Bağlan

View Full Version : Kargolarını göndermeyen paylaşımcılar

Kenger
30-12-2024, 17:31
İsmini aşağıda listelediğim değerli paylaşımcılar;
paketlerinizi bekliyoruz, lütfen en kısa zamanda gönderiniz.

serkancil

Not: Haber/paket geldikçe listeyi güncelleyeceğim.

obabilgesi
31-12-2024, 20:10
Merhaba; Gecikme için herkesden özür diliyorum. Kargom hazır, ama ben artık bir orman köyünde yaşıyorum. Sıkıntılı bir süreç geçirdim, bu süre zarfında ya ilçeye inemedim, ya da ilçeye indiğimde kargoya gidemedim.
Birkaç gün içerisinde mutlaka göndereceğim, tekrar çok özür dilerim.

Akhane
01-01-2025, 19:46
Bugün barkod mailini aldım ve tohumları hazırladım. Yarın sabah inşallah kargoda.
Sevgili ağaçlar net ailesi, ilk kez tohum etkinliğine katıldım ve bazı şeyleri yanlış anlamışım. Her çeşit tohumdan bir kişilik hazırlamıştım, talep çok olunca hazırladığım tohumları bölüştürdüm. Tortum domatesi ise talebe cevap verecek kadar fazla değildi, üzgünüm. Umarım her bir tohum hayat bulur.
Herkese hayırlı, mutlu, huzurlu seneler…

halcur
04-01-2025, 19:50
İsmini aşağıda listelediğim değerli paylaşımcılar;
paketlerinizi bekliyoruz, lütfen en kısa zamanda gönderiniz.

Cennet46
serkancil

Not: Haber/paket geldikçe listeyi güncelleyeceğim.

İşinizi öğretmek gibi olmasın ama bu arkadaşlara ulaşıldı mı? En azından gönderip göndermeyeceklerini biliyor muyuz? Belki de sıkıntıları vardır. Kargosunu gönderenler sayfasında hiçbir tepki yok.

Cennet46
04-01-2025, 20:09
Kusura bakmayın pazartesi kesin göndereceğim inşallah bir aksilik olmazsa gecikme için özür dilerim

Marwan21
07-03-2025, 17:11
Geciken gönderiler konusundaki endişenizi anlıyorum. Onlardan gönderinin durumunu kontrol etmelerini ve mümkünse bir takip numarası vermelerini isteyin.