View Full Version : 28 Ekim 2007 Bursa Botanik Park ve Burtarım Fuarı Toplantısı
Sebahattin Sargın
14-10-2007, 12:05
Merhaba arkadaşlar;
En son toplantımızdan bu yana kimler geldi kimler geçti. Elimizden geldiğince yalnız bırakmamaya çalıştık toplanan arkadaşlarımızı. Artık bende ekibimi toplayayım dedim. Bu sefer ilk önce saat 12.00'da Bursa Botanik Parkta toplanılacak. Burada bir tanışma faslı olduktan sonra, Burtarım Fuarına geçilecektir. Yani çok güzel bir etkinlik olacak kısmetse....
Botanik Parkta buluşacağımız yer olan "Botanik Kafe" hava şartlarından ve yerinin küçük olması yüzünden, burdan başka bir yerde toplanılmasına karar verilmiştir.
Onun biraz daha ilerisinde olan Bur-Cu Büfe'nin toplantı için daha müsait olduğuna karar verilmiştir.
Hayvanat Bahçesinin girişinden değil de onun ilerisinden girdikten sonra, o yolu takip edin. Sonra havuza gelince sağa dönün ve ilerleyin işte Bur-cu Büfe
Toplantı Fotoğrafları (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=643&userid=)
Selahattin Yılmaz
14-10-2007, 12:12
Kambersiz düğün olur mu?
Sebahattin Sargın
14-10-2007, 12:14
Hayatta olmaz, ekibin başı olmazsa ne yaparız ;). Listeyi yazıyorum
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) ...?
bademagacı
14-10-2007, 12:19
Listeyi yazıyorum
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
sukranayalp
14-10-2007, 19:31
İpek elde edilmesi ve işlenmesi ile ilgili çalışmaları da görmek mümkünse ben de geleceğim.
Mahmut Leventoğlu
14-10-2007, 20:38
Bilirmisiniz Ödemiş Birgi de çok kaliteli ipekler üretilir. Evlerde hala eski usul el tezgahları ile ipek dokumacılığı yapılır. Çeşitli atölyelerde kozalardan sıcak suda iplikler elde edilir,istenilen renklerde boyanır ve el tezgahlarında dokunur. Birgi de modern bir ipek kumaş fabrikası vardır. Adı Mert ipek . Bütün ürünleri yurt dışına gider (Önemli moda merkezlerine)
Selahattin Yılmaz
14-10-2007, 20:57
İpek elde edilmesi ve işlenmesi ile ilgili çalışmaları da görmek mümkünse ben de geleceğim.
Sevgili sukranayalp, Kozahan'da ipek elde edilmesi ile ilgili bir şeyler görme imkanınız olmaz zira orası daha ziyade hasat edilmiş kozaların ticaretinin yapıldığı bir han. Ancak şu an daha ziyade bir dinlenme ve çey bahçesi olarak kullanılıyor. Mayıs, haziran aylarında hasat edilen kozalar burada tüccara satış için getirilir kozalar ancak o zaman görülebilir. Fakat toplantıya gelirsem görmek istiyorum derseniz o zaman benim çalıştığım yere yakın eski İpek Böcekçiliği Araştırma Enstitüsü var, orada bu faaliyetler yapılıyor yine de erken gelirim gezebilirim derseniz benimde kısa bir araştırma ve izin alma süreci olumlu olursa sizi gezdirmemiz ve hatta isteyenleri gezdirmemiz mümkün olabilir. Ancak hafta sonu olması hesabıyle izin alma ve gezme durumlarını araştırmam gerekecek. Bunun dışında şu an yanılmıyorsam kurumu özel idareden kiralayan Kozabirlik işletiyor. Sadece bir izin süreci ve hafta sonu sorununu irdelek gerekiyor. Şimdi cevabınıza göre bende araya torpil koyup izin sürecini araştırayım :rolleyes:.
Sebahattin Sargın
14-10-2007, 21:08
Demek ki Şükran Hanımcığıma Bursa yolu gözüktü ;)
sukranayalp
14-10-2007, 21:13
İstanbul'dan Bursa'ya gelişim sanırım 4 saatimi alır. Sabah 7 de çıksam 11 de Bursa da olabilirim. 11 erken bir saat ise seve seve katılırım. Haftaiçi gelmem mümkün değil. İpekböcekçiliği Araştırma Enstitüsüne gitmemiz şart değil, gidebilirsek elbette çok iyi olur. Kendinizi çok zorlamadan bu şartlara göre ayarlayabilirsek memnun olurum. Haftasonu bizim için açmazlar. Açsalar bile faal durumda görebileceğimiz şeyler olur mu? Bunları da hesaba katmak gerekir. Ayrıca Bursa'ya ulaştıktan sonra buraya da gitmek herhalde ayrı bir vakit alacaktır.Bu da diğer hesap etmemiz gereken bir konu. Yine de herşeye rağmen ilginiz için teşekkür ederim. Diğer arkadaşların da fikirleri önemli.
Selahattin Yılmaz
14-10-2007, 21:19
Araştıralım bakalım ne çıkacak. Pazartesi yoğun bir gün, onu atlatmam gerekiyor ancak ne şans ki yeni tayinimden dolayı İ.A.Enstitüsünün eski müdürü şu an benim yeni bölüm başkanım oluyor torpil sağlam yani, dediğim gibi şartları salı günü belirlemiş oluruz ayrıca saat 13:00 da olacak toplantı için 11:00 daki gezi bizi saat 13:00 a rahatlıkla yetiştirir. Bakalım...
sukranayalp
14-10-2007, 21:28
Teşekkürler Selahattin bey.
maycan bahçe
15-10-2007, 09:29
Ben de katılmak isterim.
Orda olmaktan mutluluk duyacağım. Evden bir mani gelmezse bende geliyorum.
sinaninci1
15-10-2007, 13:40
BSA
Arabaylanmi gideceksin.
Beraber gidelim.
Sebahattin Sargın
15-10-2007, 16:12
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) .....?
Sizleri aramızda görmekten onur duyacağız. Eee bu kadarmı yani ;)
poinciana
15-10-2007, 17:18
Bende katılmaya çalışacağım.
bülent16
15-10-2007, 17:51
Önemli bir işim olmazsa bende katılacağım.
Bir aksilik çıkmazsa bende katılmak isterim.
Sebahattin Sargın
15-10-2007, 19:30
Sizleride aramızda görmekten çok mutlu olacağız ;). İnşallah bir mani çıkmazda toplantı günü görüşebiliriz. Listenin son hali:
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10 .....?
sukranayalp
15-10-2007, 20:28
Sevgili Sebahattin , listede adımı görmüyorum.
Sebahattin Sargın
15-10-2007, 20:32
Şükran Hanım densizliğimi mazur görün efendim :( Sizden kesin bir cevap alamamıştım. Sizi hemen ekliyorum listeye. Çok özür dilerim.
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10) Şükran Ayalp
11) .....?
Saygılarımla...
sinaninci1
15-10-2007, 21:54
Yalova"dan gidecekler beraber gidelim.
Merhaba arkadaşlar;Bende uzun bir aradan sonra yine aranızda olmaktan dolayı çok mutlu olacağım.Bu toplantıya katılmak için elimden geleni yapacağım.
Sevgili sebo,
Buara çok işim var, beni ayartmayın yaa. Aklım sizlerde kalacak. İçim kıpır kıpır oldu. Hemen Ferry saatlerine baktım. Pazar sabahı Pendık 9.30 gidiş, yalova-pendik 17.45 dönüş bana uyar. Yaz beni de listeye sevgili sebo.
Sevgili hedera, gelmiyormusun?
Ferdacığım, eğer hala Armutlu'da olacaksan Gemliğe çıkabilirsen seni yoldan alırım.
Sevgili Şükran ayalp, eğer size uygun düşerse sabah 9 da Pendik ferry iskelesinde buluşabilirsek beraber gidebiliriz,
Sevgili Zenfree, gelmeyi düşünüyormusun? Seni Beşiktaştan alabilirim. Dönüşte de herkesle buluştuğumuz yerde ayrılabiliriz.
28 Ekim için başka programımız var malesef. Kaçabilirsem gelirim.;)
Ferda Ülkümen
16-10-2007, 11:28
Sevgili Güler;
Bir hafta - on gün içinde dönmeyi planlıyorum, o yüzden kararsızım, Ama Yalova toplantısına kadar dönmüş ve yerleşmiş olurum,oraya katılmayı düşünüyorum.
Yalova ekibi için söylüyorum. Büyük ihtimalle araba ile giderim. Ben hariç 6 kişilik yerim var.
Ayrıca Todor'un henüz konuya dahil olmamasıda dikkate değer.
Onu bu konuya çekmek için "***" yazmamızmı gerekiyor?
Sevgili Ferda, Yalova Bağdat rest. toplantısını kasdediyorsun değil mi? Tamam ona beraber gideriz.
Ne o Bursa gurubunun toplantısına sayın Todor ile sayın Cemal.s. katılmıyorlar mı sebo?
sinaninci1
16-10-2007, 13:17
Sebo bana mum cicegi celigi soz vermistin, toplantiya getirir sen sevinirim.
Arkadaslar selluka tohumu olan varsa lutfen rica edecegim
Saygilar
Sebocuğum beni de listeye ekle ben de geliyorum. Bu sefer artık bu toplantıyı kaçırmak istemiyorum. Sizlerle tekrar birarada olmayı çok istiyorum.
Sebahattin Sargın
16-10-2007, 15:52
Öncelikle mesajları okuyunca çok sevindim bunu belirteyim ;).
Güler Hanımcığım siz olmadan bir toplantı düşünemezdim zaten ;)
Sevgili İargın uzun bir aradan sonrada senide göreceğimiz için çok sevindim....
Zenfree inşallah bir kaçamak yapıp gelebilirsin, senide aramızda görmek bizi çok sevindirecek....
Güler Hanımcığım Todor ve Cemal Beyden henüz bir haber alamadım. Yalova toplantısının tarihi henüz belli değil sanırım. İnşallah ayarladığım tarih ile çakışmaz...
Sinan Bey size mum çiçeği süprizim olacak merak etmeyin ;)
Canım Selen ablacığım sonunda senide aramızda göreceğiz, inan çok sevindim ;)
Ferda Hanımcığım inşallah sizide aramızda görebiliriz, Bursa Ekibinin üyelerinden olduğunu unutmamınız dileği ile ;)
Listenin son hali:
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10) Şükran Ayalp
11) Güler
12) İargın
13) Selenn
14) Zenfree (Kesin değil)
15) Ferda Ülkümen (Kesin Değil)
16) ....?
Yalova toplantısının tarihi henüz belli değil sanırım. İnşallah ayarladığım tarih ile çakışmaz...
Yalova Toplantısının tarihi belirlendi Sebo ve maalesef çakıştı.:) Biz de bir hafta öteledik. Bir bakıma bu yüzden toplantı ilan edilmeden önce yönetimle irtibata geçilsin istiyoruz. Aslında havalar soğumadan Yalova'da toplansaydık sonra Bursa olsaydı diyeceğim ama Bursa Ekibi toplamış bile. Herkesi 3 Kasım Yalova toplantısına da bekliyoruz. :)
Sebahattin Sargın
16-10-2007, 16:21
Böyle bir hatada bulunduğum için özür dilerim :(
Bir daha ki toplantıda yönetime danışacağım, bizi düşünüp toplantıyı ertelediğiniz içinde teşekkür ederim Sevgili Aybala. Peki siz Bursa Toplantısına geliyor musunuz?
Gelmek isterim ama çok üst üste geldi toplantılar :)))
Tercihimi Yalova'dan yana kullandım ben de. Nasıl olsa tüm Bursa Ekibi orada olacak. :)
Şaka bir yana anlayışın için teşekkürler. Yazdığım gibi toplantıya gelmeyi isterim ve ayarlamaya çalışacağım ama biraz zor.
Selahattin Yılmaz
16-10-2007, 17:26
Arkadaşlar toplantının formatını (http://www.burtarim.com/) değiştirmeyi teklif ediyorum?
Toplantı tarihinde Bursa'da Burtarım fuarı var. Bu nedenle Toplantı yeri olarak Bursa Botanik Park ve yine saat 12:00 olarak teklif ediyorum ve bu şekilde botanik parkta kısa bir tanışma görüşme ve bir botanikal gezi ve yine sonrasında saat 15:00 gibi fuara geçiş (Akşam 20:00 da biter büyük ihtimalle) şeklinde bir organizasyon aklıma geliyor. Bu şekilde katılımcılarında daha fazla olacağını düşünüyorum.
Selahattin Yılmaz
16-10-2007, 17:30
Bu arada sevgili sukranayalp, size bir iyi bir kötü haberim var: sizin İpekböceği aşamalarını görme işi biraz zora girdi zira Kozabirlik eski enstitüyü damızlık üretim yeri olarak kullanıyormuş normal ipekböceği mayıs ayında üretime geçiyormuş yani gitsek bile sadece korunmakta olan ipekböceği yumurtaları görebileceğiz. İyi habere gelince eğer gelirseniz Kozabilrik satndında fuarda fuar için özel hazırlanmış aşama aşama ipekböceği faaliyet aşamalarını görme şansına sahip olacaksınız.
Sebahattin Sargın
16-10-2007, 17:32
Hocamın teklifi gayet uygun bence, toplantıya gelecek arkadaşlarımız bu konuda ne düşünüyorlar acaba?
bademagacı
16-10-2007, 18:39
Bence de Selahattin Hoca güzel bir organizasyon yapmış.
sukranayalp
16-10-2007, 19:08
Bir deyim vardı ama tam olarak hatırlayamadım.
''Bundan iyisi Şam'da kayısı'' ya da ''Bundan iyisi Şam'da hurma''...
poinciana
17-10-2007, 08:44
Bence de Botanık park uygun.Aslında Tarım fuarı benimde aklıma gelmişti ama yeni üye olarak biraz bekle gör belki daha iyi olabilir diye düşündüm.Tecrübeli arkadaşlar da bu işi gerçekten iyi yapıyorlar.Hepsine teşekkürler.
maycan bahçe
17-10-2007, 08:58
Şehir merkezinin karışıklığı yerine botanik park ve tarım fuarı daha olumlu.Zira araç parketme sorunu yok ve fuarı hep beraber gezmekte iyi fikir.
Botanik park ve tarım fuarı da olunca artık gelmek farz oldu.:)
Sebahattin Sargın
17-10-2007, 16:36
Arkadaşlar toplantının formatını (http://www.burtarim.com/) değiştirmeyi teklif ediyorum?
Toplantı tarihinde Bursa'da Burtarım fuarı var. Bu nedenle Toplantı yeri olarak Bursa Botanik Park ve yine saat 12:00 olarak teklif ediyorum ve bu şekilde botanik parkta kısa bir tanışma görüşme ve bir botanikal gezi ve yine sonrasında saat 15:00 gibi fuara geçiş (Akşam 20:00 da biter büyük ihtimalle) şeklinde bir organizasyon aklıma geliyor. Bu şekilde katılımcılarında daha fazla olacağını düşünüyorum.
Demek ki yeni planımız budur, ve işte budur yani ;)
Sebahattin Sargın
17-10-2007, 17:10
Bu arada yer olarak, Botanikteki buluşmalarımız için kullanılan "Botanik Kafe" buluşacağız gene..
Fuar çok iyi fikir. Bir şekilde vakit ayıralım.
Sebocum toplantıya katılacaklar arasında ismimi göremedim. Bu toplantıyı talep eden benim ve ismim yok. Cık cık cık. Bir daha olmasın tatlıcık.
Botanik parkı bana çok ters ama mecburen geleceğim. Selahattin Bey, beni minübüse bindirdiğiniz yere gelsem eski garajdan, ama hangi minübüslere binmem gerekiyor unuttum.
Sebahattin Sargın
17-10-2007, 18:28
Sevelimciğim senin mesajını bekliyordum ondan yazmadım canım aa :D. Listenin son hali:
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10) Şükran Ayalp
11) Güler
12) İargın
13) Selenn
14) Zenfree
16) Sevelim
17) ....?
Selahattin Yılmaz
17-10-2007, 19:11
...Botanik parkı bana çok ters ama mecburen geleceğim. Selahattin Bey, beni minübüse bindirdiğiniz yere gelsem eski garajdan, ama hangi minübüslere binmem gerekiyor unuttum.
En kısa zamanda öğrenip size özel mesajla bildireceğim...
Rukiye Çetin
17-10-2007, 20:38
Gelmeyi çok isterdim ama il dışında olacağım. Sizlere iyi sohbetler. Bir sonraki toplantıda görüşebilmek dileğiyle...
sukranayalp
18-10-2007, 09:27
Sevgili Güler hanımcığım, mesajınızı ancak gördüm.
Bursa 'ya Pendik'te buluşarak birlikte gidebiliriz ve çok da memnun olurum. Ferda hanım'ı da ayarlayabilirsek ne ala...
sinaninci1
18-10-2007, 11:28
Gunaydin
TODOR ve CEMAL beyler gelmiyor galiba hic bir seyde yazmiyorlar.
Cemal beyi bilmem ama Todor da hic haber yok endiseliyim dev kabaklarin altinda kalmasin?
bülent16
18-10-2007, 13:02
Botanik parkına gitmek için eski garajdan Soğanlı minübüslerine binmeniz gerekiyor.
dilek tekir
18-10-2007, 14:16
Eğerki o gün bi manim çıkmazsa gelmeyi isterim.
ama.
1-) parktaki botanik cafe nereye düşer.
2-) fuar buttimde mi??
Bülent Bey, ilginize teşekkür ederim. Selahattin Bey araştırmanıza gerek kalmadı. Onca işiniz varken ben aradan çıkayım bari. Taa Özdilekten Botanik Parka kadar yürümekten kurtuldum. Yaşasınnn!
Sevgili Dilek, parktaki görevliler seni oraya kadar götürür merak etme. Bana öyle yapmışlardı da.
Sebahattin Sargın
18-10-2007, 16:29
Dilek Hanım;
Botanik Parkın Hayvanat Bahçesi için olan girişinden değil de onun ilersindeki girişten gireceksiniz. Oradan girdikten sonra zaten tabelalar sizi Botanik Kafeye götürecektir. Fuar ise Buttimdedir. Sizide aramızda göreceğimize sevinmiş bulunmaktayız
Listenin son hali;
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10) Şükran Ayalp
11) Güler
12) İargın
13) Selenn
14) Zenfree
16) Sevelim
17) Dilek Tekir
18) ...?
erdem senyer
18-10-2007, 16:36
sabahattin bey tessekurler boyle guzel etkinlikleri paylastıgınız icin..mutlaka gelmeye calisacam..
erdem senyer....
celalsungur
18-10-2007, 16:59
Koza handa mı, botanikte mi?
Sebahattin Sargın
18-10-2007, 17:01
Celal Bey yeni plan budur efendim...
celalsungur
18-10-2007, 17:16
Çok teşekkür ederim,çok yoğun olmazsam mutlaka geleceğim.
Sebahattin Sargın
18-10-2007, 17:22
Sizide bekliyor olacağız Celal Bey;). Sn. Bsa Yalovadan gelenler için 6 kişilik yeri olduğunu söyledi. Yalovalı arkadaşlarımız ortak bir karar alıp birlikte gelebilirler. Listenin son hali;
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10) Şükran Ayalp
11) Güler
12) İargın
13) Selenn
14) Zenfree
16) Sevelim
17) Dilek Tekir
18) Erdem Senyer
19) Celal Sungur
20) ....?
Toplantımıza Katılacak Değerli Arkadaşlar;
Botanik Parkın Hayvanat Bahçesi için olan girişinden değil de onun ilersindeki girişten gireceksiniz. Oradan girdikten sonra zaten tabelalar sizi Botanik Kafeye götürecektir. Eğer bulamazsanız parkın güvenlik görevlilerinden yardım isteyiniz. Botanik Kafe büyük bir kalabalık görürseniz o biziz demektir ;). Hiç çekinmeden "agaclar.net ekibi mi?" diye gelebilirsiniz.
Ayrıca ilk defa katılacak üyelerimiz, aşağıda verdiğim linkte bulunan resimlere baksınlar ki toplantı günü bizi bulmakta zorluk çekmezler.
http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=624&userid=
5 kişilik yer kaldı.
Yalova cihetinden geleceklere duyrulur.
Sebocum Hayvanat Bahçesi olayını dile getirmen iyi olmuş. Ben Botanik Parkına giriyorum diye yanlışlıkla Hayvanat Bahçesine girmiştim. İkisinin arasında şöyle bir fark var; Hayvanat Bahçesine giriş ücretli, Botanik Parkına ise ücretsiz girebiliyorsunuz.
sinaninci1
19-10-2007, 00:37
BSA benim yerimi ayir
Yer varsa bende gelebilirim.
Yolu İzmit güzergahından geçen bir arkadaşımız varsa beni de alırsa, ben de gelebilirim.
İşlerimin yoğunluğu sebebi ile aranızda olamıyacağım için üzgünüm. Çok güzel bir toplantı geçireceksiniz yine. Sizlere iyi paylaşımlar diliyorum.
Saygıyla.
Kesin olmamakla beraber eşimle gelmeyi planlıyoruz. Sizlerle tanışmak güzel olacak.
Sevgiler...
Yanlız birileri ya da biri bana LÜTFEN kokulu olan MELİSA getirebilir mi?
celalsungur
19-10-2007, 13:19
Hürriyete Doğru
Gün doğmadan,
Deniz daha bembeyazken çıkacaksın yola.
Kürekleri tutmanın şehveti avuçlarında,
İçinde bir iş görmenin saadeti,
Gideceksin;
Gideceksin iri pınarların çalkantısında.
Balıklar çıkacak yoluna karşıcı;
Sevineceksin.
Ağları silkeledikçe
Deniz gelecek eline pul pul.
Ruhları sustuğu vakit martıların,
Kayalıklardaki mezarlarında,
Birden,
Bir kıyamet kopacak ufuklarda.
Deniz kızları mı dersin, kuşlar mı dersin;
Bayramlar seyranlar mı dersin, şenlikler cümbüşler mi?
Gelin alayları, teller, duvaklar, donanmalar mı ?
Heeey!
Ne duruyorsun be, at kendini denize;
Geride bekleyenin varmış, aldırma;
Görmüyor musun, her yanda hürriyet;
Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol;
Git gidebildiğin yere.
Orhan Veli Kanık
Sebahattin Sargın
19-10-2007, 15:48
Celal Bey öncelikle bu güzel şiir için teşekkür ederim efendim ;)
Sevgili Todor ve Bravis inşallah sizleride aramızda görebiliriz. Cemal Bey gelemeyeceğiniz için çok üzüldüm :(. İnşallah Sonbahar toplantısına gelebilirimde orada görüşüz.
Liste son hali ile şöyledir;
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10) Şükran Ayalp
11) Güler
12) İargın
13) Selenn
14) Zenfree
16) Sevelim
17) Dilek Tekir
18) Erdem Senyer
19) Celal Sungur
20) Todor
21) Bravis ve Eşi (Kesin değil)
22) Ekalafat (Kendisi özel mesaj yolu ile geleceğini belirtti)
23) Hedera
24) Orhan Bey ( Kendisi siteye henüz üye değil ama Sevgili Hedera ve benim misafirimiz)
25) Zerrin Mutlu
26) Merve Özdemir (Kesin Değil)
27) Ankara Ekibi (Manevi Olarak ;))
28) ...?
Arkadaşlar gelirken İzmite yolu düşen varsa, Habibe hanımcığımıda alabilirmi acaba?
Bu toplantı baya bir kalabalık olacak yahu ;). Ne kadar güzel değil mi?
maycan bahçe
19-10-2007, 16:44
Biri Bursa ekibini durdursun yahu!
poinciana
19-10-2007, 17:28
Bu ekip artık zor durur.
Yanlız birileri ya da biri bana LÜTFEN kokulu olan MELİSA getirebilir mi?
Bir aksilik olmaz ve sizin geleceğiniz kesinleşirse tabi getirir sevgili bravis :))
Sebahattin Sargın
19-10-2007, 22:06
Biri Bursa ekibini durdursun yahu!
Bu ekibi durdurmak çok zor, bizim ekibimiz daha çok etkinlik yapacak çok ;) Bu kadro gelirse sitenin en kalabalık toplantısını yapacağız sanırım ;)
bademagacı
20-10-2007, 09:06
25- Zerrin Mutlu
Bir aksilik olmaz ve sizin geleceğiniz kesinleşirse tabi getirir sevgili bravis :))
:-) tekrar teşekkür edrim Kudret Bey
Selahattin Yılmaz
20-10-2007, 14:35
Melissa çiçeğini veya parfüm çalısını (Bursa'da) Cumhuriyet caddesinde Çiçekçiler çarşısı var orada Çiçekçi Ramazan'ı sorun ve Selahattin Hocanın selamı var diye isteyin, onlarda var ve vereceklerdir...
celalsungur
21-10-2007, 12:31
BURSADA ZAMAN
Bursa'da eski bir cami avlusu,
Küçük şadırvanda şakırdayan su.
Orhan zamanından kalma bir duvar...
Onunla bir yaşta ihtiyar çınar
Eliyor dört yana sakin bir günü.
Bir rüyadan arta kalmanın hüznü
İçinden gülüyor bana derinden.
Yüzlerce çeşmenin serinliğinden
Ovanın yeşili göğün mavisi
Ve mimarilerin en ilahisi.
Bir zafer müjdesi burda her isim:
Sanki tek bir anda gün, saat, mevsim
Yaşıyor sihrini geçmiş zamanın
Hala bu taşlarda gülen rüyanın
Güvercin bakışlı sessizlik bile
Çınlıyor bir sonsuz devam vehmiyle.
Gümüşlü bir fecrin zafer aynası,
Muradiye, sabrın acı meyvası,
Ömrünün timsali beyaz Nilüfer,
Türbeler, camileri eski bahçeler,
Şanlı hikayesi binlerce erin
Sesi nabzım olmuş hengamelerin
Nakleder yadını gelen geçene.
Bu hayalde uyur Bursa her gece,
Her şafak onunla uyanır, güler
Gümüş aydınlıkta serviler, güller
Serin hülyasıyla çeşmelerinin.
Başındayım sanki bir mucizenin,
Su sesi ve kanat şakırtısından
Billur bir avize Bursa'da zaman,
Yeşil Türbesini gezdik dün akşam,
Duyduk Bir musikî gibi zamandan
Çinilere sinmiş Kur'an sesini.
Fetih günlerinin saf neşesini
Aydınlanmış buldum tebessümünle.
İsterdim bu eski yerde seninle
Başbaşa uyumak son uykumuzu,
Bu hayal içinde... ve ufkumuzu
Çepçevre kaplasın bu ziya, bu renk,
Havayı dolduran uhrevi ahenk.
Bir ilah uykusu olur elbette
Ölüm bu tılsımlı ebediyette
Belki de rüyası büyük cetlerin,
Beyaz bahçesinde su seslerinin.
AHMET HAMDİ TANPINAR
merve özdemir
21-10-2007, 15:06
selam;
bursa dısında ogrencıyım.eger haftaya bursada olabılrsem.gelmeyı cok ısterım.bundan sonrakı gezılerden de ve fuarlardan haberdar edılırsem sevınırı.herkese ıyı gunler.
Yer varsa bende gelebilirim.
Başımın üstü boş. Ne demek!
3 kaldı
bademagacı
21-10-2007, 16:45
Sayın Celal Sungur
Şehrimize atfedilen bu güzel şiiri hatırlattığınız için Bursalılar adına teşekkür ederim.
Sebahattin Sargın
21-10-2007, 19:40
selam;
bursa dısında ogrencıyım.eger haftaya bursada olabılrsem.gelmeyı cok ısterım.bundan sonrakı gezılerden de ve fuarlardan haberdar edılırsem sevınırı.herkese ıyı gunler.
Toplantı ve gezi haberlerimizi Bursalı üyelerimize davet e-mailleri şeklinde bildiriyorum. 64 tane davet mesajı çektim ama geri dönenler 5 kişiyi geçmedi :(.
Olsun ginede bende davet mesajı göndermeye devam edeceğim. 1 kişide olsa kardır değil mi ;):confused:
celalsungur
22-10-2007, 10:07
Sayın Celal Sungur
Şehrimize atfedilen bu güzel şiiri hatırlattığınız için Bursalılar adına teşekkür ederim.
Yalın, sıcak dostluğunuz için esas ben hepinize teşekkür ederim.
Kısmetse yarın yola çıkıyorum. Hafta sonu görüşmek dileğiyle. Sebocum ve Pelincim artık telefonla haberleşiriz. Değişiklik olursa bana bildirirsiniz diye umuyorum.
Hakan KINACI
23-10-2007, 11:53
Maşşallah :) Allah arttırsın :) Ankara grubunu da, manevi olarak ekleyin bari :) gönlümüz sizlerle :))
bademagacı
23-10-2007, 15:40
Kısmetse yarın yola çıkıyorum. Hafta sonu görüşmek dileğiyle. Sebocum ve Pelincim artık telefonla haberleşiriz. Değişiklik olursa bana bildirirsiniz diye umuyorum.
Tabii bildiririz Semiha Abla'cım. Gelmene çok sevindim. Görüşmek üzere..
Sebahattin Sargın
23-10-2007, 19:35
Önemli:
Botanik Parkta buluşacağımız yer olan "Botanik Kafe" hava şartlarından ve yerinin küçük olması yüzünden, burdan başka bir yerde toplanılmasına karar verilmiştir. Onun biraz daha ilerisinde olan Bur-Cu Büfenin toplantı için daha müsait olduğuna karar verilmiştir.
Duyanlar Duymayanlara duyrulsun ;)
Hayvanat Bahçesinin girişinden değilde onun ilerisinden girdikten sonra, o yolu takip edin. Sonra havuza gelince sağa dönün ve ilerleyin işte Bur-cu Büfe(Bu Şekilde yazılıyor) orada ;)
Selahattin Yılmaz
23-10-2007, 19:58
Botanik parkın içerisinden giriş kısmını wikimapia.org dan işaretleyecektim ama maalesef o alan açık değil.
Biz biraz uyanıklık yaptık seboyla, aslında önden gidip çay bahçesi için bakacaktık baktık gerçi de yine de acer palmatumları görünce dayanamadık gelen üyeler bize bırakmaz diye bize yetecek kadarını önden topladık yine de herkese yetecek kadar var :D...
sukranayalp
24-10-2007, 08:44
Sevgili arkadaşlarım, küçük bir operasyon geçirdiğim için toplantıya katılamayacağım. Gönlüm ve aklım sizlerle.
Sebahattin Sargın
24-10-2007, 08:50
Şükran Hanım;
Çok geçmiş olsun efendim, gelemeyeceğiniz için üzüldüm :(.
Günaydın,
Yeni olmam sebebiyle henüz kimseyi tanımıyorum, ama toplantıya da katılmak istiyorum.
Eğer çocukların ders programını halledebilirsem ağaçlar.net ekibiyle tanışmaya
geleceğim.
sukranayalp
24-10-2007, 09:01
Teşekkür ederim sevgili Sebahattin. Bir sonraki toplantıda sizlerleyim. Bursa, ağaçlar.net için önemli bir ilimiz.
500 yıllık ardıç ağaçları, yine asırlık çınarları, hem tarım hem de sanayii merkezi olması sebebiyle ağaçlar.net'in kalbi - bence - Bursa'dır.
Sebahattin Sargın
24-10-2007, 09:05
Günaydın,
Yeni olmam sebebiyle henüz kimseyi tanımıyorum, ama toplantıya da katılmak istiyorum.
Buyrun efendim sizide bekleriz, bu sayede tanışmış oluruz ;). Kapımız herkeze açık, Bursalı olupta, bu başlığı okuyupta, zamanı olupta toplantıya katılmayan üyelerimiz sizi eshefle kınıyorum :mad:. Lütfen Bu sözüme alınması gerekenler alınsın...
Liste son hali ile şöyledir;
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10) Uzman16
11) Güler
12) İargın
13) Selenn
14) Ferda Ülkümen (Kesin Değil)
15) Sevelim
16) Dilek Tekir
17) Erdem Senyer
18) Celal Sungur ve Eşi
19) Todor
20) Bravis ve Eşi (Kesin değil)
21) Ekalafat (Kendisi özel mesaj yolu ile geleceğini belirtti)
22) Hedera
23) Orhan Bey ( Kendisi siteye henüz üye değil ama Sevgili Hedera ve benim misafirimiz)
24) Zerrin Mutlu
25) Merve Özdemir (Kesin Değil)
26) Ankara Ekibi (Manevi Olarak )
27) Arsenakdoğan (Kesin Değil)
ÖNEMLİ:
Botanik Parkta buluşacağımız yer olan "Botanik Kafe" hava şartlarından ve yerinin küçük olması yüzünden, burdan başka bir yerde toplanılmasına karar verilmiştir. Onun biraz daha ilerisinde olan Bur-Cu Büfenin toplantı için daha müsait olduğuna karar verilmiştir.
Duyanlar Duymayanlara duyrulsun
Hayvanat Bahçesinin girişinden değilde onun ilerisinden girdikten sonra, o yolu takip edin. Sonra havuza gelince sağa dönün ve ilerleyin işte Bur-cu Büfe(Bu Şekilde yazılıyor) orada. Toplantı saati: 12.00
Bursamız için söylediğiniz güzel sözleriniz için teşekkür ederim Şükran Hanım ;)
*- Şükran Hanım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
*- Bursa toplantısına az önce galeriye eklemiş olduğum çiçeğin (http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=11851&c=newimages&cutoffdate=1) tohumlarını getiriyorum. Çiçeğin ismini bilmediğim için fotoğrafını ekledim. Toplantıda görüşmek dileğiyle.
Sevgili Sevelim, bu çiçek yıldız çadırı.:))
Ben de tohumlarını arıyordum.;)
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2058
Sebahattin Sargın
24-10-2007, 09:25
Yıldız çadırı ile ilgili gerekli bilgi bu sayfada var:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2058&highlight=y%FDld%FDz+%E7ad%FDr%FD
sinaninci1
24-10-2007, 10:04
Tohumlari nezaman olgunlasiyor, burda benim tanimadigim bir komsumun bahcesinde var, gelip gecerken goruyorum.
Tohumlarin olgunlasma zamanini bilsem istiyecegim.
Sebo toplantinin yapilacagi yerin bir krokisini cizermisin.
celalsungur
24-10-2007, 10:32
Sebo, biz 2 kişiyiz. (eşim de gelecek)
Selahattin Yılmaz
24-10-2007, 10:38
Sevgili arkadaşlarım, küçük bir operasyon geçirdiğim için toplantıya katılamayacağım. Gönlüm ve aklım sizlerle.
Geçmiş olsun Allah şifalar versin Şükran hanım..
Tohumlari nezaman olgunlasiyor, burda benim tanimadigim bir komsumun bahcesinde var, gelip gecerken goruyorum.
Tohumlarin olgunlasma zamanini bilsem istiyecegim.
...
Tohumları 1-2 hafta önce topladım. Belki hala tohumları vardır.
Cumartesi günü "hepimizin lanetlediği terör olayları" ile ilgili bir etkinliğe katılacağım. Malesef toplantıya gelemiyorum. İnşallah başka sefere. Sizlere güzel bir gün diliyorum.
Sebahattin Sargın
24-10-2007, 22:17
Sevgili zenfree toplantı pazar gününe denk geliyor:o
:eek::eek::eek: Pazar hiç gelemem ki.:eek::eek::eek:
Sebahattin Sargın
24-10-2007, 22:20
Anladım, kısmet değilmiş. Başka bir toplantıda görüşmek dileği ile...
sukranayalp
25-10-2007, 08:26
Sevelim ve Selahattin Yılmaz arkadaşlarıma dilekleri için teşekkür ederim.
Bir sonraki Bursa toplantısında yanınızdayım.
arsenakdogan
25-10-2007, 14:55
teşekkür ederim.
katılmaya çalışacağım.hatta gelebilirsem ağaç ve doğa dostu bi dostumu ve eşinide getirmek isterim.
fakat net konuşmak ve sizi yanıltmak istemem.
görüşmek üzere...
tekrar, davet için teşekkürler
Sebahattin Sargın
25-10-2007, 16:11
Sn. arsenakdoğan;
Öncelikile davet mesajımıza cevap verme nezaketini gösterdiğiniz için biz teşekkür ederiz. Sizide listeye ekledim, inşallah görüşebiliriz...
Sevgiler ;)
Sebahattin Sargın
26-10-2007, 17:13
ÖNEMLİ:
Duyanlar Duymayanlara duyrulsun
Hayvanat Bahçesinin girişinden değilde onun ilerisinden girdikten sonra, o yolu takip edin. Sonra havuza gelince sağa dönün ve ilerleyin işte Bur-cu Büfe(Bu Şekilde yazılıyor) orada. Toplantı saati: 12.00
Bursamız için söylediğiniz güzel sözleriniz için teşekkür ederim Şükran Hanım ;)
Değerli üyelerimiz toplantımız kısmetse bu pazar olacak. Uyarılarımı tekrarlıyayım dedim. Duyanlar mutlaka duymayanlara duyursun ;)
celalsungur
26-10-2007, 17:26
Sebo,
Yalova'dan gelirken Botanik Kafe'ye nereden geleceğiz, Bursa'yı hiç bilmiyorum. Daha doğrusu eski İzmir yolundaki Özdilek'i biliyorum.
İstanbuldan gelecekler varsa, 2-3 kişiyi Yalova'da iskeleden alıp Bursa'ya da getirebilirim.
Selamlar,
Sebahattin Sargın
26-10-2007, 17:32
Celal Bey Botanik Kafe değil efendim, Botanik Parkın içindeki Bur-Cu Büfede olacak toplantı. Ayrıntılı olarak yol tarifini Selahattin Hocam akşam yapacaktır, çünkü o tarafları tam olarak bilmiyorum.
bülent16
26-10-2007, 17:41
Celal Bey, Yalova yolundan gelirken Özdileği tahminen 150 metre geçtikten sonra sağa İzmir yol ayrımı var oradan girdikten sonra zaten taminen 1 Km. Civarı gittikten sonra zaten Hayvanat bahçesi ve Botanik park yol ayrımı var. Dağa doğrusu önce hayvanat bahçesi devam edince Botanik parka ulaşıyorsunuz.
bülent16
26-10-2007, 17:42
Bu arada eğer bulamam derseniz sizi Özdilekte buluşup beraber gidebiliriz.
sinaninci1
26-10-2007, 18:14
Celal Bey, Yalova yolundan gelirken Özdileği tahminen 150 metre geçtikten sonra sağa İzmir yol ayrımı var oradan girdikten sonra zaten taminen 1 Km. Civarı gittikten sonra zaten Hayvanat bahçesi ve Botanik park yol ayrımı var. Dağa doğrusu önce hayvanat bahçesi devam edince Botanik parka ulaşıyorsunuz.
Bulent16
Yalovadan gelirken oto galerileri siteinin yanindan hayvanat bahcesine giris var. O yol balikesir yoluna cikar, yola dondukten sonra ileride isiklar vardir orasi degilmi. Botanik parkida o yol ustunde degilmi?
bülent16
26-10-2007, 19:21
Evet yol üzerinde
Selahattin Yılmaz
26-10-2007, 21:46
Sebo,
Yalova'dan gelirken Botanik Kafe'ye nereden geleceğiz, Bursa'yı hiç bilmiyorum. Daha doğrusu eski İzmir yolundaki Özdilek'i biliyorum.
İstanbuldan gelecekler varsa, 2-3 kişiyi Yalova'da iskeleden alıp Bursa'ya da getirebilirim.
Selamlar,
Terminalden gelecek arkadaşlar için (Özdileğin önünden geçer) Bıotaniğe gelecek arkadaşlar için 95 hat numaralı otobüsle Botanik parkın önünde inebilirsiniz. İndiğinizde solda gördüğünüz girş kapısından giriş yapınız ve içeri girdiğinizde gölü veya Burcuu kafeyi sorunuz. Gölü gördüğünüzde zaten göle döndüğünüzde burcu kafe sağ tarafta kalıyor biraz dikkatle binasını göreceksiniz.
sinaninci1
26-10-2007, 21:55
Celal bey arabaylan gelecek
Sebahattin Sargın
26-10-2007, 22:48
Sinan Bey sizler Sn. Bsa ile geleceksiniz değil mi?
sinaninci1
26-10-2007, 23:50
Evet
celalsungur
27-10-2007, 07:37
Celal Bey, Yalova yolundan gelirken Özdileği tahminen 150 metre geçtikten sonra sağa İzmir yol ayrımı var oradan girdikten sonra zaten taminen 1 Km. Civarı gittikten sonra zaten Hayvanat bahçesi ve Botanik park yol ayrımı var. Dağa doğrusu önce hayvanat bahçesi devam edince Botanik parka ulaşıyorsunuz.Tamam,oraları biliyorum, çok teşekkür ederim.
celalsungur
27-10-2007, 07:40
Celal Bey Botanik Kafe değil efendim, Botanik Parkın içindeki Bur-Cu Büfede olacak toplantı. Ayrıntılı olarak yol tarifini Selahattin Hocam akşam yapacaktır, çünkü o tarafları tam olarak bilmiyorum.Sebo, çok teşekkür ederim. Botanik Park yazacaktım, Botanik Kafe yazdım. Bülent16 kardeşim yolu tarif etti, İzmir'e otoyol öncesi oralardan geçerek gittiğim için az çok biliyorum oraları. Yarın görüşürüz inşallah...
sinaninci1
27-10-2007, 16:25
Yalova arkadaslar yarin kacta ve nerde toplaniyoruz?
celalsungur
27-10-2007, 16:31
Yalova arkadaslar yarin kacta ve nerde toplaniyoruz?
Saat 10:30 Migros iyimidir?
Merhabalar,
Kısmetse yarin bende geliyoruum :-) Herhalde kabul edilirim değil mi? :-) Kuzenim Zerrin Mutlu sayesinde buraya üye olmuş bulunmaktayım. Güzel Bursa' mda yaşıyorum. İşimizin yoğunluğu nedeniyle fırsat buldukça sevgili kuzenim ve bir arkadaşımızla birlikte doğa kültür gezilerine katılmaktan zevk alıyoruz.
Yarınımızın çok güzel geçmesi ve görüşmek dileğiyle...
Sebahattin Sargın
27-10-2007, 19:25
Sevgili LuLuDiA aramıza hoşgeldiniz ;)
Toplantıda sizide aramızda görmekten onur duyarız. Zerrin Hanıma sizi sitemize üye yaptığı için teşekkür ederiz ;).
Sevgiler ;)
Listemizin son hali:
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10) Uzman16
11) Güler
12) İargın
13) Selenn
15) Sevelim
16) Dilek Tekir
17) Erdem Senyer
18) Celal Sungur ve Eşi
19) Todor
22) Hedera
23) Orhan Bey ( Kendisi siteye henüz üye değil ama Sevgili Hedera ve benim misafirimiz)
24) Zerrin Mutlu
28) LuLuDiA
29) Drmiyevic
30) Şükran Ayalp (Manevi Olarak ;))
31) ...?
Selahattin Yılmaz
27-10-2007, 19:41
Arkadaşlar yarın gelecekler için Kış saati uygulaması (http://www.ntvmsnbc.com/news/421473.asp)nı gözardı etmemelerini ve yarın yeni uygulamaya göre saat 12:00 da toplanacağımızı bildirmek isterim...
Mucip Gürbüz
27-10-2007, 19:49
Merhaba Bursalı dostlar;
Son dakikaya kadar ses çıkarmadık, gelme konusunda ama grip benim yakamı kolay bırakmıyor şeker nedeniyle, birde fuar gezme programı olunca benim için zor olması nedeniyle aranızda bulunamayacağız, gönlümüz sizlerle olacak iyi eğlenceler diliyor, herkese sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz.
Mehtap- Mucip
Sebahattin Sargın
27-10-2007, 19:53
Çok geçmiş olsun Mucip bey. Gelememenize çok üzüldüm Sn. Gürbüz ailesi, sizin gibi değerli ustalarımızı aramızda görebilmeyi çok isterdik :(. İnşallah başka bir toplantıda görüşebiliriz...
Sevgiler ;)
drmiyevic
27-10-2007, 20:05
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10) Uzman16
11) Güler
12) İargın
13) Selenn
15) Sevelim
16) Dilek Tekir
17) Erdem Senyer
18) Celal Sungur ve Eşi
19) Todor
22) Hedera
24) Zerrin Mutlu
28) LuLuDiA
29) Drmiyevic
30) Şükran Ayalp (Manevi Olarak
31)
Liste baktım çok güzel isimlerle dolu bende sizleri tanımak için orda olacağım ...
Sebahattin Sargın
28-10-2007, 08:05
Toplantıya az kaldı ;)
Umarım güzel ve doyurucu bir toplantı geçirebiliriz...
bademagacı
28-10-2007, 08:30
Bu yoğunluk yeşil Bursa'nın şanına çok yakıştı. Övünmek gibi olsun(!)biz yeşile diğer illerden biraz daha fazla düşkünüz ;)
Misafirlerimiz şimdiden hoş geldiler.
Görüşmek üzere..
Sebahattin Sargın
28-10-2007, 17:06
Çok güzel bir gün geçirdik arkadaşlar. Öncelikle davetimizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim ;)
Yolava Ekibine teşekkür ederiz, davetimizi kırmayıp geldikleri için...
Bizi hiç yalnız bırakmayan Güler hanıma teşekkür ederiz....
Toplantı saat 12.00 civarlarında başladı. Yeni gelen arkadaşlar ile tanışıldı. Uzun süredir görmediğimiz üyemiz Sevelim ile hasret giderdik ;). Sitedeki sorunlar ve şikayetler konuşulup tartışıldı. Sevelimin getirdiği tohumlar ve Sinan Beyin getirdiği melisa çelikleri dağıtıldı. Tohumlar ve çelikler için arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz ;)
Bur-Cu büfedeki sohbet faslından sonra Botanik park gezildi. Ağaçların sonbahardaki renk cümbüşüne tanık olundu. Selahattin Hocam bilmediğimiz ağaçları tanıttı.
Botanik parkı gezerken bazı arkadaşlarımız ile Bursada bir Bonsai Atölye Çalışması yapmaya karar verdik. Bu konu üzerinde çalışacağız....
Botanik parktan sonra, bazı üyelerimizin ayrılması gerekti onları yolcu ettik.
Kalan sağlar ile fuara gittik ;). Fuardaki bir sohbet faslından sonra fuarı gezdik. Ufak tefek alışverişler yaptık.
Saat 17.00 gibi toplantıyı bitirdik.
Bizi kırmayıp toplantımıza gelen bütün arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ederim. İleri ki toplantılarda bizi yalnız bırakmayacaklarını ümit ediyorum ;)
Toplantıya Katılanlar:
1) Selahattin Yılmaz
2) Sevelim
3) Bülent16
4) Güler
5) Todor
6) Sinan
7) Sinaninci1
8) Kudret
9) Uzman16
10) Hedera
11) Badem Ağacı
12) Maycan Bahçe
13) Celal Sungur ve Eşi
14) LuLuDia
15) Drmiyevic
16) İargin
17) Ekalafat
18) Sebahattin Sargın
Fotoğrafları Hedaranın fotoğraf makinesi ile çetim bende kalıcaktı fotoğrafları yayınlamak için. Fakat onda unuttum :(. Yarın alıp yayınlıyacağım, fotoğraf yayınlıyacak arkadaşlar galeride açılacak bölümde yayınlasınlar lütfen fotoğraflarını....
Sevgiler ;)
çekirdek
28-10-2007, 17:07
Toplantınıza gö(ü)ya katılacaktım. Bu konularda genelde hem kendime hem de çevreme yalancı çıktığım için özellikle geleceğimi belirtmedim. Bursa, Yalova ve çevresi ve kişilere ziyaretler yapacaktım, tım..tım. Oğlumun Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri nedeniyle olanaksızlaştı. Olsun, bu da güzel. Sütçülere de gidemedim zaten...
Çoook derin ve sağlıklı köklerim var :p demekki bulunduğum yere.. Kimse kıymetli yerimden oynatamıyor beni:p
Olsun. Bir gün "Tree Mover" ile nakledeceğim kendimi nasıl olsa...
Güzel yazılarınızı ve fotolarınızı bekliyor ve yetiniyoruz...
Fotoğrafları buraya ekleyebilirsiniz
Bursa Botanik Park Toplantısı 28 Ekim 2007 (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=643&userid=)
Katılan herkesi kutluyorum. Kutluyorum çünkü karar verip gitmek, çaba ve gayret gerektiriyor. Gelemediğim için üzgünüm. Fotograları bekliyoruz. Bakalım neler yaptınız? :)))
herbaryum
28-10-2007, 18:49
Sebahattin bey biz Ankara ekibi olarak yanınızdaydık, güzel bir toplantı ve gün geçirmenize çok sevindik. Umarım bir gün ya siz bizim ya da biz sizin toplantınıza katılırız. Sevgi ve selamlar. :)
Güzel bir toplantı oldu. Bursa ekibine teşekkürler...
Tüm Bursa'lılara teşekkürler.
Sebahattin Sargın
28-10-2007, 22:52
Kudret Bey ve Sinan Bey;
Davetimizi kırmayıp toplantımıza katıldığınız için biz teşekkür ederiz ;)
Sevgili Herbaryum;
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ankara ve İzmir ekibleri kaldı katılmadığım en kısa zamanda bir yolunu bulup onlarıda ziyaret etmek istiyorum ;)
Toplantıya katılan herkese buradan tek tek teşekkür ederim.Hepiniz iyiki geldiniz.
bademagacı
29-10-2007, 09:04
Toplantıya renk katan herkese teşekkürler.. Güzel bir pazar günüydü.
Bursa toplantısına katılmak ve sizlerle tanışmak mutluluk verdi.
Herkese emeği için teşekkürler.
sinaninci1
29-10-2007, 09:47
Bursali arkadaslar hersey icin cok tesekkurler. Sebo Mumcicegi icin fidesi hakikaten bir suprizdi cok tesekkur ederim.
Sebahattin Sargın
29-10-2007, 13:13
Sinan bey;
Sizi mutlu ettiysem,ne mutlu bana ;).
Uzman16;
Bizde seni tanıdığımız için mutlu olduk, ileri ki toplantılarda da aramızda olman dileği ile...
Sevgiler ;)
Sebahattin Sargın
29-10-2007, 19:17
Arkadaşlar çektiğim fotoğrafları galeriye yükledim (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=643&userid=), çok güzel bir gündü gerçekten de ;).
Fotoğraf makinesi için Sevgili Hederaya çok teşekkür ederim ;)
ekalafat
30-10-2007, 11:12
Arkadaşlar kısa bir süre bulunabildim toplantıda ,"hepimiz mehmetiz mitingi" ne de sözüm olduğu için erken ayrılmak zorunda kaldım.öncelikle sizlerden özür diliyorum. Böyle nezih bir topluluğa daha fazla zaman ayıramadığım için de üzülüyorum. Uzaktan gelen arkadaşlara da iyi ev sahipliği yapamadım. Umarım bundan sonraki toplantılarda daha uzun görüşmek mümkün olur.Dört gözle bekleyeceğim.
Sevgili kardeşim Sebahattin, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. maycanbahçeye elmalar için ve sevelime balon için ayrıca (eren de teşekkür ediyor) teşekkür ederim. Sebahattin, çiçeğin adını unuttum, gelir gelmez diktim kimdendi bilmiyorum ama teşekkürler.
Sebahattin Sargın
30-10-2007, 17:07
Sevgili ekalafat;
Aldığınız bir melisa çeliği idi, Sinan İnci getirdi. Kendisine bir kere daha teşekkür ediyoruz. Davetimizi kırmayıp toplantımıza katıldığınız için biz teşekkür ederiz...
Sevgiler ;)
celalsungur
01-11-2007, 10:05
Selahattin Hocam, bu kökleri elinden kaptım ama, nedir nasıl ekilecek hiç bir şey sormadım.
Selamlar,sevgiler, Bursa toplantısındaki içten ev sahipliğiniz, kırk yıllık dost aşinalığınız için hepinize tekrar teşekkür ederim.
Selahattin Yılmaz
04-11-2007, 20:17
...Selahattin Hocam, bu kökleri elinden kaptım ama, nedir nasıl ekilecek hiç bir şey sormadım...
Bu kökler "kapari"dir. Fuarda bir standdan almıştım bir gün önce. Onları isterseniz boş bir alana dikine bir şekilde dikin isterseniz de saksıya dikebilirsiniz. Biraz geç çimlenip hatta kış sonunda yeşllik verebilir endişe etmeyin.
sinaninci1
05-11-2007, 11:35
Selahattin Hocam, bu kökleri elinden kaptım ama, nedir nasıl ekilecek hiç bir şey sormadım.
Selamlar,sevgiler, Bursa toplantısındaki içten ev sahipliğiniz, kırk yıllık dost aşinalığınız için hepinize tekrar teşekkür ederim.
Celel bey Amerikada severek yedigim cok guzel tadi olan bir baharat turudur.
Tohumlarini tursu yapilir harika birseydir.
Eger mumkunse bir kok isteye bilirmiyim.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.