View Full Version : Ata tohumu arayanlar ve ata tohumu satmak bağışlamak isteyenler
Herkese merhaba ata tohumuna merakım yakin zamanda başladı elimde hiç ata tohumu bulunmamaktadır. Satmak isteyen veya bağışlamak isteyenler varsa buraya yazabilir.
trakya1401
25-10-2022, 12:25
Merhaba tohum talebinde bulunmuşsunuz . Elimde çeşitli kendim yetiştirdiğim domates kavun karpuz fasulye mısır nohut kabak susam tohumlarım mevcut. Dilerseniz gönderebilirim.
Merhaba hangi tür atalik tohumlar var acaba ?
trakya1401
25-10-2022, 19:06
Beyaz renkli taze fasulye oturak çeşit. Siyah renk boncuk Ayşe fasulye sırık çeşit, sırık çeşit barbunya , oturak çeşit kalem taze fasulye, dana yüreği sırık çeşit domates, siyah rus domatesi, sarı çizgili zebra domates sırık çeşit, araka bezelye sırık çeşit,bir tanesi yarım kilo gelen kırmızı domates, çerezlik kabak çekirdeği kabuklu, kabuksuz kabak çekirdeği, çerezlik ayçiçeği tohumu iki çeşit, 8 sıralı doğal süt mısır çin mısır, susam tohumu , kırmızı oval yaz karpuz siyah renkli yuvarlak yaz karpuzu içi sarı renkli kış karpuzu, iki çeşit ye kavun var.,
mertaydin
08-11-2022, 13:35
Merhaba tohum talebinde bulunmuşsunuz . Elimde çeşitli kendim yetiştirdiğim domates kavun karpuz fasulye mısır nohut kabak susam tohumlarım mevcut. Dilerseniz gönderebilirim.
Mümkünse ben isterim
Beyaz renkli taze fasulye oturak çeşit. Siyah renk boncuk Ayşe fasulye sırık çeşit, sırık çeşit barbunya , oturak çeşit kalem taze fasulye, dana yüreği sırık çeşit domates, siyah rus domatesi, sarı çizgili zebra domates sırık çeşit, araka bezelye sırık çeşit,bir tanesi yarım kilo gelen kırmızı domates, çerezlik kabak çekirdeği kabuklu, kabuksuz kabak çekirdeği, çerezlik ayçiçeği tohumu iki çeşit, 8 sıralı doğal süt mısır çin mısır, susam tohumu , kırmızı oval yaz karpuz siyah renkli yuvarlak yaz karpuzu içi sarı renkli kış karpuzu, iki çeşit ye kavun var.,
merhaba hocam sanırım bu yıl da etkınlıgı kacırdım ıs hayatı yogunlu aıle derken, elınızde dogal ata tohumları varsa faydalanmak ısterım ucretlı veya ucretsız .
Sayın asel ben malatyadayım.merkezde iseniz istediğiniz tohumları yazın.vereyim.şşuan şehir dışındayım.dönünce yazarım.
ankfatih
27-12-2022, 13:37
iyi günler bende ata tohumu yetiştirmek istiyorum tohum için yardım edebilirmisiniz.
coskun8553
02-01-2023, 20:59
İyi günler, eğer hala paylaşım yapıyorsanız kavun ve karpuz haricindeki diğer bütün tohumlara ben de talibim. iklim şartlarından dolayı burada kavun ve karpuz olmuyor tohumlar boşa zayi olmasın
elifaydin
26-01-2023, 10:44
yeni fasulye çeşitleri arayışındayım ve bu sene etkinliği kaçırdım. ücretli ya da takas şeklinde fasulye türlerinden ve de siyah rus domatesinden gönderme imkanınız olur mu acaba?
Mia Unlukoc
28-08-2023, 11:02
Merhaba, ben siteye yeni üye oldum. Ata tohumu arayışı içindeyim. Hala ata tohumu satışı yapıyor musunuz acaba?
trakya1401
30-09-2023, 21:37
Evet sarı sırık çeşit taze fasulye ,mor sırık çeşit taze fasulye, Rus domatesi,iri kırmızı domates, sarı çizgili zebra domates, sarı karpuz , kış karpuzu, var.
trakya1401
10-12-2023, 22:02
Evet
ornekkoy
15-11-2024, 19:32
Evet
ata tohumu işi satışı devam ediyor mu?
özellikle oturak cinsler için
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.