Bağlan

View Full Version : Bahçe Dünyasi 2008-tüyap

Eda Gökduman
07-03-2008, 21:10
Sevgili arkadaşlar,
Süs bitkileri fuarında standımıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim. Bahsettiğiniz fide konusunda da size yardımcı olurum.

Fuar yoğunluğundan orada size davetiye vermek aklıma gelmedi.
Ama Beylikdüzü-Tüyap'ta 20 Mart da açılacak 23 Martta son bulacak BAHÇE DÜNYASI 2008 fuarında da Linea Verde - L.V. Tarımsal Ürünler ve Peyzaj olarak yer alacağız.

Önümüzdeki fuarda davetiye sıkıntısı yaşamamanız için istediğiniz kadar davetiyeyi bizden temin edebileceğinizi bilmenizi isterim.

Ofisimiz Üsküdar'da Kuzguncuk yönünde sahilde.

İsteyen arkadaşlar uğrayıp davetiye alabilirler.

EDA EFSUN GÖKDUMAN

LINEA VERDE - L.V. TARIMSAL ÜRÜNLER VE PEYZAJ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Paşalimanı Cad. Şemsi Efendi Sok. No:1 Liman Apt. D:2 Üsküdar
Tel: 0 216 530 0 500
Fax: 0 216 530 0 501
www.lvpeyzaj.com (sizin için çok kapsamlı bir site hazırlıyoruz, şu anki haline bakmayın:)

info@lvpeyzaj.com
sinem@lvpeyzaj.com

Todor
07-03-2008, 22:47
İnceliğiniz için teşekkür ederiz. Ayrıca fide konusunda sizi muhakkak rahatsız edeceğiz. Sitenizin tamamlandığına dair haberinizide bekliyoruz.:)

denizakvaryumu
09-03-2008, 20:42
Eda Hn.
forum genelinde dönem dönem talep edilen ancak Türkiye'de bulunamayan bitkiler var, bunları yurt dışından getirmeniz mümkün olabir mi?

Örneğin:

Rosa osiria
Lingon berry
Schisandra chinensis
Top hat blueberry
Sunshine blueberry

dilekagaci
01-03-2009, 12:20
bu sene ki fuara davetiyesi olan var mı?

http://www.tuyap.com.tr/webpages/bahcedunyasi/index.php

limon
02-03-2009, 04:12
Ev Bahçe dergisi davetiye veriyor. Şubat Ayı dergisi. (Dergi 3,5 TL yazmışım ama yanılmışım sanırım 2.90 )

Günüm
06-03-2009, 15:52
Geçen pazar günü Hürriyet gazetesi içindeki fuar reklamı altında iki tane ikişer kişilik ücretsiz giriş kuponu vardı.

otugay
06-03-2009, 20:34
Fuarın 2/3'ü bahçe mobilyası. 2 adet fidanlık standı var.

eskimo
06-03-2009, 23:44
Fuarın 2/3'ü bahçe mobilyası. 2 adet fidanlık standı var.

Biletim var ama bu yüzden fuara gitmemeye karar verdim.
Keşke bahçem olsun,içi ağaç,çiçek,hayvan dolsun, mobilyası kusur kalsın.

aaylin
07-03-2009, 10:09
Biz eşimle çok gitmek istiyoruz ama bilet bulamadık. Siz nereden temin ettiniz acaba? Ya da ben temin edemez isem biletlerinize talip olabilir miyim eğer gitmeyecekseniz.

Güler
07-03-2009, 11:12
Ev, bahçe mecmuasının ekinde iki kişilik davetiye veriyor.
Bende davetiye var ama gitmeyeceğim, yarın da son gün size ulaştırabilme imkânı nasıl olur ki?

aaylin
07-03-2009, 11:20
İlginize çok teşekkür ederim Güler Hanım. Biz de biraz önce eşimle bu konuyu konuştuk. Dediğiniz gibi en iyisi mecmuayı almak. Bugün evin ısıtma sistemleriyle ilgili servis geleceğinden ve benim küçük cadının piyano dersi ve voleybol antremanından dolayı gidemeyeceğim, yarın sabahtan gitmeyi planlıyoruz. Giderken de dergiyi buluruz heralde. Olmaz ise de kapıda ücretiyle alacağız biletleri. (Çok gitmek istiyorum çünkü, hem bahçe mobilyalarına hem de yeni bitkilere ihtiyacımız var)

dilekagaci
07-03-2009, 23:01
gittigime pişman oldum resmen..bir kere beylikdüzüne gitmek zaten işkence, fuarın neredeyse tamamı bahce mobilyası, minik süs havuzları vs vs...3 tane falan bahceyle bitkiyle ilgili stand var...onlarda inanılmaz kazık

minnacık gül fidesine 20 ytl fiyat koymuşlar bu krizde, kaç tane satabildiler merak ediyorum bu kurnazlıkla

zerrinsrt
09-03-2009, 08:16
Sanki bahçe değil bahçe mobilyaları ve aksesuarları fuarıydı. Yanlızca 3 tane ithal gül aldım. Oda buraya kadar geldim diye.