View Full Version : Farsak / Balkon
Burada balkonda yetiştirdiklerimi paylaşacağım.
Çamfıstığı
21-08-2020, 13:33
Sn.Farsak aramıza hoşgeldiniz.Meşhur Adana sıcaklarında balkon yetiştiriciliği nasıl oluyor merak ettim doğrusu.Takipteyim.
Sn. Çamfıstığı
Biraz zor, biraz eğlenceli ve bolca emek istiyor
Kıl biber ektim ikinci günüm inşallah çimlenecek
Çamfıstığı
23-08-2020, 14:28
Sn.Farsak paylaşımlarınızı resimlerle de desteklerseniz eğer,ilerliyen zamanlarda gelişmeleride gözlemlemiş olursunuz.
Bu resimde kıl biberim var.Henüz çimlenmediler.
712312
Burada ise kavunlarım var. Yeni ektim.
712313
Burada da benim turplarım var.
712314
Bir şey sormak istiyorum. Turplarım kaç günde çimlenir :confused:
Biberlerim çimlendi.Turplarımda çimlendi.Ama turplarımın resmini atamıyacağım çünkü çekemedim. Bu biberlerimin resmi712472
Kolay gelsin Sn.Farsak..Adana da istediginiz zaman tohum ekiliyor anlaşılan ne guzel..okuyunca cok da saşırdım..burada erken donlardan dolayı bahar dişında ekime pek aliskın degiliz de;)
Mahmut Tebir
31-08-2020, 13:47
Sn. Fersak hoşgeldiniz. Ama biberler için çok geç kalmışsınız bence. Biberin gelişme düzeyine bakarsak size biber vermeden solacaktır. Bende Gaziantep'teyim sıcaklık konusunda buranında oradan kalır yanı yok.
Sn. Fersak hoşgeldiniz. Ama biberler için çok geç kalmışsınız bence. Biberin gelişme düzeyine bakarsak size biber vermeden solacaktır. Bende Gaziantep'teyim sıcaklık konusunda buranında oradan kalır yanı yok.
Doğru söylüyorsunuz. Daha yeni aklıma geldi inşallah diğer yıla yaşar
Biberimin son hali.:D
713890
İlk üç biber... Yemeye başladık. Saksıda görülen küçük bitkiler de marul.
714263
714264
Bunlar da bahçedeki turplarım.
714287
Daglar kizi
26-01-2021, 16:07
Bunlar da bahçedeki turplarım.
714287
Çok güzel olmuş. : ) Sayın Farsak :D
Bir Adana'lı olarak Ankara gibi sert iklime sahip bir yerde evi botanik bahçeye çeviriyorum.
Yaz-kış mutlaka evimin bir bölümü bitkilerle kaplı olur.
Adana'da çok daha fazlasını yapabilirsiniz, bu başlıkta yemyeşil ve rengarenk paylaşımlarınızı görmek dileğiyle sayın hemşehrim...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.