Bağlan

View Full Version : saydemir/nepenthes ampullaria

saydemir
29-10-2007, 09:30
İşte bu da son etçilim. Nepenthesler içerisinde en sevdiğim türlerden ampullaria.

23265

23266

23267

23268

red
06-11-2007, 08:15
Nekadar egzotik bitkileriniz var.Bunları yetiştirmeyi becerebilene imreniyorum.Yok saf su bul,toprağı farklı olsun,zor iş gibi duruyo.Sizi tebrik ediyorum çok güzel yetiştirmişsiniz.

saydemir
06-11-2007, 12:41
Teşekkür ediyorum evet bu bitkilerle uğraşmak gerçekten zor bir iş. Ama o bitkilerle vakit geçirdikten, onlarla ilgilendikten ve böyle güzel kareleri yakaladıktan sonra bu zorluğa değdiğine inanıyorum.

red
06-11-2007, 16:22
Sayın Saydemir
Ben de bir ara bu bitkilerden edirsem eğer, sizin tecrübelerinizden fayadalanmak için bazı sorular sorabilirim.Şu sıralar bonsaiye merak sardığım için bütün araştırmalarımı bu yönde ilerletiyorum.İnşallah şu etobur bitkilere de sıra gelicek ozaman başınızı ağrıtabilirim:D

saydemir
06-11-2007, 21:48
Etobur bitkiler bölümünde benden daha tecrübeli ve daha deneyimli arkadaşlar sizlere gerekli bilgileri vermek için her zaman bekliyor olacaklar. Tabi bende elimden geldiğince bu güzel bitkilerin yaygınlaşması için size yardımcı olmaya çalışırım.

avukatkemal
13-11-2007, 16:14
Emin olun en kolayı toprak ve suyunu bulmak :o

Nekadar egzotik bitkileriniz var.Bunları yetiştirmeyi becerebilene imreniyorum.Yok saf su bul,toprağı farklı olsun,zor iş gibi duruyo.Sizi tebrik ediyorum çok güzel yetiştirmişsiniz.

filiztugra
21-12-2009, 19:47
Sayın Saydemir

Ben etobur bitkileri hep merak etmişimdir, ama evde yetişebileceklerini düşünmemiştim aklıma gelmedi ya da... Bu bitki türlerini yetiştirmek istesem nerde bulabilirim bilmiyorum bu konuda bilgi verebilirmisiniz.

saydemir
22-12-2009, 16:16
Filiz hanım etobur bitki türlerini de gerekli ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra evde kolayca bakabilirsiniz. Öncelikle istekleri nelerdir forumdan bir okuyun. Etobur bitki türlerini bu forumun satış bölümünden edinebilirsiniz.

skull25
21-01-2010, 07:30

aynen katılıyorum çok egzotik görünüyorlar