mahon67
24-02-2008, 20:58
Merhaba arkadaşlar; sizlerin sayesinde yeni yeni hobiler /uğraşlar ediniyorum. Ağaçlarnet aslında hepimizin hayatına çok güzel şeyler kattı; ben de çoğu arkadaşım gibi bu sayfalardan hergün yeni şeyler öğreniyor, bilgim ve tecrübelerim dahilinde de vbildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum. Bonsai de siz değerli arkadaşlarımın dolayısıyla da ağaçlarnet sayesinde günlük yaşantımın bir köşesinde yerini alacak gibi görünüyor. Bu vesile ile bu sitenin her aşamasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.
Siz değerli arkadaşlarımın bonsai çalışmalarını bir süre izledikten sonra ben de naçizane bazı denemelerde bulundum; bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. İnşallah bunların çiçekli hatta meyveli hallerini de ilerde bu sayfada sizlerle paylaşabilirim. İşte çalışmalarım:
1. resim: Baby kiwi (Actinidia arguta)
2. resim: Kamkuat (Fortunella margarita)
3-4.resim: Kocayemiş (Arbutus unedo)
5. resim: Natal eriği ( Carissa grandiflora)
Siz değerli arkadaşlarımın bonsai çalışmalarını bir süre izledikten sonra ben de naçizane bazı denemelerde bulundum; bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. İnşallah bunların çiçekli hatta meyveli hallerini de ilerde bu sayfada sizlerle paylaşabilirim. İşte çalışmalarım:
1. resim: Baby kiwi (Actinidia arguta)
2. resim: Kamkuat (Fortunella margarita)
3-4.resim: Kocayemiş (Arbutus unedo)
5. resim: Natal eriği ( Carissa grandiflora)