View Full Version : köpük_bahçesi / Tohum Paylaşım Etkinliği Sonrası Çalışmalar 2022 Nevşehir
köpük_bahçesi
01-07-2022, 20:43
İşlerin yoğunluğundan sayfayı açmaya biraz geç kaldım. Bu sezon ektiğim çeşitler çoğunu siteden edindim.Herkese sağlıklı ,hayırlı, bol bereketli bir sezon diliyorum.
Bulgaristan Dev Pembe Domates
Pembe oval çeri domates
Turuncu Çeri Domates
Margaret Curtain Domates
Green Zebra Domates
Black beauty domates
Karbon Domates
Azoychka Domates
Sunrise bumble bee
Scarlet Runner Bean
Yağlı Tozaklı Fasulye
Purple Hull Pinkeye Börülce
Trabzon fasulyesi
Kandil Dolma
Biberiye Biber
Buena Mulata Biber
Peru Siyah Mısırı
Painted Mountain mısır
Kokulu köy mısırı
Soltera Morado
Glass Gem
Peru Siyah Mısırı
Girit kabak(Topak Kabak )
Tender Grey Zucchini
Halep Patlıcan
Topan Patlıcan
Bradford karpuzu
Dev yapraklı kırmızı hardal otu
Ceneviz Fesleğeni
Yer Kirazı
köpük_bahçesi
07-07-2022, 10:52
Scarlet fasülyesi
725877
köpük_bahçesi
07-07-2022, 11:00
En erkenci domatesler Black Beautyler oldu.
725878
köpük_bahçesi
07-07-2022, 11:02
Yer kirazları altın çileğe göre epey erkenden meyve tuttu bakalım tatları nasıl.
725880
725881
köpük_bahçesi
02-08-2022, 13:28
Bu sene bahçedeki ürünler güzel gidiyor inşallah bol bol tohum paylaşımı yaparız sezon sonunda son durumları:
Sunrise Bumble bee
726120
köpük_bahçesi
02-08-2022, 13:30
Green Zebra
726127
köpük_bahçesi
02-08-2022, 13:32
Black Beauty
726130
Pembe Oval Çeri
726134
Kandil Dolma
726131
Goli Fasülyesi
726132
Candy Roaster Balkabağı
726133
Harika duruyorlar, bereketli olsun :)
köpük_bahçesi
08-08-2022, 14:34
Harika duruyorlar, bereketli olsun :)Teşekkür ederim.
köpük_bahçesi
12-08-2022, 14:38
Sunrise bumblebee
Diğer çerilere göre biraz daha büyük meyveleri ortalama pinpon topu kadar.Kabuğu ince, verimli, tadı çerilere kıyasla oldukça iyi hatta bence diğer domateslerle yarışır.
726212
cemre_77
12-08-2022, 14:46
Bol bereketli olsun. Emekleriniz boşa gitmesin.
evandevan5
12-08-2022, 15:06
İşlerin yoğunluğundan sayfayı açmaya biraz geç kaldım. Bu sezon ektiğim çeşitler çoğunu siteden edindim.Herkese sağlıklı ,hayırlı, bol bereketli bir sezon diliyorum.
Bulgaristan Dev Pembe Domates
Pembe oval çeri domates
Turuncu Çeri Domates
Margaret Curtain Domates
Green Zebra Domates
Black beauty domates
Karbon Domates
Azoychka Domates
Sunrise bumble bee
Scarlet Runner Bean
Yağlı Tozaklı Fasulye
Purple Hull Pinkeye Börülce
Trabzon fasulyesi
Kandil Dolma
Biberiye Biber
Buena Mulata Biber
Peru Siyah Mısırı
Painted Mountain mısır
Kokulu köy mısırı
Soltera Morado
Glass Gem
Peru Siyah Mısırı
Girit kabak(Topak Kabak )
Tender Grey Zucchini
Halep Patlıcan
Topan Patlıcan
Bradford karpuzu
Dev yapraklı kırmızı hardal otu
Ceneviz Fesleğeni
Yer Kirazı
tohumlardan kaldımı ben de almak isterim.
köpük_bahçesi
12-08-2022, 15:25
Bol bereketli olsun. Emekleriniz boşa gitmesin.Teşekkür ederim
bahcedenn
14-08-2022, 12:13
Sunrise bumblebee
Diğer çerilere göre biraz daha büyük meyveleri ortalama pinpon topu kadar.Kabuğu ince, verimli, tadı çerilere kıyasla oldukça iyi hatta bence diğer domateslerle yarışır.
726212
Bereketli olsun sevgili köpük bahçesi. Çeşidiniz daha çok Pink Bumblebee ye benziyor gibi.
AlimHakan
14-08-2022, 14:35
Maşallah hastalıksız,sağlıklı görünüyorlar.Bol bol mahsül almanız dileğiyle...
köpük_bahçesi
15-08-2022, 14:00
Bereketli olsun sevgili köpük bahçesi. Çeşidiniz daha çok Pink Bumblebee ye benziyor gibi.
Bu sayfayı bu tarz yanlışlıklardan , tozlaşmalardan vs. kaynaklı çeşitleri yanlış değerlendirmemek için açmıştım.O yüzden fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim internetten kontrol ettim dediğiniz gibi pink bumblebee ye benziyor tohumu aldığım arkadaşa tekrar sordum sunrise diye söyledi kendisinde pink'in olmadığını söyledi.Bahçe gidince tekrar resim atarım.
ketenhelva1
16-08-2022, 01:14
Sunrise bumblebee
726212
kolay gelsin, bu sanki İstanbul çizgilisi ismiyle aldıgım domatlara benziyor..
bahcedenn
16-08-2022, 23:23
Bu sayfayı bu tarz yanlışlıklardan , tozlaşmalardan vs. kaynaklı çeşitleri yanlış değerlendirmemek için açmıştım.O yüzden fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim internetten kontrol ettim dediğiniz gibi pink bumblebee ye benziyor tohumu aldığım arkadaşa tekrar sordum sunrise diye söyledi kendisinde pink'in olmadığını söyledi.Bahçe gidince tekrar resim atarım.
Bence sizin yeniden resim atmanıza da gerek yok, tohumları aldığınız arkadaşın ne dediğinin de bi önemi yok. Pink Bumblebee işte daaa. :p:p
kolay gelsin, bu sanki İstanbul çizgilisi ismiyle aldıgım domatlara benziyor..
O İstanbul Çizgilisi dediğiniz ise daha iri oluyor.
köpük_bahçesi
29-08-2022, 11:23
Bence sizin yeniden resim atmanıza da gerek yok, tohumları aldığınız arkadaşın ne dediğinin de bi önemi yok. Pink Bumblebee işte daaa. :p:p
O İstanbul Çizgilisi dediğiniz ise daha iri oluyor.Üsteki domatesden bir kök varmış diğerleri daha sarıya yakın çizgili iyice olgunlaşanlar turuncuya dönüyor çizgileri kayboluyor.Sanırım araya pink karışmış.[emoji16]
köpük_bahçesi
02-09-2022, 16:04
726366
1. Bulgaristan Dev Pembe Domates: pembe domateslere göre yapısı daha sert ortalama 500 gr civarı meyveleri oldu.Ağızda eriyen bir yapısı var tadını çok beğendik, tek kötü tarafı verim çok az oldu. Bu seneki hava durumlarıyla alakalı olabilir seneye tekrar deneyeceğim.
2. Black beauty domates:görünüm muhteşem sadece görüntüsü için ekilebilir, tadı için ekstra söyleyebileceğim birşey yok ortalama domates kadar bence ama bazı arkadaşlarım çok beğendi.Yumuşama ve çatlamaya müsait.Verimi blue beauty kadar olmasa da fena değildi.Bunun yerine blue b. tercih ederim.
3. Green zebra:İlk başta yeşil çizgili olgunlaşmaya başlayınca hafif açık sarı bir hal alıyor.Oldukça verimli ve sağlam bir destek istiyor.Tatlı meyvemsi bir tadı var berkeley gibi mükemmel değil ama bence yeterli ekilebilir.Çatlamaya karşı dayanıklı.
ala.turka
14-10-2022, 13:14
Tecrübelerin, teşvik ve desteğinle çok güzel ve bereketli bir yıl geçirdim. Teşekkür ederim.
köpük_bahçesi
14-10-2022, 17:20
Tecrübelerin, teşvik ve desteğinle çok güzel ve bereketli bir yıl geçirdim. Teşekkür ederim.Rica ederim.
köpük_bahçesi
14-10-2022, 17:32
Pembe oval çeri:Şimdiye kadar yetiştirdiğim en çok meyve veren domates sanırım bu çeşit.Çerilerin aksine ince kabuklu ve sert bir yapısı var.Tadı bence vasat daha doğrusu diğer çeriler gibi.Çocuklukların favorisi oldu çeri severler ekebilir.
726695
Karbon Domates:Hem görünüm hem tat olarak kırım domatesine benzettim.Hafif baharatlı tadı var çok lezzetli.Yapısı sulu ve etli biz kırım domatesinden daha çok beğendik.Aksilik olmazsa etkinlikte paylaşacağım.
726696
köpük_bahçesi
14-10-2022, 17:43
Scarlet fasülyesi
725877
Elimde çok az tohum vardı yalnız üç kök yetiştirebildim.O yüzden tadına bakamadım.Taze tüketime uygun değil aşırı sert.Baklaları iri ve görünümü çok hoş seneye çoğaltabilirsem paylaşmayı düşünüyorum.
köpük_bahçesi
14-10-2022, 18:37
Yer kirazları altın çileğe göre epey erkenden meyve tuttu bakalım tatları nasıl.
725880
725881Meyveleri birbirine çok benzesede tadları ve gelişimleri farklı.Yer kirazları yaklaşık altın çileğe göre bir ay erken oldu.Tadı altın çileğe göre daha tatlı ananasa benzer tropikal bir tadı var.Bitki boyuda yaklaşık 70 cm civarı uzuyor saksı için ideal bence biz beğendik tek kötü tarafı olgunlaşan meyveler dökülüyor.Aksilik olmazsa etkinlikte paylaşacağım.
Üsteki yer kirazı
köpük_bahçesi
14-10-2022, 20:07
Kandil Dolma
726131
Sanırın bu çeşidi sn. @bahcedenn almıştım.Daha önceden de kandil dolmalık denemişdim yalnız bu çeşit daha ince kabuklu gibi geldi.Verimli ve lezzetli ekmeye devam edeceğim.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.