PDA

View Full Version : İstanbul Toplantısı 8 Eylül Cumartesi 2007

Sayfalar : 1 [2]

papatyam
07-09-2007, 11:57
Ama oldumu şimdi yaa :(

uygarokman
07-09-2007, 12:40
bana da yeriniz varsa geliyorum :D
son 24 saat :D

Oğuzhan
07-09-2007, 12:43
Papatyam başka sefere inşallah.Patronlar geliyor. Müdürler İzin vermedi.O zaman izine çıkayım dedim.Onuda kabul etmediler.Sorma moralim çok bozuk.Gelecek o günü buldular.Özel sökterde çalışmak çok zor.Hakkın olan izini bile vermiyorlar.Gönlüm sizlerle.

papatyam
07-09-2007, 12:54
Elfogi gerçekten üzüldüm ama evet özel sektörün cilvesi de bu ne diyelim sağlık olsun bir daha ki sefere inşallah.

Uygarokman tabi ki yerimiz var bekleriz :)

papatyam
07-09-2007, 15:26
Son 21 saat ;)

Mahmut Leventoğlu
07-09-2007, 15:48
Kafe Krepen saat 13.00 te arka üst teras ta tamammı dostlar?

sukranayalp
07-09-2007, 15:49
Tamam Mahmut bey.

Sebahattin Sargın
07-09-2007, 15:55
Ben çok heycanlıyım, dostlarımı orada göreceğim için. Neyse ki az kaldı ;). Mahmut abi bilgilendirmen için teşekkür ederim ;)

papatyam
07-09-2007, 15:58
Teras olacaksa isteyen hırka şal gibi birşeyler alsın bence bu gün hava serin yarında serin olacakmış :)

Sebo aynen bende :)

zenfree
07-09-2007, 16:00
Evet heyecanla yarını bekliyoruz. :)

Mississippi
07-09-2007, 16:04
Kafe Krepen saat 13.00 te arka üst teras ta tamammı dostlar?

Baba benide götür :dilli: :D

Mahmut Leventoğlu
07-09-2007, 16:05
Terasın kapalısıda var. Terasta şemsiyeler mevcut

(Yarı açık)

papatyam
07-09-2007, 16:07
Tamam o zaman :)

Mahmut Leventoğlu
07-09-2007, 16:10
Missisipi benim kızımmış meğer. Hoşgeldin sevgili kızım Semen Leventoğlu,Senide götüreyim ******. :)) Çok sevindim aramızda olmana.

Mahmut Leventoğlu
07-09-2007, 16:12
Bu buluşmamızın adı AĞAÇİSTAN olsun.

1.AĞAÇİSTAN Kafe Krepen Buluşması 8 Eylül 2007

Mississippi
07-09-2007, 16:12
Missisipi benim kızımmış meğer. Hoşgeldin sevgili kızım Semen Leventoğlu,Senide götüreyim ******. :)) Çok sevindim aramızda olmana.

Kızımmış meğer :(
24 senelik kızınım tabi. Bende geleyim tanışalım kaynaşalım ;)

zenfree
07-09-2007, 16:13
Selam Missisipi hoş geldin aramıza. Yarın görüşmek üzere. :)

Mississippi
07-09-2007, 16:14
Çok heyecanlıyım babamın dostlarıyla yani ağaç dostlarıyla tanışacağım için

papatyam
07-09-2007, 16:14
Mahmut Bey, ne güzel kızınız da üyeymiş yanılmıyorsam birde Simla vardı değil mi :)) o da üyemi acaba.

Mahmut Leventoğlu
07-09-2007, 16:15
Ehhh tekrar hoşgeldin aramıza.

Balıkcı
07-09-2007, 16:18
:D:D:D

Müthiş bir toplantı bu.

Baba-kızı bile buluşturuyor.:p

Mahmut Leventoğlu
07-09-2007, 16:18
Sevgili Papatyam Simla üye değil

papatyam
07-09-2007, 16:20
Simlayı da aramızda görmek isteriz :)

Mahmut Leventoğlu
07-09-2007, 16:22
Mahir ağabey merhaba. Geliyorsunuz değilmi? Bizim ayda bir kez filan ailecek Beyoğlu gezimiz olur.Eski sokakları dolaşırız,eski pasajları dolaşırız. Sağ kalan eski baba dostlarını ziyaret eder ve birazda taam ederiz.
Bir aksilik olmazsa inşallah Yarın Kafe Krepende buluşuruz.

Mahmut Leventoğlu
07-09-2007, 16:23
Sevgili Papatyam Simla nın değişik hobileri var. Tam bir bilgisayar canavarı .Çok akıllı çok güzel fotograflar çeker,v.s.

papatyam
07-09-2007, 16:27
Mahmut Bey, Mahir Bey eşi ile geliyor :) baskılara dayanamadı :rolleyes:

Buket Aknar
07-09-2007, 16:37
Buluşmanızı merakla bekliyorum. Bol bol fotoğraf çekin ha!
İstanbul ziyaretimde Cafe Krepen' de bulundum eminim çok beğeneceksiniz.

Balıkcı
07-09-2007, 16:59
Mahir ağabey merhaba. Geliyorsunuz değil mi? Bizim ayda bir kez filan ailecek Beyoğlu gezimiz olur. Eski sokakları dolaşırız, eski pasajları dolaşırız. Sağ kalan eski baba dostlarını ziyaret eder ve biraz da taam ederiz.
Bir aksilik olmazsa inşallah Yarın Kafe Krepende buluşuruz.

Evet, İnşallah.

Papatyam'ın dediği gibi baskılara dayanamadım.:dilli:

Bakalım sizler benim çeneme nasıl dayanacaksınız? :p

Oğuzhan
07-09-2007, 17:08
Ya offf ya.Ben gelemiyorum.Arkadaşlar size iyi eğlenceler.Çok keyifli bi toplantı olacağından şüphem yok.Resimlerle avunacaz.:(

cemal.S
07-09-2007, 19:35
Merhabalar!

Çok keyifli bir Cumartesi olacak. Semen Leventoğlu aramızda olmanıza sevindim. Mahmutbey gizli üye açığa çıkıyor haberin olsun. Gelen arkadaşlarla tanışmak ve kaynaşmak inanın her şeye değer. Sanırım başka arkadaşlarımızıda listeye kaydetmek gerekecek.

Yarın görüşmek üzere.

Saygıyla.

Penelophe
07-09-2007, 20:11
Hepinize iyi eğlenceler ve bol fotoğraflar.;)

Mahmut Leventoğlu
07-09-2007, 20:50
Bakalim Neler Olacak Ne Sürprizlerle Karşilayaca Yeni Gün Bizleri Ve Toplantimizi.

Selamlar

lerdemir
07-09-2007, 22:24
Güleryüz, hoş sohbet, muhabbet...

Mahmut Leventoğlu
07-09-2007, 22:31
Levent geliyorsun değilmi?

Güler
07-09-2007, 22:50
Oh, oh maşallah listemiz kabarıyor.
Arkadaşlar, bu akşam Silivri'de bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor. Mekanımızda hem şemsiye var hem de kapalı bölüm, ama her ihtimale karşı tedarikli olun. Hani bir laf vardır; İstanbulun havasına .......parasına.....ve de..... güven olmazmış derler ya o misal.

Sevelim
07-09-2007, 23:38
Toplantıya gelemiyorum ama unutkanlığım tutmazsa telefonla katılmayı düşünüyorum. Çekirdekciğim telefonunu açık tut. Olmazsa toplantıya katılanları teker teker ararım artık. :D

Herkes yanında fotoğraf makinesini götürsün. Biz toplantıya katılamayanlar için bol bol fotoğraf çekin.

Sevelim
07-09-2007, 23:39
Aslında fotoğraf bile yetmez siz en iyisi kamera ile çekim yapın. Off ya offf.

Güler
07-09-2007, 23:45
Üzülme sevgili Sevelim, bir dahaki sefere diyelim inşallah.

kızıl ağaç
07-09-2007, 23:53
Saat 12:52 herkese iyi uykular!Cemal.s,Sebo,Selahattin Hocam,Todor'dan özür dilerim yarınki süprizim gerçekleşemeyecek :( ama yinede buraya geldiğinizde telafi etmeye uğraşıcam.Bu arada İstanbul Anadolu Yakasında müthiş bir yağmur başladı bilgilerinize!Güler Hanım yarın misafir ağarlıycaz ama hala ayaktasınız!:D

Güler
08-09-2007, 00:09
Haklısın kızıl ağaç,
Ne yapalım hızımı alamıyorum, hem yarın ben Cafeye saat 11 de gideceğim, biraz işlerim var. Burada da çok yağmur var, inşallah fazla trafik olmaz, Tem otoyolunun Çatalca kavşağında asfalt çalışmaları var. Felaket trafik oluyor, tek şeride iniyor yol. Normalde İstanbul'dan buraya 50 dakikada geliyorum ama bu asfaltlama yüzünden 2 saat sürüyor yol. E 5 dersen, o daha da beter.
En iyisi sizin sözünüzü dinlemek ve yatağa gitmek bir an evvel. Yarına Allah kerim. İnşallah misafirlerimizi iyi ağarlıyabiliriz.
İyi geceler, yarın görüşmek ümidiyle....

lerdemir
08-09-2007, 00:35
Geleceğim hayırlısı ile...

Uyuyabilirsem hele bi...

Todor
08-09-2007, 04:48
Şu anda burda da yağmur başladı. İlk feribota yetişmek için 15 dakika sonra evden çıkıyorum.

Mahmut Leventoğlu
08-09-2007, 18:23
MUHTEŞEM BİR İSTANBUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK.EVE ŞİMDİ GİRDİK. ARKADAŞLAR DETAYLARI İLERLEYEN SAATLERDE ANLATIRLAR. AYBALA DA FOTOGRAFLARI EKLEYECEK SANIRIM. BEN ÖNCELİKLE KAFE KREPEN İN SAHİBESİ DOSTUMUZ ARKADAŞIMIZ ÇEKİRDEK HANIMA(DERYA HN.) ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HERŞEY ÇOK GÜZELDİ.TADI DAMAĞIMIZDA KALAN VE HAKİKATEN TADIMLIK BİR TOPLANTI OLDU.

Buket Aknar
08-09-2007, 18:41
Umarım fotoğraf çekildi.(Bol bol çekildiğine eminim) Merakla bekliyorum.

aybala
08-09-2007, 19:07
Biz hala toplantidayiz, o yuzden fotograflar gecikebilir. Adabayrakoglu'nu otobuse bindirip geliceğiz. Bizi merak etmeyin. :)

Penelophe
08-09-2007, 19:14
Aybala, herkese selamlar.
İyi eğlenceler.
Merakla bekliyoruz.
Ada'ya da iyi yolculuklar.

Mahmut Leventoğlu
08-09-2007, 19:14
Vallahi alemsiniz Aybala. Adabayrakoğlu na selam Ada yı öpüversin.

Beyaz Kartal
08-09-2007, 19:51
Toplantı umarım cok guzel gecmisitir.Ilk okuduklarımdan guzel gecitigini hissettim. Aranizda olamadigimiz icin cok uzgunuz ama saglık sorunu izin vermedi..son ana kadar sansimizi denemeyi dusunduk ama cesaret edemedik..Fotolari bekliyoruz...birde sicagi sicagina sorayim.Bir daha ne zaman toplanıyorsunuz?...

Güler
08-09-2007, 20:12
Ben ev sahibi olduğum için toplantı ile ilgili yorumları arkadaşlara bırakıyorum. Ben çok keyif aldım, sizlerle tanışmak, sohbet etmek çok güzeldi. Misafirlerimizi memnun edebildiysek ne mutlu bize.
Pek çok resim çekildi, ama ben yüklemekte zorlanıyorum, çeken arkadaşlar en kısa zamanda yüklerler umarim. Aşağı yukarı 40 kişi vardı. Herkes birbirlerine çiçek ve tohum hediye etti. Saat 19 da ben yolum uzun olduğu için ayrıldım.

Sevgili Derya, sana tekrar teşekkür ederim, nazik ve zarif tavırların beni çok etliledi, seni tanıdığım için mutluyum.

Sevilay
08-09-2007, 20:30
Derya hanım ve Güler hanımın zarif ev sahipliğinde gerçekleşen muhteşem bir toplantıydı.
13 yaşındaki kızım bile çok mutlu olduğunu söyledi.:p

Ben de inanılmaz keyif aldım.
Sitedeki paylaşım sevgisini orada da gördük.

Bu siteye üye olduğum ve sizleri tanıdığım için onur duydum.

Gerçekten agaclar.net'e üye olmak bir ayrıcalık ve ben toplantıya gelen,gelemeyen tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum.

Sevgiler.;)

Ferda Ülkümen
08-09-2007, 20:30
Her şey çok güzeldi,deniz otobüsüne yetişmek için kalktığımda,aklım orada kaldı.Yolda öyle bir fırtına vardı ki hala başım dönüyor.
Emaği geçenlere çok teşekkürler.

Penelophe
08-09-2007, 20:34
:eek:40 kişi mi? Çok kalabalıkmışsınız yahu.:)

Güler
08-09-2007, 20:41
Sevgili Penelophe üyelerimiz 28 kişiydi yanılmıyorsam. 10 kişiden fazla da misafir vardı.(Eşler, çocuklar, kardeşler, arkadaşlar)

heDera
08-09-2007, 20:44
Eminim çok güzel bir gün geçirmişsinizdir.Selamları mı gönderebildim ancak:( Umarım tekrarı olur:D

Mahmut Leventoğlu
08-09-2007, 20:50
Saymayın saymayın bereketi kaçar :)

Güler hanım inanılmazsınız ! Müthiş etkilendik ben eşim ve kızım Simla. Vallahi neresinden başlayıp neresine kadar anlatayım bilemiyorum. Bence en iyisi Sevgili Aybala fotografları yüklesin ondan sonra anlatalım derim. Çünkü görsel malzeme olmadan insanlar ortamı sanıyorum zor tahayyül ederler.
Ama şunu söyleyebiliriz. Bol miktarda bitki,tohum,zirai ilaç,taze elma ,taze üzüm (cis cins),kuru incir(taze mahsul) ve de SEVGİ VE DOSTLUK PAYLAŞILDI.
Bayağı kalabalıktık.

Güler
08-09-2007, 20:51
Sevgili heDera, samimi söylüyorum, olmanı çok arzu ederdim. Toplantımız çok güzeldi. Ağaçlar net'in olduğu her yer güzel oluyor bence. Detayları ya Sebo veya başka bir arkadaşımız anlatır, resimleri de yüklerler.

Güler
08-09-2007, 20:59
Sevgili Mahmut bey, aman Allah korusun, eksilmiyelim de artalım değil mi?
Sizlerin yazım diliniz çok daha etkileyici, siz de sevgili Cemal.s. de bir konuyu o kadar güzel anlatıyorsunuz ki. Ben okurken sanki çok sevdiğim bir şeyi sindire sindire yudumluyormuş hissine kapılıyorum. Çok da zevk alıyorum. O yüzden yorumları sizlere bırakıyorum.

DarkYES
08-09-2007, 21:24
Toplantı fotoğraflarının sadece üyeler tarafından görülebildiği ve daha derli toplu olarak sergilenebildiği aşağıda adresini verdiğim galeriye eklenmesini katılımcı üyelerden rica ederim :)

http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=631

Not: Sabırsızlıkla fotoğrafları bekliyorum :)

limon
08-09-2007, 21:36
Güler Hanım hediyenin hediyesi olmazmış aslında ama ben sizin verdiğiniz kasımpatıyı komşuma hediye ettim :) Gelişmesini ondan takip eder, paylaşırım ;)

Hepinizle tanışmaktan çok mutlu oldum.

Güleryüzlü Çekirdek Hanım'ın mekanı ise yolum Beyoğlu'na her düşüşte uğrayacağım bir yer olacak :)

Penelophe
08-09-2007, 21:47
Limon, oğlunu da götürdün mü?

kızıl ağaç
08-09-2007, 22:05
Size bir İstanbul Masalı anlatmak istiyorum.Bir varmış bir yokmuş,Güler Hanım adında bir anne varmış.Bir de onun tanıdığı ev sahibi Çekirdek Hanım varmış, diye başlıyor masalımız.40 harami değil,40 kişilik yakın dostları ve bu dostlarının çiçeklere olan sevgileri varmış diye de devam ediyor!
Bunu size en azından 10 kişi anlatmalı ki,eksik kalan güzellikler tamamlansın.
Biz bunu bugün bütün varlığımızla hissettik.Güler Anne (Size anne diyebilir miyiz?Diye sormuştuk.Kıskananlar çatlasın!)ve Çekirdek Hanım göstermiş olduğunuz özveriden dolayı size çok teşekkür ederiz ve inanın bu ifade bize yaşattıklarınızı anlatmada yetersiz kalıyor!Tekrar teşekkürler!Diğer katılımcılara çabalarından dolayı minnettarım.

uygarokman
08-09-2007, 22:06
yaklaşık 2 saat aynı ortamı paylaştığım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...
arkadaşlarım kelimesini bu kadar kolay nüfuz edebilmek kolay olmasa da inanıyorum ki bu grupla yeni heyecanları yaşayacak ve nostaljik dost yaşamlarını unutmayacağız...
ne kelam ettim !!! :D
Birce' ye OKS de bol şans Gülce'ye de lise hayatında bol şans ki valla Gülce herkes bilir lise hayatı insanın en güzel çağıdır,yerinde olmayı hepimiz isterdik =)
Sebo !!!!!!!!!!!
delikanlı adam Sen de DGS leri atlatacak kadar süper bir kişilikmişsin :D
gelecekte Gıda Mühendisi olacaksın ve seninle Zeytin işi yapabiliriz belki :D
ve tüm üyeler hepiniz o kadar şekerdiniz ki isim isim yazamayacağım ama hepinize sonsuz teşekkürler :D
Baharda piknik yapalım Sarıyer' de mekan benden en yeşilinden :D
Arayı soğutmayalım hepinize iyi akşamlar
Saygılarımla

Uygar OKMAN
Peyzaj Mimarı olmak üzere :D

kızıl ağaç
08-09-2007, 22:07
(Masalın devamı mı?O 40 kişinin içinden en azından 10 kişiyi bulun ve sorun):D :D :D

kızıl ağaç
08-09-2007, 22:09
Kopya veriyorum masalı sorabileceğiniz:
1.Kişi=uygarokman

kızıl ağaç
08-09-2007, 22:10
2.Kişi=limon

Selahattin Yılmaz
08-09-2007, 22:11
Arkadaşlar saat 22:45 itibariyle eve girebildim. Çok güzel bir gün geçti Bursa toplantılarındaki havayı bu ilk İstanbul toplantısında hissettim. Gelsekte gelmesekte bu tür toplantıların devamını dilerim. Özellikle bu toplantının görünen kahramanlarına ve görünmeyen kahramanlarına şahsım adına teşekkürlerimi borç biliyorum.

kızıl ağaç
08-09-2007, 22:11
3.Kişi=sebo:D

kızıl ağaç
08-09-2007, 22:12
4.Kişi=Selahattin YILMAZ

Güler
08-09-2007, 22:14
Oldu mu ya oğlum, ne güzel anlatıyordun masalı. Ben de pijamalarımı giydim tam masalı dinlemek için şuracığa uzanacaktım ki baktım masal bitmiş. Hep anneler masal anlatmaz ya bağzen de evlatlar anlatır, ha gayret devamına yoksa AZZZ sonra mı diyorsun?

kızıl ağaç
08-09-2007, 22:18
Anneciğim iyi uykular!Sen daha yatmadın mı?:D

kızıl ağaç
08-09-2007, 22:20
Güler Hanım sizi çoook seviyoruz!Latifemden dolayı alınmamanızı rica ederim.Siz HARİKASINIZ!

Güler
08-09-2007, 22:26
Alınacak ne var evladım. Harika annelerin harika da çocukları olur. Ama istersen kahveye gel de zılgıt yemiyelim.

uygarokman
08-09-2007, 22:27
masal mı istersiniz bu masal burda bitmedi ki anlatalım biz masalı yaşayan insanlarız bir gün masal harbi masal olacak ve bizler yerlerimizi gençlere,geleceğimize bırakacağız (tamam ben de gencim ama bir gün yaşlanacağım :D) işte o zaman bir masal oluşacak ve destansı bir dünya oluşacak belki de...
ve biz belki de birer tomurcuğuz istanbulda biz amsterdam'da başkaları nepal'de diğerleri yunanistan'da daha başkaları gibi bu masal insanlığın masalı biraz da...
ama bu masalın tadını sorarsanız o kadar tatlı bir masal ki tarif edemiyorum fakat bir şarimizin şiirine benzettim tadını affınıza sığınarak paylaşmak istiyorum...;

HİKÂYE

Senin dudakların pembe
Ellerin beyaz,
Al tut ellerimi bebek
Tut biraz!

Benim doğduğum köylerde
Ceviz ağaçları yoktu,
Ben bu yüzden serinliğe hasretim
Okşa biraz!

Benim doğduğum köylerde
Buğday tarlaları yoktu,
Dağıt saçlarını bebek
Savur biraz!

Benim doğduğum köyleri
Akşamları eşkıyalar basardı.
Ben bu yüzden yalnızlığı hiç sevmem
Konuş biraz!

Benim doğduğum köylerde
Kuzey rüzgârları eserdi,
Ve bu yüzden dudaklarım çatlaktır
Öp biraz!

Sen Türkiye gibi aydınlık ve güzelsin!
Benim doğduğum köyler de güzeldi,
Sen de anlat doğduğun yerleri,
Anlat biraz!

Cahit KÜLEBİ

Saygılar ve Sevgilerimle arkadaşlar ben daha burdayım saat 23:27 erken, :D

Güler
08-09-2007, 22:31
Ağzına, ellerine sağlık. Bayılırım bu şiire.

uygarokman
08-09-2007, 22:35
teşekkür ederim,
beğenmenize sevindim...

zenfree
08-09-2007, 22:44
Evet...

Çok güzel bir gün geçirdik. :)) Mekan harikaydı. Dostlar da öyle. Daha ne olsun. :))

İzmir'den, İzmit'ten, Bursa'dan ve Yalova' dan gelen arkadaşlarımıza öncelikle teşekkürler. Bizi yanlız bırakmadılar. Kocaman bir aile olduğumuzu hissettik.

Herkese çok teşekkürler... Özellikle Güler Hanım'a . :))Müthiş enerjisi ve ikarmları için.

Sevgili Çekirdek sana da teşekkürler. Güler yüzlü ev sahipliğin için. Artık beni sık sık göreceksin.:)) Mekana bayıldım.

Kısaca herkese teşekkürler.:)

Fotografları yüklesem mi? Aybala'yı mı beklesem?

bonsaisever
08-09-2007, 22:46
Herkese çok teşekkürler.
İzmir, İzmit, Yalova ve Bursadan gelenlerle birlikte çok güzel tanışma ve kaynaşma oldu.
Devamını merakla bekliyorum:)

Toplantı resimleri (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=631)

zenfree
08-09-2007, 22:48
Ne hızlısınız. :))

Fotograflar yüklenmiş bile. :))

lerdemir
08-09-2007, 22:51
Her büyük ödül sonrasında...

"Sonsuz destekleri için eşime, anne ve babama..."

Diye teşekkür ederler ya uzun uzun...

Bizler de büyük mü büyük bir ödül aldık bugün.

Bu toplantının fikir anası olup bugüne vesile olan; hiç üşenmeyip her birimize bir saksı kasımpatı hediye eden, leziz ve gani ikramlar sunan, güleryüzlü Güler Hn.'a...

Son derece şık, her detayında kalite kokan, bundan sonra herkese gözüm kapalı tavsiye edebileceğim ticari işletmesini, bizleri kendi evinde ağırlarmışcasına bize sımsıcak açan; işletmesini personelinden malzemesine, mutfağından fiyatlamasına bizler için seferber etmiş olduğu her halinden belli olan Çekirdek Derya Hn.'a...

Büyük bir özveri ve tutku ile kalkıp ta İzmirlerden buralara gelebilme yüreğine sahip olduğu için Adabayrakoğlu Elif'e...

Bursa'dan, Yalova'dan, İzmit'ten gelen değerli dostlara...

Demir gübresi dağıtan ve hem toplantı süresince, hem de ayrılış anında uğurlarken 40 yıllık dostmuşcasına sıcaklık veren Bonsaisever Oktay'a...

Onca kişiye yorulmadan bitki besini, tohum, vb dağıtan Selahattin Hoca'ya...

Tohumlarını, soğanlarını paylaşmak üzere hazırlık yapıp gelen tüm dostlar nezdinde Ferda Ülkümen'e...

Gül reçeli sözü veren Mahmut Leventoğlu'na ve bu sözü kopartmamıza önayak olan Balıkçı Mahir Bey'e...

Bu sıcak ortamı bizlerle paylaşan eşlere, kardeşlerimize, sekreterlere, eşlik eden tüm misafirlere (ppst, kızılağaç :) )...

Hasıl-ı kelam; bu mesajı okunabilir olmaktan daha da uzaklaştırmamak adına kısa kesmek için adını zikretmediğim diğer tüm dostlara...

Hepinizin ama eksiksiz hepinizin gönülllerinize...

TEŞEKKÜRLER... Teşekkürler...

Peki "Büyük Ödül" ne mi?

BİZ...

Biz...

Hepimiz...

DarkYES
08-09-2007, 22:53
Gecenin bir saati sırf gelemediğim ve nasıl geçtiğini merak ettiğim için albüm açtım :)
En azından bir parça da olsa iştirak etmiş olayım toplantıya ;)

zenfree
08-09-2007, 22:54
Teşekkürler DarkYES. :)

Sevilay
08-09-2007, 23:04
Sevgili Uygarokman;
Bu şiiri bana yeniden hatırlattığınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır.

Hem hüzünlendim,gözlerim doldu.
Hem de eski bir dostu görmüş gibi mutlu oldum.

İyi ki sizi tanıdım.Çok sevgiler.

Todor
08-09-2007, 23:04
Evet, bende şimdi Galatasaray'da arkadaşımdayım. Şu dakkaya kadar Cafe Krepen'ed idim. Her şey çok güzeldi.

Toplantımıza katılıp, bizleri güler yüzüleri ve paylaşımları ile mutlu eden herkeslere teşekkür ediyorum. Özellikle sevgili Çekirdek'e bize sağladığı süper ortam ve uyguladığı fiyat tarifesi için çok teşekkür ediyorum. 4/4lük bir ortamda 4/4lük bir keyif yaşadım şu saate kadar. Masamıza bakan garsonun " Abi, beraber mi kapayacağız?" demesi üzerine yaklaşık 12 saatir Krepende olduğumu fark etmesem, hala gelen gidenle sohpet etmeye devam edecektim.

Gelen, paylaşan, sohbete katılan, yol tepen, dedikodu eden tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimle.:)

Balıkcı
08-09-2007, 23:09
Hayırlı geceler

Biz, bir başka toplantıya da katılmak durumunda olduğumuzdan eve ancak şimdi girebildik.
Bugün, eşim ve benim için mükemmel bir gündü.
Hepinizi çok sevdiğimi zaten biliyorsunuz.
Bunu bir kere daha belirtmek istedim.
Çektiğim üç beş fotoğrafı beğenirsem belki pazartesi gönderebilirim.
Gecenin bu saatinde uzatmak istemiyorum.
Herkes çok güzeldi ama Güler ve Çekirdek.
Onlar inanılmaz ikramların sahipleriydiler ve ben doğrusu çok mahcup oldum.
Tekrar teşekkür ederim her şey için.
Yeniden buluşmak dileğiyle, iyi geceler.

uygarokman
08-09-2007, 23:11
Sevgili Uygarokman;
Bu şiiri bana yeniden hatırlattığınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır.

Hem hüzünlendim,gözlerim doldu.
Hem de eski bir dostu görmüş gibi mutlu oldum.

İyi ki sizi tanıdım.Çok sevgiler.

ben teşekkür ederim efendim sizlerle tanışma mutluluğunu ben de yaşamaktayım...
eski dostlukların devamı ve yeni dostluklara ....
Saygılarımla

aybala
08-09-2007, 23:14
Ben de yazılanlara katılıyorum ve bu güzel güne neden olanlara, oluşmasına destek olanlara, uzaklardan gelenlere, misafirlere...kısaca herkese çok teşekkür ediyorum.
İstanbul artık şeytanın bacağını kırmıştır. Duyurulur :)
Görüşmek üzere...

(Güler Hanım'a uzun yıllardır yediğim en güzel elmalar için ayrıca teşekkür ederim. )

Güler
08-09-2007, 23:14
İyi geceler, DarkYES. Teşekkürler.

Güler
08-09-2007, 23:18
Sevgili aybala, ben sana teşekkür ederim. Canım arkadaşım, istediğin elma olsun. Gel ellerinle arzu ettiğin kadar kopart.

lerdemir
08-09-2007, 23:33
Güler Hn,

Geçen sayfadaki uzun mesajımda yazmıştım ancak sizi de hazır hatta görünce bir kez daha özel teşekkür etmek istedim...

Çok teşekkürler...

Size ve Derya Hn'a...

VforVENDETTA
08-09-2007, 23:38
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,

Takip ettiğim kadarıyla toplantı raporları sevgili üyemiz Sebahattin Sargın tarafından yazılıyor. Bu akşam kendisi benim İstanbul'da misafirim olduğundan dolayı günün tüm ayrıntılarını size onunla birlikte aktarmaya çalışacağız.

Toplantımız yaklaşık olarak saat 13:00'da İstiklal Caddesi, Cafe Krepen'de başladı. Üyelerimizden Çekirdek Hanım'a ait, Cafe Krepen, oldukça hoş ve sıcak bir mekandı.

Toplantıyı düzenleyen Güler Hanım ve Çekirdek Hanım bizleri karşıladı. 1 saat sonra hemen hemen herkes artık oradaydı. Genel tanışmanın ardından tüm üyeler, bireysel olarak agaclar.net ile nasıl tanıştıklarını anlattı. Güler Hanım'ın toplantıya katılan tüm üyeler için hazırladığı bir sürpriz olan kasımpatı çiçekleri de bu arada herkese tek tek verildi. Tanışmanın ardından koyu bir sohbet başladı, bu sohbet kimi zaman da bir bilgi paylaşımına dönüştü, üyelerimizden aramızda bulunan saygıdeğer hocalarımız ve ve tecrübeli arkadaşlarımız sayesinde bütün sorularımız yanıtlarını buldu.

Sevgili Kızılağaç'ın, toplantı öncesi Eminönü, Tohum ve Çiçek pazarından aldığı kaktüsü aramızdan bir kişiye hediye etmek istemesi üzerine bir çekiliş yapıldı. Yapılan çekilişte bu hediye, Güler Hanım'ın oldu. Hemen ardından, üyelerimiz yanlarında getirmiş oldukları tohum ve bitkileri birbirleriyle paylaştılar ki bu paylaşım günümüzün en heyecanlı anlarından birisini oluşturdu.

İlerleyen saatlerde yavaş yavaş karnı acıkan üyelerimiz, Cafe Krepen'in lezzetli yemekleriyle başbaşa kaldılar. Özellikle Çekirdek Hanım'ın ikramı olan içli köftenin tadı eminiz ki her birimizin damağında unutulmayacak bir yer edindi. Meyvelerimiz ise Güler Hanım'ın Manyas'taki bahçesinin neredeyse yemeye bile kıyılamayacak kadar güzel olan ürünleriydi.

Yemek sonrası forumun daha önceden yapılması planlanmış etkinlikleriyle ilgili bilgi paylaşımları oldu. Saatlerimiz 17:00'a yaklaşırken artık yavaş yavaş üyelerimiz aramızdan ayrılmaya başladı ve 18:00 civarlarında biz de herkesle vedalaşarak, bu güzel günün içimizdeki neşesi ve sıcaklığıyla Cafe Krepen'den ayrıldık. Toplantının ise saat 19:00 gibi bittiğini tahmin etmekteyiz.

Toplantıya katılan üyeler:
1.Güler
2.Aybala
3.Todor
4.Çekirdek
5.Selahattin Yılmaz
6.Cemal S.
7.Kızılağaç
8.Papatyam
9.Adabayrakoğlu
10.Lerdemir
11.Balıkçı
12.Mahmut leventoğlu
13. Ferda Ülkümen
14.Şükran Ayalp
15.Limon
16.Sevilay
17.Zenfree
18.Uygar Okman
19.Bonsaisever
20. Habibe
21.Sebahattin Sargın
22.VforVendetta

ve misafirleri...

Toplantıya katılan tüm arkadaşlarımıza aramızda olduklarından dolayı teşekkür ediyoruz ve tüm üyelerimiz adına toplantıyı düzenleyen Güler Hanım'a, mekanını bize açan ev sahibemiz Çekirdek Hanım'a ve emeği geçen herkese sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunarak teşekkürü bir borç biliyoruz.

Mine Pakkaner
08-09-2007, 23:43
Toplu resimlerde kim kimdir diye galeride yazar mısınız lütfen? Bizler de tanışalım :)

DarkYES
08-09-2007, 23:46
Bütün fotoğraflara baktıktan sonra en çok neyi merak ettim biliyor musunuz?
Adı sürekli Kızıl ağaç'ın arkadaşı olarak geçen sayın Kızıl ağaç'ın arkdaşının asıl adı nedir acaba?
:D

lerdemir
08-09-2007, 23:52
Sekreter.

Vallahi kızılağaç'ın yalancısıyım.

Hep öyle hitap etti durdu kendisi...

zenfree
08-09-2007, 23:54
Evet.:)

aybala
09-09-2007, 00:02
Toplantıdaki ilginç konulardan biri bence, çoğunluğun konulardaki konu dışı yazışmalardan şikayetçi olması idi. Hatta adabayrakoğlu yaptığı bu tarz yazışmaları forumdan sileceğini söyledi. Bunun yapılması şu aşamada konulardaki yazışmanın bötünlüğünü bozacağı için yapılması doğru olmayabilir. Ama belki bundan sonra konu dışı yazışma yapmamaya özen gösterilebilir. Ayrıca forumda Türkçenin kullanılması konusunda da faydalı tartışmalar oldu.

(Ben aklıma geldikçe yazıyorum...)

Sebahattin Sargın
09-09-2007, 00:16
İnanılmaz güzel bir gün geçirdim, çok değerli insanlar ile tanıştım. İstanbul'u çok beğendim. En yakın zamanda tekrar gelmek istiyorum. Bu toplantıdan sonra İstanbul'daki ev sayım bayağı arttı :) Değerli arkadaşlarım lütfen galeriye çirkin resimleri eklemeyin, beni zor durumda bırakmayın, bizim de bir karizmamız var aaa :@ O kadar uğraştık, rapor yazdık ki bu raporu istanbulluların yazması lazım. Yahu Allah rızası için biriniz teşekkür etseydi bari :( Siz Bursa'ya gelirsiniz. Neyse :)

zenfree
09-09-2007, 00:18
Harika bir rapordu. Teşekkürler Sebo ve VforVENDETTA.

Sebo tüm fotograflarda harikasın. :)

Penelophe
09-09-2007, 00:19
Aaaa Sebo, çok teşekkürler.:)
O anda aktif değildin diye teşekkür etmedik.;)

kızıl ağaç
09-09-2007, 00:34
.....

zenfree
09-09-2007, 00:46
Sevgili Ephesos bekledik ama toplantıya gelmedin.

sempe
09-09-2007, 08:25
Fotoğraflara bakınca karışık duygular hissettim. Sanki aileden birilerinin gönderdiği fotoğraflar gibi. Hepiniz çok güzelsiniz:p

ephesos
09-09-2007, 09:15
Evet cuma günü işle ilgili çıkan problemden dolayı bir haftadır hayelini kurduğum toplantıya gelemedim hepinizden tek tek özürdilerim.
Umarım kendimi affettirmenin bir yolunu bulurum , gelemeyeceğimi önceden bildirip katılacak arkadaşların motivasyonunu bozmak istemedim.
Çok mutlu oldum sizi görünce öyle , tekrar özür diliyor anlayış göstermenizi temenni ediyorum...

Buket Aknar
09-09-2007, 09:24
Fotoğraflar'dan gününüzün çok güzel geçtiği belliydi.

Buket Aknar
09-09-2007, 09:58
sonreis66, Galeri'den ilgili bölümden görebilirsiniz. Ayrıca mesajları takip ederseniz zaten arkadaşlar linki verdiler oradan da görebilirsiniz.

Güler
09-09-2007, 11:11
Canım arkadaşlarım. Dün gece erken yattığım için bütün mesajları takip edemedim. Biraz evvel kalkım ve ilk işim onları okumak oldu. Toplantımıza katılarak bizlere şeref veren bütün dostlara teşekkür ederim, biliyorum ki iştirak edemeyenlerin mutlaka bir mazeretleri vardı ama ruhen bizlerle beraberdiler bunu hissettik. Çünkü biz Ağaçlar Net üyeleriyiz.
Lerdemir, Kızılağaç,VforVENDETTA ve diğer yorum yapan arkadaşlar, Zenfree,Aybala,Sebo'ya da çektikleri resimler için çok teşekkür ederim.
uygarokman seni tanımak bambaşka bir zevkti. Hepinize binlerce teşekkürler
sevgili arkadaşlarım.

uygarokman
09-09-2007, 11:35
Canım arkadaşlarım. Dün gece erken yattığım için bütün mesajları takip edemedim. Biraz evvel kalkım ve ilk işim onları okumak oldu. Toplantımıza katılarak bizlere şeref veren bütün dostlara teşekkür ederim, biliyorum ki iştirak edemeyenlerin mutlaka bir mazeretleri vardı ama ruhen bizlerle beraberdiler bunu hissettik. Çünkü biz Ağaçlar Net üyeleriyiz.
Lerdemir, Kızılağaç,VforVENDETTA ve diğer yorum yapan arkadaşlar, Zenfree,Aybala,Sebo'ya da çektikleri resimler için çok teşekkür ederim.
uygarokman seni tanımak bambaşka bir zevkti. Hepinize binlerce teşekkürler
sevgili arkadaşlarım.

Güler Hanım o sizin büyünüzden oluşan bir durum olsa gerek :D
ama en karlı sizdiniz büyük ödül sizin oldu :p
hepiniz sihirli birer fidan gibisiniz arkadaşlarım nice filizlenmelere...
kendinize iyi bakın

çekirdek
09-09-2007, 13:42
Toplantı için söylenebilecekleri arkadaşlar yazmış..

Kendi adıma.,
Özellikle tüm yorgunluğu göze alarak İstanbul dışından katılan arkadaşlara ve Güler hanıma teşekkür ediyorum.
Mekanımda misafirim olmanız benim için ikinci zevkti.

Ama sanki.,
Tam ısınıyoruz derken mi bitiverdi?..

Sevelim
09-09-2007, 14:38
Az önce fotoğraflara baktım. Yorumlarımı sonraya bırakıyorum. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz, ne mutlu sizlere. Ben de telefonla katıldım toplantınıza bana gelen seslerden herkesin sohbetler ettiği anlaşılıyordu. Çekirdek, Aybala ve Sebo ile konuştum.

Sizler güzel bir gün geçirirsiniz de ben geçiremem mi sandınız? :D Sabah 09,00 dan gece 02.00 ye kadar dışarlardaydım. Arkadaşlarımla gezdim, güldüm, şarkılar söyledim. Kısacası en az sizler kadar eğlendim. Ancak aklımda hep siz vardınız. Yanınızda olmayı çok istedim. Hiçbirşey 4X4 olmuyor (arabalar dışında).

Neler konuştuğunuzu da merak ediyorum. Onları ne zaman yazacaksınız. Genel hatları yazmışsınız ama ben daha çok ayrıntıları bilmek istiyorum. Herşeyin ayrıntılarda saklı olduğunu söylerler ya ondan. Kötü bir niyetim yok anlayacağınız. :rolleyes:

Todor
09-09-2007, 15:05
Maşa servisi yapılan içli köfte şahaneydi. Yapanın, yaptıranın eline sağlık.:)

Ali H. ALI
09-09-2007, 15:15
Birbirinizi ilk defa gorunce, sanki kirk yildir tanisiyormussunuz gibi oldugunuzu dusunuyorum. Hemen sicak bir sohbetin icine girdiginiz resimlerden belli oluyor ve biz katilamiyanlar(ozellikle de benim gibi cooook uzaklarda olanlar) ancak resimlerle yetiniyoruz.
Boyle guzel toplantilarin diger sehirlerde de gerceklesmesi dilegi ile hosca kaliniz.

lerdemir
09-09-2007, 15:18
Hakkını vererek yiyenlere de afiyet olsun...

Güya kırmızı etten uzak duracaktık...

Mhhhh, enfesti doğrusu içli köfteler...

Gerçi gönüller bir olsun idi ama, fersah fersah fazlası vardı...

Mahmut Leventoğlu
09-09-2007, 15:25
Küçük kızıma verilmiş bir sözümüz vardı o nedenle erken ayrılmak zorunda kaldık. Büyük kızım Missisipi gelemediği için çok üzüldü.

Gelelim sadede;
Hakikaten tadı damağımızda kalan bir toplantı oldu. Bunu Ramazan sonrası birdaha tekrarlayalım derim ne dersiniz? Hemde bir tur organize ederek ve diğer kentlerdeki arkadaşlarımızın da katılımı ile olsun. Mesela Cumhuriyet bayramında üç gün tatil var. Doğanın en güzel zamanı sonbahar yaprakları,yazdan kalma günleri ve doğayı yaşayarak.

Bizim YEŞİLE PEDAL BASMAK etkinliğimizi alnımızın akı ile bir gerçekleştirelim AĞAÇLAR NET ÜYELERİ olarak çok hoş şeyler yapacağız yöneticilerimiz izin verdiği sürece :))

Selahattin Yılmaz
09-09-2007, 15:44
Site sahibesi malina'nında gelemeyişi bizleri üzdü doğrusu bu konuda şahsen ufakta olsa bir açıklama beklediğimi şahsım adına belirtmek isterim çünki bütün yüzler onu aradı, sesler onun kulağını çınlattı hatta itiraf edeyim yolunu gözledim ki ani bir hareketle terlik hamlesinden kurtulayım :D...

Güler
09-09-2007, 15:53
Sevgili Mahmut bey,
Oh ne güzel derim. Ben daha küçük bir çocukken rahmetli annemle bir yere gidip de dönerken, daha evden içeri girmeden< anne yarın nereye gideceğiz?> diye sorarmışım. Bebek beklerken de doğuma 15 gün varken eşimle beraber 'doğum olmadan şuraya da gidelim, buraya da gidelim' diye programlar tapıyorduk ki kayınvaldemden iyi bir azar işittik. Oturun oturduğunuz yerde, sokakta mı doğuracaksın diye bizi azarlamıştı.
Velhasıl ben gezmeyi seviyorum, her daim hazır ve nazır beklerim.

Mahmut Leventoğlu
09-09-2007, 15:56
Güler hanım sizdede benim gibi YÖRÜKLÜK varmı? Aynı şeyleri bizde yaşadık. Eşim hamile doğumdan önceki gün saat 23.00 kadar dışarıda eğlendik sokaklarda idik velhasıl. Benim çocuklarımda bu nedenli benim kadar olmasa bile gezekçi oldular.

Ophrys
09-09-2007, 18:38
Merhabalar.
Epey yorucu bir yolculuk sonrası ancak uyanabildim.
Fotoğraflar herşeyi anlatmış zaten asl Hava epey serindi ama sohbet bırakılamayacak kadar sımsıcaktı.
Uzaklarda sizler gibi dostların olduğunu bilmek bile çok onur verici. İyiki varsınız.

Todor
09-09-2007, 20:16
Mısır Çarşısı'ndaki aşı kursunun resimleri ne oldu?

habibe
09-09-2007, 20:45
Öncelikle Güler Hanıma ve Çekirdek hanıma çoook teşekkürler.
Her iki arkadaşımızın içtenlikli- özverileri ile toplantının "ana" taşıyıcısı idiler.
-Toplantıya Katılan tüm arkadaşlarımız ise, samimi ve doğaldı. Her biri değerli dost canlısı insanlar.
Ayrıca Tohum ve bitkilerin paylaşımı görülmeye değerdi.:) Ya ikramlar :)
Sizlerle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar.
Tekrar yeşil yeşil görüşmek umuduyla.
Toplanmamıza emeği geçen ve eşlik ederek güzel bir ortam olmasına katkı sağlayan tüm dostlara teşekkürler.

papatyam
10-09-2007, 07:49
Günaydın, sizlerle 4 saat geçirdim ama nasıl geçti anlamadım, sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.
(bir sürü fotoğraf çekildik galeride çok az var)

Oğuzhan
10-09-2007, 08:45
Günaydınlar.
Hayırlı Haftalar..:)

papatyam
10-09-2007, 08:50
Elfogi keşke gelebilseydin :)

Fatma E.
10-09-2007, 08:53
Herkese günaydın. Yazılanları ve fotoğrafları görünce ben de orada olabilmeyi çok istedim. Herkesin çok eğlendiği belli oluyor. İnşallah bir sonraki sefere ben de sizlerle tanışma fırsatı bulabilirim.

papatyam
10-09-2007, 09:00
Fatma çok kalamadım 4 saatcik oradaydım ama harikaydı :)

Oğuzhan
10-09-2007, 09:05
Çok istedim.Ama malesef.İnşallah başka sefere.:)
Fotoğraflara baktım biraz önce çok güzeller.Ortamdaki sıcaklık,sevgi fotoğraflara yansımış.Sizlerle yüzyüze tanışmasakta dostuz arkadaşız.Gönüllerimiz bir.Ağaçlar .net üyeleri İyiki varsınız.:)

Todor
10-09-2007, 09:26
Sabah aklıma geldi;

Toplantının ilerleyen saatlerinde, havanın serinlemesi ile biraz üşüdük. O durumda imdadımıza Krepen'in yumuşacık şalları yetişti. Sırtımızda sıcacık şallar, elimizde sıcacık çaylar, sıcacık sohbetimize devam edebildik.

Tabi erken giden arkadaşların bundan haberi yok.:)

Hakan KINACI
10-09-2007, 09:30
Muhteşem bir toplantı olmuş :) Emeği geçenlerin emekelrine sağlık :) bakalım Ankara Toplantımız nasıl geçecek gel c.tesi gell :))

Güler
10-09-2007, 14:02
Sevgili Habibe,
Ben teşekkür ederim bizleri yalnız bırakmadın , oradan koşup geldin. Seni tanımak çok güzeldi. Sağol arkadaşım.

papatyam
10-09-2007, 14:52
Evet Todor benim hiç haberim yoktu ama inşallah birdahaki sefere oğlum ile gelirim de aklım ne Samet'te nede siz de kalmaz :)

limon
10-09-2007, 16:12
Papatyam, ben de tüm şartlarımı zorlayarak çok geç te olsa katılabildim. Ben gelmeden hemen önce adabayrakoğlu ve siz gitmişsiniz. Sizlerle tanışamadığım için üzgünüm.
Geç katıldığım için de biraz çekindim aslında :) Herkesin tam kaynaştığı sohbetin koyulaştığı zamanda ben kim kimdir çözmeye çalışıyordum ;)
Bir dahaki sefere toplantıya ilk gelen kişi olmayı düşünüyorum.
Hepinizi çok sevdim....
(Teşekkürlerimi daha önce yazdığım için yinelemiyorum)

limon
10-09-2007, 16:15
Not: Forumda çok sempatik bulduğum hayalimde güleryüzlü olacağını tahmin ettiğim Habibe'ciğimle tanışırken bile heyecandan karışıklıklar yaptım :)
Hafize miydi yok değildi, şeyy Kocaelinden'di gibi....
Aynı beklediğim gibi şeker mi şekerdi kendisi ;)
Ve tüm arkadaşlar tam umduğum gibiydi :)

papatyam
10-09-2007, 16:22
Bizde adabayrakoğlu ile gezerken Habibe Hanım ve kardeşine rastladık sizin de geldiğinizi söyledi bir an düşündük dönelim mi diye ama benim telefon trafiğim başladığı için ben dönemedim daha sonradan adabayrakoğlu cafe krepene döndü ama tanıştınızmı bilmiyorum :)

limon
10-09-2007, 16:35
Yok tanışamadık. Son servisim 4.Levent'ten saat 18'de olduğu için
17,30 gibi kalkmak zorunda kaldım.

papatyam
10-09-2007, 16:38
O zaman az kalabildin :( inşallah bir dahaki sefere tanışırız limon :)

limon
10-09-2007, 16:46
Çok isterim Papatyam.

cemal.S
11-09-2007, 00:10
Merhabalar !

Yazılanları ve resimleri birer birer inceledikten sonra bizlere yazacak pek bir şey bırakmamışsınız diye düşünmedim değil hani. Olsun yinede güzelliği paylaşmak gerekir diye biliyorum.
Neresinden başlanır bilemem ancak hayatımda benim için ayrı yeri olan İstanbul o sabah sanki daha coşkulu ve sevecen bizleri bekliyordu sanırım. İstanbul ağaçlar net üyelerinden Güler hanım ve sevgili Leventoğlunun emirgan korusunda son bahar toplantısı fikri ile başlayan sonra Kafekrepende yapılmasına karar verilen toplantı beni zaten yeterince heyecanlandırıyordu. Sevgili Kızılağaç,Todor, Selahattin bey, Sebo ile başlayan buluşmamız bir anda tam bir kaynaşmaya sahne oldu Yenikapıda. Sonrasında sevgili Vendettaya ve eşine bir merhaba dedik arabadan. Sebahattin bey rehberine emanet biz yola devam. Mısır çarşısı girişinde bitkiler,hayvanlar ve ağaçlar net üyeleri bir arada. Bu arada Todorun vak vak larını oradan aldık unutmadan. Tam kahvaltı yapacağız Vendetta ve Sebo aramızda garson bile Sebo diye seslenince Sebahattinin şaşkınlığını görmeliydiniz. Selahattin hocanın hepimize garsonlar dahil aşı dersi sağ olsun bütün imkanını zorlayarak sonrası bakın neler neler? Mısır çarşısı yine eskisi gibi bütün ihtişamı ile yabancı turistlere ve bize o güzelim baharat kokularını sundu. Küçük bir turdan sonra ufak alışverişler ve yola devam. Yeni galata köprüsü herşey yerli yerinde diyemiyeceğim pek benim yaşım tutmadığı için meyhanesinden kovulduğum eskiye benzemiyorya neyse. Balık tutanların yanından yüksek kaldırıma doğru yol alıyoruz. Bu arada zaman zaman dönüp sur içindeki tarihi yerlerimizi seyrederek ver elini Galata kulesi ve istiklal caddesi. İstiklal caddesi ve tranvay insanlarla dolu dolu. Gerçekten bir başka oralar. Ülkemizin kalbi gerçekten İstanbulsa emin olun atar damarı tabii sanat yönünden İstiklal caddesi. Binalar her şey bizi bir anda çok eskilere götürüyor. Harika bir yer. Okuduklarımdan biliyorum, insanlar İstiklal caddesine çıkmadan önce görünümlerine bir çeki düzen verirlermiş eskiden. İnanın aynı ağırlık yine var bunu hissettiryor istesenizde istememesenizde. Ve Kafekrependeyiz. Nasıl bir yermi tarifi bile zor. Ferah ve oldukça geniş hoş bir mekan. Tam İstiklale yakışan bir yer diyelim kısaca. Sahibesi Ağaçlar net üyesi Çekirdek hanım ve Güler hanım bizleri öyle bir karşıladılarki çalışan görevliler bile şaşırdılar. Toplanmaya başladık. Kafenin girişinden her bize doğru yöneleni inanın sanki yıllar önce tanıdığımız biri gibi hepimiz ayakta karşılıyoruz ve bin bir emekle hazırlanmış ve üzeri Güler hanımın bağından üzüm ve elmalarla bezenmiş masaya buyur ediyoruz hep beraber ve güler yüz tatlı dil. Daha ne arar insan. Sonrası tam bir muamma bitki paylaşımları hediye çekilişi ve herkesin Ağaçlar netle nasıl tanıştığını anlatması ile devam ediyor toplantı. Bu arada öyle hoş sohbetler oluyorki bunları buradan benim değil, bırakın benim diyenin anlatmasına imkan yok inanın. İçli köftenin ve çok geniş bir menünün bulunduğu yemekten sonra çaylar kahveler derken bir bakıyoruz Ev sahibemiz Efeler diyarı Aydınlı hamfendi bize yeni mahsül incir kurusunu kendi elleri ile ikram ediyor. İnanın sizleri bilemem ancak ben tüm bunlar karşısında şaşırdım kaldım desem yeridir. Elmaları bile kendi elleri ile dilimledi gidin kendisine sorun. Ancak bu kadar olur. Yapmayın etmeyin dememize ramen. Ve AĞAÇLAR NET İSTANBUL bir arada. Öyle bir bilgi paylaşımı olduki gerçekten görülmeye değerdi. Bütün arkadaşların birbirlerini saygıyla dinlemeleri beni hiç şaşırtmadı doğrusu. Bizlere yakışan ve farkımız buydu bence. Beni en çok mutlu eden aramızda genç liseli öğrenci arkadaşlarımızın olması idi. Çocukları ile aramıza katılan arkadaşlarımızı huzurlarınızda kutluyorum. Söz bir dahaki sefere küçük Sansarlarları bende getireceğim. Bu dünyadaki en güzel ve insanı en mutlu eden şeyin karşılıksız paylaşım olduğunu yaşadık hep beraber. Bilgiyi paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorduk ancak canlı canlı tanıklık etmek bir başka. Sevgili Balıkçı ve bir iki arkadaş ile kulis yapıp balık sohbetimiz bile oldu. Benim gördüğüm bu kadar. Ağaçlar net üyelerinin hepsi inanın birer engin deniz. Agaçlar netin bir üyesi olarak başta misafirlerimiz olarak katılan arkadaşlarımız olmak üzere katılan katılamayan tüm arkadaşlarımı selamlıyorum. Sağolun İstanbul grubu nice toplantılara. Size yakışanı yaptınız haberiniz olsun.

Saygıyla.

Selahattin Yılmaz
11-09-2007, 00:17
Sevgili Cemal S., hemşerim öyle güzel anlatmışsın ki o anları, aynen yaşadım. Sanki bütün bu yaşananlar sadece senin bu cümlelerini yazabilmek içinmiş gibi geldi inan. Diline ve kalemine sağlık...

Penelophe
11-09-2007, 00:22
Cemal bey içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Selahattin bey demiş ya; ..o anları aynen, yaşadım.. diye, ben orada olmadığım halde yaşadım desem yeridir.:)
İstanbul'u benim gibi uzun süredir görmeyen ve özleyen arkadaşlarda eminim aynı tadı almışlardır.
İstanbul toplantısı gerçekten çok güzel geçmiş..
Hepinizi tebrik ediyorum.:)

cemal.S
11-09-2007, 00:27
Selahattin bey teşekkür ederim. Ne yapayım benden ancak bu kadar diyelim. Teşekkürler Penelope. Bir nebze sizlere tattırabildiysem ne mutlu bana.

Saygıyla.

Sevilay
11-09-2007, 08:59
Penelophe,siz yeter ki gelin.Sebo'nun dediği gibi burada eviniz çok.

Ben kendi adıma İstanbul dışından gelecek arkadaşlarımı misafir etmekten büyük mutluluk duyarım.
Sizler gelirseniz bizler yine toplanırız.

Cemal bey,o ne kadar güzel anlatım.
Gerçekten de herkes birbirini çok önceden tanıyormuş gibiydi.
Güler hanım ve Derya hanımın sıcacık ev sahipliğini unutmam mümkün değil.

Bir kez daha agaclar.net üyesi olduğum için gurur duydum.;)

Oğuzhan
11-09-2007, 09:03
Sevgili Cemal Abi süpersin.Gitmedim ama gitmiş gibi oldum.Çok güzel kaleme dökmüşsünüz..Elinize yüreğinize sağlık..:)
Sevgiler Selamlar..

habibe
11-09-2007, 09:08
Not: Forumda çok sempatik bulduğum hayalimde güleryüzlü olacağını tahmin ettiğim Habibe'ciğimle tanışırken bile heyecandan karışıklıklar yaptım :)
Hafize miydi yok değildi, şeyy Kocaelinden'di gibi....
Aynı beklediğim gibi şeker mi şekerdi kendisi ;)
Ve tüm arkadaşlar tam umduğum gibiydi :)

Limon , ben de enaz senin kadar heyecanlı idim o gün .
Tam ümidimi kestiğim bir anda çıkageldin. Hemen yakanda bağrında asılı bir kağıt var mı diye aradı gözlerim. Kim di bu hanımefendi? ( içimden bir tahmin başlattım o an) Limon olabilir mi acaba ?.! (tek limona benzeyen yeri saçları bu kızın) derkeeen "ben limon" diyen beklediğim 2 kelime düştü dudaklarından :) Sonrası ise senin yazdıkların işte :) Hafize de geldi mi diye sordun bana. Ben de hayır gelmemiş dedim :)
Hafizemiz ve diğer arkadaşlarımız da gelebilseydi süper olacaktı değil mi?

aybala
11-09-2007, 09:33
Herkes birilerini soruyor, birilerini bekliyor. Biz boşuna mı geldik toplantıya. Çok alındım. :) Bir dahaki toplantıda en az 17 kişi aybala gelecek mi diye yolumu gözlemezse gelmiyorum. Bilgilerinize :))

cemal.S
11-09-2007, 09:42
Yapma Aybala !

Sakın küsme küssenizde eminim siz ağaçlar net üyeleri tarafından ayakta karşılanacak bir kişiliksiniz. Sizi tanımak gerçekten güzeldi. Hoş bütün ağaçlar net birbirini ayakta karşıladı ya toplantıda neyse.

Saygıyla.

Güler
11-09-2007, 10:10
Sevgili Cemal.s, teşekkürler.
Arkadaşlar İstanbul gurubu toplantısına gelemedik diye hiç üzülmeyin. Cemal.s.'in yazısısnı okumak kafi bence, bizlerle beraber olduğunuzu hissedeceksiniz. Yine döktürmüşsün arkadaşım sağol.

Güler
11-09-2007, 10:13
Sevgili Aybala, sensiz hiç bir toplantıyı düşünemiyorum. Kambersiz düğün olur mu misali. Seni tanıdığıma çok mutluyum.

cemal.S
11-09-2007, 10:15
Yapmayın Güler hanım beni şımartıyorsunuz. Ben sadece içimden geldiği gibi bir şeyler yazdım. Bu arada meyveler bir harika üzümler kokulu. Hepimize hazırladığınız paketin içinden çıkanlar hala mutfakta yemeye kıyamıyacak kadar güzeller. Kasımpatı için ayrıca teşekkürler. Ödülünüzü ne yaptınız merak ettimde. Beyefendi nasıllar?

Saygıyla.

Sebahattin Sargın
11-09-2007, 12:30
Cemal Bey gerçekten tebrik ederim, inanılmaz güzel anlatmışsınız. Sevilay Hanımının dediği gibi eskiden İstanbulda evimiz yoktu. Fakat şimdi kalacak bir sürü evimiz var arkadaşlar ;).

Cemal Bey, Todor, Kızıl Ağaç ve Selahattin Hocam Mısır çarşısında kahvaltı ediyorlarmış bizde Vforcuğum ile onların oturduğu yerin 1-2 metre karşısındayız. Baktım yabancı bir ses "Sebahattin" diye bağırıyor, megaköyde kim tanıdı beni dedim büyük bir şaşkınlık ile yüzümü çevirdim. Bir baktım bizimkiler ;). Ama ben o mısır çarşısını çok sevdim, amatör bir aşçı olarak mutlaka oraya ayrı bir ziyarette bulunmam lazım ;). İstiklal caddesine bayıldım enfes bir yer.

Toplantı raporunu VforVENDETTA ile yazarken bir şeyi unuttuk. O da nedir biliyormusunuz? Bilmiyorsunuz çünkü raporlarımı okumuyorsunuz :p. Toplantıya katılan kişiler hakkında kişisel yorumlarımı yazmadım yahu ;). Neyse geç olsun güç olmasın...

1) Güler Hanım; Kim ne derse desin o bizizm Kaktüs güzelimiz, o bizim annemiz ;). O kadar iyi bir oırganizasyon yaptı ki anlatamam. Herkezle özel olarak ilgilendi, çevresine gülücükler saçtı. Bursa ekibininde üyesi olan Güler Hanıma kucak dolusu sevgiler efendim ;)

2) Çekirdek Hanım; Kendisi çok iyi bir ev sahipliği yaptı. Güler yüzlü ve sıcak kanlı idi. İstanbula gidince artık hemen çekirdek hanımın yanına gideceğiz ;). Kendisine bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum. Herkezle ayrı ayrı ilgilendi. Ona sonsuz sevgi ve saygılarımı iletiyorum ;)

3) Bonsaisever; Kendisi hoş sohbeti ve beyefendi kişiliği ile dikkatimi çekti. Yardımsever ve babacan biri, bonsai konusunda ondan öğreneceğim çok şey var ;)

4) Aybala; İnsan sitede yazıştığı kişileri karşısında görünce daha bir değişik oluyor. Neyse, aybala çok içten ve son derece sempatik biri. Ondan öğreneceğim çok şey var, ama en uygun olan yönetici kişiliğine sahip bence ;)

5) Selahattin Yılmaz; Hocamı tanıyorsunuz zaten, ben ne yapmaya kalkışırsam ilk önce onun yanına koşuyorum. Toplantıda bilgi kaynaklarımızdan biri hocam oldu, sorularımızı büyük bir ilgi ile cevaplandırdı. Saygılarımı iletiyorum.

6) Balıkçı: İnanılmaz sempatik ve babacan biri. Sanki 1970'li yılların eski türk filimlerinden toplantımıza katılıyormuş gibi hisettim. Heh sonunda buldumi dilimin ucunda aynı Hulusi Kentmene benzettim ;). Sonsuz sevgi ve saygılarımı iletiyorum..

7) Mahmut Leventoğlu; Koca yörük ailesi ile geldi toplantıya, Mahmut abi harbiden abi gibi bir insan. Çok sıcak kanlı ve güler yüzlü idi. O tanıdığıma çok memnun oldum. Ailesine ve ona sonsuz sevgi ve selamlarımı iletiyorum...

8) Papatyam; O benim canım ablam, o kadar güler yüzlü ki anlatamam size. Onu görünce hemen tanıdım, işte dedim ablam geliyor ;). Toplantıda çok kalamadı ama çok güldük onun ile ;). Ona kocaman sevgilerimi iletiyorum...

9) Adabayrakoğlu; Bekliyorum, bekliyorum papatyama soruyorum nerede bu yahu. Bir baktım geliyor ada ablaaaa :D :D. Çok güldün onunlada, karşılıklı şakalaştık atıştık birbirimiz ile. Onu gördüğüme çok sevindim, ona ve adacığıma kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum ;)

10) Cemal S.; Şimdi Cemal Beye ne yazsam, ne yazsam iki sattir düşünüyorum. Ehem ehem, bir kere çok babacan ve bir o kadar da beyefendi biri. İnanılmaz iyi bir konuşma tarzı var. Toplantı öncesi yaptığımız mini turda beni çok güldürdü ;). Bursa toplantılarında en büyük destekçilerimden biri kendisi. Saygı ile kalın efendim( Bir Cemal S. sözü ilede kapatmış oldum ;))

11) Kızıl Ağaç; Ne kadar yazsam az vallahi, bir kere feribottan indiğimiz andan ayrıldığımız gece vaktine kadar hep yanımızda oldu. Bize çok iyi rehberlik yaptı, ağabeyim kadar sevdiğim biri. Çok anlayışı ve bir o kadarda zeki. Foruma yazdırmak için çok uğraşıyorum ama bendende inatçı yahu, neyse ki çok kıymetli ve bir o kadarda dünyalar iyisi bir sekreteri var. Merak etmeyin en kısa zamanda sitemizde göreceksiniz kendilerini ;)

12) Todor; Yahu bir kere çok geniş bir genel kültürü var, benim gelecekteki halim bence ;). İstanbulda bize çok iyi rehberlik yaptı, forumda ağabey gibi gördüğüm insanlardan biri. Sonsuz sevgi ve saygılarımı iletiyorum ;)

13) Sevilay Hanım; Bu toplantıda tanıştık, ama ben çok sevdim kendisini. Çok içten, sıcak kanlı ve son derece iyi bir kişiliğe sahip. Zahmet edip bize parlak mustafa çelikleri getirdi kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum. Oks sınavına hazırlanan bir kızı var, gözlemlediğim kadar ile başarılı bir geleceği olacak. Oks'de başarılar diliyorum ve hayırlı haberlerini bekliyorum ;) Kucak dolusu sevgilerim ile ;)

14) Şükran Ayalp; Saygı duyduğum biri kendileri, bitkiler ve ağaçlar konusunda son derece geniş bilgilere sahip. Ondan çok şey öğreneceğiz daha, tanıştığıma çok memnun oldum Şükran Hanım. İnşallah Bursa Toplantılarındada sizi aramızda görebiliriz. Sevgi ve saygılarım ile...

15) VforVendetta; Ne yazsam az yahu, iki gün benim gibi birinin kahrını çekti. Ev sahibem o benim, fotoğraf çekme konusunda çok şey öğrendim ondan. Çok şeker ve sempatik biricik ablam benim ;). İstanbulu sevmemi sağladı bir kere, bitkidaşıma, ruh ikizime sevgilerim ile ;)

16) Habibe Hanım; O aslında Bursa ekibinin üyesi, çok sıcak kanlı çok sevdiğim bir üyemiz. Onu toplantıda gördüğüme çok sevindim. Ne kadar övgü dolu şey yazsam azdıri sevgilerim ile ;)

17) Zenfree; Çok hoş sohbetler ettik kendisi ile, güler yüzlü ve son derece sempatik biri. Onunda geleceğini parlak olarak gördüğüm bir kızı var. Bursaya bekliyorum kendilerini, derin sevgi ve saygılarım ile...

18) Uygar Okman; Sıcak kanlı, yardım sever bir üyemiz. Eğitimim konusunda çok soro sorduğum biri. Kendisi yeni üye olmuş ama forumlarda yazılarını daha çok göreceğiz.....

19) Ferda Ülkümen; Kendisi Bursa ekibinin fahri bir üyesi, kültürlü ve son derece yardım sever bir üyemiz. Arkadaşınızıda en yakın zamanda sitemize bekliyoruz. Bursa toplantılarında bizi yalnız bırakmamanız dileği ile sevgiler....

20) Lerdemir; Evett ne yazsam acaba. Hımm Sn. Lerdemir, efendim üyemiz son derece sempatik biri(resimlerinden belli oluyor). Kendisinin hoş sohbeti var, çok güldürdü beni. Sevgi ve saygılarım ile....

21) Sebahattin Sargın; Ortalıklarda dolaşıyordu, bir onun yanına bir bunun yanına koşuyordu bu çoçuk ama ben pek tanıyamadım. En iyisi bu çocuğun yorumunu size bırakayım ben. Buyrun efendim mikrofon sizlerde...

Efendim her toplantıdan sonra yazdığım kişisel yorumlarımı bu toplantıda da yazdım. Eğer birilerini kırdıysam özür dilerim, kırıcı bir yorum yaptıysam şimdiden affola. Hepiniz, çok seviyorum değerli aile üyelerim.....

cemal.S
11-09-2007, 12:45
Sebahattin bey çok teşekkürler. Harikasın harika başka ne diyeyim. Bizlerde seni seviyoruz.

Saygıyla.

papatyam
11-09-2007, 12:54
Sebo :) ne kadar güzel anlatmışsın canım yaa :) tanırsın tabi kim o kadar sırıtarak girdi ki içeri:)
(bana hep diyorlar ki az gül, sen ne kadar çok gülüyorsun böyle diye yazılarımda bile hep gülücüklerim var :)) )

Buket Aknar
11-09-2007, 13:01
Öncelikle Cemal Bey, yazınızdan inanın çok etkilendim. Sizlerle
Mısır Çarşısın'dan, İstiklale yürüyormuşum gibi hissettim.(Ah! İstanbul)
Sevgili Sebo'nun kişisel yorumlarına gelince; o ise ayrı bir olay. Sevgili Sebo sen bu sitenin vazgeçilmezlerindensin.

Sevilay
11-09-2007, 13:55
Sebo'cuğum çok güzel anlatmışsın herkesi ve her şeyi.
Ellerine sağlık.Ben de aileme seni küçük oğlum diye anlatıyorum.
Dünya şekeri derler ya öylesin sen.Yardımsever ve paylaşımcı.
Herkesle tek tek ilgilendin.

Sevgili Papatyam,O sıcak gülümsemeniz insana sanki çok önceden tanışıyormuş hissi veriyor.En azından ben ''ne kadar samimi gülümsüyor,acaba daha önceden tanıştık da ben mi hatırlamıyorum''dedim.

Habibe hanım da öyle.
Aslında herkes gerçekten kırk yıllık dost gibiydi.

Sebo'cuğum sen herkesin içindekini yazmışsın.Ellerine sağlık.;)

papatyam
11-09-2007, 14:01
Teşekkür ederim Sevilaycığım :)) ilk önce çok çekindim ama o ortamı görünce hakikatten sizleri senelerdir tanıyormuşum gibiydi

Oğuzhan
11-09-2007, 14:20
Aaaaa kızıyorum ama.Çok kıskandım.Toplantı Pazar günü olsaydı olmazmıydı...

zenfree
11-09-2007, 14:25
Sevgili Sebo, yazıklarını keyifle okudum. Teşekkürler...

Bence sen, yaşıtlarının örnek alması gereken bir beyefendisin. :))

papatyam
11-09-2007, 14:32
Kızma arkadaşım birdaha ki sefere inşallah :)

Aaaaa kızıyorum ama.Çok kıskandım.Toplantı Pazar günü olsaydı olmazmıydı...

Ophrys
11-09-2007, 14:43
Elfogi İzmir'e gelirsin Ekim'de Bonsai Atölyesi çalışmaları da başlıyor. Bekleriz.

papatyam
11-09-2007, 15:19
Sevgili Praecox, geç kalınmış bir yazı üzgünüm çok geçmiş olsun.

Hakan KINACI
11-09-2007, 15:50
Sn.Elfogi,
Geç kalmış değilsiniz ancak bizim toplantımız da c.tesi, buyrun misafirimiz olun :))

Oğuzhan
11-09-2007, 16:47
Çok isterim fakat Cumartesi çalışıyoruz.:)

Oğuzhan
11-09-2007, 16:48
İnşallah bir gün katılırım.

Oğuzhan
11-09-2007, 16:49
İzmir 'e gelmeyi çok isterim.İzmir'i görmedim.İnşallah.Nasip..:)

memet
11-09-2007, 17:00
Ben başlığa baktım da, listede adım var, ama kimse memet neden gelmedi diye merak etmemiş beni. O kadar telefonlar da etmiştim.17kişi de ben isterim. Yolumu gözleyenler, kırmızı halılar da isterim.

Sebahattin Sargın
11-09-2007, 17:06
Hayda şimdi 17 kişi bulacağız, aybala ve memet'i soracaklar. Ben toplantıda 17 kişiyi zor topluyorum yahu ;). Siz Bursadaki toplantıya bir gelmeyin bak noluyor o zaman.... ;)

Arkadaşlar raporumu beğenmenize çok sevindim, sizin güzelliğinizi ben yazıya döktüm sadece... ;)

Mahmut Leventoğlu
11-09-2007, 17:20
Sebo bütün yazdıklarına teşekkürler. Bizim deyimimizle sen hiç bozulma emi. NEV-İ ŞAHSINA MÜNHASIR delikanlı .

Şimdi bizim Cemal S. Kıskanacak. Cemalcim sende o güzel ve tatlı anlatımınla Güzelim İstanbul buluşmasını yaşattın bize. Teşekkürler.

Toplantıya katılan bütün Ağaçlar net üyelerine tekrar teşekkürler. Şeytanın bacağı kırıldı. :)) Aybala

Yücel Özlem
11-09-2007, 17:24
Sevgili Sebahattin, sen de raporun da harikasınız.

Toplantıyı baştan sona keyifle izledik. Güzel bir toplantı oldu. İzlerken biz de mutlu olduk. Düzenleyenlere katılanlara, resimleri bizimle paylaşanlara, anlatanlara teşekkür ediyoruz.

Oğuzhan
11-09-2007, 17:26
Hayırlı Akşamlar.
Biz katılamadık ama gönlümüz hep sizinleydi.:)

Güler
11-09-2007, 19:34
Kızıl ağaç'tan sonra evlat olarak sebo'yu da nufusuma geçirdim biliyorsunuz değil mi?. Yazdığın güzel yazı için teşekkürler oğlum.

sempe
11-09-2007, 19:43
Fotoğrafların içinde aybala yı aradım ama bulamadım. Bir yerde azıcık görünüyor. Oysa en çok merak ettiğim kişilerin arasında geliyordu. Kimse onu çekmedi mi? Bu arada en çok merak ettiğim kişi ise malina. Fotoğrafını koyacak cesarete sahip kimse var mı?:p Malina'nın toplantıya gelmediğini biliyorum.

Güler
11-09-2007, 19:49
Sevgili memet, toplantıya her ne sebepten gelemediniz bilmiyorum ama sevgili adabayrakoğlu sizden o kadar bahsetti ve güzel şeyler söyledi ki sizi tanıdık. Bu arada sizi ısıracağından da bahsetti haberiniz olsun.

memet
11-09-2007, 20:15
Hobi bahçesi başlığında, Malina'nın fotoğrafları olacaktı.

sempe
11-09-2007, 20:31
Teşekkür ederim.Tohum ekerken çekilen fotoğrafı görmüştüm. :)

bonsaisever
11-09-2007, 23:37
Bende bulunan resimlerin hemen hepsini yükledim (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=631).
Biliyorum, benden fotoğrafçı olmaz :)

hfz
11-09-2007, 23:45
Yüzümde sürekli bir gülümseme ile tüm yazdıklarınızı okuyup, resimlerinize bakıyorum. Hakikaten çok güzel bir toplantı olmuş. Mekan da çok güzel. Tabii ben bu kadarla yetinmem, daha sevgili Adabayrakoğlu'nun yorumuyla dinleyeceğim toplantının ayrıntılarını.:dilli:

İnşallah bir dahaki toplantınızda ben de aranızda olurum.;)

zenfree
11-09-2007, 23:51
Sevgili Bonsaisever fotograflar harika teşekkürler...

Bu arada demir gübresi için de teşekkürler. :))1 litreye 1 çay kaşığı kullanacaktık değil mi?

bonsaisever
12-09-2007, 00:00
Ben teşekkür ederim :)
1 litreye 1 çay kaşığı
Demir gübresini saksıya bir çay kaşığının yarısı kadar dökerek kullanın.
Suyla karıştırmayın.

Sevilay
12-09-2007, 00:02
Zenfree,litre mi? Su mu? Nasıl yani?:confused:

Ama Oktay bey bana çiçeklerin dibine çay kaşığının ucuyla serp demişti.
(Bu arada ben de demir gübresi için tekrar çok teşekkür ederim)

Sevilay
12-09-2007, 00:04
Bonsaisever ile aynı anda yazmışız.
Ben de yanlış hatırlıyorum diye korkmuştum bir an.:p

bonsaisever
12-09-2007, 00:05
Aslında fotoğrafları yükledim (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=631) ama bazıları boy fotoğraflarının yayınlanmasından rahatsızlık duyabilir.
Rahatsız olanlar lütfen özel mesajla beni uyarsın, fotoğraflarını kaldıralım.

zenfree
12-09-2007, 00:07
Hepsi çok güzel bence.

papatyam
12-09-2007, 07:55
Bence de kaldırılması gereken fotoğraf yok :)
Oktay hepsi çok güzel teşekkürler :))

Güler
12-09-2007, 07:59
Günaydın bonsaisever, nasılsınız?
Demir gübresi dağıtılırken ben neredeydim diye düşündüm bir an. Ben de isterdim. Saçıkıbrıs dediklerinden ayrı değil mi? Burada saçıkıbrıs veya karaboya dedikleri demir içeren bir gübre var ama aynı mı bilmiyorum?

Not: Bahsettiğimi genelde Ortancalarda kullanıyorum.

Mahmut Leventoğlu
12-09-2007, 08:53
Fotografların hepsi güzel de şemsiyelerin altında çekildiği için gölge ve arkadaki sert ışık nedeni ile Flaş la çekilse imiş daha da güzel olacakmış. Bu bir eleştri değil sakın ha kimse alınmasın. Çekenlerin ve sitemize yükleyenlerin ellerine sağlık.

Oktay tekrar teşekkür ederim.

bonsaisever
12-09-2007, 11:44
Mahmut abi zaten ben diyorum bu işten anlamam diye.
Benimki; bas, ne çıkarsa bahtına :)

Güler hanım, saçı kıbrıs değil demir gübresiydi benim dağıttıklarım.
Sizinki gibi büyük bahçelere zaten yetmezdi.
Muhtemelen getirdiğiniz 35 saksıyı dağıtıyordunuz o sırada.
Aklıma gelmişke; ne güzel elmalar, üzümlerdi onlar.
Sizin ve Çekirdek hanımın hizmetlerini kimse unatamayacak.
Teşekkür ederiz.

lerdemir
12-09-2007, 11:47
Keşke daha uzun saatler kalabilseydim...

Keyifli ve mutluluk verici bir toplantı oldu.

Tekrarına inşaallah...

bonsaisever
12-09-2007, 11:49
Keşke daha uzun saatler kalabilseydim...

Keyifli ve mutluluk verici bir toplantı oldu.

Tekrarına inşaallah...

Aha! Malın çoğunu bu arkadaş götürdü.
Daha da kalsaydım diyor :))

Güler
12-09-2007, 12:11
Afiyet olsun. Bu gidişimde daha da çok toplarım ama nasıl ulaştırabilirim.?

lerdemir
12-09-2007, 12:29
Akışta bir karışıklık olmaması adına ekleme yapıyorum.

Sevgili bonsaisever'in götürmüş olduğumu belirttiği "mal", "demir gübresi"dir; yoksa meyve yiyecek değil... :p

Evet kabul, 3 adet miniminnacık şeffaf paketciğin içinde bana demir gübresi verdi bizzat kendisi. Bu suç ise, cezama razıyım. :D

İsteyenlere uygun şekilde koliler halinde gönderebilirim :rolleyes:

Şaka bir yana, hakikaten, düşünüp hazırlayanlara ve paylaşanlara tekrar tekrar teşekkürler...

Güler
12-09-2007, 13:43
Sevgili lerdemir, hakikaten can bir dostsun

papatyam
12-09-2007, 13:48
Ulaştırma konusunda yardımcı olabilirim :)

Afiyet olsun. Bu gidişimde daha da çok toplarım ama nasıl ulaştırabilirim.?

zenfree
12-09-2007, 14:02
Bir daha ki toplantıyı Malina'sız yapmayalım lütfen. O olmayınca bir şey eksik kaldı.

Sevgili Malina nerelerdesin?

zenfree
12-09-2007, 14:06
Sevgili Memet, bekledik de gelmedin. :))

Seni sormaz olur muyuz? Tabi ki sorduk ama işi varmış dediler. :))

aybala
12-09-2007, 14:59
Galeride fotoğraflara yorum yazıyoruz, gelsenize :)

Ophrys
12-09-2007, 15:11
Bak birde çağırıyor.

çekirdek
12-09-2007, 15:44
Güler Hanımın bahçesiyle ilgili bir alt çizmesi yapayım.. Yukarıdaki yazılarda söylenmiş ama tekrar vurgulamakta fayda var.
Çok emek harcanmış, çok güzel düzenlenmiş ve karşılığı alınmış bir bahçesi var.
Bir dünya fotoğrafını gösterdi bize... Gelemeyenler ve göremeyenler ve hatta görebilenleri de imrendirecek nitelikte. Özellikle sardunyalarına ve güllerine ne gibi bakımlar yaptığını anlattı.
Diyorumki; bir dahaki seneye, sadece fotolarıyla yetinmeyip bir baskın mı düzenlesek?..
Ellerinize sağlık Güler Hanım.

aybala
12-09-2007, 15:58
Bak birde çağırıyor.
Yok ben saat vermedim, ne zaman müsaitseniz :))

aybala
12-09-2007, 16:01
Evet Güler Hanımın bahçesine kocaman bir maşallah nazarlık...

20597

Güler
12-09-2007, 16:11
Sevgili Çekirdek,
İster baskın yapın, ister davetimi kabul edip buyrun. Kapım her zaman siz dostlarıma açık. Bence en güzel zaman Mayıs ayı ama sizler ne zaman arzu ederseniz buyrun. Göz zevkinizi tatmin etmek isterseniz Mayıs ayı, yok elma armut, üzüm yemek isterseniz bu mevsim tam zamanı. Ama ille de Aralık ayında can eriği yemek isterim derseniz, kütür kütür kırmızı erik kışın. Buyrun bekliyorum. Haziran ayında ise Napolyon Kirazlarim da nefis. Hıı unutmadam söyliyeyim Ekim, Kasım ayında da Trabzon Hurması ve Muşmulalar çok güzel.
Tercih sizlerin.......

Güler
12-09-2007, 16:12
Sevgili Aybala, öyle görmeden nazarlık olmaz gel gör ver.

aybala
12-09-2007, 16:15
Güler Hanım ben gözünüzün içine bakıyorum zaten. :)

Mahmut Leventoğlu
12-09-2007, 16:17
Bence sonbaharda bayramdan sonra bir hafta sonu eğer izin verirlerse Çadırlarla gidip kamp yapmak lazım :))

Güler
12-09-2007, 16:18
Tamam Aybala varan 1 diyelim.

zenfree
12-09-2007, 16:28
Beni de bekleyin... Geliyorum... :))))

Mahmut Leventoğlu
12-09-2007, 16:52
Tarih tarih tarih :))))))

goss
12-09-2007, 16:55
arkadaslar aranıza daha yeni katıldım buluşmaya gelmek isterdim, bi sonrakine artık.

çekirdek
12-09-2007, 17:14
Bayram sonrası varan dört Güler Hanıma..
Aybala
Zenfree
M. leventoğlu
Çekirdek

Güler
12-09-2007, 17:25
Sevgili arkadaşlar, Bayram sonrası gelmeye niyet ettiyseniz. Göz zevkiniz pek olmayacak. Yani güller ve ortancalar yok, sardunyalar hala açık olur. Ama soba yakılır, güzel çay demler, sobada kestane yapar, patlamış mısır bol bol
yersiniz.

Mahmut Leventoğlu
12-09-2007, 17:30
Vallahi ben çadırımla gelmeyi düşünüyorum. Kamp aşçılığı benden kızları kandırabilirsem onlarda gelirler keyifli olur. Birde sorayım kuzineniz varmı ? Herşeyin ötesinde birincisi çadır kurmamıza izin verirmisiniz ?İkincisi Manyas kaç Kilometre?

Güler
12-09-2007, 17:40
Sevgili Mahmut bey, evet mutfakta bir kuzinem var, oturma odasında da soba. Çadırı arka tarafa kurabilirsiniz ama soğuk olmaz mı? Evimiz 3 oda bir salon, büyük değil. Ama köyümüze çok yakın Serpın Termal tesisleri var orada yer bulabiliriz. Bandırma'dan köyümüz 50 km filan. Ama İstanbuldan ne kadar eşim gelince sorarım.

Mahmut Leventoğlu
12-09-2007, 18:17
Hele o zaman bir gelsinde duruma bakarız Güler hanım. Çadırım ve uyku tulumum eksi 20 dereceye kadar dayanırlar. Test ettim.

Ramazandan sonra bende sizleri Yalakdere ye beklerim. Bizim orada da Bağdat Restoran tesisleri ve Başdeğirmen konaklama tesisleri var.

Teşekkür ederim.

Sebahattin Sargın
12-09-2007, 18:25
Aslında biz Bursa Ekibi olarak Yalovaya bir gezi yapmayı planlıyorduk. Ben bunun için bayramdan sonrasının uygun olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımızın bize kebab sözü var uygun bir tarihte orada toplanabiliriz ;)

uygarokman
12-09-2007, 19:18
İş olmadığı sürece ben de varım gelirim =)

goss
12-09-2007, 20:04
istanbul ekibi nasıl gidecek?

habibe
12-09-2007, 20:39
Birisi "Kuzine sobası" mı dedi :)

zenfree
12-09-2007, 20:41
Evet dedi.:))

bonsaisever
12-09-2007, 20:47
Galeride (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=631) yorumlar devam ediyor.

Size bir sır vereyim.
Çektiğim resimlerin bir kısmını silmişim.
Onun için bazılarının tanıtım anındaki resimleri yok.
Var mı böyle bir şey yaa.
Nasıl becerdim bilmiyorum :(

bonsaisever
12-09-2007, 20:49
Kestane ve çay da dedi :))

Balıkcı
12-09-2007, 20:50
İyi akşamlar.
Ben gelinceye kadar konu başka mecraya dökülmüş bile, neyse birçok şey anlatılmış,belki birkaç şey daha söylenebilir. Asssssonraaa.:p

Buraya resim konmuyor biliyorum ama ben görmeyip merak edenlere toplantının kısa bir özetini sunmak istiyorum.

İşte toplantı böyle geçti.

http://img130.imageshack.us/img130/5277/toplantvebarbaros046ww5.jpg (http://imageshack.us)

zenfree
12-09-2007, 21:17
Mahir Bey, bekliyoruz.:)

Mahmut Leventoğlu
12-09-2007, 21:52
Kuzine bizim Yalakderedeki evde de var. Kestaneler,patatesler,üzerinde yemekler,fırınında börekler,üzerinde güğümde kaynayan suve çaydanlık; en güzelide etrafında kurulan sohbetler ve arkasında mırıldayan bir kedi off of

Mahir abi kuzinenin fırınında çok güzel hamsi buğulama,mısır ekmeği yapılır değilmi.Serde hanımdan dolayı lazlıkta var birden trafik karıştı :))

habibe
12-09-2007, 23:01
Çocukluğumun sobası o. Ev kaloriferli olmasına rağmen emekli olunca eve baş köşeyte bir kuzine kuracağım. Üzerinde yemek çay kestane allah ne verdiyse artık :) hoş ozamanda tansiyon vs den yapamam belki de .. olsun hayali bile güzel. Şimdilik arkadaşların sobalarına talibim. Kısmetse inşallah diyeyim.

hfz
13-09-2007, 00:44
Hele o zaman bir gelsinde duruma bakarız Güler hanım. Çadırım ve uyku tulumum eksi 20 dereceye kadar dayanırlar. Test ettim.

Ramazandan sonra bende sizleri Yalakdere ye beklerim. Bizim orada da Bağdat Restoran tesisleri ve Başdeğirmen konaklama tesisleri var.

Teşekkür ederim.

Vallahi ben buna varım! Anneciğimin hastalığı veya bir başka sıhhat ile ilgili bir şey olmazsa kesinlikle oradayım! Zaten Yalakdere'yi ve Bağdat Restoran Tesislerini resimlerinden izleyip iç geçirip duruyordum..:dilli:

Kemer'e de gidemedim üstelik o kadar istediğim halde!:mad:

papatyam
13-09-2007, 08:38
Gelir gelmez ilk işim galeride fotoğrafların altlarında ki yorumları okumak :) çok güzel ya:)))

Oğuzhan
13-09-2007, 08:52
Günaydın tüm dostlara..
Resimler ve yazılar harika.:)
Nereye kamp kuruyoruz.Gün belli mi?

Güler
13-09-2007, 10:15
Günaydın Sevgili arkadaşlar, dostlar, canlar. Nasılsınız ramazanın ilk günü. Bir iki gün oruç tutan arkadaşlarımız biraz sarsılır ama sonra alışırız diyorum.
Sevgili elfogi, nerede kamp kuruyoruz diyorsun. Sebo ramazan sonrası bir program hazırlıyorum diyor, bazı arkadaşlar Manyas'ı istiyor, Mahmut beyin de bir teklifi var. Aramızda konuşuruz, anlaşırız. Bana sorarsanız ben sizleri Mayıs ayında Manyas'ta çok daha rahat ve güzel ağarlıyabilirim. Hem doğa ve bahçe Mayıs ayında çok güzel olur hem de hava daha elverişlidir. Ramazandan sonra gelmek isterseniz, eve kapalı kalırsınız, ayrıca evimiz de öyle büyük bir ev değil.
Kalma konusunda yakın bir termal tesislerinde yer buluruz ama maksat bir arada olmak değil mi, bütün günü ev içinde geçirebilirsiniz. Sakın yanlış anlamayın, ben hepiniz gelin istiyorum. Eğer baharda gelebilirseniz 10 dönüm yere dağılabilir ve bahçede piknik havasında eğlenebiliriz. Biraz da çalışma var tabii-otlar yolunacak, saksılar hazırlanacak- (şaka söylüyorum) Köy fırınında nohut mayalı ekmek pişecek. Açan güller kesilecek. Gönderdiğim resimlerde ki bahçemi ve çiçeklerimi görmeyi arzu ediyorsanız Mayıs ayını beklemeniz lazım ama yıne de tercih sizin kapım her zaman siz dostlarıma açıktır.

sukranayalp
13-09-2007, 10:28
Siz bu kadar güzel anlattıkça biz hepsini yapmış gibi olduk Güler hanım...

Güler
13-09-2007, 10:33
Sevgili sukranayalp, teşekkür ederim. Ama ben yine de sizleri bahçemde görmeyi isterim. Hele siz değerli hocalarımın tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Yanlışlarım olmasaydı çimlerim bozulurmuydu? Dediklerinizi harfiyyen yerine getirmeye çalışıyorum, inşallah kurtarırım.

Ferda Ülkümen
13-09-2007, 12:40
Sevgili Güler
İlkbaharda bahçenin ne kadar güzel olabileceğini tahmin edebiliyorum,ot yolmaya alışkınım,seve seve yardım edebilirim.(Burada hiç bitmiyorlar,ben yoluyorum,onlar çıkıyor)
Bence mayıs ayında önce Manyasa sonra Armutluya Program yapalım ot yolma işini kısa yoldan hallederiz.
Bayramdan sonra Bağdat restorana gitsek diyorum ben.Çok dinledik,hala göremedik.

Oğuzhan
13-09-2007, 12:44
Güler Hanım seve seve yardım ederiz.:)
Hem kalabalık daha çabuk biter.

Sevilay
13-09-2007, 12:50
Gelir gelmez ilk işim galeride fotoğrafların altlarında ki yorumları okumak :) çok güzel ya:)))

Ne kadar güzel yorumlar var değil mi?
İnsanlar sanki kırk yıllık arkadaşlarını anlatıyor.

Sevgili Papatyam keşke akraba çıksak.İstanbul'da sizin kadar cana yakın,yardımsever,sımsıcak gülen bir akrabam olsun isterim doğrusu.:p

Habibe hanım kızım sizi halasına benzetmiş ve çok sevmiş.;)

Bir de bana''anne Aybala abla Azeri mi'' diye sorup duruyor.
''Aybalam'' dan çağrıştırmış da...

papatyam
13-09-2007, 12:52
Az kurcalasak çıkacağız gibi geliyor bana :) güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim bir gün mutlaka yine görüşelim :))