Bağlan

View Full Version : Bursa Toplantısı 05 Ağustos 2007 (Muradiye)

Sayfalar : [1] 2

Sebahattin Sargın
14-07-2007, 23:46
Sevgili Cetecakal,

Umarım dostluklarımız toplantılarımızın artışıyla çoğalır.
Sevgiler.

Madem bu kadar alıştık birbirimize arayı soğutmayalım. Toplantılarımızda hep yeşilin içinde olduk, doğanın içinde kültür alışverişi yaptık. Gine bu şekilde devam edeceğiz. Bakın arkadaşlar büyüklerime danıştım, yeniden haftasonunu kapsayan bir toplantı düşünüyoruz, bu konuda Bursalı üyelerimizden görüş ve onay bekliyorum. Bu konuyu görüşelim, sonbaharda yapacağımız genel toplantıya kadar beklemeyelim arada yine toplanalım. Biz toplanmayınca birbirimizi çok özlüyoruz. Eee görüşleri alayım....

Sebahattin Sargın
21-07-2007, 22:45
Birbirimizi çok özledik değil mi yahu ;). İşte bu yüzden ne yapıyoruz
5 ağustos pazar günü saat 13.00'de Muradiyede bulunan Devlet hastanesi önündeki çay bahçesinde buluşuyoruz. Ne güzel değil mi ;). Evet şimdi kimler geliyor bakıyım?

Rukiye Çetin
21-07-2007, 22:56
Son toplantıyı tatilde olmam nedeniyle kaçırdım. ama Ağustosta ben de varım. Haberiniz olsun

Sebahattin Sargın
21-07-2007, 23:04
Rukiye hanım bu haberiniz beni çok mutlu etti, toplantıya katılacağınız için çok teşekkür ederim ;). Toplantıya ilk defa katılacak olanlar bir ricam var, lütfen önceki sayfalara bakarak bizleri sima olarak tanıyın. Böylece toplantı yerine geldiğinde arama sorunu olmasın ;). Ben listeyi yapmaya başlayayım, toplantıya gelecek olanlar:

1) Selahattin Yılmaz
2) Rukiye Çetin
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Ben
6) .....?

kızıl ağaç
21-07-2007, 23:10
Arkadaşlar bende bir sonraki toplantıyı iple çekiyorum.Sonbaharı beklemek çok anlamsız.Bence her ayın bir günü belirlenmeli ve her ay toplanılmalı.Ne dersiniz?

Bademağacı sana canı gönülden katılıyorum.HeDera desteğin için çok teşekkürler! Selahattin YILMAZ düşüncen harika ilk toplantıda senin gözetimin altında fonu kuruyoruz.Sebahattin Sargın yarın katılıp katılamayacağim kesinleşecek Ağustos 5 için %90 gelme ihtimalim var.Rukiye senide aramızda görmekten mutlu olucaz.

kızıl ağaç
21-07-2007, 23:13
Ayın 5 inde saat 13:00de olup olmayacağım bilgilerinize arz edilecek:D

Sebahattin Sargın
21-07-2007, 23:13
Haber bekliyor olacağım sevgili kızıl ağaç, zaten bu toplantıda bir kaç gündem konumuz olur mutlaka....

kızıl ağaç
21-07-2007, 23:14
Ama yinede 4.kişiye beni yazın.

kızıl ağaç
21-07-2007, 23:15
Sebahattin Sargın çok teşekkürler herkese iyi geceler!

heDera
21-07-2007, 23:22
Toplanıyoruz duyanlar duymayanlara duyursun, Sebocum beni listeye eklemen gerekli bangır bangır sesleniyoruz toplanalım diye :)

Sebahattin Sargın
21-07-2007, 23:26
Çok güzel sayımız hızla artıyor ;)

Todor
21-07-2007, 23:36
Bir aksilik olmaz ise bende gelmek isterim.

Sebahattin Sargın
21-07-2007, 23:44
Güzel bir haber daha ;). Sevgili Todor seni de listeye ekliyorum ;). Sevgili kızıl ağaç taa İstanbul'dan kalkıp geliyor, sevgili Todor taa Yalova'dan kalkıp geliyor. Öyleyse Türkiye'nin her yerinden üyelerimizi toplantımıza davet ediyorum....

Tarih: 5 ağustos Pazar
Saat: 13.00'de
Yer: Muradiye'de bulunan Devlet Hastanesi önündeki çay bahçesinde buluşuyoruz.

1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Ben
8) ?

heDera
22-07-2007, 00:14
Sebocum, kalabalık olmuşuz hemen bu işin daha yarını da var:)

Sebahattin Sargın
22-07-2007, 00:18
Aman nazar değmesin ;). Toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak; önceki sayfaları ziyaret ederek üyelerimizi hiç olmazsa sima olarak tanısınlar ki, toplantı esnasından bulamama sorunu olmasın ;)

heDera
22-07-2007, 00:20
Evet doğru iyi düşündün sebo bu arada, Ferda hanım, güler hanım neredeler acaba yarın sayfaya uğrarlar umarım.:(

bademagacı
22-07-2007, 08:17
Sebahattin benim için kesin gelir diye düşünmüş.Ancak o tarihte tatilde olacağım.Neler kaçıracağımı düşündükçe canım sıkılıyor.Katılamayacağım için üzgünüm.Kalabalık olacağa benziyor.İstanbul'lu arkadaşlar bizim fahri hemşehrilerimiz..Hiç naz niyaz etmeden seve seve ilimize geliyorlar.Sanırım Yalova'lılardan da gelen olacak.Gelecek olanlar bizi onurlandıracaklardır.Sizlere şimdiden iyi eğlenceler..

Sebahattin Sargın
22-07-2007, 08:39
Bu üzücü bir haber oldu, hiç bir toplantımızı kaçırmadan gelen bademagacının gelememesi kötü oldu :(. Kısmet değilmiş inşallah bir daha ki toplantımızda aramızda olur ;).

Arca Atay
22-07-2007, 11:16
Sevgili Arca Atay;

Biz Bursa ekibi olarak 5 ağustos pazar günü saat 13.00'de Muradiyede bulunan Devlet Hastahanesi önündeki çay bahçesinde buluşacağız. Bu toplantımızda sizleride aramızda görmeyi çok isteriz. Bizi kırmayıp toplantımıza katılacak veya katılayamayacaksanız lütfen cevabınızı aşağıdaki adrese yazarmısınız:

Sevgili dostlar, 5 ağustosta Bursa dışında olacağım için buluşmanıza katılamıyacağım.Eylül ve takipeden aylar için haber verirseniz katılmaya çalışırım. Sevgi ve selamlar,
Arca Atay

Sebahattin Sargın
22-07-2007, 11:29
Sevgili Arca Atay, gelemiyeceğinize üzüldüm :(. Eylül ayında bir sonbahar toplantısı yapacağız, kısmetse ona bekleriz....

GLCN
22-07-2007, 13:53
Davetiniz için çok teşekkür ediyorum fakat agustos başından itibaren şehir dışında tatilde olucağımdan dolayı katılamıyorum.. sizlere iyi eğlenceler diliyorum. teşekkürler..

kızıl ağaç
22-07-2007, 20:39
Sebahattin Sargın işlerimi hallettim gelicem.Yaprak dökümü böyle devam ederse bende dökülebilirim miyim?Diye soruyorum kendime!Acaba başka bi bölge mi bulsamda gitsem Yalova **** İzmire acaba beni kabul ederler mi?:o

Sebahattin Sargın
22-07-2007, 20:44
Sevgili kızıl ağaç, bize çok büyük süpriz yaparak ekibimize katıldınız ve bizi çok mutlu ettiniz. Fakat 3 kişi gelemiyeceğini belirtti diye sizin gibi birinin ümitsizliğe kapılmasına üzüldüm. Şu an bu toplantıya davetli olan ve birebir haber verilmiş toplam 36 kişi var. Gelip gelmemek onlara kalmış. Diğer ekiblere katılma konusunda ise fikrinize birşey diyemem. Ama ben sizin bu toplantıya katılacağınıza eminim. O yüzden bu kelimeleriniz hiç okumadım ;). Sevgili kızıl ağaç toplantımıza misafirimizi de bekleriz efendim ;)

heDera
22-07-2007, 21:07
Sebocum, kızıl ağaç bize şaka yapmışdır:D İkinci toplantıya bir çok arkadaş gelememişti ama başka arkadaşlarımız katılmışlardı biz bunları hep yaşıyoruz bir arkadaşımız katılamıyorsa diyer arkadaşımız katılıyor.Nitekin önceki toplantıda gene üç arkadaşımız bulunamamıştı.:(

Sonja Varol
22-07-2007, 23:06
Ne kadar güzel bir bulusma... Keske bende Yurt icinde olsaydim, mutlaka katilirdim. Kaldi Türkiye´ye gelisimde Bursa´da kaliyorum. Insallah bir tatilde böyle bir bulusmaya katilirim.

Bursa Botanik Parkta cektiginiz Manolya Agaci cicegini Blogsayfamda yayinliyarak sizin linkinizi de verdim.

Ayrica Manolya Agaci hakkinda bilgilere ihtiyacim var. Tam sekiz yil oldu hala cicegini göremedik. Ne yapmamiz gerekiyor? Özel bir ilgi mi gerekiyor?

Stuttgart´tan sevgilerimle...

http://wilderrose.blogspot.com/2007/07/manolya-agaci.html

Sebahattin Sargın
23-07-2007, 00:51
Sevgili sonia güzel sözleriniz için teşekkür ederim, inşallah Bursaya geldiğiniz zaman toplanırız sizin ile de tanışma şansımız olur. Manolya ağacınız ile ilgili sorularınızı "manolya ağacı" başlığı altında sorarsanız daha kolay cevap alırsınız....

Selahattin Yılmaz
23-07-2007, 08:58
Sevgili Sonia, manolyanız tohumdan yetişmiş bir manolya eğer aşılatma imkanınız varsa şubat ayında yanaştırma aşı ile gövdesine kültür bir manolya aşılatın, değilse güzel bir şekil budamasına ihtiyacı var şekil budamasıyla güzel bir şekil verebilirseniz eminim budamayla birlikte çiçek açacaktır.

cemal.S
23-07-2007, 09:41
Sebahattin Sargın işlerimi hallettim gelicem.Yaprak dökümü böyle devam ederse bende dökülebilirim miyim?Diye soruyorum kendime!Acaba başka bi bölge mi bulsamda gitsem Yalova **** İzmire acaba beni kabul ederler mi?:o

Merhabalar !

Sebahattin bey ! Yahu sizin beni kovdurmaya niyetinizmi var. Bu sefer Müdürüme ben ne diyeceğim. İnkanın altında santral yeri bulamadık setbaşında bir yer var gidip orayı keşvedeyim desem bir türlü demesem bir türlü. En iyisi doğruyu söylemek. Müdür bey! Müdür bey ! Bursada doslar beni bekler beni kovsanızda ben o arkadaşlarımla olmak istiyorummu diyeyim. Ali bey kalkmış İstanbuldan belkide misafirleri ile gelecek. Güler hanım yine öyle. Büyük patron DARKYES orada olacağım diyor. Yapmayın, yapmayın en sonunda Nasrettin hocanın hanımının hikayesine dönecek benim iş diye düşünmüyor değilim. Sahi biliyormusunuz merak ettim doğrusu. Sanırım KOCAYÖRÜK haklı çıkacak bu işten biz iyice gezgüç olacağız sizin yüzünüzden.

Hey Kocayörük !

Umarım sizde gelirsiniz bakın geçler neler diyor ne projeleri var bir görelim olmazmı. Benim ülkemin geleceğini yalnız bırakacak değilizya. Hele ormanlar söz konusu iken.

Umarım mesaj anlaşılmıştır. Tabii bir aksilik olmazsa. Katılacak veya gönülleri ile bizimle beraber olacak tüm arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın
23-07-2007, 10:08
Cemal Bey bu uzun ve güzel yazınız için teşekkür ederim. Bizi kırmayacağınızı biliyordum ;). Kocayörüğü ikna edinde onuda getirin ;)

Sercanoral
23-07-2007, 11:07
Keşke bu toplantı pazar günü olmasaydı. Pazar günleri sabahtan akşama kadar çalışıyorum. Neyse size iyi eğlenceler...

Süha Şendoğan
23-07-2007, 13:26
Hocam
Böyle bir öneriye hayır diyecek bir üye tahmin edemiyorum .
Selamlar saygılar

Süha Şendoğan
23-07-2007, 13:31
Sevgili Sebo
Ağustosun 10'unda hayırlı bir işimiz var tarih benim için biraz uygunsuz ama yinede gelmeğe gayret edeceğim seni ve sn.hocamızı özledim.
Selamlar

selenn
23-07-2007, 13:36
Yine güzel bir toplantı olacağa benziyor. Dün gece döndüm Bozcaada'dan haberi alınca da çok üzüldüm çünkü o haftasonu misafirim olacak. Teyzem de Manyas'da ona da telefonla buluşma planlarınızı bildirdim. Fakat o tarihte bir düğüne davetli olduğu için katılamıyor. Bir sonraki toplantıda inşallah sizlerle oluruz. Bol bol eğlenip, bizlere resim yollamayı ihmal etmeyin lütfen.

Sevgiler, Selen.

kızıl ağaç
23-07-2007, 13:44
Sadece şaka yaptım.Geliyorum çaylar demli olsun.

cemal.S
23-07-2007, 16:58
Sadece şaka yaptım.Geliyorum çaylar demli olsun.

Çaylar hazırda esas siz düşünün !

Sizi aramızda yazıyor görmek beni gerçekten çok mutlu etti bilesiniz. Hep beraber bir Bursa çıkarması ile bu işi çözeriz diye düşünüyorum. Yalovaya müsaiit olursanız her zaman beklerim. Gıyıda göcekte bir kahvemiz bulunur. Hemde Gazinin yürüyen köşkünde ne dersiniz ?

Saygıyla.

kızıl ağaç
23-07-2007, 18:20
cemal.S çok teşekkür ederim.Akşam dönüş çayınıda orada içeriz!
Saygılar!

heDera
23-07-2007, 22:18
Toplantıya katılacak arkadaşlara, küçük bir süprizimiz var.Küçük ama belirtiyorum hayal kırıklığına uğramayın diye:)

kızıl ağaç
23-07-2007, 22:21
Saygıyla.

Çok küçük ve sevimli mi ? afacanlar mı???.

heDera ??.Doğru mu tahmin ettiim?

heDera
23-07-2007, 22:33
Çok isterdim ama arda yabancı görünce bütün mağrifetlerini göstermeye kalkıyor. Ay bir dakika oturamam onları siz benim iş yerinde görmeye gelin:)

bademagacı
24-07-2007, 07:03
heDera işte bunu okumak yıktı beni.Demek onları da getiriyorsun :(

Arkadaşlar Sevim arkadaşımızın iki tane birbirinden güzel,sevimli,sıcakkanlı evladı var.(ALLAH bağışlasın)

Gelseydim onlara seve seve bakardım.Onları tanıdığınıza çok sevineceksiniz.Benim yerime de öpün.

heDera
24-07-2007, 09:43
Pelincim üzülme, ufaklıkları sonbahar toplansına getirmeyi düşünüyorum havalar biraz daha serince olur.Toplantıya gelen arkadaşlara küçük süprizimiz var deyince sevgili kızıl ağaç haklı olarak ufaklıklar aklına gelmiş ama mağlesef arda sıcaklarda dışarı çıkamıyor.:( Süpriz başka bir şey:D

cemal.S
24-07-2007, 10:09
cemal.S çok teşekkür ederim.Akşam dönüş çayınıda orada içeriz!
Saygılar!

Bir AĞAÇLAR NET üyesini, tarihe ve tüm olumsuzluklara rağmen bir çınarın dalına kıyamayıp kocaman köşkün yer değiştirmesine karar veren liderimim mekanında ağırlamak bana onur verir.

Saygıyla.

bademagacı
24-07-2007, 11:06
Bir AĞAÇLAR NET üyesini, tarihe ve tüm olumsuzluklara rağmen bir çınarın dalına kıyamayıp kocaman köşkün yer değiştirmesine karar veren liderimim mekanında ağırlamak bana onur verir.

Saygıyla.

Cemal Bey,
Ne kadar güzel ifade etmişsiniz.Bayıldım.

kızıl ağaç
24-07-2007, 15:23

Saygıyla.

O onur bana aittir.
Saygılarla!

kızıl ağaç
24-07-2007, 15:25
Cemal kardeş Gobi Çölü bile AĞAÇLAR.NET sayesinde yeşillenir.Yeter ki bu dostluklar içtenliğini ve samimiyetini kaybetmesin.

nyrnphea
24-07-2007, 15:46
***...msjınız için teşekkürler...ama o tarihte burda olmayacağım....tatile çıkıorumda:)......umarım başka zaman başka organizasyonlarda görüşürüz....size şimdiden iii eğlenceler......

heDera
24-07-2007, 18:35
Size iyi tatiller, sevgili nyrnphea bir dahaki toplantıya bekleriz.Ayrıca (***) gibi sözleri formda kullanmıyoruz. Türkçemize dikkat ediyoruz.:):D

emrahk
24-07-2007, 19:28
Herkese merhaba,
Bir aksilik olmazsa 5 Ağustos buluşmasına ben de geleceğim. Siz ağaç dostlarıyla buluşmak keyifli olacak :)

heDera için küçük bir düzeltme:
birdahaki -> bir dahaki
türkçemiz -> Türkçemiz

samowan
24-07-2007, 19:55
Bende bir saat gorünüp ayrılacağım, 5 ağustosta Bursa mın en güzel seyredilebildiği yerde gorüsmek üzere.

heDera
25-07-2007, 09:19
Bekleriz arkadaşlar, bence de bol sohbetli ve keyifli bir toplantı olacak:)

cemal.S
25-07-2007, 13:37
Bende bir saat gorünüp ayrılacağım, 5 ağustosta Bursa mın en güzel seyredilebildiği yerde gorüsmek üzere.

Ne kadar kalacağınız konusunda bir şey diyemem. Ancak Sebahattin bey sanırım ev sahibimiz. İzinleri o verir. Şaka şaka. Sizlerle birlikte olmak yine güzel olacak.

Saygıyla.

Manolya Çiçeği
25-07-2007, 16:40
Arkadaşlar
Bende Bursa'lı yeni üyelerdenim.Toplantı günü bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan keyif alacağım.

habibe
25-07-2007, 20:55
Sevgili Sebahattin,
Bir aksilik doğmaz ise ben de gelmeyi düşünüyorum ..
Lakin ben 1 dönüm arazide kaybolabilmeyi başaran coğrafyası kıtlardanım :) Kaybolmadan sizi bulabilmem için bana detaylı adres bilgileri vermen lazım. Durak adına kadar her birşeyi yaz hatta.
Aranızda olmayı çok isterim. Umarım olurum. :)

heDera
25-07-2007, 21:35
Habibe hanım merhaba, Sebahattin kardeşim tatilde gelince söylerim o size detaylı bilgileri verir ben de yabancısıyım Bursa'nın:( Toplantıda görüşmek dileğiyle;)

heDera
25-07-2007, 21:39
Arkadaşlar
Bende Bursa'lı yeni üyelerdenim.Toplantı günü bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan keyif alacağım.

Sevgili manolya çiçeği hoş geldin aramıza, toplantıda seni de görmek bizi çok mutlu eder bekleriz...:D

habibe
25-07-2007, 21:45
Hedera çok teşekkürler.:)
Görüşmek umuduyla..

heDera
25-07-2007, 21:49
Aman nazar değmesin ;). Toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak; önceki sayfaları ziyaret ederek üyelerimizi hiç olmazsa sima olarak tanısınlar ki, toplantı esnasından bulamama sorunu olmasın ;)

Aramıza yeni katılan arkadaşlara Sebahatin kardeşimin bir uyarısı vardı arkadaşların bilgisi olsun diye güncelleştireyim dedim:D

heDera
25-07-2007, 21:58

Saygıyla.

Ne yani şimdi dönüş çaylarına biz davetli değilmiyiz cemal bey:(

cemal.S
26-07-2007, 07:17
Ne yani şimdi dönüş çaylarına biz davetli değilmiyiz cemal bey:(

Ne demek efendim. Her zaman atamın köşkü öyle güzel ve öyle ferahki bırakın bizleri bütün Ağaçlar net üyelerine yeter. Sizleri ağırlamak bana onur verir. Biliyormusunz bütün eşyaları hala duruyor ve korunuyor. En önemli kararların alındığı bir karargah gibi. Terasından bütün Marmarayı çıblak gözle görüyorsunuz. Daha neler neler.

Saygıyla.

heDera
26-07-2007, 10:26
Çok teşekkürler, Cemal bey belki bursa ekibi bir toplantıyıda köşkte gerçekleştirir. Neden olmasın:)

Sebahattin Sargın
26-07-2007, 20:16
Arkadaşlar tatilden şimdi döndüm ve hemen siteye girdim ;). Öncelikle sevgili habibe, emrah k ve manolya çiçeği arkadaşlarım davetimizi kırmayıp toplantımıza katılacağınız için çok teşekkür ederim ;). Bu sefer toplanacağımız yer Bursanın merkezinde, bulmakta hiç zor değil. Dışarıdan gelecek arkadaşlar için; eğer otobüs yolu ile gelecekseniz, terminalde indikten sonra belediye otobüslerinden "heykele" gidenine bineceksiniz. Heykel de sizi indirdikten sonra, yoldan birini çevirin "devlet hastanesine" nasıl çıkacağınızı sorun ;). Oraya çıktıktan sonra işte o hastahanenin tam karşısındaki çay bahçesinde buluşacağız.

Uyarımı tekrarlıyım; toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlar lütfen bu başlığın önceki sayfalarında ki fotoğraflara bir baksın. Toplantı günü aramakta sorun çekmezler bu sayede ;).
Toplantıya katılacak olanların listesini güncelliyeyim:

Tarih: 5 ağustos Pazar
Saat: 13.00'de
Yer: Muradiye'de bulunan Devlet Hastanesi önündeki çay bahçesi

1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
12) ....?

Güler
26-07-2007, 23:13
Sebo-sebo, aşk olsun,
Bursa ekibi toplantısını ne kadar öne almışşın. Aklım sizde kalacak. Biraz evvel Manyas'tan geldim, siteye bakınca okudum. Selenn de bahsetmişti ama, gelebilmem çok zor. Cumartesi günü düğün var köyde. Ben de evin 2 odasını misafirlere açtim. Sağdıçlar bizde kalacaklar, onları bırakabilmem imkansız gibi. Tüh ya, bak bir yığın yeni arkadaşlar geliyormuş. Onlarla tanışmayı, tanımaktan gurur duyduğum eski arkadaşları yeniden görmek ne güzel olacaktı.
Neyse nasip değilmiş diyelim. Hepinize selamlar.

heDera
27-07-2007, 01:09
İnanın Güler hanım yokluğunuz benide çok üzdü.:( Yokluğunuz çok belli olacak saygılar:)

cemal.S
27-07-2007, 08:13
Cumartesi günü düğün var köyde. Ben de evin 2 odasını misafirlere açtim. Sağdıçlar bizde kalacaklar, onları bırakabilmem imkansız gibi. Hepinize selamlar.

Merhabalar Güler hanım !

Gelemiyorum diye sakın üzülmeyin olmazmı. Yukarıdaki iki satırınız beni çok eskilere çocukluğuma götürdü. Hani şu 3 gün 3 gece köy düğünlerimiz var ya oralara. Okuduğum kadarı ile sağdıçlık geleneğimiz yaşıyor. Bunu duymak ne güzel. Kültürümüze hizmetiniz için sizi kutluyorum.
Bu arada bol bol kulaklarınız çınlarsa sakın şaşırmayım. Bilinki toplantıdasınız haberiniz ola.

Şimdi size bizdeki düğünden küçük bir kesit sunacağım. Bütün komşular ilk gece düğün yapacak ev sahibinde toplanırlar ve kim nerde ağırlanacak? Hangi köyden gelenler nerede karşılanacak? Bütçe nedir ? Neler pişirilecek. Düğünün Yigitbaşısı kim? Sağdıç kim ? Düğünün önderi kim? Hangi delikanlılar kime hizmet edecek? Gelin almaya hangi güzergahtan gidilecek ?vs.Tüm bu soruların konuşulduğu ve karara bağlandığı bu gecenin adı bizde KOMŞU DÜĞÜN GECESİDİR. Daha neler neler.

Saygıyla.

cemal.S
27-07-2007, 08:18
Ah Sebahattin bey ah. Takımı yine kurmuşsun. Gençliğimde ben hep 6 numara oynardım biliyormusun yine yerimi almışım listede teşekkürler. Şaka şaka.

Bakarsınız benimde bir süprizim olabilir Bursa ekibine.

Saygıyla.

aybala
27-07-2007, 08:27
5 ağustos toplantısını konuşmaya buradan devam edebiliriz. :)

cemal.S
27-07-2007, 08:55
Teşekkürler aybala. Hobi bahçesi işleriniz nasıl gidiyor. Domatesler kızardımı merak ettim. Elimde bir somun ekmek bekliyorum.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın
27-07-2007, 10:25
Bakarsınız benimde bir süprizim olabilir Bursa ekibine.

Ne demek bir süprizim olabilir, geleceksiniz Cemal Bey ;). Yoksa sizin şirkete ait trafoları patlatırım gelmek zorunda kalırsınız ;)

heDera
27-07-2007, 10:33
Çok güldüm sebo, harika bir tehdit sakın ben gelemessem toplantıya sera mı patlatma olur mu kadeşim.;)

Penelophe
27-07-2007, 10:42
Bombacı Sebo.:D
Sloganı da: Tehdit var ısrar yok!

Sebahattin Sargın
27-07-2007, 10:42
Senin geleceğini bildiğim için böyle bir şey yapmayacağım ;). Aynen penelophe tehdit var ısrar yok :D. Evet listemizi tekrarlıyayım ;)

1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
12) Süpriz üye 1 ( Sakın sormayın söylemem)
13) Süpriz üye 2 ( Bu Hederanın süprizi, bunu bende çok merak ediyorum yahu ;) )
14) Turco
15) Hatkobi ve eşi
16) ....?

Selahattin Yılmaz
27-07-2007, 10:55
Sebahattin biraz daha zorlasak İzmir ekibini geçeceğiz, ha gayret :D

Penelophe
27-07-2007, 11:13
O zor biraz.:D

bademagacı
27-07-2007, 11:24
Şu sürprizleri merak ettim.Zaten gelemeyeceğim için üzgünüm.Msn'den sürprizleri söyleyin bari..Bu kadar eziyet olmaz ki :(

kızıl ağaç
27-07-2007, 11:25
Ne demek bir süprizim olabilir, geleceksiniz Cemal Bey ;). Yoksa sizin şirkete ait trafoları patlatırım gelmek zorunda kalırsınız ;)

Sebahattin bende sana yardımcı olmaya geliyorum.

Sebahattin Sargın
27-07-2007, 11:26
Adı üstünde süpriz canım bademağacı ;).

Sebahattin Sargın
27-07-2007, 11:27
Tamam kızıl ağaçta yardıma geliyor, Cemal Bey bir gelmeyin bütün trafoları havai fişek şekline getirmeye başlarız ;). Evet bu bir tehdittir ;)

selenn
27-07-2007, 12:41
Sebo öncelikle hoşgeldin. Umarım eğlenmişsindir tatilde. Bu arada gelemiyorum diye aklım sizde kalacak. Bol bol eğlenip, sohbetten saatin nasıl ilerlediğini anlayamayacağınız kesin. Şimdiden aklım sizde kalıyor. İnşallah bir sonraki sefer ben de aranızda olacağım. Sevgiler.

Selahattin Yılmaz
27-07-2007, 12:58
Arkadaşlar öyle benim işim var erkenden kalkayım muhabbeti olmasın şimdiden sorayım hep beraber kalkacağız masadan ona göre herkes ayarlasın işini. :)

cemal.S
27-07-2007, 13:18
Tamam kızıl ağaçta yardıma geliyor, Cemal Bey bir gelmeyin bütün trafoları havai fişek şekline getirmeye başlarız ;). Evet bu bir tehdittir ;)

Aman Sebahattin bey yanlış adrestesiniz. Trafoların bizimle bir alakası yok. Sakın Tedaşçılar duymasın sonra Kızıl Ağaçla ikinizi topa tutarlar. Zaten bahane arıyorlar elektirik kesintileri için.

Benim süprizimin benim gelmemle ilgisi yok. Ben orda olacağım biliyorsunuz. Kesin geleceğim. Listede ismimin önüne kesin ibaresi istiyorum. Şaka şaka.
Süpriz bunların dışında.
Saygıyla.

habibe
27-07-2007, 13:32
Sebo süpersin. Şahane adres tarifi yapmışsın. Elimle koymuş gibi bulurum artık :D

kopshtar
27-07-2007, 13:48
Size imrenmedim desem yalan olur. Ben de aranızda olmak ve tanışmak isterdim fakat hafta sonları Bursa dışındayım. Size iyi eğlenceler dilerim. Kısmet belki yaz sonunda veya kışın bölyle bir şansım olabilir. :rolleyes:

Sebahattin Sargın
27-07-2007, 13:53
Hoşbulduk selen, kısa ama güzel bir tatildi ;). Cemal Bey geleceğiniz biliyordum, trafo olmazsa bizde telleri keserdik ;). Merak etmeyin getirmenin bir yolunu bulurduk yani. Bu toplantıda bol bol süpriz olacak ;). Sevgili kalbara gelemeyeceğiniz için üzüldüm. Ama merak etmeyin, toplantıların arasını uzun tutmayacağız. İnşallah bir daha ki sefer katılırsınız. Habibe hanım, teşekkür ederim siz bulamazsanız bile biz sizi buluruz ;)

Süha Şendoğan
28-07-2007, 12:11
Senin geleceğini bildiğim için böyle bir şey yapmayacağım ;). Aynen penelophe tehdit var ısrar yok :D. Evet listemizi tekrarlıyayım ;)

1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
13) Süpriz üye 2 ( Bu Hederanın süprizi, bunu bende çok merak ediyorum yahu ;) )
14) ....?

Sevgili Sebo
15.numaraya aday olabilirim.Eğer İstanbul'a gidişi 1 gün erteleyebilirsem bende sizle birlikte olmaktan çok memnun olacağım.
Gelemezsem katılan herkese selamlar

Sebahattin Sargın
28-07-2007, 12:24
Arkadaşlar öyle benim işim var erkenden kalkayım muhabbeti olmasın şimdiden sorayım hep beraber kalkacağız masadan ona göre herkes ayarlasın işini. :)

Bu çok doğru, öyle erkenden kalkmak yok. Öyle birşey olursa eylem yaparım ;).

Sevgili turco, inşallah senide aramızda görebiliriz. Zamanını ayarlayıp gelebilirsen çok güzel olur.

sarıaltıngül
28-07-2007, 12:41
Merhaba

Bursa'da sadece Altıparmak ve Koza hanını birde Yeşil türbeyi biliyorum. Muradiye garaja uzak mı?

Sebahattin Sargın
28-07-2007, 12:44
Sevgili sarıaltıngül, buluşacağımız yer ile koza han arasında 10 dakikalık bir yol var. Tophane dediğimiz yerin oralarda. Sizide bekleriz toplantımıza ;). Siz gelin biz sizi buluruz Bursada ;)

Sebahattin Sargın
29-07-2007, 12:46
Şu anda sayımız 15 oldu, en kalabalık toplantımız olacak. Ekip olarak her toplantıda sayımız artıyor ve ekib her toplantıda birbirine daha çok bağlanıyor. İnşallah sayımız dahada artar....

sezinci
29-07-2007, 12:56
Sevgili Sebahattin bu toplantıya bu kadar çok katılım olmasında en büyük etken sensin.

Seni tebrik ederim.

Sebahattin Sargın
29-07-2007, 13:00
Teşekkür ederim ama ben tek başıma bir etken değilim, destekliyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Asıl amacım bütün agaclar.net üyelerini bir yerde toplamak, ne kadar harika olurdu ;)

Todor
29-07-2007, 13:01
Stadyum lazım.

Sebahattin Sargın
29-07-2007, 13:03
Arkadaşlarımız bir destek verirlerse, olur geliriz derlerse yer buluruz. Ormanlarımız yeter ;)

Sebahattin Sargın
29-07-2007, 14:41
Uyarımı tekrarlamak istiyorum, toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlar aşağıdaki adreste bulunan önceki toplantılarımızda çektiğimiz fotoğraflara baksınlar. Bu sayede toplantı günü bizi tanırlar ve bulmada sorun çekmezler:

http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=4278

heDera
30-07-2007, 11:35
Bu toplantıda konuşulması gereken çok konu var.Önceki toplantımızda yarım kalan konu mesela hocam bu sefer elimizden kaçamaz.:)

Sebahattin Sargın
30-07-2007, 12:15
Evet bu toplantıda yeni ve yarım kalan konular gündem de olup konuşulacak. Bütün agaclar.net üyeleri toplantımıza davetlidir, herkese kapımız açık ;). Listeyi güncelliyim:
1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
13) Süpriz üye 2 ( Bu Hederanın süprizi, bunu bende çok merak ediyorum yahu )
14) Turco
15) Hatkobi ve eşi
16) Orhan Turan
17) Bülent 16
18) Cetecekal
19) ......?

cemal.S
30-07-2007, 12:37
Bu toplantıda konuşulması gereken çok konu var.Önceki toplantımızda yarım kalan konu mesela hocam bu sefer elimizden kaçamaz.:)

Genç arkadaşlara tam destek. Hocanız bir yere kaçamaz merak etmeyin.

Selahattin Yılmaz
30-07-2007, 12:49
Bende merak ettim şimdi yarım kalan konu ney, neden kaçamıyorum, niçin kaçma ihtiyacı duyuyorum, beni neden kaçırtmıyorlar, ben bu adamların ellerinde ne yapıyorum hımm hepsi toplantıda az sonra... Toplantıda :D

Sebahattin Sargın
30-07-2007, 13:03
Bu toplantıda bol süpriz ve bol gündem konusu olacak. Çok çalışmamız lazım çoookk ;)

heDera
30-07-2007, 13:30
Bak sebo, hocam bilmiyorum hatırlamıyorum diyor cemel bey hatırlıyor demek ki hocamızı yeterli bahsetmemişiz. Cemal bey destek için teşekkürler emindim zaten;)

heDera
30-07-2007, 13:35
Bende merak ettim şimdi yarım kalan konu ney, neden kaçamıyorum, niçin kaçma ihtiyacı duyuyorum, beni neden kaçırtmıyorlar, ben bu adamların ellerinde ne yapıyorum hımm hepsi toplantıda az sonra... Toplantıda :D

Evet hocamız neye kaçıyor, **** kaçamıyor hepsi toplantıda.Bir hafta sonra!!! :)

Sebahattin Sargın
30-07-2007, 13:37
Hocam çok güzel yazmış zaten, hepsi az sonra ;). Yani toplantıda ;)

emrahk
31-07-2007, 08:07
Sayımız giderek artıyor pazar günü birbirimizi bulmak zor olmayacak :)

Anubis
31-07-2007, 15:06
Çok hoş bir fikirmiş. katılmayı çok isterdim ancak şehir dışında olacağım ne yazıkki.
bir dahaki sefere inşallah.
herkese iyi eğlenceler,
cs

Sebahattin Sargın
31-07-2007, 15:11
Teşekkür ederiz, inşallah ileriki toplantılarımızda sizi aramızda görebiliriz....

Sevelim
01-08-2007, 00:50
Ben gelene kadar Bursa ekibi epey kalabalıklaşmaya başladı. Ekime kadar iyice kalabalıklaşırsınız artık.

Bekle beni Bursa Ekim'de ben geliyorum. :))

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Sebahattin Sargın
01-08-2007, 16:42
Ekimde daha kalabalık olurz senin gelmen ile ;)

Orhan turan
01-08-2007, 17:20
Bir terslik çıkmaz ise,inşaallah oradayım.
Orhan Turan

Sebahattin Sargın
01-08-2007, 17:31
Orhan Bey geleceğiniz için teşekkür ederiz, şu adresteki fotoğraflara bakınız:

Toplantı günü bizi bulmanız zor olmaz ;)

cemal.S
02-08-2007, 11:08
Bir terslik çıkmaz ise,inşaallah oradayım.
Orhan Turan

Orhan bey!

Geleceğinize inanın çok sevindim. Formda bizi bambu konusunda oldukça bilgilendiren ve istifade ettiğimiz yazılarınızı okumuştuk.

Pazara görüşmek dileği ile.

Sebahattin bey böyle giderse set başındaki çay bahçesi bizi almayacak. Sana bir soru soracağım bakalım bilebilecekmisin. Bir sansar bir sansar daha kaç sansar eder. Tabii bir aksilik olmazsa ve küçük sansarlar bu işe itiraz etmezlerse. Soru süprizle ilgili bilesin. Kimbilir belki toplantıdan sonra Sercana bir merhaba deriz ne dersiniz ?

Saygıyla.

bülent16
02-08-2007, 12:57
Pazar günü halletmem gereken önemli bir işim var. Mümkün mertebe erken bitirip mutlaka gelmeye çalışacağım.

ÇeteÇakal
02-08-2007, 12:57
Ben cevaplasam olur mu Cemal bey?

cemal.S
02-08-2007, 13:22
Ben cevaplasam olur mu Cemal bey?

Tabii neden olmasın sevgili Çeteçakal. Nasılsınız ? İşleriniz iyidir umarım.

ÇeteÇakal
02-08-2007, 13:38
İşlerim inanın çok yoğun. Uzun zamandır foruma giremedim. Toplantı konusunda da işlerim yoğunluğu nedeniyle cevapta yazmadım. Faruk Beyin yazılarını okumaya dalmışım mesajınızı yeni gördüm. Bursalı değilsiniz ama maaşallah bizim memleketi fethetmişsiniz. Sebahattin kardeşimizin bahsettiği şu konuyu da açıklığa kavuşturmak lazım. Kaçış yok Cemal Bey...:)

Sebahattin Sargın
02-08-2007, 16:49
Bülent Bey inşallah işiniz erken biterde sizi de aramızda görebiliriz ;). Cemal Bey toplantı Setbaşı'nda değil yahu, Muradiye'de ;). Cetecekal toplantıya geliyorsun değil mi? Seni de yazdım listeye ;)

Sebahattin Sargın
02-08-2007, 16:52
Toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlar lütfen aşağıdaki adresi ve oradaki resimleri incelesinler:

Toplantı günü bizi bulmaları zor olmaz. Bu toplantıda baya kalabalık olacağız, rekora gidiyoruz ;)

cemal.S
02-08-2007, 16:53
;). Cemal Bey toplantı Setbaşında değil yahu, ;)

Eğer Bursada kaybolursam sorumlusu sensin haberin olsun. Soruyu yanıtlamadınız bekliyorum.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın
02-08-2007, 16:55
Sorunuzu cevaplamıycam Cemal Bey, toplantı günü cevabı görmek istiyorum ;). Siz araba ilemi geleceksiniz yoksa ;)

cemal.S
02-08-2007, 17:04
Otobüsle büyük bir ihtimalle sevgili todorla birlikte geleceğim. Kendilerini ziyaret ettim bir şekilde buluşup geleceğiz. Öyle gözüküyor şu anda.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın
02-08-2007, 19:24
Tam tahmin ettiğim gibi ;)

cemal.S
02-08-2007, 20:30
Neyi tahmin ettiniz pek anlamadım. Açıklarmısınız ?

Sebahattin Sargın
03-08-2007, 00:06
Yanlış anlamışım boşverin karıştı herşey ;). Arkadaşlar buluşacağımız yerin asıl adı memleket hastahanesi fakat insanlar devlet hastahanesi diye biliyor. Muradiyede olan devlet hastahanesi yani. Toplantı sanırım kalabalık olacak ve çok güzel geçeçek ;)

heDera
03-08-2007, 11:30
Geri sayım başladı sebocum toplantıya az kaldı.Seninde belirttiğin gibi çok güzel geçecek:)

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 09:03
Listeyi güncelliyeyim ve son uyarılarımı yapayım dedim ;). Listenin son hali şudur:

1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
12) Turco
13) Hatkobi ve eşi
14) Orhan Turan
15) Bülent 16
16) Cetecekal
17) .....?

Toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlar lütfen daha önce yaptığımız toplantıların resimleri bulunan şu sayfayı incelesinler:
Bu sayede toplantı günü birbirimizi bulmamız zor olmaz.

Toplantımız saat 13.00'da Muradiyede bulunan Devlet Hastahanesi (Memleket Hastahenesi diye geçiyor aslen) önündeki çay bahçesinde olacaktır. Ben erkenden gidip, sizleri orada bekliyor olacağım.

Şehir dışından gelen arkadaşlarımız Bursa terminalinde indikten sonra sarı renkli terminal otobüslerine doğru gidecekler. Orada "96 numaralı" terminal arabası Devlet Hastahanesinin önünden geçiyor, ben öyle hatırlıyorum. Ama siz ginede bir sorun. Büyük bir ihtimal geçiyor. Şöföre buraları bilmediğinizi söyleyin, şöför sizi hastahanenin önünde indirir. Bende hemen karşı durakta sizi bekliyor olacağım ;).

Eğer heykele gelirseniz, bundan öncede dediğim gibi orada birine sorun "Devlet Hastahanesine nasıl çıkabilirim diye?" mutlaka gösterirler. Hastahanenin önünde "Memleket Hastahanesi" yazıyor zaten....

Ophrys
04-08-2007, 09:43
Sen ne kadar ince düşünceli bir insansın böyle. Valla bravo.

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 09:44
Teşekkür ederim ada ablacığım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Umarım toplantı kalabalık olur ve çok güzel geçer ;)

Ophrys
04-08-2007, 09:48
Böylesi çabadan sonra nasıl güzel olaz ki?:p
Herkese kucak dolusu selamlarımı sevgilerimi iletirsin.
Kulaklarım çınlarsa ilettiğini anlarım.:dilli:

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 09:50
Sen merak etme çok çınlar kulakların, ileteceğim selamlarını ablacığım ;)

Todor
04-08-2007, 10:38
1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
12) Süpriz üye ( Hederanın süprizi, bende çok merak ediyorum yahu )
13) Turco
14)Hatkobi ve eşi
15) Orhan Turan
16) Bülent 16
17)Cetecekal
18) .....?

Şu anda Hedera'nın süprize ile 18 kişi oluyoruz herhalde. Bir süpriz daha vardı önceki mesajlarda, o iptal mi oldu?

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 11:11
Şu anda 17 kişi oluyoruz, bir süpriz daha vardı fakat iptal oldu :(

Rukiye Çetin
04-08-2007, 16:52
siz yinede 18 hesaplayın bende üye arkadaşlarımdan biriyle geliyorum. kendisi yazışmalara pek katılmadı ama paptyamnla memetin gönderdiği tohumlardan 3 metreye yaklaşan bir sellukası var :)
yarın görüşmek üzere

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 16:53
Acaba oda sizin ile meslektaş olan bir üyemizmi?

Han
04-08-2007, 17:24
davetiniz için teşekkürler
yurt dışında olduğumdan katılamıyacağım.

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 17:35
Kısmet değilmiş Sevgili Han, umarım başka bir toplantımıza gelebilirsiniz. Sevgilerim ile ;)

hatkobi
04-08-2007, 17:54
Sebahattin Bey merhaba...nasılsınız.aksilik çıkmaz inşallah.Ben iki kolumu kafama doğru kaldıracağım.Herkese selamlar.

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 18:13
;) Merhaba Sevgili Hatkobi teşekkür ederim iyiyim, siz nasılsınız. Turkuaz rengi bir tişört giymiş, lacivert kot pantolonlu, top sakallı bir genç görürseniz yola bakan işte o benim :D:D

heDera
04-08-2007, 20:15
Şu anda Hedera'nın süprize ile 18 kişi oluyoruz herhalde. Bir süpriz daha vardı önceki mesajlarda, o iptal mi oldu?

Sevgili, Todor benim süpriz misafir iptal oldu:( Eylül'deki toplantıda inşallah bazı sağlık sorunları var.Geçmiş olsun dilekleri mi iletiyorum kendisine sağlığına bir an önce kavuşur;)

malina
04-08-2007, 20:30
14) Hatkobi ve eşi

Hatkobi'nin eşi olsam beni adam yerine koymadılar diye toplantıya gelmem :)

Hoş, benim gelmemek için neden aramama bile gerek yok ya :)

S.Sargın bu toplantıdan dergi için bir yazı çıkarma işini sana vereyim mi?
Toplantı sana zehir olsun :)

Filiz
04-08-2007, 20:34
Şu anda 17 kişi oluyoruz, bir süpriz daha vardı fakat iptal oldu :(

Ben de üzgünüm sebocum :(

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 20:39
Sanırım site yönetimi veya Malinacığım beni zorlamak için elinden geleni yapıyor ;). Hazır bulmuşken ulu malinaya sorularımı yönelteyim ;):
1) Hatkobi ve eşi yazdım çünkü eşinin ismini bilmiyorum. Burada ki hatam nedir acaba?
2) Gelmemek için neden aramama bile gerek yok demişsiniz. Çok merak ettim niye gelmiyorsunuz. Yoksa Bursa ekibi size karşı bir hatamı etti?
3) Bu toplantı ve bundan önceki toplantılar için veya Bursa ekibinin kuruluşu hakkında bir yazı hazırlayabilirim. Bu size uyarmı acaba?

Hatalarım olduysa bilmeden özür dilerim aynı zamanda ;)

DarkYES
04-08-2007, 20:39
S.Sargın bu toplantıdan dergi için bir yazı çıkarma işini sana vereyim mi?
Toplantı sana zehir olsun :)

Evet kesinlikle böyle bir görev verilmeli. :D

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 20:44
Bir toplanalım yarın, sonra hazırlanmaya başlarım ben yazı konusunda ;)

cemal.S
04-08-2007, 20:56
Merhabalar Sebahattin Bey!

İşiniz zor hemde çok zor siz daha bir problemi bile çözemediniz, Sınıfta kalırsan şaşırma. **** bütünlemeyemi bıraksak ne. Acılı köfte hazırlatmak lazım ağustos ayında güneşin alnında. Soru çok basitti çözememiş nerdeyse Sevgili çeteçakal çözmüştü. Belkide çözdü ancak tüyo vermedi size ne dersiniz?

Malinanın mesajını iyi oku büyük düşün Sebahattin bey bende şimdi farkettim. Tekrar tekrar sesli oku.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 21:01
Cemal Bey, süprizinizi yarın görelim, çok merak ediyorum zaten. Ben size şöyle acılı bir köfte yedireceğim, ondan sonra köftelerime bir daha laf atamayacaksınız :D:D. Yoksa süpriz bu mudur, siz ailecek geliyorsunuz toplantıya. Doğrumu tahmin ettim?

cemal.S
04-08-2007, 21:22
Mesajları iyi oku problem varsa çözümü her zaman problemin içinde gizlidir. Sana küçük bir abi tavsiyesi. Köfteye gelince tehlikeye girermiyiz önce Sercana sormam lazım.

Saygıyla.

cemal.S
04-08-2007, 21:27
Evet kesinlikle böyle bir görev verilmeli. :D

Yanındayım Sebahattin bey sen hiç merak etme. Gençlere abilerinden tam destek.

Bursaya yarın İstanbul çıkarma yapacak sanırım hazırlıklı olmak lazım derim, Yanılıyor olabilirim ancak ben bunu görebiliyorum sanırım.

Saygıyla.

Umarım İstanbuldan birileri cevap verir diye düşündüm bir an.

heDera
04-08-2007, 21:33
Sebocum, aslında sevgili malina sana çok anlamlı bir görev vermiş toplantıların heyecanı, arkadaşlarımızla tanışmalarımız toplantılarda yaptığımız planlar neler yapabiliriz amaçlardan düşüncelerimizden bir yazı hazırlasan çok güzel olur ayrıca inanıyorum ki bu toplantı sana zehir olmaz büyük bir zevkle yaparsın.;)

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 21:33
Sağolun Cemal Bey, bu yazı fikri çok iyi oldu. Bu sayede ekibimizi, toplantılarda neler yaptığımızı, gelecekteki planlarımızı, ekibimizi nasıl topladığımız gibi konuları tüm site ile paylaşmış olacağız. Diğer arkadaşlarımızda ekibimizdeki aile ortamını yakından görmüş olur ;)

cemal.S
04-08-2007, 21:43
[QUOTE=cemal.S;137988]Yanındayım Sebahattin bey !

Bursaya yarın İstanbul çıkarma yapacak sanırım hazırlıklı olmak lazım derim, Yanılıyor olabilirim ancak ben bunu görebiliyorum sanırım.

Saygıyla.

Umarım İstanbuldan birileri cevap verir diye düşündüm bir an.

Sebahattin Sargın
04-08-2007, 22:03
Topu İstanbuldan gelecek misafirlere atıyorum üstteki mesajı okuyunuz lütfen ;). Sevgili malina sorularıma cevap alabilirmiyim mümkünse :)

Penelophe
04-08-2007, 22:32
Arkadaşlar çok güzel bir toplantı olacağa benziyor.;)
Bol sürprizli gibi.:D
Gününüzün çok güzel geçmesini diliyorum.:)
Bu sefer bol bol fotoğraf lütfen.;)

Sevelim
05-08-2007, 10:17
Bu sabah misafirlerimi Bursa'ya yolcu ettim. Toplantıya katılmak için onlarla gidesim geldi. Hem arabada bir kişilik yer de vardı. :))

Umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz.

Sebahattin Sargın
05-08-2007, 10:19
Yahu sevelim niye gelmediniz :mad: :mad: Üzüldüm şimdi, inşallah güzel geçecek toplantımız. Ekim ayında yapacağımız toplantıda uzun bir aradan sonra sizi aramızda göreceğiz inşallah değil mi?

Sevelim
05-08-2007, 10:30
Kısmetse Ekim'de geleceğim Sebocum. Tarih kesinleşince sana bildiririm. Toplantı gününü ayarlarsın.

Tanıdığım/tanımadığım herkese sevgi ve selamlarımı ilet.

Sebahattin Sargın
05-08-2007, 10:35
Tamam mesaj alınmıştır, selamlarınızı ileteceğim. Toplantı bitip eve dönünce uzun bir toplantı raporu yayınlıyacağım ;)

bademagacı
05-08-2007, 17:57
Arkadaşlar şu sıralar muhtemelen koyu bir sohbettesiniz.Bense Bursa'mdan uzağım :(
Katılan,benim gibi katılmak isteyip katılamayan tüm ağaç dostlarına Altınoluk'tan selamlar..

aybala
05-08-2007, 20:55
Bilenler biliyor bir sürpriz yapıp gelmeyi planlıyordum ama olmadı. Bir gün inşallah olduracağım. Ama İnkaya Çınarı'nı görmeyı çok isterim. :)
Fotoğrafları ve dedikoduları bekliyoruz. :)

Sebahattin Sargın
05-08-2007, 21:01
Sizi bekliyorduk ve gelememeniz kötü oldu :(. İnşallah başka bir toplantıda sizi aramızda görebiliriz. Yarın akşam toplantı ile ilgili raporu ve fotoğrafları yayınlıyacağım. Kısaca bilgi vereyim bol süprizli bir toplantı idi. Bir takım etkinlikler planladık, hepsi yarın akşam burada ;);)

Sercanoral
05-08-2007, 21:04
Sevgili Aybala Hanım siz gelin biz size tüm Bursa'yı gezdiririz...

aybala
05-08-2007, 21:12
Teşekkürler arkadaşlar, Sevelim de gelsin hep birlikte gezmeli, dolaşmalı bir tur yaparız artık.

Sebahattin Sargın
05-08-2007, 21:13
Yarın akşam yapacağımız etkinlikleri yazacağım Sevgili Aybala, inşallah onlardan birine gelirsiniz...

Sercanoral
05-08-2007, 21:14
Sevgili Aybala yeter ki gelin gerisi çoçuk oyuncağı:)

Mine Pakkaner
05-08-2007, 21:23
Ee, hiç başka havadis yok mu toplantıdan?

Sebahattin Sargın
05-08-2007, 21:29
Mine hanımcığım, şu an bir kafedeyim Sercan ile. Yarın staja başlıyacağım bu akşam Sercanlarda kalıp birlikte gideceğiz. Fotoğrafları ve toplantının raporunu yarın akşam eve dönünce yazacağım. Yarın ilk iş deneyimimi yaşayacağım ve inanılmaz heycanlıyım ;);). Yarın rapordan sonra hepinizin yorumlarını bekliyor olacağım...

GLCN
05-08-2007, 21:37
Bugün tatilden dönüs yolundayken devlet hastahanesini önünden geçtik ve sanırım çay bahcesinde sizleri gördüm ne yazıkki acelemiz olduğundan arkadasa durdur arabayı diyemedim ve sizlere katılamadım..

Penelophe
05-08-2007, 21:39
Bu azzz sonnraaa gibi oldu.:)

Sebahattin Sargın
05-08-2007, 21:40
Keşke iki dakika uğrasaydınız, kısmet değilmiş yarın yazacaklarımı okuyun belki ileri ki organizasyonlarımıza katılırsınız ;)

ÇeteÇakal
05-08-2007, 21:50
Merhaba gönül dostları;
Elimde olmayan nedenlerden dolayı, çok istememe rağmen hatta çok işimi askıya almama rağmen yanınızda ve hoş sohbetinizde bulunamadım. Hepinizden tek tek özür diliyorum. Biliyorsunuz çiftçilik üstü açık fabrika. Nereden hangi sorunun çıkacağı hiç belli olmuyor. Yani ne zaman plan yapsanız illa o gün sorun çıkıyor.İşte daha söylenecek ne olabilir ki...Çok istemem rağmen gelemedim...:( :( :(

kızıl ağaç
06-08-2007, 01:13
Saat:D 2.08 :D

Teşekkürler arkadaşlar.

Todor
06-08-2007, 06:45
Topçular'da trafiğe takıldım, eve vardığımda 2'yi geçiyordu.
Çok eğlenceli bir gündü, herkese teşekkür ediyorum.:)

cemal.S
06-08-2007, 07:20
Harika bir gündü. Bütün arkadaşlara teşekkürler.

Saygıyla.

sezinci
06-08-2007, 07:48
Hani fotoğraflar.
Sadece Sebahattin mi fotoğraf çekti. Sizlerde yok mu?

emrahk
06-08-2007, 08:01
Herkese günaydın.
Çok güzel bir buluşma oldu. Fotoğrafları yüklemek için hazırlıyorum, hangi ebatta olmasını istersiniz? 800x600 uygun mudur?

Todor
06-08-2007, 08:05
Genişliğin maksimum 600 olmasını tercih ediyoruz. :)

Todor
06-08-2007, 08:07
Hani fotoğraflar.
Sadece Sebahattin mi fotoğraf çekti. Sizlerde yok mu?

Benim makina tam lazım olduğu anda bozuldu.

emrahk
06-08-2007, 08:10
Benim makina tam lazım olduğu anda bozuldu.

Pilinin bittiğini sanmıştık, hay allah umarım büyük bir arıza değildir.

malina
06-08-2007, 08:11
Fotoğrafları galeriye yükler miniz?

Bursa Toplantısı 05.08.2007 (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=624)

Toplantı fotoğraflarını yüklemek için galeride bir bölüm yoktu. Sizin toplantı ile buna başladım... Geçmiş toplantılarla ilgili fotoğraf yüklemek isteyenler toplantı yeri ve tarihini bana bildirirse onlarla ilgili de açarım.

emrahk
06-08-2007, 08:12
Galeri için herhangi bir kural var mı? ebat, boyut gibi

malina
06-08-2007, 08:15
Galeri için boyut 800x600 olabilir
Dosya büyüklüğü 200 kb

bülent16
06-08-2007, 08:22
Benim için çok farklı ve güzel bir gündü, her ne kadar erken ayrılmak zorunda olsamda, bu arada yeni katıldığım halde bana karşı güzel yaklaşımları için bütün arkadaşlar buradan teşekkürü bir borç bilirim.

habibe
06-08-2007, 08:50
Trafik oldukça yoğundu. Eve varmam 23.00 iü buldu. Güzel bir gündü. Hepinize çok teşekkür ederim.

hatkobi
06-08-2007, 09:03
Herkesten özür dilerim.Eşimle gelecektim.Sağlıkla ilgili acil mazeret çıktı.Böyle güzide kişilerin katılımıyla oluşan toplantıya katılamamaktan üzüntü duydum.Ne yapalım kısmet.Herkese selam ve saygılar.

SİNEMİS
06-08-2007, 09:21
Herkese merhaba. Dün Bursa toplantınıze Rukiye hanımın bilgilendirmesi ve daveti üzerine misafir olarak katıldım. 22 yaşındayım Bursa'da yaşıyorum. Sitenize daha önceden bir üyeliğim olmamıştı ama dün sizin gibi bilinçli ve düzeyli bir topluluk ile tanışınca hemen üye olmaya karar verdim. Eğer kabul ederseniz bundan sonra bende aranızda yer almak isterim. Dün yani Bursa toplantısı kişileri, faaliyet planları ve seviyeli sohbeti ile gerçekten çok güzel ve özel bir gün oldu benim için. Herkese çok teşekkür ederim.

habibe
06-08-2007, 09:45
Sinemis hoş geldin :) Avatarın da hoş. Güle güle kullan.

papatyam
06-08-2007, 09:46
Arkadaşlar güzel bir gün geçirdiğiniz fotoğraflardan belli :)

Hakan KINACI
06-08-2007, 09:52
Sn.Sinemis;
Hoşgeldiniz :) Gerçekten Sn.Habibe Hanımın dediği gibi avatarınız çok hoş güle güle kullanın :)
Saygılar,

nartsawa
06-08-2007, 10:11
Bu arada site yöneticilerine bir sorum olacak. Avatarıma beni anlatan bir resim olduğu için kafkas resmi koydum ama biraz da endişeliyim bu konuda. Acaba diğer üyeler tarafından toplum ayırımcılığı olarak algılanırmı diye düşünüyorum. Eğer bu resmi koyman bu şekilde algılanabilir diyorsanız hemen değiştirebilirim. Yanlış anlaşılmak istemem çünkü.

Sinemis hanım gayet güzel bir avatar, üstelik isminizle de çok uyumlu :)

fı keblaga! *
*hoşgeldiniz!

Sebahattin Sargın
06-08-2007, 10:20
TOPLANTI RAPORU

Toplantı saat 12.30 sıralarında başladı, ilke gelen Habibe hanım oldu. Sonra sırasıyle ben ve diğer arkadaşlarım katıldı. Yeni üyelerimiz geldi tanışma faslı bittikten sonra, Emrah Bey bize bir süpriz yaparak toplantıya katılanlara isimlerinin yazılı olduğu ve üzerinde agaclar.net'în simgesinin olduğu tanıtım kartı verdi. Emrah bey nişanlısı ile geldi, işleri varken bize zaman ayırıp aramıza katıldılar. Bu sebeplerden ötürü kendilerine çok ama çok teşekkür ediyoruz. Müstakbel eşinide en yakın zamanda sitemizin bir üyesi olarak görmek isteriz ;) Bülent Bey çok şirin kızı ile aramıza katıldı. Kızını bir görün boncuk gibi gözleri var maşşallah.

Koyu sohbete başlandı, site hakkında konuşuldu. Aramızda bulunan yöneticilere ve hocalara merak ettiğimiz veya bilemediğimiz konularda sorular sorularak görüşleri alındı. Bir ara Todor, Cemal Bey ve Selahattin hocam koyu bir bambu sohbetine daldılar ;). Cemal Bey süpriz yaparak toplantıya eşinide getirdi onu tanıdığımıza çok memnun olduk, en yakın zamanda siteye üye olmasını bekliyoruz. Selahattin hocam da bir süpriz yaparak herkeze birer tane mum çiçeği çeliği ve güvey feneri çimi hediye etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Sevgili turco bir gazetenin ekindeki haberi bize getirerek gösterdi, bu haber Manisadaki bir vatandaşımızın bireysel olarak tohum toplamaya başlayarak çevreyi ağaçlandırmaya çalışmış. Daha sonra Tema gibi kuruluşların desteğini almış. Bizde Bursa ekibi olarak böyle bir çalışmada bulunmak istedik. Bunun hakkında bir daha ki toplantıya kadar neler yapabileceğimize dair bir liste hazırladık. Turcoya bu haberi bizim ile paylaştığı için çok teşekkür ederiz.

Saat 15.00 sıraları oldu ve Sevgili Kızıl ağaç hala ortalarda yok, gelemiyecek heralde derken elinde bir kutu Kanlıca yoğurdu ile toplantımıza katıldı ;). Zahmet edip İstanbuldan buraya kadar getirmiş, onun ekibimizin toplantılarına hiç tereddürsüz katılması bile yeter ;). Gelecek toplantıları nerelerde yapacağımıza dair planlar yaptık ve ekibimizin bu konudaki görüşlerini aldık, yoğurtlarımızıda afiyetle yedik bu arada ;).

Yeni katılan üyelerimize foruma daha fazla yazmaları konsunda önerilerde bulunuldu. Mesela Sevgili Maskulanın 3 metre boyunda bir sellukası ve güzel passiflorası olduğunu örendik. Onunda selluka aşıkları grubuna katılmasını ve foruma bu konularda yazılar yazmasını istedik ( Ben baya bir sıkıştırdım, umarım yanlış anlamazlar). Saat 19.00 19.30 sıralarında toplantıyı bitirdik, Bitirmeden önce arkadaşlara tarihi mekanları, Bursa manzarasını ve surları gezdirdik. Hayırlısı ile şehir dışından gelen arkadaşları yolcu ettik evlerine sonra. Gelen bütün arkadaşlarıma can-ı yürekten teşekkür ederim. Bizi toplantımızda yalnız bırakmadılar ve ekibimize dahil olarak bizi çok mutlu ettiler.

Toplantıya katılan üye sayısı 13 kişiydi, bunlar:
1) Selahattin Yılmaz: Hocam mum çiçeği çelikleri ve güvey feneri çimleri ile iyi bir süpriz yaptı. Benim için ve ekip için çok önemli biri ;).
2) Todor: Bizi kırmayarak Yalovadan kalkıp geldi, kendisine teşekkür ediyoruz, inşallah bundan sonraki toplantılarda da bizi yalnız bırakmaz. Hoş sohbetleri ile ondan çok şey öğrendik ve daha öğreneceğiz.
3) Cemal Bey ve Eşi: Cemal bey, Eşi ve Sevgili Todor birlikte geldiler toplantıya. Cemal Bey ve eşinede çok teşekkür ediyorum benim ve üyesi olduğu Bursa ekibinin her zaman yanında oldu. Onu daha çok aramızda göreceğiz. Cemal Bey Eşinizide en yakın zamanda sitemize üye olarak görmek istiyoruz, ondan öğreneceğiniz çok şey var buna eminim.
4) Rukiye Çetin: Toplantıya ilk defa katılarak Bursa ekibinin bir üyesi oldu. Hoş sohbeti ve tohum toplama çalışmasındaki yol gösterici ve yardım sever fikirleri ile bize çok yardımcı oldu. Bizi kırmayıp aramıza katılarak Bursa ekibinin bir üyesi olduğu için çok teşekkür ederiz. İleriki toplantılarda da ekibini yanlız bırakmayacağından eminim.
5) Hedera: Bursa ekibinde benim en büyük destek kaynağım, her zaman yanımda olması beni çok sevindiriyo. Tohum toplama çalışmasındaki yönetici kişiliği ve yardım sever haliyle bizi çok sevindirdi. O ekibine her zaman destek oldu ve bundan sonra olacağından da eminim. Bizi kırmayıp toplantımıza katıldığın için çok teşekkür ederim Hederacığım.
6) Bülent16: Toplantıya sessiz bir giriş yaptı, yanında dünyalar tatlısı kızınıda getirdi. Beyefendi kişiliği ve hoş sohbeti ile aramıza katıldı. Toplantıya gelerek Bursa ekibine dahil olduğu için çok teşekkür ederiz. İnşallah ileri ki toplantılarda da aramızda göreceğiz kendilerini.
7) Emrah K. ve Nişanlısı: Emrah Beyde aramıza yeni katılan üyelerimizden. Toplantıda hepimize isimlerimizin yazılı olduğu kartlar vererek bize bir süpriz yaptı kendisine teşşekür ederiz. Beyefendi kişiliği ve hoş sohbeti ile toplantımıza renk kattı. Galerideki fotoğraflar için teşekkür ederiz kendisine. Nişanlısıda güler yüzlülüğü hanımefendi kişiliği ile toplantımıza katıldı. En yakın zamanda onuda aramızda görmek istiyoruz.
8) Habibe: Habibe hanım İzmitten kalkıp geldi bizi kırmadı. Onu Bursa ekibinin bir üyesi olarak görüyoruz artık. Toplantıya ilk gelen o oldu ve açılışı o yaptı. Hoş sohbeti, sıcak kanlılığı ile toplantımıza renk kattı. Fotoğarfları Habibe hanımın makinası ile çektim. Kendisine bizi kırmayıp toplantımıza katıldığı için çok ama çok teşekkür ederiz. İnşallah ileriki toplantılarda onu aramızda görebileceğiz ;)
9) Maskula ve Eşi: Sitemizin okuyucu olan üyelerindenmiş, dün toplantımıza katılarak bize süpriz yaptı. Çok hoş sohbetler ettik, onu baya sıkıştırdım siteye yazması konusunda,inşallah yanlış anlamamıştır ;). Toplantımıza katılarak Bursa ekibine dahil olduğu için ona ve eşinide çok teşekkür ederiz.
10) Kızıl Ağaç: Ne diye bilirimki, sen kalk İstanbuldan elinde bir kutu kanlıca yoğurdu ile gel. Ne kadar teşekkür etsek azdır, bizi hiç kırmayıp kalkıp geldi. O bursa ekibinin en büyük destekçilerinden biri. Ona süprizleri için ve toplantıya katılarak ekibini desteklediği için çok ama çok teşekkür ederiz.
11) Turco: Bizi kırmadı ve işlerinden zaman ayırıp aramıza katıldı. Güler yüzlülüğü, sıcak kanlılığı ile toplantımıza renk kattı. O da ekibini her zaman destekledi, ebnim için çok önemli biri oldu hep tıpkı düğer üyelerimiz gibi. Toplantımıza katılarak ekibine destek olduğu için çok teşekkür ederiz.
12) Samowan: Kardeşim benim, İzmire gidecekken Bir kaç saatte olsa zamanını bize ayırdı ve toplantımıza katıldı. Her zaman ekibi toplarken yanımda oldu ona çok teşekkür ederim. Benim kelebekler ve tırtıllar konusunda saygı değer fotoğraf kaynağı o ;)
13) Ben: Benim hakkımda yorumuda siz yapın yahu ;)
14) Kenan Bey: Kendisi Selahattin hocamın arkadaşı, sitemize en yakın zamanda üye olacak. Gayet sıcak kanlı, güler yüzlü ve beyefendi biri. Konuşmalarından takip ettiğim kadarı ile bambuculara baya bir yardımcı olacak. Şimdiden sitemize ve ekibimize hoş geldiniz Kenan Bey ;)

Toplantı raporunda arkadaşlarımı kırıcak veya üzücek kelimeler kullandıysam şimdiden özür dilerim. Sürç-ü lisan ettiysek affola

Metin Y.
06-08-2007, 10:39
Bursa toplantısını gerçekleştiren agaclar.net üyelerini [ve misafirlerini] tebrik ederim.

hfz
06-08-2007, 11:00
Çok güzel bir toplantı olmuş tebrik ederim. Mum çiçeği çelikleri de çok güzel bir sürpriz olmuş. Merak ettim, Kanlıca Yoğurdu'na ne oldu?:p Birlikte mi yediniz?:cool:

GLCN
06-08-2007, 11:04
Resim yokmu resim?

cemal.S
06-08-2007, 11:05
Ah Sebahattin bey ah !

Yine sınıfta kaldın. Bir arkadaşımız daha vardı onu pek göremedim raporunuzda. Bulgaristanda iş yeri olan ve bugün yarın Ağaçlar net te bol bol yazılarını okuyacağımızı tahmin ettiğim. Sen yandın koçum öğretmenini şimdi arıyorum haberin olsun. Neyse Bambu konusunda oldukça bilgilendiğimiz arkadaşımıza ben teşekkür ediyorum bambu grubu adına tabii arkadaşlarımın izniyle. İsmini hatırlayamadım heyacanıma verir umarım. Bambu konusunda öyle güzel şeyler anlattıki inanamadık. Meğer ne çok yerde kullanılıyormuş. Pek anlamam ama şu kazak örülen şişler varya inanın bambudan onları yapıp Bulgaristan üzerinden bütün dünyaya satıyormuş bizim deniz gören Karadenizli. Öyle mutlu ettiki bizi anlatması bile zor inanın. Tabii bambuları Japonyadan getirtip bir ton paralar ödüyor oda işin başka bir yüzü. Hele şu çalışmaları bir tamamlayalım hep beraber göreceğiz. Kendilerinden rica ettik tohumları edinmeye çalışacaklar.
Neyse toplantımı?Benim için bambu ile başladı bambu ile bitti. Şaka şaka hiç öyle olurmu neler yaşadık neler. Bir kere Sebahattin bey yine organizasyonda yüz üzerinden yüz aldı biliyormusunuz. Bu yaşta bu işleri böyle organize etmesi bizleri şaşırttı diyebiliriz. Sağolsun. İleriye yönelik aynı pencereden bakmamız benim için süpriz olmadı. Ancak zaman bir çok şeyin ilacıdır diyeceğim kendilerine. Selahattin hocamın verdiği fideler bizde geceden suya koyuldu bile sağolsunlar zahmet etmişler. Ya Kızılağaç için ne diyeceğiz rapora ilave şunu diyeyim. Akşam Todorla birlikte Eşimle beraber liderimin mekanında içtiğimiz kahveler bizler için bu dünyada her şeye değerdi. Sağ olsunlar.Yukarıdaki Sebahattin beyin yazdığı raporun altını eşimle birlikte imzalıyoruz kabul edin. Hoş henüz elektironik imza kanunu yürürlüğe girmedi ama olsun biz imzalıyoruz. Güzel gün diye buna denir diye düşünüyorum.
Nice güzel günlere. Katılan ve bizlerle gönülleri ile birlikte olan tüm Ağaçlar net üyelerine sonsuz teşekkürler.

Saygıyla.

emrahk
06-08-2007, 11:37
Sebahattin, böyle güzel bir toplantıyı tertiplediğin için çok teşekkür ederiz. ;) Bu kadar mı güzel toplantı raporu yazılır, eline sağlık çok iyi özetlemişsin.

emrahk
06-08-2007, 11:43
Resim yokmu resim?

Toplantı fotoğraflarına bakmak isterseniz:

Bursa Toplantısı 05.08.2007 (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=624)

Sebahattin Sargın
06-08-2007, 12:08
Kenan Beyi unuttuğum için sizden ve ondan özür dilerim, Cemal bey sağolsun yazısında bahsetmiş. O kadar koyu bir bambu sohbetine daldılar ki Kenan Bey ile konuşma şansını yakalayamdım ;). Emrah Bey yayınladığınız fotoğraflar ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sevgili Hfz yoğurtları afiyetle yedik ;). Metin Bey biz teşekkür ederiz, inşallah ileri ki toplantılarda sizleride aramızda görebiliriz ;). Sevgili Sinemis aramıza hoşgeldin, seni sitemizde gördüğümüze sevindim ;). Yazılarının devam etmesini diliyorum, Özgür Beyide bekliyoruz ;)

emrahk
06-08-2007, 12:29
Selahattin Bey,
Bize verdiğiniz mum çiçekleri hangi tür acaba?

Mum Çiçeği başlığı altında işyerinizde olduğunu yazdığınız ve fotoğraflarını yüklediğiniz türü mü?
http://www.agaclar.net/forum/showpost.php?p=30272&postcount=176

bülent16
06-08-2007, 12:34
Sebahattin bey raporunuz çok aydınlatıcı olmuş. Toplantının oluşturulmasında, toplantı esnasında ve toplantı sonrasında harcadığınız emek için çok teşekkür ederim.

Sebahattin Sargın
06-08-2007, 12:41
Emrah Bey aldığımız bu mum çiçeği bilinen tür, klasik mum çiçeği. Mum çiçeği başlığında ilk sayfalarda resmi var beyaz çiçek açıyor. Bülent Bey teşekkür ederiz güzel sözleriniz için...

heDera
06-08-2007, 13:04
Öncelikle dün ki sıcak ortam ve hoş sohbet için katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Biz bu saygı ve hoş görü ortamında çok işlere ağaçlar net imzasını atarız birbirimize ihtiyacımız var. Dünya'mızın sonun yaklaştığı bu günlerde kimsenin umurunda değilmiş gibi sanki yaşayacak başka bir dünya varmış gibi umursamaz halleride beni çok rahatsız ediyor. Niye kimse elinden geleni yapmıyor?

Hergün binlerce hektar ormanlarımız yanıyor,dünyamızın suyu bitiyor niye hep tüketiciyiz de yapıcı değiliz. Aman biz yaşayalım da geride kalan düşünsün havasındayız... Çünkü bilinçli değiliz insanlara sesimizi duyurup hep beraber projeler yarata biliriz sitemiz üzerinden sesimizi duyurabiliriz.

Bir avuç insanız doğayı seven, ama biz de bir şeyler yapabiliriz çünkü biz umursuyoruz onun için buradayız siz ne dersiniz?

Dün toplantıda konuştuk ilk adımları hep birlikte atacağız sadece seyirci kalmayacağız çok şanslıyız benim gibi, sizin gibi düşünenlerde var. :)
Sebahattin kardeşimle tekrar teşekkürler organizasyon ve yukarıdaki açıklamaları için.:)

Sebahattin Sargın
06-08-2007, 13:12
Emrah Bey Selahattin hocam elindeki mum çiçeklerini o ançtan üretti. Bize verilen mum çiçeğide bu tür. Selahattin hocam olmadığı için ben cevap vermek istedim. Gelince detaylı bilgi verir kendisi....

heDera
06-08-2007, 13:20
Sebocum dün konuştuğumuz meyve çekirdekleri toplama ve dikimi konusunu bir slogan bulsak arkadaşlarla ve yaptığımız işleri burada paylaşsak nasıl olur.:)

Sebahattin Sargın
06-08-2007, 13:22
Olabilir, herkez neler yaptığını bu başlık altında paylaşsın, elde ettiği sonuçları aktarsın. Diğer arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor?

bülent16
06-08-2007, 13:40
Ben kendi adıma toplantıdan sonra etrafımda tanıdığım tüm herkese meyve toğumlarını toplayıp bana vermelerini istedim. Tabi her zamanki gibi standartlar dışında bir şey istediğim için herkes bana imalı olarak bakıp hemen ilk soru ne yapacaksın bu kadar toğumu amacını açıklayınca da zaten bu konularda bana uçuk olarak baktıkları için kafalarında tam teşhisi koyup ardındanda tamam toplarız cevabını veriyorlar.

SİNEMİS
06-08-2007, 13:43
çok teşekkür ederim Habibe Hanım :)

Sebahattin Sargın
06-08-2007, 13:45
İnsanlara mantıklı cevaplar verip onları çalışmalarımız hakkında bilgilendirmeliyiz. Onlara çalışmamızın yararlarını anlatıp, eğer bireysel olarak bir şeyler yapmazsak o kötü sondan bahsetmeliyiz....

habibe
06-08-2007, 14:04
Sebahattin pırıl pırıl, hevesli, saygılı, hatırnaz ve bir o kadar da üstlendiği işinin ciddiyetince olan bir insan.
Rapor harika olmuş Sebahattin ellerine sağlık.

SİNEMİS
06-08-2007, 14:09
Sebocum dün konuştuğumuz meyve çekirdekleri toplama ve dikimi konusunu bir slogan bulsak arkadaşlarla ve yaptığımız işleri burada paylaşsak nasıl olur.:)
heDera 'ya katılıyorum kesinlikle,insanlarada bu faaliyetimizi bulduğumuz sloganla tanıtmaya başlarız. Çok güzel olur bence Sayın heDera.

MASKULA
06-08-2007, 14:16
Herkese selamlar dün tertiplenen toplantıdan çok büyük keyif aldığımı ve güzel insanlarla tanışmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Ayrıca görüyorum ki bitkiler hakkında bu güzel insanlardan fazlasıyla gerideyim açığımı kapatmak için(ki çok zor görünüyor) elimden geleni yapacağım ama şunu bilmenizi isterim bir doğa aşığı olarak düzenlenecek tüm faliyetlerin içinde elimden geldiğince bulunmak ve yardımcı olmak için hazırım.Herkese sevgiler saygılar

heDera
06-08-2007, 14:18
Desteklediğin için teşekkürler sevgili sinemis:)

Sevelim
06-08-2007, 15:25
Fotoğraflardan ve yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla dünkü toplantı çok verimli ve güzel geçmiş. Güzel yürekli insanların güzel bir amaç için toplanması güzel olmaz mı hiç.

Galerideki fotoğraflar en doğal halleriniz ile çekilmiş ve öyle samimi bir dille açıklanmış ki; fotoğrafları yükleyen Habibe, Emrahk ve Sebocuğuma çok teşekkür ederim. Diğer illerde oturan bizler de aranızdaymışız gibi hissettik.

Aybalacıkım, Ekimde geldiğimde seni de toplantıda görmek beni çok mutlu edecek. Akçay'a gelmedin, Bursa'da gezeriz artık.

Tüm Bursa ekibine böyle güzel bir dostluğu başlattıkları için teşekkür ederim. Sebocuğuma organizatör olarak ayrıca teşekkürlerimi gönderiyorum. Lütfen kabul buyurunuz efendim.

Güler
06-08-2007, 15:43
Sevgili sebo,
Hem sana hem de emrahk'ya teşekkür ederim. Toplantı notlarını okuyup ta resimleri de görünce yanınızda gibi hissettim kendimi. Gelmeyi çok arzu ediyordum ama olmadı. Hele hedera'nın yoğurt yemesi..., beni imrendirdi. Afiyet olsun. Nazik arkadaşımız kızıl Ağaç'a da teşekkürler, ne güzel düşünmüş.
Çok güzel bir toplantı olmuş, hepinizi kutlarım.

Güler
06-08-2007, 15:44
Sevgili maskula, sinemis,
HOŞ GELDİNİZ.

SİNEMİS
06-08-2007, 16:03
Arkadaşlar sevgili heDera'nın başlatmış olduğu faaliyetmiz için slogan bulma oturumunu açıyorum :) Kendi kelimelerimle,dilim döndüğünce bir slogan yaratmaya çalıştım umarım beğenirsiniz. Olumlu ve olumsuz eleştirileriniz bekliyorum.

"GEÇTİĞİMİZ TÜM YOLLARDA, ARKAMIZA DÖNÜP BAKTIĞIMIZDA GERİDE KALAN AYAK İZLERİMİZİN BİRER FİDAN OLDUĞUNU GÖRMEK İÇİN BİR TOHUM DA SİZ VERİN"

Sebahattin Sargın
06-08-2007, 16:06
Sevgili sinemis aktif bir üyemiz olacağın belli oldu ;). Ben çok beğendim, çok mantıklı bir slogan olur. Değerlendirmeye alalım, agaclar.nete üye olan bütün arkadaşlarımızdan tohum toplama projesi ve slogan hazırlama konusunda yardım bekliyorum....

SİNEMİS
06-08-2007, 16:10
Teşekkür ederim guler Hanım kendi adıma ve şuan internette olmadığı için maskula adına. Hoşbulduk gerçektende:)
Sizede çok teşekkür ederim Sebo Bey hazırlamış olduğum sloganıma yaptığınız güzel yorumdan dolayı.

Güler
06-08-2007, 16:19
Sinemis sloganı ben de beğendim.

SİNEMİS
06-08-2007, 16:42
Teşekkür ederim sevgili Guler çok sevindim:rolleyes:

GLCN
06-08-2007, 16:50
teşekkürler emrahk.:))

cemal.S
06-08-2007, 16:56
Güzel ve anlamlı bir slogan oldu. Ağaçlar nete yakışır. Yüreğine sağlık Sinemis. Avatan gerçekten çok güzel kimsenin yanlış anlayacağını zannetmiyorum. Bizlerin kültürünün bir zenginliğini yansıtmışsınız teşekkürler.

Saygıyla.

hatkobi
06-08-2007, 17:17
Sinemis merhaba gelebilseydik sizinlede tanışma şerefine nail olacaktık.hatkobi.Mehmet Bi.

MASKULA
06-08-2007, 18:49
Sevgili Güler HOŞBULDUK

heDera
06-08-2007, 21:15
Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum.Gerçekten dünki toplantımızı hala unutamadım o kadar güzel geçtiki süpriz üyeler sevgili kızıl ağacın gelmeyecek artık diye düşünmeye başlamışken elinde bir kutuyla çıkıp gelmesi tekrar yoğurtlar için teşekkürler.Toplantı fotoğrafların da biraz ayıp ettik galiba imrendirdik sizleri Güler hanım yokluğunuz belliydi inanın size bir kanlıca yoğurdu borcum olsun:)

Sercanoral
06-08-2007, 21:22
Sevgili bursa ekibi arkadaşlarım hepinizi kutluyorum. İnşallah bir daha ki toplantıda beni aranızda göreceksiniz:)

Ferda Ülkümen
06-08-2007, 21:35
Toplantıya gelemediğim için üzgünüm.Resimleri izlerken kendimi aranızda hissettim,bir sonraki toplantıda beraber olabilmeyi diliyorum.

Güler
06-08-2007, 21:52
Sevgili heDera,
Teşekkür ederim, Kanlıca yoğurdunun tadını çok iyi bilirim. Emirgandan yüzerek kanlıca'ya çok gitmişliğimiz var. Biz boğaz çocuklarıyız. Denize girdiğimizde 4-5 arkadaş biraz açıldıktan sonra ha gayret deyip boğazı yüzerek çok geçtik. İstikamet de genelde kanlıca olurdu, yüzerek gidince de bize bedava pudra şekerli yoğurt ikram ederlerdi. Yanımızda para filan olmazdı çünkü. Yoğurtlar da bir güzel gelirdi ki sorma. Ama toplantıda olup da yemeği de isterdim doğrusu.

malina
06-08-2007, 22:41
Galerideki fotoğrafların altına yorum yazmıyorsunuz. Bu nedenle konudan habersiz üyelerden bir kaç uyarı aldım, ne bu fotoğraflar diye :)

Galeri de forum gibi... Fotoğrafların altında yazışmalar yapabilirsiniz... :)

Sonja Varol
06-08-2007, 22:44
Ah ahh Türkiyede olup da bu bulusmaya katilabilseydim. Uzun bir zamandir o verdiginiz adrese gitmedigim halde elimle koymus gibi bulurdum. Mutlaka toplanti cok güzel gecmistir. Bu kadar güzel insanlar bir araya gelirde güzel gecmez mi? Insallah birgün banada nasip olur.
Stuttgart´tan sevgilerimle Sonja...

Sebahattin Sargın
06-08-2007, 23:10
Sevgili sonia Türkiyede olduğun bir gün toplanır ve senin ile tanışmış oluruz önceden haber verirsen sevinirim. Bu arada bloğunuzdaki yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum...

aybala
08-08-2007, 08:25
Meyve çekirdeği projesine Bursa Ekibi "Meyve Çekirdeği Toplama" Projesi (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=5389) devam konusunda edebiliriz. :)

Rukiye Çetin
08-08-2007, 19:01
Biraz gecikmeli de olsa ben de hem toplantının düzenleyicilerine hem de katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Oldukça güzel bir gün oldu. tekrarını sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Selahattin Yılmaz
13-08-2007, 23:33
1. Toplantı seçeneği

Yer: Pazar günü saat 14 de Yunuseli'de

Arkadaşlar benden toplantı istedi, teklif olarak sunuyorum şimdilik bir destekçim var. Hem imece (bana) hem piknik olsun diye hem de meyve çekirdeği projesini konuşmak için Yunuseli'deki kiraladığım arazide toplanmayı teklif ediyorum.

İş olarak, (Çalışmak zor gelebilecek olanlar ona göre karar versinler bu seçeneklerin en altında uyanık hoca işçiliği beleşe getiriyor söylentisine yol açmasın diye farkılı bir seçenek var söyleme gereği duyuyorum bu piknik ve imece düşüncesi benim tarlayı merak eden üyelerden geldi baştan söyleyeyim, hafta sonu fideleri dikeceğim için de zaman çakışması olacak biraz da üyeleri çalıştırayım da ben dedim :) ) :

Yaklaşık 2000 adet kabak fidesi dikimi.
Kabaktan artan tarlanın boş kısımlara fasulye dikimi. (Bahçe dediysem 4 dk alan)

Bu arada toplantı pazar günü ama ben cumartesinden bu işleri bitirirsem kimseye iş kalmayacak onuda belirteyim gelenler sadece artan işlere el atacak bu durumda.

Piknik olarak:

*Bahçeden toplanacak domates (pembe domateslerime dokundurtmam bir tane tadımlık hariç :D), biber, patlıcan dan yapılacak salata
*Bu sebzelerden yapılacak Tokat kebabı.
*Semaverde çay
*Olmadı karpuz keseriz.

Bu seçenek kabul edilirse saat 12 de bahçede buluşmamız gerekecek, bu görüş kabul edilirse bahçeyi tarif edeceğim.

2. Toplantı seçeneği

Cumartesi saat 15 de Cumalıkızık köy kahvesi...

heDera
13-08-2007, 23:41
Selahattin bey, semaverde çay mı, tokat kebabı mı daha ne olsun biraz spor'da yaparız.:) Şimdiden gelemeyecek olan arkadaşlarım adına üzüldüm çok şey kaçıracaklar:):D

bademagacı
14-08-2007, 13:27
Bana iki seçenek te uyar.Birincisi oldukça cazip.

Sebahattin Sargın
14-08-2007, 18:14
1. seçenek olacak yoksa kendimi zincirler eylem yaparım yahu ;);)

kızıl ağaç
14-08-2007, 19:23
Bana iki seçenek te uyar.

Sebahattin Sargın
14-08-2007, 19:29
O zaman gelenler şöyle oluyor....
1) Selahattin Yılmaz
2) Bademağacı
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Ben
6) Bülent16
7) .....?

bülent16
14-08-2007, 19:47
6 sıraya benide yazabilirsiniz. Bana her iki seçenekte uyar.

habibe
14-08-2007, 23:04
Gonul isterdi ki ben de aranizda olayim, Fakat toplantiniza katilamayacak kadar uzaklardayim. Ama ara ara da olsa sizleri okuyor ve takip ediyorum. Saglicakla kalin.

Süha Şendoğan
15-08-2007, 15:59
Bursa dışında olacağımdan ne yazıkki aranızda olamıyacağım ama Eylül'den itibaren her faaliyette varım.Alacağınız her türlü kararı destekliyorum.
Selamlar,

kızıl ağaç
15-08-2007, 19:45
Cumartesi saat 15 de Cumalıkızık köy kahvesi.:confused: :confused:

kızıl ağaç
15-08-2007, 19:46
Pazar günü saat 14 de Yunuseli'de.:confused: :confused:

Selahattin Yılmaz
15-08-2007, 21:25
Vallahi sevgili kızıl ağaç hiç fırsatları kaçırmıyorsun. Bir arada olmak çok güzel ******* ama arkadaşların programları olabilir. Bana kalırsa cumartesi veya pazar gününden birisinde cumalıkızık daha uygun.

kızıl ağaç
16-08-2007, 14:39
:confused:

heDera
16-08-2007, 16:44
kızıl ağaç bizi yanlız bırakmayacak selahattin bey:p o da artık bir bursa üyesi bize en büyük destek aslında istedikten sonra mesafenin hiç bir öneminin olmadığını bize defalarca kanıtladı kendisi, dostluğu ve arkadaşlığını bizimle paylaştığı için tekrar teşekkürler.:D Ayrıca kanlıca yoğurtlarından kalan putra şekerlerinden un kurabiyesi de yapılacak haberiniz olsun;)

kızıl ağaç
16-08-2007, 18:31
heDera teşekkürler:D

Rukiye Çetin
16-08-2007, 20:56
Merhabalar, eğer bir terslik çıkmazsa ben beleceğim. belki misafir de getiririm. görüşmek üzere, selamlar.

bademagacı
17-08-2007, 07:54
Arkadaşlar son karar nedir?Cumartesi günü Cumalıkızık'ta mı toplanıyoruz?Pazar günü Yunuseli'de mi?

Rukiye Çetin
17-08-2007, 10:23
yazmayı unutmuşum, ben ancak pazar günü olursa gelebilirim. cumartesi günü katılmam mümkün değil.

heDera
17-08-2007, 11:48
Arkadaşlar pazar günü yunuseli'de toplanıyoruz selahattin hocamızın bahçesinde, selahattin bey bahçesine giden ulaşım bilgilerini bize aktaracak pazar günü görüşmek dileğiyle.:)

Sebahattin Sargın
17-08-2007, 19:08
O zaman liste şöyle oluyor;
1) Selahattin Yılmaz
2) Bademağacı
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Ben
6) Bülent16
7) Rukiye Çetin ve Misafirleri
8) ....?

Eee başka kimler geliyor, kapımız herkese açık......

kızıl ağaç
17-08-2007, 21:13
Pazar günü toplanıyoruz.:D