View Full Version : Karaca Arboretumdan Acer Bonsaileri
Erkan Aktaşgül
14-03-2006, 20:47
Geçenlerde hem kendime Ardıç fidanı bakmak hem de bonsaileri fotoğraflamak için Karaca Arboretum (Yalova)'a gittim. Orada çektiğim Acer bonsailerinin fotoğrafları aşağıda..
NoT: Çok acelem olduğundan fotoğraflama tekniklerine hiç dikkat etmedim. Işık, kompozisyon hak getire yani :D
(İlk fotoğraf bu. İkincisini de Vildan hanım eklemişti daha önce)
Baki Berk Kayalar
14-03-2006, 21:01
Dostlarımız yeşerdikten sonra bir daha uğrarsanız.. :)
Her cevap alanında bir tane fotoğraf gönderilirse görünüyor.
4. Toplantıyı Yalovada gerçekleştirebilirsek ilk görmek istediğim yerlerden birisi bakalım bir aksilik olmazsa nisan gibi geleceğiz.
Plumbago
15-03-2006, 18:23
12-16 Nisan tarihleri arasinda 4. Süs Bitkileri Ihtisas fuari var. Nisan ayi icerisinde bir Yalova'da bir toplanti gerceklestirilecekse bu tarihlere denk getirilmesi uygun olur. Hafta sonu icinde bir arboretum gezisi organize edilebilir. Henuz Karaca Arboretum'u gormeyen varsa cok sey kaybetmis demektir.
Plumbago
15-03-2006, 18:26
Dostlarımız yeşerdikten sonra bir daha uğrarsanız.. :)
Nisan'ın 18'ine kadar yeserir sanirim. Ben orda olacağim. Erkan Bey ugrayamazsa resimlemeye calisirim.
Erkan Aktaşgül
16-03-2006, 18:24
Ağaçlar yavaş yavaş yaprak açmaya başladı. Balkonumda güneşten kısmen mahrum yaşayan Akçaağaçlarımın tomurcukları bile patlamaya başladı. Nisan'a kadar etraf çoktan şenlenmiş olur. Fotoğraflarını da çekerim ama kendi gözüyle görmek isteyenleri de beklerim. O benim çektiğim fotoğraflar Arboretum'un içindeki ağaçların yanında sönük bile kalıyorlar. İçeride enfes ağaçlar, kaya bahçeleri vs. var.
Bu fotoğrafları çektiğimde fidan yetiştirme arazisini de epeyce gezdim. İnanın Arboretum'un bu kadar arazisi olduğunu hiç tahmin etmemiştim. İnsanın çıkası gelmiyor.
acerpalmatum
01-08-2006, 18:32
Erkan bey
Bu ağaçların tekrar resimlerini çekmeniz mümkünmü ? acer gibi durmuyor buradan. teşekkürler.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.