View Full Version : Yeşil Anakonda
black-mamba
19-07-2008, 18:58
Bu aralar bu canlıdan elime geçme fırsatı oldu.Şuan teraryumunu hazırlamakla meşkulüm.Bakımı zor bir yılan.Yuvasını hazırlamak dahada zor.Yeşil anakondalar
kolombiya,Venezuela,bolivya ülkelerinde bulunur.Büyüklüğü ile meşhurdur.7 metreye ulaşabilir.Geyik kadar büyük avları yutabiliyorlar.Şuan elimdeki anakonda 30 cm uzunluğunda.fotoğrafını en kısa zamanda yüklüycem.Besledikçe deneyimlerimi antıcam artık:)
tunalimor
20-07-2008, 02:30
Hiç besleyecek başka hayvan bulamadın mı????? Mesela bıldırcın.
dost.bahcivan
20-07-2008, 23:44
Meraklı bir uğraş olacak. İyi çalışmalar.
yakamozsimsek
20-07-2008, 23:51
Gayet samimi soyluyorum cesaretine hayranim geyik yutabilen bir canliyi evimde beslemek ne kelime yaklastirmam ama zevkler ve renkler tartisilmaz .Kolay gelsin.
Hiç besleyecek başka hayvan bulamadın mı????? Mesela bıldırcın.
Neden yılana karşı alternatif olarak bıldırcın düşündünüz?
Sevgili Black mamba cesaretinize hayran olmamın yanında, şunu da belrtmeliyim ki; sizin evde yaşayanların yerinde olmak istemezdim. Hele de anakonda erişkin boyutuna ulaştığında. Canlı canlı korku filmi.
Resmini bekliyoruz.Ve siz takdir ediyoruz.:)
Hayirli olsun! uzun ømurler dilegiyle. saygilar..
zooteknist
23-07-2008, 13:40
Kardeşim takdir etmemek mümkün değil. Hani merak meselesi ama yine de sadece resmini görsem kafi.
black-mamba
24-07-2008, 11:06
Arkadaşlar,iş sebebiyle kuşadasında bulunmaktayım.Bu sebepten fotoğraf koyamıyorum ve internete fazla giremiyorum.Artık izmire gidince fotoğraflarını ekliycem
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.