiz kalışımın sebebi;baştan geliyorum deyip te sonradan gelememe durumuna düşmek istemeyişimden..
Gelecek olan listesine baktım da,aralarında çok özlediğimiz üyeler var.
İnşallah görüşürüz diyelim..

Güler
13-08-2008, 10:29
Bizler de seni çok özledik.

Süha Şendoğan
13-08-2008, 14:37
Sevgili Sebo,
Cemal bey haklı programı açıklama zamanı geldi herhalde.
Et işini son güne bırakmamak için Selahattin hocayla bir gün önceden alabiliriz **** oradan alma imkanı olurmu istersen onu araştıralım.Orada kasap dükkanı olduğunu tahmin etmiyorum ama civarda belki vardır.Önümüzdeki hafta Selahattin hocanın yanına gideceğim orada bu işi konuşabiliriz.

Güler
13-08-2008, 16:43
Sevgili turco, daha evvel de arkadaşlar yazmışlardı. Ama ben de kendi adıma yazmak istiyorum. Lütfen gerekli malzemeleri siz tedarik edin, masrafı bölüşelim.

cemal.S
15-08-2008, 07:56
Sevgili turco, daha evvel de arkadaşlar yazmışlardı. Ama ben de kendi adıma yazmak istiyorum. Lütfen gerekli malzemeleri siz tedarik edin, masrafı bölüşelim.

Güler hanım haklılar. Her masrafın paylaşılması kaydıyla malzemelerin önceden hazırlatılmasında fayda var. Bu Tokat kebabı işi birazcık zahmetli bir iş. Ben pek anlamam bizde hanım halleder o konuları. Ben sadece yerim. Şöyle yufka ekmeğin arasında bir güzel olur.

Proğram ve odun(Sebo merak etme en küçüğünden en büyügüne Sansarlar emrinde) konusunda Sebahattin beyden ilgi bekliyoruz. Hoş Sebodan çok şey bekliyoruz her toplantıda. Bursadaki diğer arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacı olabilir diye düşündüm bir an.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın
15-08-2008, 09:14
Şimdi işlerimin yoğunluğundan dolayı ne yazık ki ihmal ettim toplantımı, bunun için hepinizden özür dilerim. Önümüzde ki hafta Selahattin Hocam ve Turco ile buluşup bu konuyu bir açıklığa kavuşturacağız. Yani biraz daha bekleteceğim sizleri program için.

Cemal Ağabeyciğim;

Siz gelin yeter ki ben Sansar ailesini baş köşede oturtacağım. Misafir hiç çalıştırılırmı yahu ;)

Süha Şendoğan
15-08-2008, 14:17
Sevgili Güler hanım, Cemal bey,
Malzemeleri biz önceden tedarik ederiz.Siz merak etmeyin mühim olan sizlerin memnun kalması.Kebap işine Selahattin hocam karar verir çünki bu işin uzmanı o biz sadece kendisine malzeme konusunda yardımcı olacağız.
Hepinizi sağlıklı bir şekilde bekliyoruz.

selenn
18-08-2008, 23:01
Bol ziyafetli ve hoş sohbetli bir toplantı daha. Ama ne yazık ki şehir dışında olacağım.Üzülerek katılamayacağım. Ama aklım sizlerde kalacak. Şimdiden sizlere iyi eğlenceler diliyorum.

balıksever
19-08-2008, 17:26
Merhaba..

Daha önce siteyi sadece bilgi almak için kullanıyordum.. Ana menüde dolaşırken Bursa buluşması dikkati çekti eğer bir aksilik olmazsa bende katılmak isterim...

cemal.S
19-08-2008, 17:56
Merhaba..

Daha önce siteyi sadece bilgi almak için kullanıyordum.. Ana menüde dolaşırken Bursa buluşması dikkati çekti eğer bir aksilik olmazsa bende katılmak isterim...

Sevgili Balıksever ! Umarım bizim meşhur Tokat kebabınıda seversiniz. Hoş ben yapmasından bir haberimya neyse. Selahattin öğretmenim sağ olsun. Sizden küçük bir istirhamım olacak, hepimizin kendimizi küçük bilgilerle tanıttığımız bir sayfamız orayı ziyaret ederseniz hepimizi sevindirirsiniz.

Aramıza hoş geldiniz.

Hey Sebo! bak odun toplamak için sana yardıma bir kişi daha geldi haberin varmı nerelerdesin? Şaka şaka anca beraber kanca beraber.

Saygıyla.

ephesos
19-08-2008, 18:06
Bursalı arkadaşlar öncelikle başarılı geçmesini dilerim toplantınızın.
Başlığınızdaki 2 den sonra hem nokta hemde ci eki var bu yanlış mı ben mi yanlış okudum acaba ?

Süha Şendoğan
20-08-2008, 11:04
Arkadaşlar,
Toplantı malzemelerini son güne bıraktık.Halen katılacak kişi sayısı belli olmadığından birde civarda et temin edeceğimiz yer yakın olduğundan Selahattin hocayla böyle kararlaştırdık.Paylaşım yapılacak malzeme dışında (çiçek,fide) kimsenin birşey getirmesi gerekmiyor.

bademagacı
20-08-2008, 12:43
Süha Bey haklıdır. Kişi sayısını netleştirmek gerekir. Ben katılamayacağımı bildirmek istiyorum. :( Herkese iyi eğlenceler..

Sebahattin Sargın
20-08-2008, 21:05
1-Sebahattin SARGIN
2-Selahattin YILMAZ
4- Turco
5- Ferda ÜLKÜMEN
6- Sansar Ailesi
7- Habibe + 1 misafiri.
8- Hüseyin OVAK ve ortağı Mehmet bey
9- Balıksever

Listenin son halini ekledim...

Üniversite işlerim ve evimde netim olmaması sebebi ile siteye sık sık giremiyorum. Benim yokluğumda başlığı yalnız bırakmayan üyeleremizede çok ama çok teşekkür ederim.

Sevgiler ;)

cemal.S
22-08-2008, 08:36
Sebo odunları hazırla geliyoruz. Hemde bir gün önceden plan tamam. Kendini fazla yorma istersen biz gelince hep beraber toplarız. Sanırım 10-15 kişi olacağız ne dersiniz yanılıyormuyum.
Tabii süprize açık olacağını tahmin ediyorum. Bir bakarsınız sevgili KIZILAĞAÇ (Kendileri ile bir yıldır görüşemedik ve sohbetini özledim) bize yine elinde kanlıca yoğurdu ile süpriz yapar ne dersiniz? Burdan söz veriyorum. Dönüşte Atamın Yürüyen evinde kahveler onu bekleyecek.

Sevgiyle.

Sebahattin Sargın
22-08-2008, 18:48
Kızılağaç keşke gelse, çok ama çok özledik onu. İnşallah bize bir süpriz yapar Cemal ağabeyciğim çok seviniriz.

limon
22-08-2008, 20:20
Toplantı yarın mı? Güzel ve doyurucu (her açıdan) bir gün olacağı belli :) Sebo, bol bol fotoğraf çekin ;) Herkese sevgiler...

Güler
22-08-2008, 21:36
Sebo, toplantıya birgün kaldı ama halâ saat kaçta ve nerede buluşup da Cumalıkızık'a gideceğiz haberimiz yok.

Müjgan Yılmaz
22-08-2008, 22:48
Bursa toplantilarina katilmayi cok arzu etmeme ragmen tarihleri bana hic uymadi.Sizleri tanimak ve bitkiler uzerine, sohbet kimbilir ne keyifli olacakti.Umarim ,sonraki toplantilarda ben de olurum.Toplantiya katilan tum arkadaslara selamlar...

Selahattin Yılmaz
22-08-2008, 23:18
Toplantı cumalı kızıkta köy içine girdiğinizde düm düz durmadan yukarı doğru gidiyorsunuz içinden geçen yolları takip ederek dümdüz yukarı köy kahveleri ve camiyi geçince soldan köyün üst tarafına doğru yol gidiyor o yoldan da yukarı gidip köyü geçiyorsunuz. Köyün üst tarafında çıkışta bir çeşme görülecek ve birde kapı o kapıyı ve çeşmeyi bulunca ekip görülecek zaten biz hemen üst tarafta dut ağacı var onun etrafında olacağız. Saat 12 de orda bulunacağız. Her ihtimale karşı olmadı aramızdan bir üyeyi 1200-13:00 arası köy meydanında bulundurabiliriz, ******, sebo saat 11 de orda olacak.

Kroki için:

Link 1 (http://www.wikimapia.org/#lat=40.1755452&lon=29.172585&z=16&l=0&m=a&v=2)
Link 2 Daha yakından (http://www.wikimapia.org/#lat=40.173299&lon=29.1726172&z=17&l=0&m=a&v=2) ve bizler "+" işaretinin olduğu ağaca yakın olacağız.

İşte tamda burada (http://www.wikimapia.org/#lat=40.173299&lon=29.1726172&z=18&l=0&m=a&v=2)

Güler
23-08-2008, 09:34
Sayın hocam, biz Manyas'dan geliyoruz. Cumalıkızık köyü'ne gidebilmek için güzergahımız ne taraf olacak?

Keşke, toplantı yerimiz Bursa içinde bir yer olsaydı da orada buluşarak beraberce Cumalıkızık köyüne gidebilseydik. Arabasız gelen arkadaşlar için biraz zor olmayacak mı? Eşim ve ben Ferda Ülkümen'i saat onbir, onbirbuçuk arası Özdilek'in önünden alarak devam edeceğiz, bir arkadaşı daha alabiliriz eğer o saatte orada bulunabilirse.

Kiraz
23-08-2008, 09:41
Toplantı yazışmalarınızı merakla takip ediyorum, güzel bir buluşma olacak. Katılabilmeyi çok isterdim. Fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

habibe
23-08-2008, 17:53
Ben Bursa Otogarından Belediye araçları ile 1 kişi olarak geleceğim. Sözünü ettiğiniz yere kadar geliyor mu otobüsler?

Güler
23-08-2008, 19:20
Sevgili Habibe, bu konuda hiçbir fikrim yok, Selahattin hoca'ya danışman gerekiyor. Ama öyle veya böyle saat onbirbuçukta Özdilek önünde olursan seni de alabiliriz.

habibe
23-08-2008, 20:47
Tamam Güler, eğer gelirsem sizi arayacağım yarın. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Lilium
24-08-2008, 02:50
Sevgili arkadaşlar aranızda olmayı çok arzu ettiğim halde, bu seferde katılamadım, üzgünüm.
Zambak ekimi ile uğraşıyorum.

Çok keyifli bir gün olacağından hiç şüphem yok.
Sizlere iyi toplantılar dilerim.

bitkiseli
24-08-2008, 07:48
Arkadaşlar bolbol fotoğraf bekliyoruz.

bitkiseli
24-08-2008, 18:16
Kimseden ses seda yok, nasıl geçti neler yaptınız merak ediyoruz.

zerdüşt
24-08-2008, 18:35
Merhabalar herkese...

Umarım toplantınız güzel geçmiştir. Burda olamadığım ve çağrılara kulak veremediğim için özür dilerim hepinizden teker teker. Fotoğraflarınızla avunacağım artık :)

Güler
24-08-2008, 21:16
İyi akşamlar, biz onbeş dakika evvel eve gelebildik. Ağaçlar.net pikniğimiz çok keyifli geçti.

Sabah Manyas'dan çıktık. Onbirbuçukta Ferda Ülkümen ile Özdilek'te buluştuk, tam kahvelerimizi içiyorduk ki Cemal.S, Selahattin hoca ve Sebo aileleri ile beraber Özdilek'e geldiler. Hep beraber Cumalıkızık köyüne hareket ettik. Günlerden Pazar olduğu için köy hayli kalabalıktı. Ama bizim gittiğimiz piknik yeri çok sakindi, daha doğrusu bizim gurupdan başka kimseler yoktu.

Bizi karşılayan Mehmet Emin bey, bizlerle çok ilgilendi. Teşekkür ederiz.
Biraz sonra diğer arkadaşlar gelmeye başladılar. Gelenleri Sebo ayrıntılı olarak isimleri ile açıklar sanırım.

Hemen Tokat Kebabı hazırlıkları başladı, malzemeleri alındı, ocaklar hazırlandı. Bizler bu konuda oldukça cahil olduğumuz için işler Selahattin hocanın ve Cemal.S'in eşlerine kaldı. Sağolsunlar bize çok güzel bir Tokat kebabı tattırdılar, çok da yoruldular. Tekrar tekrar teşekkür ederiz. Hazırlıkların baş izleyicisi eşim Oğuz'du. Sanırım iyice öğrendi. Bu sefer yapacağı kebabı inşallah ağız tadı ile yeriz.

Kebabı yerken, kimseden çıt çıkmıyordu. Hem kebab çok güzeldi hem de saat neredeyse dörtbuçuk olmuştu ve biz çok açıkmıştık. Koca koca ekmek dilimlerini eline alanlar, büyük tepsinin etrafına oturmuş, kebabın suyuna bandırıyorduk. Hepsi kıvamında pişmişti. İçinizde şimdiye kadar yememiş olanlar varsa, mutlaka tadına bakmalılar.

Daha sonra, Oğuz'un üzümlerine ve elmalarına sıra geldi. Bu arada arkadaşımız B5A organik gübresi hakkında çok faydalı bilgiler verdi. Bu gübreyi kullandığı organik sebzeleri bize tattırdı. Hem tadları çok güzel hem de kokuları aynen eskiden yediğimiz domatesleri ve biberleri hatırlattı bize.

Yemek ve sohbet faslımız bitince, Mehmet Emin bey'in bahçesini dolaştık, meyvelerinin tadına baktık. Daha sonra biz, yolumuzun uzun olduğunu söyleyerek guruptan ayrıldık. Arkadaşlarımız köyü gezmeye devam ettiler.
Ben ve eşim çok mutlu olarak ayrıldık. Çektiğim resimleri buradan yükleyebilme şansım yok.

Diğer arkadaşlar hem resim yükler hem de izlenimlerini yazarlar.
Bu güzel gün için teşekkür ederim sevgili Bursa gurubu.

Selahattin Yılmaz
24-08-2008, 21:32
Toplantı 21:25 te bitti kebabı herkes beğendi sanırım :D, yaklaşık 15 kişiydik. Resimleri ise sanırım çekenler yavaş yavaş yerleştirecektir.

malina
24-08-2008, 23:36
Bursa 2. Yaz Toplantısı (24 Ağustos 2008) (http://www.agaclar.net/forum/../galeri/browseimages.php?c=695&userid=)

Doğal Doğa
25-08-2008, 08:05
Sevgili arkadaşlar bende bu güzel toplantıya katılma ve güzel insanlarla tanışma fırsatı buldum. Ha birde siz beni tanımıyorsunuz ben Hüseyin OVAK beyin ortağı Mehmet.

Daha önce hiç yüzyüze gelmemiş insanların ilk görüşmelerinde sanki kırk yıllık dost gibi, bir akrabaymış gibi, aileden biriymiş gibi davranmaları inanın (selahattin hocam alınmasın ama) :p tokat kebabından da lezzetliydi benim için.

Sevgili sebo senin hakkını ödeyemeyiz herhalde. Böyle bir organizasyonu hazırlayıp altından kalkmak her babayiğidin harcı değildir. Tebrik ediyorum.

Selahattin hocam ve eşi emekleriniz ve muhteşem lezzetli tokat kebabı için ne desem az kalır. Cemal abi ve ailesi pozitif enerjileriyle kattığınız tatları anlatmam uzun sürer. Güler hanım ve oğuz bey sizi tanıdığım için mutlu hissediyorum kendimi. ve diğer tüm arkadaşlar hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum. Her zaman kapımız açık.

Ve Mehmet emin amca ondan söz etmez isek çok ayıp etmiş oluruz. Herşey için çok teşekkür etmek istiyorum. Bir ev sahibi ancak bu kadar misafirperver olur. Ailesine de çok teşekkür etmek lazım bayağı bir zahmet verdik. İlk defa dalında gördüğüm ve yediğim frambuazlar harikaydı. Belirtmeden geçmeyeyim.

Ne kadar çok yazılacak şey var aslında kısacık bir 5-6 saat neredeyse bir kitap yazacak hatıra ve duygu bıraktı bu toplantı bende. Emeği geçen herkese, katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim....

cemal.S
25-08-2008, 08:17
Merhabalar!

Toplantının özeti diye düşünüyordum. Meğer ne kadar zormuş yahu. O kadar güzelliği ve paylaşımı anlat anlatabilirsen. Kısaca var olasın Ağaçlar net demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Ha birde Güler hanım (Cennetin ) tamamını koymuş bir sepete Oğuz beyi ve Ferda hanımıda almış yanına yine gülücükler dağıtıyor. Turco bizi ağırlamak için elinden geleni yaptı inanın. Zahmet verdik kendisine. Ancak bir konuda haklı olduğu bir kez daha ispatlandı. Ağaçlar net üyeleri bir ara açlıktan ölmek üzerelerdi imdada güler hanımın cepetindeki meyveler yetişti. Hoş Sansarlar pek meyveyi sevmezler ya desemde inanmayın. En küçüğünden en büyüğüne sepetin başından hiç ayrılmadılar. Seboda bir heyecan bir heyecan. Hey Sebo büyüyorsun haberin ola. Evini tuttun tutmasınada şimdi sıra elektirik ve su faturalarında biliyorsun. Anladın sen onu anladın. Keşke senin yaşlarda olsaydım (Fiziken) ev değil apartmanı kiralardım be Sebo. Celal beyle ilk defa bu kadar uzun bir araya geldik. İnanın oda benim gibi biraz hazır cevap. Hoş hiç birimiz o konuda Oğuz beyin eline su bile dökemeyiz. Yolda kızlarım anlata anlata bitiremediler Oğuz beyin ders veren hazır cevap halini. Kebaba gelince etler bin bir özenle Selahattin hoca tarafından seçildi. Kasap bir ara nerdeyse satırla hocayı tezgahın arkasından kovalayacaktı ancak cesaret edemedi. Nedenmi ön tarafta ağaçlar nete bir türlü üye olamıyan Cumalıkızıklı Mehmet Emin amca vardıda ondan. Adam bir ona baktı bir hocaya vaz geçti indirdi satırı. Artık gerisini siz düşünün. Resimlerle Tokat Kebabı hazırlama arşivini Sebahattin hazırladı çok yakında burdan seyretceksiniz. Baş denetçimiz Oğuz bey saniye saniye takipte. İşi kapacakya sonrada Güler hanımın zılgıtından kurtulacak. Bir ara telefon kulağında gözler kebap ocağında Turhallılarla Niksarlıları birbirine düşürmeye bile çalıştı. Yok siz bilmiyorsunuz en iyisini Niksarlılar yapar gibi. Daha neler neler.
Habibe hanım yine bizimle birlikte hoş vakit geçirmiştir umarım. Araçla çıkarken piknik alanına Cumalı kızığa hayran olduğunu sanıyorum.
Hüseyin bey ve Mehmet bey için yazılacak o kadar çok şey varki nerden başlanır bilemem. Dağın başında bize teknolojiyi kullanarak BSA organik gübreyi tanıtırken çok mutlulardı. Birde onlarda benden deliler. İsterseniz onlara sorun. Burdan evden getirttiği sarmısakları ile bize katkı sağlayan marketci arkadaşa teşekkürler. Sıcak insanlarsınız vesselam. Sağ olun var olun. Selahattin hocamın eşi ve eşim bir köşeye çekilmişler gizlilik içinde kimse sırrımızı öğrenmesin diye Tokat kebabını hazırladılar ellerine sağlık. Küçük kızımızı yanaklarından öpüyorum. Oğuz bey duymasın aramızda kalsın ama Tokat kebabının bir eksiği vardı oda bende kalsın. Sonra bir ara sizlerle paylaşırım. Onuda söylersek işin sırrı kalmayıp tamamen deşifre olacak.

Uzun lafın kısası hepimiz sanki mutluluğun resminin içindeydik. Nedir o? Büyük aile. Hani şu dünyanın kabul ettiği bizim bir türlü hazmedemediğimiz şairimizin yine ünlü ressamımız Abidin Dinoya çizebilirmisin dediği tablo varya onu yaşadık. Hepimiz.

İyiki Varsın Ağaçlar net.

Katılan katılamayan tüm arkadaşlarımı Yalovadan saygıyla selamlıyorum.

Gülşen
25-08-2008, 08:39
Ne kadar güzel olmuş, keşke hepimiz gelebilseydik:)

Süha Şendoğan
25-08-2008, 11:07
Arkadaşlar toplantıyı çok güzel özetlemişler bana fazla yazacak birşey düşmedi katılan herkese sonsuz teşekkürler.
Selahattin hocanın ve Cemal beyin eşinin ellerine sağlık bukadar lezzetli bir kebap şimdiye kadar yememiştim.
Resimleri galeriye yerleştirmeğe çalışacağım tekrar katılanlara teşekkür ederim.İyiki varsın Ağaçlar Net.

bitkiseli
25-08-2008, 13:58
Nihayet resimler yüklenmiş, resim resim diye tutturan biri olarak kebap resimlerinin kaldırılmasını rica ediyorum:p

Sebahattin Sargın
25-08-2008, 14:30
İnternetim olmadığı için yazamadım yazımı bir türlü..

Toplantının içeriği hakkında arkadaşlarım çok güzel yazılar yazmış zaten. Toplantı çok ama çok güzel geçti ve bir o kadar da doyurucuydu ;)

Öncelikle bizi kırmayıp toplantıya katılan arkadaşlarımıza teker teker çok teşekkür ederiz...

B5A organik sıvı gübreler için Sevgili Hüseyin Ovak ve ortağı Mehmet Beye çok ama çok teşekkür ediyoruz. B5A'lı o nefis karpuzlar, biberler ve ayçiçekleri içinde ayrıca teşekkür ediyoruz...

Bahçesinden toplayıp getirdiği ve görünce oyyy dediğimiz o nefis elmalar üzümler için Güler Hanımcığıma ve Oğuz Beye çok ama çok teşekkür ederiz.

Toplantılarımıza beni kırmayıp katılan ve her zaman yanımızda olan çok değerli Habibe Hanıma, Ferda Hanıma, Sevgili Turco ve Cemal Bey ile Sansar ailesine çok teşekkür ederiz...

Tokat Kebabı ocakları için Cemal Bey ve Sansar ailesine ve Selahattin Hocama çok teşekkür ederiz...

Toplantıya katılanlar;
1) Selahattin Yılmaz
2) Hüseyin Ovak
3) Doğal Doğa
4) Habibe
5) Güler Hanım ve Eşi Oğuz Bey
6) Cemal Bey ve Sansar ailesi
7) Ferda Ülkümen
8) Turco
9) Sebahattin Sargın

Başka toplantılarda görüşmek dileği ile...

Hüseyin Ovak
25-08-2008, 14:59
Toplantıyı herkes o kadar güzel özetlemiş ki, bana yazacak çok fazla birşey kalmamış...Sevecen,samimi,paylaşımcı mükemmel insanlarla geçirilmiş bir öğleden sonra;Harika tokat kebabı,Güler hanımın sayın lilium'dan alıp bizlere getirdiği lilium soğanları,adı misafir perverlikle özdeşmiş Mehmet Emin amcanın süper bahçesi,herşey çok güzeldi...Genç yaşta böyle bir organizasyonla bu değerli insanları bir araya getiren Sebo'ya valla helal olsun...
Gerçekten mükemmel bir gündü...İyi ki varsın agaçlar net...

habibe
26-08-2008, 09:15
Güzeldi güzel, ben de aynı şeyleri tekrar etmeyeyim de, gelemeyen arkadaşlarımız üzülmesin :)

Eve 01.00 de varmamış olsaydım daha da güzel olacaktı. Bursa otogarından 08.30 da hareket etmiş olan otobüse saat 09.30 gibi Yalovadan binmeme rağmen öyle bir trafik vardı ki öyle böyle değil hani.. yürüyerek gelsem daha erken gelirdim eve :) İzmit otogarına geldim servis mervis yok.. bekle babam bekle.. Ama geçirdiğim o güzel gün, arkadaşlarımın pozitiflikleri sohbetler kebaplar meyvalar paylaşımlar...
Her birisi ayrı güzel arkadaşlarıma ve ailelerine de çook teşekkür ederim.

(B5A organik gübre için Sevgili Hüseyin Ovak ve Mehmet Beye tekrar teşekkürler.)

balıksever
26-08-2008, 09:58
Merhabalar...

Katılmak için toplantı listesine adımı yazdırmıştım ama c.tesi günü öğlen sıraları siteye baktığımda herhangi bir hareket göremeyince bende iptal olduğunu düşündüm..
Resimlerden de gördüğüm kadarıyla pek öyle olmamış.. :) Bu toplantıya katılmak kısmet olmadı ama bir sonra yapılacak olan toplantı için bu siteyi son ana kadar takip etmem gerektiğini öğrenmiş oldum...

İyi Çalışmalar..

Nurcan Özgür
27-08-2008, 14:20
Toplantının güzel geçeceğinden hiç şüphem olmamıştı. ;)

Tek beklentim olasılığın çok zayıf olmasına rağmen toplantıya katılabilmekti malesef olmadı. Aslında katılamayacağım belliydi ama son ana kadar olurda katılırım belki diye diye kendimi avutum(aldatım) durdum sonuç hüsran oldu. :(

Artık resimlerle avunur dururum. Herkezin iyi vakit geçirmiş olmasına çok sevindim. :D

Süha Şendoğan
29-08-2008, 14:55
Sağlık olsun Zfkg,
İnşallah birdahaki toplantıya.