View Full Version : Kargolarını alanlar (2023-2024)
Bugün ve yarın (1 Aralık Cuma günü) kargolarınız yola çıkıyor.
Yurtiçi kargoyla, alıcı ödemeli ve gönderici Mu…Da…. olarak gelecek.
“Ben böyle birini tanımıyorum, siparişim yok ki, dolandırıcılık mı yapılıyor…” demeyin, lütfen paketlerinizi alın.
Aldıkça da buraya yazın 🤗
Not: Zarfların içinden çıkacak ve başkasına ait etiketi olan tohumlar da yanlışlıkla konulmayıp, tohum hakkından vazgeçenlerindir. Panik yapmayın 😉
Çok heyecanlıyım dört gözle bekliyorum
...Zarfların içinden çıkacak ve başkasına ait etiketi olan tohumlar da yanlışlıkla konulmayıp, tohum hakkından vazgeçenlerindir. Panik yapmayın
Haydaaaa, dün gelen kargoyu geri göndermekle hata ettim o zaman, tohum fonu falan diyordu. Seçim Herzaman göndermiştir, bi bu tohumları alın iki ay sonra % 2386 fazlasıyla bi tur daha göndercez diyordu. Bak gördün mü ayağımıza gelen fırsatı teptik, panik yaptım şimdi..
drosophila
01-12-2023, 08:50
kargomu bu sabah aldım. içinden fazladan tohumlar çıktı. herkese teşekkür ederim.
Serdars1
01-12-2023, 09:26
Benim kargonun sevkiyatı iptal olmuş
Benim kargo,da gönderimi iptal edilmiş mesaj bildirimi geldi.
MeyveliTepe
01-12-2023, 11:21
Benim kargo,da gönderimi iptal edilmiş mesaj bildirimi geldi.
O ne demek?
Serdars1
01-12-2023, 12:09
O ne demek?
Normal kargo bildirimi geldi 10 dk sonra kargonuzun sevkiyati iptal oldu mesajı geldi
Evet aynı şekilde bana da
Merhaba,
Kargoların bir kısmını dün, bir kısmını bugün gönderdim. Etiketleri hazırlarken durum olmuş olabilir ama şu anda bir sorun olmamalı.
Serdars1
01-12-2023, 13:17
Merhaba,
Kargoların bir kısmını dün, bir kısmını bugün gönderdim. Etiketleri hazırlarken durum olmuş olabilir ama şu anda bir sorun olmamalı.
Sevkiyati iptal edilmiştir mesajı geldi sadece sn Kenger takip kodunu girince çıkmıyor
Merhabalar, şimdi ilgili kargo firmasıyla görüştüm. Herhangi bi sıkıntı gözükmediğinden bahsettiler. Fatura kesilip iptal edilmiş. O yüzden ''iptal'' mesajı aldığımı ve yeni fatura düzenlendiğinde tekrarda bildirim geleceğini belirttiler
mutlu_inan
01-12-2023, 18:05
Benim de kargom gelmiş...
Mutluydum çok mutlu oldum
:D
Kargom geldi, emeklerinize sağlık. Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim.
Saygılar
Merhaba , bu sabah tohumlarımı aldım , emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Renkli bahçem e hediye tohumlar için ayrıca teşekkür ederim. Çok mutlu oldum :) Etkinliğe katılan herkese bol bereketli bir yıl dilerim .
Merhaba az önce kargomu teslim aldım emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür,inşallah sağlıklı bereketli bir sezon olur şimdiden herkese kolay gelsin.
umut_003
02-12-2023, 13:27
Hay Allahım ya. Üç yıldır etkinlikten tohum talep ediyorum. Önceki iki etkinlikte mesaj sayım yetersiz olduğu için tohum gelmediği sayın site yönetimi de bir sebep belirtmemişti, sağ olsunlar var olsunlar. Bu sene mesaj sayım sitenin öngördüğü sayıyı geçtiği için tohumlar kargoya verilmiş. Mesaj geldi, spam olabileceğini düşünerek ciddiye almadım. Ertesi günü kargocu aradı. Kargonuzu getiriyorum dedi. Ben de Mu.... Da.. isimli kimseyi tanımıyorum, internet üzerinden bir sipariş vermedim dedim. İade edin dedim. Konu aklıma takıldı. Ağaçlar net lojistik merkezi olabilir miydi acaba? Kargocu'yu aradım. "Ya kardeş, sen bunu iade etme hele bir beklet, ben araştırıp sana pazartesi günü bilgi vereyim dedim" Bakalım pazartesi günü paketi alabilecek miyim. Sayın yönetim Ağaçlar net, lojistik merkezi gibi neden bir ifade kullansaydınız iyi olurdu. Henüz kargoyu almadım alabilir miyim bilmiyorum. Pazartesi belli olacak. Emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim.
köpük_bahçesi
02-12-2023, 13:30
Hay Allahım ya. Üç yıldır etkinlikten tohum talep ediyorum. Önceki iki etkinlikte mesaj sayım yetersiz olduğu için tohum gelmediği sayın site yönetimi de bir sebep belirtmemişti, sağ olsunlar var olsunlar. Bu sene mesaj sayım sitenin öngördüğü sayıyı geçtiği için tohumlar kargoya verilmiş. Mesaj geldi, spam olabileceğini düşünerek ciddiye almadım. Ertesi günü kargocu aradı. Kargonuzu getiriyorum dedi. Ben de Mu.... Da.. isimli kimseyi tanımıyorum, internet üzerinden bir sipariş vermedim dedim. İade edin dedim. Konu aklıma takıldı. Ağaçlar net lojistik merkezi olabilir miydi acaba? Kargocu'yu aradım. "Ya kardeş, sen bunu iade etme hele bir beklet, ben araştırıp sana pazartesi günü bilgi vereyim dedim" Bakalım pazartesi günü paketi alabilecek miyim. Sayın yönetim Ağaçlar net, lojistik merkezi gibi neden bir ifade kullansaydınız iyi olurdu. Henüz kargoyu almadım alabilir miyim bilmiyorum. Pazartesi belli olacak. Emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim.http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?p=1622996
Tüm bilgiler tohum paylaşım etkinliği sayfasında var ama yeni üyeler ısrarla okumuyorlar.En azından burdan sorsaydınız.
sultan1616
02-12-2023, 14:57
Kargomu teslim aldım. Emeği geçen hersese çok teşekkür ediyorum. Tohumları ekip coğaltmayı dört gözle bekliyorum.
MeyveliTepe
02-12-2023, 16:17
... Sayın yönetim Ağaçlar net, lojistik merkezi gibi neden bir ifade kullansaydınız iyi olurdu...
O zaman beş misli fazla kargo parası öderdiniz. Kargo bu sebepten iade olursa muhtemelen yine öyle olacak.
Kargomu teslim aldım, emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Bu arada bazı üyelerin poşetleri pek kaliteliymiş. Benim poşetler onların yanında aynı streç filim gibi kalır :D
Kargomu bugün aldım. teşekkür ederim
Kargomu teslim aldım yoğun emek harcayan arkadaşlarımıza öncelikle teşekkür eder hepimize yeni sezonun hayırlı ve sağlıklı olmasını dilerim.
AlimHakan
02-12-2023, 22:35
Arkadaşlar benim gibi foruma giriş porblemi yaşayan var mı?Giriş yapıyorum tekrar atıyor.Bende kargomu aldım.Emek harcayan etkinliğe katılıp paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Seneye bakalım hangi çeşitleri palaşacağım:) Site içerisinde yaşadığım için çoğu çeşidi saksıda sınırlı üretim yapabildiğim için tohum miktarlarını az koymak zorunda kaldım.Sezonun bol bereketli geçmesi dileğiyle...
Musa Gündoğan
04-12-2023, 06:59
merhaba arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, benimde kargom cumartesi gelmiş çok sağolun
Naive green
04-12-2023, 07:46
Kargomu teslim aldım. Çok güzel paketlenmiş. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Kargomu dağıtıma çıkmadan şubeden aldım.Çok teşekkür ederim.Renkli bahçem hediyeleriniz için size ayrıca teşekkür ederim.Umarım hepsini çimlendirebilirim.
Kargomu biraz önce teslim aldım, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
feyzi_48
04-12-2023, 09:53
Kargomu biraz önce teslim aldım, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, Renkli bahçem hediyeleriniz için size ayrıca teşekkür ederim. :)
Kargomu az önce aldım. Herkese teşekkür ederim.
Renkli bahçem
04-12-2023, 11:33
Merhaba. Bende kargumu az önce aldım. O kadar güzeller ki ;) çok mutluyum :p Emeği olan herkese çok teşekkür ederim.
mutlu_inan
04-12-2023, 11:42
Merhaba. Bende kargumu az önce aldım. O kadar güzeller ki ;) çok mutluyum :p Emeği olan herkese çok teşekkür ederim.
Zarfın içinden hediye ettiğiniz tohumlardan çıktı.... emeğinize, yüreğinize sağlık... Çok teşekkürler.....
bahcedenn
04-12-2023, 11:49
Ben de kargomu Cumartesi günü teslim aldım ama hiç bakamadım. Şimdi keyfine vara vara inceleyeceğim hepsini.
Başta Malina, Meyvelitepe ve Kenger olmak üzere emeği geçen herkese, tohum paylaşarak bu organizasyonun her sene büyüyerek gelişmesine katkı sağlayan arkadaşlarıma ve ayrıca bize ulaştırılması için emek veren herkese çok çok teşekkür ederim.
Tüm forum üyelerine bol ürünlü ve sağlıklı bir sezon diliyorum. 🙏🙏
Darısı 2024-2025 yılı etkinliğine.
tabiata dair
04-12-2023, 12:00
Merhaba, ben de adrese teslim etmelerini bekleyemedim, bugün kargo şubesinden tohumları kendim aldım. Öncelikle tohum paylaşım etkinliğinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Zarf ve içindeki tohumlar çok itinalı bir şekilde hazırlanmıştı, muntazaman elime ulaştı. Sn. köpük_bahçesi, Renkli bahçem, Musa Gündoğan, Alim Hakan, bahcedenn ve Atilgan'a da ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Hediye tohumlar da ayrı güzel, sağ olun. Paylaşılan tohumlar benim için çok değerli, çok mutlu oldum. Umarım tohumların hakkını verip, onları yetiştirip çoğaltabilirim. Herkese bereketli bir sezon olması dileğiyle..
Vizeli39
04-12-2023, 12:40
Kargom geldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ben bu yıl tohum almakta geç kaldım sanırım. Çeşitli acı biber tohumları paylaşacaktım. Allah nasıp ederse önümüzdeki yıl inşallah.
Bu gün ulaştı. Paylaşan ve özellikle emeği geçenlere teşekkür ederim.
Kargomu az evvel teslim aldım, çocuk gibi mutlu oldum :D
Ben de hediye tohumlarınız için çok teşekkür ederim.
AdamShine
04-12-2023, 15:16
Kargomu bugün teslim aldım. Candy roaster kabak küflenmiş, sedef çiçeği tohumu yerine kavun tohumu gelmiş, onun dışında diğer tohumlar iyi durumda. Herkese teşekkür ederim
Kargomu bu gün gidip kendim aldım.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah ürünleri de yetiştirip gelişimlerini paylaşabilirim. Çok güzel bir etkinlik oldu.
Bugün tohumları teslim aldım. Organizasyonda emeği geçen ve paylaşıma katılan herkese çok teşekkür ediyorum.
Tohumlarımı teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Serdars1
04-12-2023, 18:02
Kargoyu bugun teslim aldim tohum paylaşan ve emeği
Geçen herkese çok teşekkür ediyorum
Kargom geldi, hem de tohum gönderdiğim zarfla, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
heyyamola
04-12-2023, 19:09
Bugün tohumları teslim aldım. Organizasyonda emeği geçen ve paylaşıma katılan herkese çok teşekkür ediyorum.
Merhaba arkadaşlar paket bugün ulaşmış, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Kargomu bu gün aldım.. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
Kargoyu teslim aldım. Paylaşımda bulunanlar ile tohumların bize ulaşması için görev alanlara teşekkür ederim.
Sulezena
05-12-2023, 08:30
Merhaba kargom gelmiş emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu yıl babamın sağlık sorunlarından dolayı Tohum paylasamadim maalesef inşallah önümüzdeki yıl aldığım tohumları da cogaltarak daha fazla arkadaşımla paylaşabilirim.
Kargoyu dün teslim aldım...
Kargomu teslim aldım sonunda ,emeği geçen herkesin eline sağlık, umarım herkes için iyi bir sezon olur.
Kargomu biraz önce aldım, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
alperfect
05-12-2023, 12:02
Kargomu teslim aldım emek veren tüm arkadaşların ellerine sağlık
Kargomu dün teslim aldım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Hakkınız ödenmez.
Sayın Renkli bahçem'e de büyük bir alicenaplık ile hediye olarak gönderdiği tohumlar için ayrıca teşekkür ederim.
Tüm forumdaşlarımıza verimli ve sağlıklı bir sezon diliyorum.
Gelecek yılki etkinlikte yeniden buluşabilmek dileği ile sevgiler, saygılar.
köpük_bahçesi
05-12-2023, 17:12
Kargoyu bugün teslim aldım emeği geçen herkese teşekkür ederim.
hanifeceliktas
05-12-2023, 23:01
Kargomu aldım, herkesin emeğine sağlık, çok teşekkür ederim
Merhabalar bende aldım, emeği geçen herkese teşekkürler
Kargo dün akşam elime geçti.Yine aynı sevinç ve heyecan vardı😊
Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler🙏🥰
http://www.agaclar.net/forum/1622640-post5.htm Muz kokulu kavun gelmemiş bana :(
MeyveliTepe
07-12-2023, 20:20
http://www.agaclar.net/forum/1622640-post5.htm Muz kokulu kavun gelmemiş bana :(
Kimseye gelmedi.
Şeftali çiçeği
08-12-2023, 13:43
Benim kargom da nihayet dün akşam elime geçti. Bütün forumdaşlara çok çok teşekkür ederim. Herkese bereketli sezonlar diliyorum.
Benim kargom da geldi.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
topraksu
12-12-2023, 16:54
Kargomu aldım, organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
gürcan_keskin
18-12-2023, 08:45
Merhaba,
Kargomu aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.