View Full Version : Tohum Kargolarını Alanlar 2022-2023
Yarın (9 Ocak Pazartesi günü) kargolarınız yola çıkmaya başlayacak.
Yurtiçi kargoyla, alıcı ödemeli ve gönderici Mu…Da…. olarak gelecek.
“Ben böyle birini tanımıyorum, siparişim yok ki, dolandırıcılık mı yapılıyor…” demeyin, lütfen paketlerinizi alın.
Aldıkça da buraya yazın ;)
benceemerik
09-01-2023, 11:20
Ben de sabah sersemliği ile ben göndermişim de teslim almış birisi sandım. Dedim biri numaramı girmiş yanlışlıkla :)
cemilsisik
09-01-2023, 12:35
Sabah bana kargo mesajı geldi, yola çıkmış. Teşekkürler
Emanetler teslim alındı, emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler.
chelik26
10-01-2023, 09:03
Emeği geçen herkese çok teşekkürler
Birde canlı hediye göndermiş arkadaş :)
Yarın (9 Ocak Pazartesi günü) kargolarınız yola çıkmaya başlayacak.
Yurtiçi kargoyla, alıcı ödemeli ve gönderici Mu…Da…. olarak gelecek.
“Ben böyle birini tanımıyorum, siparişim yok ki, dolandırıcılık mı yapılıyor…” demeyin, lütfen paketlerinizi alın.
Aldıkça da buraya yazın ;)
Sayın Kenger merhaba. Kargoları bir anlaşma çerçevesinde mi yolladınız acaba?
Merhaba.
paketimi aldım
emek veren, uğraşan herkese sonsuz teşekkürler
Sulezena
10-01-2023, 10:36
Kargom benim adıma teslim alındı. Emeği geçenlere çok tsk ederim
bakidilek
10-01-2023, 10:40
Ben de kargomu aldım, emeği geçen ve paylaşımda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Kargo mu teslim aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Kargomu teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Müslüm.Aşcı
10-01-2023, 11:50
Merhaba,
Ben de gönderdiğiniz kargoyu teslim aldım. Bu etkinliği organize ederek bizlere tohumların ulaşmasında aracılık eden ve tohum paylaşımında bulunan tüm arkadaşlara verdiği karşılıksız emekleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum.
Umarım seneye ben de tohum paylaşımında bulunarak bu güzel etkinliğe katkıda bulunabilirim.
Selemlar,
Sayın Kenger merhaba. Kargoları bir anlaşma çerçevesinde mi yolladınız acaba?
Evet.
Sağolsun Sn. Muda’nın baro indiriminden faydalanıyoruz.
Evet.
Sağolsun Sn. Muda’nın baro indiriminden faydalanıyoruz.
Ben de kargomu aldım. Sayın Muda'ya ve size ve de emeği geçen tüm forumdaşlara sonsuz teşekkürler.
Lonicera
10-01-2023, 12:39
Kargoyu aldım,emeği geçenlere teşekkürler.
Kargom geldi ve teslim aldım. Emeği geçenlere çok teşekkürler.
bnymnblr
10-01-2023, 13:11
Tohumlarım geldi. Tohum paylaşımından kargoya verilişine kadar emeğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
AlimHakan
10-01-2023, 14:20
Tohumlarım geldi.Tohum paylasımında bulunan bunların bizlere ulaşmasında emeği olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Bereketli bir sezon geçirmek dileğiyle...
Benim de kargom geldi emeği geçen herkese çok teşekkürler
Öğleyin aldım tohumlarımı, @serkancil in sakız kabağı nemli bırakıldığı için küflenmiş, pek kurtarılacak gibi durmadığı için ellemedim.
Tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler.
Nurpkmzc
10-01-2023, 14:55
Tohumlarım bugün elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkürler ;)
Nurpkmzc
10-01-2023, 14:58
Hediye tohumlar için de teşekkür ederim :p
Benim de tohumlarım geldi, emeği geçen ve paylaşan herkese teşekkürlerimi sunarım
Tohumlarım geldi etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, bereketli bir sezon diliyorum.
obabilgesi
10-01-2023, 15:31
Kargom teslim alınmış, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...
Bugün kargomu teslim aldım emeği geçen arkadaslarima çok teşekkürler
Ben de bugün kargomu teslim aldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım güzel bereketli bir sezon olur.
köpük_bahçesi
10-01-2023, 16:48
Kargoyu teslim aldım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
istcallst
10-01-2023, 18:06
Emeği geçen herkese çok teşekkürler
Birde canlı hediye göndermiş arkadaş :)
Ah, kusura bakmayın. Ama tohumlar delikli olsa bile çimleniyor, atmayın.
istcallst
10-01-2023, 18:08
Çok mutluyum, benim kargom da gelmiş, 2 gün sonra elime geçer. Herkese çok teşekkürler.
benceemerik
10-01-2023, 18:39
Benim kargom da gelmiş. Adres değiştiği için babam teslim aldı :)
Benim kargom da geldi. Herkese çok çok teşekkürler.
mertaydin
11-01-2023, 09:53
Kargo adresime teslim edilmiş. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Kargo ulaştı. Emeği geçen herkes hakkını helal etsin.
alperfect
11-01-2023, 10:28
Benim kargom da geldi çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.
Serdars1
11-01-2023, 11:00
Bende bu sabah kargoyu teslim aldım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
Musa Gündoğan
11-01-2023, 11:42
merhaba benimde kargom dün geldi
herkesten allah razı olsun işiniz gücünüz rast gitsin
Tohumlar şimdi elime ulaştı, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
cemilsisik
11-01-2023, 12:09
Emekleriniz için teşekkür ediyorum.
Bende kargomu aldım.Tohum gönderen arkadaşlara emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.İnşallah bütün tohumları başarılı bir şekilde yetiştirip ürünlerini alabilirim.Çok heyecanlıyım.Bende tohumlarını alıp sizlerle paylaşabilirim
ala.turka
11-01-2023, 13:04
tohumlarım geldiler çok mutlu ettiler.
öncelikle bu güzel etkinliği başlatan sürdüren ve vesile olan herkese minnetarım.
ve yine emeklerinin benle paylaşan değerli üyeler sn. malbman sn hcorak sn devrann sn murat uysal sn edremit zeytin sn istcallst sn zekoş sn musa gündoğan sn obabilgesi ve tabii ki beni bu güzel topluluğa dahil eden sn kopuk bahcesi'ne teşekkür ederim.
yine hediyesi için sn zengarden'e de ayrıca teşekkür ederim.
not. galiba bir karışıklık sonucu sn. intibahın oyalı karpuz tohumları da bana gelmiş.
herkese bereketli bir yıl diliyorum. i
İnşallah kar bizi daha çok bekletmez. :))
Tohumlarımı şimdi aldım. Emeği geçen tüm paylaşımcılara ve bize ulaşmasını sağlayan ağaçlar net ekibine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bereketle çoğalır inşallah .
drosophila
11-01-2023, 14:25
tohumlarım dün bana ulaştı. yıllardır harika işler yapıyorsunuz. emeğinize, gönlünüze sağlık. teşekkürler.
feyzi_48
11-01-2023, 14:40
Paylaşımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Emeğinize sağlık.
727724
Renkli bahçem
11-01-2023, 14:41
Merhaba. Tohumlarım az önce geldi :) Açıp tek tek hepsine baktım :) Herkese emekleri için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum.
Güz zeytini nem yapmış ve tüm paketlerin dışı ıslanmıştı. Tek tek kurulayıp yaydım. Bazı tohumlar küf yapmış. Kurtarmaya çalışacağım. Bu arada benden Gökkuşağı Süs Biberi gelenlerde ne olur ne olmaz birkaç gün havalandırırlarsa iyi olur.
Dadaloğlu
11-01-2023, 14:52
Ben de tohumlarımı aldım. Herşey için emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum, hediye tohumlar için ayrıca teşekkürler.
Tohumlarımı bugün aldım. Emeği geçenlere teşekkürler.Fazla tohumlar çıktı. Acaba yanlışlık mı oldu yoksa talep iptali sebebiyle isteği olanlar mı? Yanlışlık olduysa tohumları gönderebilirim.
casperia
11-01-2023, 16:29
Benim de kargolarım geldi. Yalnız sayın intibah' ın börülcesi ve dikenli salatalığı benim pakete karışmış :)
Kargon gelmiş. Emeği geçen herkese teşekkürler...
serkancil
11-01-2023, 17:39
Kargom geldi, çok teşekkür ederim, emeklerinize sağlık
Sn. intibah için hazırlanan tohumlar, kendisi talepleri karşılayamadığı için diğer bazı katılımcıların arasında bölüştürüldü.
Yanlışlık yok.
Tohumları bugün kargodan teslim aldım.Herkesin emekleri için çok teşekkür ederim.
Emekleriniz için teşekkür ediyorum.
İnternette adınızı, adresinizi, cep telefonunuzu böyle açık paylaşmanız çok doğru değil. Sosyal mühendislik dediğimiz dolandırıcılık tipi için hazır malzeme sağlıyorsunuz, lütfen dikkatli olun.
Kahraman43
12-01-2023, 02:16
Teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
mister73
12-01-2023, 09:24
Tohum zarfım geldi. Emeği geçenlere bir kez daha sonsuz teşekkürler. Hepimiz için hayırlı bereketli olmasını diliyorum.
Sn. İ.sunaz’dan gelen Malabar Ispanağı tohumları ıslak geldi, poşetin içi vıcık vıcık. Yolda mı başına bir iş geldi anlamadım.
chimaera32
12-01-2023, 09:34
Dün itibariyle 4 çeşit fazladan tohum olmak üzere kargomu aldım emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ben de bugün kargo ofisine gidip tohumları teslim aldım. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ediyorum.
Naive green
12-01-2023, 16:04
Tohumlarımı ben de bugün teslim aldım. Etiketli paketli tertemiz. Emeği geçen ve bu etkinliğe destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Şu an amacım seneye paylaşım yapabilecek şekilde ekim, dikim ve bakım yapabilmek.
bahcedenn
12-01-2023, 16:22
Sn. birnefestoprak ile benim de tohumlarım geldi. Emeği geçen tüm arkadaşlara tekrardan çok teşekkürler.
hanifeceliktas
12-01-2023, 16:25
Tohumlarım benim de geldi, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Tohumlarımı aldım emeği geçen arkadaşlarımıza tekrar teşekkürler sağlıklı başarılı güzel bir sezon olsun inşalllah.
Bende tohumlarımı aldım, herkese teşekkürler.
Bugün elimize geçti, teşekkürler. Emeklerinize sağlık.
Tohumlarımı bugün aldım, emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve bereketli bir sezon olmasını diliyorum.
Tohumlarımı aldim. Herkese teşekkür ediyorum. Elinize emeğinize sağlık. Herkes icin sağlıklı başarılı bereketli bir yıl diliyorum.
Paketimi aldım. Emek veren herkese gönülden teşekkür ederim.
;)
Tohumlarım geldi. Herkese çok teşekkür ederim.
Ben de bugün tohumlarıma kavuştum.
Sonunda tohumlarima kavuştum.Etkinlikte emeği geçen herkese şükran ve sevgilerimle🥰
Benimde kargom geldi, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Sezerakk
13-01-2023, 20:27
Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Ben de tohumlarımı teslim aldım. Bereketli bir sezon dilerim.
adanalim
13-01-2023, 21:24
Merhaba kargom geldi emeği geçenlere teşekkürler
Şeftali çiçeği
13-01-2023, 23:45
Benim de kargom -biraz gecikmeyle de olsa- öğleden sonra elime geçti. Ben de sevgili Kenger ve Muda başta olmak üzere bütün emeği geçen forumdaşlara çok teşekkür ediyorum. Esenliklerle kalın ;)
Dağıtım gününden dolayı gecikmeli de olsa kargom geldi.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar kargom gecikmeli olsa da elime ulaştı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız ^^
Ben de tohumlarımı teslim aldım. Bu çok farklı bir mutluluk, tarifi yok.
Başta Kenger, Meyvelitepe, Muda, malina, Güler olmak üzere yayımda ve yapımda emeği geçenlere, tohum paylaşarak bu organizasyonun her sene büyüyerek gelişmesine katkı sağlayanlara, tohum talep ederek etkinliğe renk katanlara ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim, iyi ki varsınız dostlar...
benceemerik
18-01-2023, 13:08
Tohumları babam teslim almıştı bugün de ben ondan teslim aldım @Renkli bahçem'e ayrıca teşekkür ederim. Talep ettiğim sarı kaliforniya biber'in yanına 4 çeşit domates tohumu da hediye etmiş. Bu sene yetiştirebilirsem hepsinden tohumluk ayırıp seneye paylaşım etkinliğinde paylaşacağım.
Resulgur
18-01-2023, 19:46
Tohumlar elimize ulaştı emeği geçen herkese teşekkürler [emoji271]
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
edremit zeytin
20-01-2023, 18:50
Kargomu aldım ancak yazamadım. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Hediye eklediğim soğanlardan biri size gelmiş. Ekmenizi özellikle öneririm ;)
Bir kaç çeşit soğan yiyebileceksiniz.
tohumlarım geldiler çok mutlu ettiler.
öncelikle bu güzel etkinliği başlatan sürdüren ve vesile olan herkese minnetarım.
ve yine emeklerinin benle paylaşan değerli üyeler sn. malbman sn hcorak sn devrann sn murat uysal sn edremit zeytin sn istcallst sn zekoş sn musa gündoğan sn obabilgesi ve tabii ki beni bu güzel topluluğa dahil eden sn kopuk bahcesi'ne teşekkür ederim.
yine hediyesi için sn zengarden'e de ayrıca teşekkür ederim.
not. galiba bir karışıklık sonucu sn. intibahın oyalı karpuz tohumları da bana gelmiş.
herkese bereketli bir yıl diliyorum. i
İnşallah kar bizi daha çok bekletmez. :))
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.