Bağlan

View Full Version : bahçemdeki bitkileri ücretsiz paylaşım

Pitos
16-03-2025, 15:24
Merhaba
Bahçeli evimiz kentsel dönüşüme giriyor.taşındık.Bitkilerimi yanıma alamıyorum maalesef.Üsküdar civarında olup almak isteyen bitkiseverlere ücretsiz olarak vermek isterim.Bahçe **** balkonlarınızda yer ayırıp alabilirseniz ve onlara bakabilirseniz çok sevinirim.

Figen Hanım
18-03-2025, 20:49
Sn.Pitos merhabalar,
Kentsel dönüşüm sürecinizde sizlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum.Bahsettiğiniz bitkilerinizin resimlerini paylaşırsanız bizler içinde iyi olacağını düşünüyorum.

emiratie
19-03-2025, 10:00
site (https://matadorbet-giris11.com/)
Sn.Pitos merhabalar,
Kentsel dönüşüm sürecinizde sizlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum.Bahsettiğiniz bitkilerinizin resimlerini paylaşırsanız bizler içinde iyi olacağını düşünüyorum.

Ben de bir fotoğraf görmek isterim.

ornekkoy
20-03-2025, 14:08
Merhaba ,

Ben de ilgilenirim özellikle çengelköy civarında ise

Melisa16
22-03-2025, 15:16
Sn. Pitos, öncelikle kolaylıklar dilerim. Arkadaşlara katılıyorum bir liste ya da fotoğraf paylaşırsanız çok iyi olur.

i.sunaz
10-04-2025, 07:42
paylaşımınızı şimdi gördüm.Üsküdardan albilirim.Hala kaldıysa çok sevinirim.

Pitos
26-04-2025, 15:25
Merhaba
Mesajınızı şimdi gördüm.Bahçeye girmişler.Bahçe malzemelerini ve saksıları vs almışlarÇok fazla çiçek kalmamış.Ama yine de kalanlardan almak isterseniz çok sevinirim.Yerimiz de yakın Beylerbeyi nde ev.
Toprak üzerindekiler duruyor çogunlukla.
listelemeye çalıştım
3 Yasemin köklerinden sökülebilir.Yanınızda sökmek için alet getirmeniz lazım.bizimkiler gitmiş
meksika petunyaları
Sardunyalar(çeşitli renklerde)
Tespih çiçekleri çeşitli renklerde(turuncu kırmızı sarı)
İris çeşitli renklerde
Zemheri
Kudüs biberi
3 saksıda zeytin (agır saksı herhalde o yüzden almamışlar)
sukulent çeşitleri
Defne (saksıda)

cemilsisik
29-04-2025, 08:39
İletişim için nasıl bir yol izleyebiliriz?

Gozde26
15-05-2025, 11:13
Ben çok isterim alıcı ödemeli kargoyla yasemin bahçe ciceklerinden kargo hazırlayabilirseniz Kütahya da yaşıyorum yeni bahçe edindim renklendirmek istiyorum