View Full Version : bahcevan.com
denizakvaryumu
03-07-2007, 15:49
http://bahcevan.com/
bu siteyi ilgiyle takip ediyorum, ağaçlar.net den sonra tıkladığım 2. yer :)
Araştırmacı bahçıvan Murat Plevne ' nin ...
Size kesinlikle katılıyorum. Çok güzel, pratik önerileri ve bilgileri var Murat Bey'in.
şükran ünal
24-08-2007, 13:33
Murat Pilevne yıllardır bulduğumuz küçücük bir yazısını dahi kaçırmadığımız doğa tutkunu bir insan.O'nun yazılarını okurken pozitif enerji aldığımı itiraf etmeliyim.Ayrıca çok anlaşılır bir dille yazar yazılarını..
denizakvaryumu
30-10-2008, 11:46
Arkadaşlar,
bahçevan MP neden artık yazmıyor, bilgisi olan var mı?
Romantik
31-12-2008, 11:47
Neden yazmadığına dair bir bilgim yok. Ama bende Murat beyin sitesini sürekli takip ederim. Yer yer de yazarım oraya. Gerçekten çok güzel bir site.
mor beyaz
01-01-2009, 21:07
Yazılarını her zaman merakla beklediğim, sabırsızlıkla okuduğum biri Murat bey. Siteside çok kullanışlı ve açıklayıcı.
Neden yazmadığına dair bir bilgim yok. Ama bende Murat beyin sitesini sürekli takip ederim. Yer yer de yazarım oraya. Gerçekten çok güzel bir site.
ben murat beyin sitesini yeni keşfettim ve hayran kaldım. hemen ogünbir mazuriyetimi dile getiren bir yazıyla katıldım. ama 4,5 gün geçmesine rağmen hala bir cevap alamadım. okuduğum yazılardan en fazla 2 gün içinde cevap verildiğini gördüm. acaba ben yanlış yeremi yazıyorum anlamadım. beni aydınlatırsanız sevinirim.
Arşivler 2008 Martından sonra kesildiğine göre o tarih itibarıyle güncellenmiyor bence.
denizakvaryumu
23-05-2010, 16:55
Sb.Bahçevan'ın bu forumu takip ettiğini sanıyorum...
Acaba bir dergide mi yazıyor?
Sb.Bahçevan'ın bu forumu takip ettiğini sanıyorum...
Acaba bir dergide mi yazıyor?
Siz bu yazıyı yazdıktan 2 gün sonra 25 Mayıs tarihinde Sn.Murat Pilevneli sitesine kendisiyle yapılan bir röportajı eklenmiş. Tam 2 yıl yazı yazmadıktan sonra ekleyince dediğinizin doğru olduğunu yani burayı takip ettiği düşündüm.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.