View Full Version : Tohumlarına kavuşanlar 2020
Zarfları (203 adet) Zafer İnandıklı'ya teslim ettim. bugün Yurtiçi kargoya verecek.
Alınca lütfen haber verin :)
150 poşet üstü paylaşımda bulunan arkadaşların (TCM, Üçcin, istcalist, kenger, bahcedenn,
şehirli köylü, atılgan, akissoftware, Şeftali çiçeği, telato, vizeli39) zarflarına küçük bir hediye ekledik :)
İlk üçe girenler kadınsa kendisi kullansın, değilse "onlara katlandıkları için(!)" karılarına versinler diye birer hediye daha aldılar :)
Üçcin'in adresi olmadığı için (tohum talep etmemişti), ona gönderemedik.
Bu başlığa göz atmayı da unutmayın...
2020 DİKKAT: Tohumların ekimiyle ilgili yol ve yöntemler (http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-etkinligi/41937.htm)
Batuhan Yılmaz
21-02-2020, 09:49
Allahım inanamıyorum şuan işteyim bir telefon geldi annem kargomu teslim almış içini incelettim iş yerine fotoğraf çektirip yollatıyorum 15 dk telefonda konuştum resmen değerli dostlarım emeği geçen herkes ve bana tohum ve kök temin eden sevgili herkese çok ama çok teşekkür ederim. Şuan mutluluktan çıldırmış durumdayım. Sevgiyle kalın.
Vizeli39
21-02-2020, 10:02
Merhaba, Tohumlarım az önce geldi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Zarfın içinden çıkan hediye için ayrıca çok teşekkür ederim çok ince bir davranış. Tüm dostlara bereketli bir sezon diliyorum.
Tohumlarım geldi, hepimize çok çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık :)
ozencan43
21-02-2020, 12:50
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, az önce kavuştuk tohumlarımıza.....
şimdi teslim aldım kargoyu. ALLAH hepinizden razı olsun.
Güne-bakan
21-02-2020, 13:23
Tohumlarım geldi biraz önce, öyle güzeller ki :) Hızlıca bir göz attım, biraz sonra tek tek inceleyeceğim. Bu güzel çalışmaya öncülük eden sevgili yöneticilerimiz başta olmak üzere tohumları yetiştiren, bizlere ulaştıran herkese sonsuz teşekkürler. İyi ki böyle güzel bir grupta bir araya gelmişiz. Bazı gönlü zengin arkadaşlarımız bol miktarda tohum göndermiş. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Bereketli bir yıl olmasını, gönderilen tohumların çoğalarak geri dönmesini dilerim.
ancestral
21-02-2020, 13:47
Kargomu aldım, inanılmaz mutluyum.
Tohum paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Emeklerine sağlık.
Etkinlikte görev alan tüm ekibe de teşekkürler, sizlerin sayesinde atalarımızdan kalan sağlıklı ve doğal tohumlara erişebiliyoruz.
muhammet yusuf
21-02-2020, 16:18
kargoyu aldım tohum payşaşanlara çok teşekkür ediyorum bahar gelipte tohumları toprağa kavuşturmayı iple çekiyorum
ibocandan
21-02-2020, 17:43
Kargomu aldım emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum bu sene bol hasatlı günler olması dileği ile tekrar teşekkürler.
Mucizelerim bugūn geldi. Büyük mutluluk yaşıyorum. Başta büyük özveri ile günlerdir çalışan Lojistik Merkezindeki kıymetli arkadaşlarımıza ve tohumlarını paylaşan üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yıl hem paylaşan hem telep eden üye oldum. Umarım tohumlarımızın gelecek nesillere aktarılmasında ufacık bir katkım olabilir. Böyle bir topluluğun üyesi olduğum için mutluyum, herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum ve bereketli bir sezon diliyorum.
Erdal Hoca
21-02-2020, 18:58
Bugün akşamüstü tohumlar elime ulaştı..
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim....:cool:
mutlu_inan
22-02-2020, 08:35
22 Şubat Saat 10 itibariyle tohumlar geldi.
Emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık çok teşekkürler
muratberk
22-02-2020, 08:50
Ben bu sene ilk defa tohum isteğinde bulundum gelip gelmeyeceğini bilemiyordum fakat tohumlar gelince çok sevindim emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum inşaallah tohumları yetiştirebilirim seneyede paylaşmak nasip olur çok teşekkürler.:p
703333
bilenyum
22-02-2020, 09:37
Tohumlarim az evvel geldi. Çok teşekkür ederim 😊
Biraz önce kargoyu aradım ve tohumların gelmiş olduğunu öğrendim. Ben de kargosunu alan diğer tohumperverler gibi tarifsiz bir mutluluk içindeyim.
Çok teşekkürler ederim. Elleriniz dert görmesin, herkes için bereketli bir yıl olsun...
Jasmine Tea
22-02-2020, 10:10
Tohumları az önce teslim aldım. Etkinlikte emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. Umarım bu sene yetiştirdiklerimden paylaşmak nasip olur :)
Selma_321
22-02-2020, 10:38
Bende tohumlarımı bugün aldım, emeği geçen, organizasyonu yapan, paylaşan herkese teşekkür ederim.
meehmetkaplan
22-02-2020, 10:40
tohumlarımız az önce geldi, çok mutlu oldum, emeği geçen herkese teşekkür ederim, hakkınızı helal edin, Allah razı olsun :)
tropikalist
22-02-2020, 10:44
Tohumlarım az önce geldi teşekkürler birdahaki seneyi heyecanla bekliyorum emeğinize sağlık
sevincmehmet
22-02-2020, 10:44
Tohumlarımı az evvel kargodan teslim aldım. Etkinlikte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ellerinize sağlık
Musa Gündoğan
22-02-2020, 10:46
Arkadaşlar benimde tohumların geldi herkese tekrar tekrar teşekkür ederim sağolun
Bende tohumlarımı bugün aldım
Emeği geçen ve paylaşa herkese çok teşekkür ederim
Tohumlarımı bu gün teslim aldım yoruldunuz çok emek verdiniz çok teşekkürler.
Hayırlı sağlıklı bereketli sezonlar dilerim herkese.
Kargom geldi..
Emeği geçen ve özveride bulunanlara çooook teşekkür ederim..
Ağız tadıyla güzel domatesler yiyeceğiz sayenizde bu yıl :)
Lonicera
22-02-2020, 12:24
Kargom geldi, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
hakan035
22-02-2020, 12:32
Kargomu aldım, inanılmaz mutluyum.Tohum paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. katkıda olanların emeklerine sağlık.Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız inşallah sağlıkla yetiştimek nasip olur
Dutlubahçe
22-02-2020, 12:55
Kargomu aldım. Soğuk katlama ihtiyacı olanları hemen buzdolabına koydum. Nemlendirmek gerekiyor muydu bilemiyorum. Tohumları paylaşan arkadaşlar bilgi verebilirse memnun olurum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Bereketli bir yıl diliyorum.
Tohumların geldi. Emeği geçen herkese teşekkürler ...
denizayda
22-02-2020, 13:32
Paket elime geçti, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Yalnızca bir tohum pakedi delinmişti, hemen başka bir poşete aktardım. Neyse ki içinde yeterince tohum kalmıştı, zarfa düşenlerle birlikte ürün almak için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
entleringülü
22-02-2020, 13:34
http://blob:file:///067e1f4f-a4f0-47fe-885a-6609c7381e8b
Tohumlar bizim için sürpriz oldu, geleceğini bekliyordum ama bugün hiç beklemiyordum, bu kadar heyecanlanacağımı tahmin etmemiştim. Paylaşan herkese çok teşekkürler, umarım ben de hakkını verip seneye paylaşıma katılabilirim.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler :')
meeteine
22-02-2020, 13:48
Tohumlarıma kavuştum. Emek veren herkese çok teşekkürler...
Tohumlarımı teslim aldım . Emeği geçen herkese teşekkür ederim
Tohumları aldım,emegi gecen tüm arkadaşlarla tek tek teşekkür ederim
Tohumlarım dün geldi. Herkese çok teşekkür ederim. Bol hasatlar
Kargomu aldım, Tüm ekibe çok teşekkür ederim. inanılmaz mutluyum.
Tohum paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Emeklerine sağlık.
Etkinlikte görev alan tüm ekibe de teşekkürler, sizlerin sayesinde atalarımızdan kalan sağlıklı ve doğal tohumlara erişebiliyoruz. inşallah seneye tohumları misli misli paylaşmak dileğiyle..
AkisSoftware
22-02-2020, 17:39
Herkese, emeklerine teşekkür ederim. Tohumlarımı arkadaşlar almışlar haber verdiler. Önceki gün sorduğumda adınıza kargo yok demişlerdi. Demek ki sistemlerinde problem olabiliyor...
Kargo ile beraber gönderilen hediye için AYRICA teşekkür ediyorum...
Sezerakk
22-02-2020, 17:59
Ben de tohumlarımı bugün teslim aldım, emeği geçen başta üstadlarımız olmak üzere tüm forum üyelerine teşekkür ederim. Bol verim alacağımız hastalıksız, harika bir sezon dilerim.
ketenhelva
22-02-2020, 18:32
Tohum paketimi aldım, çok sevinçliyim, emegi geçen ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara emeklerinin karşılıgının ödenemeyecegi bilerek, tekrar teşekkür ediyorum..Herkese bereketli bir sezon dilerim, Tanrı yüzümüzü kara çıkarmasın..
Tohumlarımı bugün teslim aldım.
Paylaşan ve süreçte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, elleriniz dert görmesin.
Hediye için de ayrıca teşekkür ederim.
Hepimize bereketli bir sezon diliyorum.
Murat_agaclar
22-02-2020, 19:59
Ben de dün akşama doğru teslim aldım.
Aklımdan çıkmıştı. Çok sevindirdi beni. Hepimize bereketli bahar ve yaz diliyorum.
Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
bittermiii
22-02-2020, 20:26
Çok mutluyum:) tohumlarımı bugün aldım, emeği geçen, organizasyonu yapan, paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdi iş bizde:)
its_just_a_ride
22-02-2020, 20:33
Ben de tohumlarımı bugün teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkür eder, verimli bir sezon dilerim.
dedehaydar
22-02-2020, 22:04
Tohumlarım geldi,Emeği geçen ve paylaşa herkese çok teşekkür ederim.
obabilgesi
22-02-2020, 23:06
Kargomu teslim aldım, tüm emeği geçen ve paylaşımda bulunanlara teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı bir sezon olsun :) (kalıcı ıspanak tohumu paketten çıkmadı, paylaşabilecek olan varsa çok sevinirim)
korayoguz
23-02-2020, 07:41
Ben de kavuştum tohumlarıma.
Keşke edebiyatçı olsaydım da mutluluğumu ve etkinlikte payı olan herkese minnetimi güzelce ifade edebilseydim.
Organizasyonu düzenleyen ve tohum paylaşan arkadaşlar başta olmak üzere emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Hakkınız ödenmez.
703354
Tohumlarım geldi emeği geçen herkese teşekkürler
Dün tohumlarıma kavuştum, emegi gecen herkese cok teşekkürler.. Arkasinda büyük bir özveri olduğu aşikar kargo ücretinin makul olması icin bile uğraşılmış. Seneye insallah bende tohum paylaşarak biraz olsun borcumu ödemeye çalışacağım. Sevgiler selamlar..
Şeftali çiçeği
23-02-2020, 15:14
Benim de tohumlarım bugün elime geçti. Paylaşan, uğraşan, ilgilenen herkesten Allah razı olsun. Bu sene herkesin en iyi senesi olsun inşallah.
Hediye inceliği için Lojistik Merkez'e ayrıca çok teşekkür ederim.
yurtsever
23-02-2020, 16:52
Tohumlarım geldi,teşekkürler.
Tohumlarım geldi. Geçen sezondaki gibi herşey özenle hazırlanmış. Tohumları paylaşan ve elimize ulaşmasını özveriyle sağlayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Tohumlarımız bereketli olsun inşallah.
mgunsili
23-02-2020, 19:24
Emeği geçen tüm canlara teşekkür ediyorum iyi ki varsınız benimde kargom geldi :)
Gönderimi 21.02.2020 tarihinde aldım. Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine sağlık, hepsine çok teşekkürler.
alperfect
24-02-2020, 07:43
Benim de kargom geldi ellerinize emeğinize sağlık.Bu kadar özenli bir çalışma için ne kadar teşekkür etsem azdır.
şehirliköylü
24-02-2020, 08:21
Sabah ilk iş yurtiçi kargoya gidip tohumlarımı aldım. Emeği geçen herkese binlerce teşekkürler. Hediye için ayrıca teşekkür ederim, çok naziksiniz.
Kargom geldi.
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
703405
Bu sene boyumun ölçüsünü aldığım için çok talepte bulunmadım.
Hepsi bu kadar.
Tohumlarımı aldım. Elinize sağlık.Çok teşekkürler.
az önce kargomu aldım
tekrar teşekkürler herkese
Kargom geldi.emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
hoverlock
24-02-2020, 10:12
Tohumlarım geldi resmen şok yaşadım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim :) on numara paketleme, özenli çalışma..
İnşallah başarılı bir şekilde çimlendirip meyvelerini de alırım.
Bir sonraki paylaşımda bende tohum paylaşımı yapacağım nasip olursa.
Merhabalar aranıza yeni katıldım siteyi incelerken burda tohumları gördüm, annemden kalma bir arsamız var içine ev yapmayı düşünüyoruz fakat şuan için ev mümkün değil ama evi yapıncaya kadar bari bir şeyler yapalım istedik eşimle elinizdeki ne tohumları ve kaç tl nasıl ulaşabilirim ilginiz için teşekkürler iyi günler
Az önce kontrol edince öğrendim ki kargomuz şubeye gelmiş. Ancak zahmet edip bize haber vermemişler. Kargo notuna da teslim edilemedi diye yazmışlar bile. Gün içinde teslim alacağız. Kargo bekleyen arkadaşlar arayıp sorun lütfen bazı kargo şubelerinde böyle iş güzarlıklar olabiliyor. Heyecanla beklediğiniz tohumlar geri dönmesin sebepsiz yere.
Hepimize bereketli bir bahar sezonu olsun dilerim. Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler
egemen87
24-02-2020, 10:57
Bende az önce teslim aldım tohumları.Bu işte emeği geçen, vesile olan herkesten Allah razı olsun..Tohumlarımıza, değerlerimize sahip çıkacağız inşallah her zaman..
betülduman
24-02-2020, 11:19
Benim de tohumlarım geldi :) Tohumları yetiştirenlere ve tohumların bize ulaşmasında emeği geçenlere çok çok teşekkür ederim. Hepimiz için bereketli bir yıl olsun.
delete61
24-02-2020, 11:21
Kargomu aldım, tohum gönderen ve bizlere ulaşmasında emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Merhaba tohumlara ulaştım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ellerinize sağlık
Tohumlarımı az önce teslim aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Tohumlarım az önce geldi. İşyerinde güvenliğin başının etini yiyordum Cuma'dan beri. Adamcağız "müjdemi isterim" diye aradı :) Emeği geçen tüm emekçilerin önünde saygıyla eğiliyorum. Umarım ilk defa etkinliğe katılan birisi olarak yetiştirenden, gönderene bu emeği boşa çıkartmayız. Saygılarımla..
likyaorman
24-02-2020, 12:09
Tohum paketlerim biraz önce geldi. Çok mutluyum. Emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Tohumlarımız katlanarak çoğalacak. İyi ki varsınız!
Tohumlarım az önce geldi. Gönderen, vesile olan, emek veren herkese sonsuz teşekkürler. Sevgili Kenger biber tohumları için ayrıca teşekkürler.
orucoğlu
24-02-2020, 13:14
Kargomu aldım, Tohum paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Emeklerine sağlık.
Etkinlikte görev alan tüm ekibe de teşekkürler.
hatipali74
24-02-2020, 13:28
Kargomu aldım, Emeği geçenlere teşekkür ederim. Herkese bereketli bir yıl diliyorum.
Mahmutcan1970
24-02-2020, 13:29
Merhaba,
Benim de kargom geldi.
Etkinlikte emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.
Herkese bol ürünlü, sağlıklı seneler dilerim.
Saygılarımla.
dnzökmen
24-02-2020, 13:50
Tohumlarımı bugün teslim aldım . Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Herkese merhaba tohumlarımı aldım. Tohum paylaşan herkesten ve bu Harika organizasyona aracılık edenlere bin teşekkür. Harikasınız.
ibrahimbaykal
24-02-2020, 14:00
Bütün tohumlar sağ salim elime geçti emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Benim de tohumlarım ulaştı, emeklerinize sağlık. Hepinize çok teşekkür ederim
Tohumlarım ulaştı. Paylaşanlara ve emek verenlere teşekkürler.
kahvegozlum58
24-02-2020, 15:00
Sevgili ağaçlar ailesi buradan öğrendiğim en önemli şey her şeyin paylaşarak arttığı buradan çok bilgi öğrendim ve uygulamaya başladım ve hep olumlu sonuçlar aldım bunlar için minnettarım. Tohumlarım elime geçti bunun için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bereketli,sağlıklı,huzurlu, mutlu ve bol mahsullü bir yıl diliyorum.
Portakal Rengi
24-02-2020, 15:15
Çok güzel paketlenmişlerdi. Emeği geçen herkesin ellerine, yüreklerine sağlık. İyi ki varsınız.
Kargomu teslim aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Ben de kargomu teslim aldım. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım verimli iyi bir sezon geçiririz.
tohumlarım bugün elime geçti emekleriniz için çok çok teşekkürler.Bende gelecek paylaşımda tohum gönderenler arasında olacağımı umuyorum.
Babamla birlikte istediğimiz tohumlarımız geldi. Emeği geçen herkese teşekkürler umarım seneki etkinlikte bizlerde yer alabiliriz. Teşekkürler Saygılar
Bugün tohumlarım ulaştı,herkese emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Herkese iyi sezonlar ve bol şans diliyorum.
elifaydin
24-02-2020, 18:14
Tohumlarım gelmiş arkadaşlarım teslim almışlar yarını dört gözle bekliyorum
tohumlar elime ulaştı, tohum paylaşan ve organize eden herkese çok teşekkür ederim. Umarım becerip seneye ben de katkıda bulunabilirim, internet dünyasında en yararlı platformlardan biri burasi
Saygılarımla
Selçuk Boz
24-02-2020, 18:55
Kargom geldi, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
tropikal.
24-02-2020, 19:24
Kargomu bugün teslim aldım. Tohumlar bol bol dağıtılmış. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu yıl gerçekleştireceğim ekim sonrası umarım iyi bir ürün alırım ve seneye ben de tohum paylaşımında bulunabilirim.
bakidilek
24-02-2020, 19:56
Ben de kargomu aldım, hatta bir iki çeşidi toprakla buluşturdum bile. Elinize emeğinize sağlık.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200224/e714c4c81648bc0b56810ffe98a5a149.jpg
Tohum kargom bugün geldi emeği geçen tük kardeşlerime teşekkür eder saygılarımı sunarım...
Heyecanlı bekleyişin sonunda, tohumlar bugün elime ulaştı... Emeği heçen herkese çok teşekkür ederim. Bu yıl ilk kez etkinliğe katıldım. Umarım seneye ben de tohum paylaşarak etkinliğe katılabilirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kargomu teslim aldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Kargomu bugün teslim almışlar (ben henüz göremedim). Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
Hakan DAG
24-02-2020, 21:10
Kargomu bugün teslim aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bereketli bir yıl olur İnşallah.
Üretiminden paketlenmesine kadar emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Heyecanlanıp bu kargo kimden diye söylenirken bu yılki etkinliği unutan biri olarak :) bana da çok büyük sürpriz oldu. Bol ürünlerimizin olduğu bereketli bir yıl olur İnşallah.
aykut5855
24-02-2020, 21:54
Kargomu bugün teslim aldım. İnanılmaz mutlu oldum. İlk defa bu şekilde bir etkinliğe katıldım, çok amatör olsamda bu sene özellikle bu emanet tohumları en iyi şekilde değerlendireceğim, kısmet olursa gelecek yıl sadece tohum alan değil paylaşan tarafta da olacağım. :)
Tüm emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bir matematik öğretmeni olarak derslerimde ağaçlar ve bitkiler ve tarım hakkında dilim döndüğünce öğrencilerime aktarımda bulunacağım.
arkarianjj
24-02-2020, 22:16
Şube'den tohumlarımı aldım. Çerileri hemen viyollere ekmek için sabırsızlanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Seneye paylaşımcı olmak için de ayrıca sabırsızım.
serpil D
24-02-2020, 23:35
Bende tohumlarıma kavuştum emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...
Dün akşam saatlerinde iş yerine gelen paketle yüzümün gülümsemesine sebep olduğunuz için sizlere ne kadar teşekkür etsem az.
(Özellikle birincilikte payım olsun diye tüm taleplerimi TCM hocamdan yaptığım için arabanın sağ ön tekerine talibim. İletmiş olayım)
Cuma gününden beri heyecanla beklediğim kargo dün gelmiş. Arkadaşlarım beklediğimi bildikleri için saklamışlar akşam mesai çıkışı verdiler. Bütün gün kargoyu aramamı izlemişler. Ama en sonunda elime geçti ve gerçekten çok mutlu oldum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.
Tohumlar bana ulaştı. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Tohumlarımı teslim aldım. Emek veren herkese çok teşekkürler.
Tohumları teslim aldım. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
freedom058
25-02-2020, 10:21
Arkadaşlar selam tohum konusunda acemiyim nasıl aldınız paylaşımları gördüm kusura bakmayın
tohumlarım ulaştı bu kadar emek gerçekten mükemmel bir etkinlik emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim
zir.mühendis
25-02-2020, 10:52
Tohumlarıma kavuştum.Herkese çok teşekkür ederim.Dolunay vakti tohum ekilmez mi?Böyle bir bilgi dolaşıyor.Aslı var mıdır?Yoksa hemen ekmeye başlayacağım.Teşekkür ederim.
istcallst
25-02-2020, 12:23
Ben de tohumlarıma kavuştum, hemen soğuk katlama isteyenlere hazırladım, bazı sert tohumları ıslattım, şimdi sıra diğerlerinde. Ay takvime göre önümüzdeki bir kaç gün ekilmeye çok uygun.
Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, bereketli bir sezon dileklerle. Hediye de çok ince davranış.
Tohum kargom bugün geldi emeği geçen herkese teşekkür ederim :)
Murat Uysal
25-02-2020, 14:36
Tohumlarımı aldım.. Herkese teşekkürler
Kargomu bu gün aldım. Emeği geçen herkese bir kez daha sonsuz teşekkürler.
Kargom geldi, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Hakkını elimden geldiğince vermeye çalışacağım.
Sonunda ben de tohumlara kavuştum. "Yayında ve yapımda" emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Benim kargom da gelmiş ama okulda olduğumdan teslim alamadım . Yarın okul çıkışı şubeye gidip alacağım. Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Eğer etiketler ve paketleme dolayısı ile de sorun çıkarmışsak kusura bakmayın, hakkınızı helal edin.
Tohumlarimi teslim aldım emeği geçen arkadaslarima çok teşekkür ederim.
seyfeddinuysal
25-02-2020, 16:54
Ben de tohumlarımı dün akşam saatlerinde teslim aldım.
Etkinliğe katkı sunan elleriniz dert görmesin. İnşallah seneye paylaşan olabilmek dileğiyle.
İyiki varsınız...
Kahraman43
25-02-2020, 17:54
Tohumlarım geldi, gönderen, hazırlayıp tasnif eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. On numara bir organizasyon daha iyisi olamazdı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Nasip olursa seneye daha fazlasıyla paylaşım yapmak dileğiyle ...
tohumlarım ulaştı.
öncelikle tohumlarını paylaşanlara, sonra bu işe vesile olanlara ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.
inşallah seneye ben de paylaşımda bulunabilirim.
Tohumlarına kavusma mutlulugunu bugun bende yasadim.Inanilmaz bir sevinc..Bu sene az eker bahcede ,bende dinleniriz diyordum ama mümkünatı yok.Oyle guzel cesitler var ki ekmeden kesinlikle duramam 😃
Bir sezon boyu emek cekip aldığı tohumlari hic düsünmeden paylaşan ve bize ulastirmak icin çaba sarfeden, zamanini feda eden herkese binlerce tesekkürler.
Bu emeklerin karsiligini ancak yetistirip cogaltıp paylasarak odeyebiliriz..Herkese simdiden bereketli bir yıl ve kolayliklar diliyorum..
Karaçayır
25-02-2020, 22:19
Tohumlar elime ulaştı. Umarım toprakla buluşup daha da çoğalıp yayılırlar. Tohumun amacı bu değil mi zaten? Biz de burada vesile oluyoruz yayılmaya ve bundan zevk duyuyoruz. Herkesin eline emeğine sağlık...
Tohumlar elime ulaştı. Çok ama çok mutluyum. Herşey için teşekkür ederim.
dapperdon
25-02-2020, 23:42
Tohumlar bugün elime geçti. Emeği geçen, tohum paylaşan ve de öncülük eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. İnşallah bizler de tohum paylaşan arkadaşlarımızın izinden gider ve bu güzel geleneği devam ettirebiliriz. Herkese bol bereketli bir sezon dilerim. Saygılar
hobiciakvarist
26-02-2020, 00:04
Tohumlarımı aldım.
Mesajlara baktım da herkes sanki sıkıntısız bir şekilde tohumlarına kavuşmuş. Bugün yurt içi kargo şubesi yanından geçerken kargonun durumunu öğrenmek için bir girip sorayım dediğimde bir de ne ğreneyim, kargom neredeyse geri gönderiliyormuş. Güya telefon numarası faturada yazmıyormuş ve bu nedenle kargocu dağıtıma çıktığında adrese uğramadan şubeye geri bırakmış. Çok şükür iade edilmeden aldım ama bu sefer de zarftan geçerli taleplerimden Çerimoya ve White Sapote çıkmadı (Sn. Üçcin'in paylaşımı idi). :confused:
Zaten bir terslik olacak ise beni bulmasına şaşmıyorum, Sn. Murphy'nın kuralı ile yakın bir dostluğumuz var geçmişten bu yana. En azından tohumların kalanlarına kavuşabildim? Yine de insan üzülüyor tabi...
Şehir dışındaydım bugün teslim alabildim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Tohumlarım geldi. Sabah bir ihaleyi kazandığımızın haberi, ardından tohumlar geldi. İkincisinin beni daha mutlu edeceğini söyleseler inanmazdım:-)
Tohum paylaşan, etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkürler, elinize emeğinize sağlık. Herkese bereketli bol ürünlü seneler diliyorum.
Organizasyon kapsamında gelen tohumlar yanında organizasyon takvimini kaçırdığı için ekstra paylaşım yapan sayın aziztoprak tarafından gönderilen tohumlarım da ulaştı sağolsun varolsun.
tohumları teslim aldım emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler
coskun8553
26-02-2020, 13:55
Kargomu az önce teslim aldım. Paylaşımda bulunan, emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.
mathahmetician
26-02-2020, 14:18
Güzelliklere sonunda kavuştum :p Emeği geçen herkese tekrar çok teşekkür ediyorum.
Özellikle ''güne-bakan''a ayrıca teşekkür ediyorum. Her bir poşeti o kadar tohumla doldurmuş ki çimlendirememe ihtimalimiz kalmamış gibi.
Umarım yeşerdiklerinin görüntülerini de buradan paylaşırım ilerleyen zamanlarda :D
Tohumlarımı aldım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
sinanpls
26-02-2020, 16:21
Kargomu teslim aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
thunderon
26-02-2020, 20:04
Emeği geçen herkese teşekkürler dağıttınız tohumlar farklı yerlerde farklı kişilerde yaşamay devam edecek ...
drosophila
26-02-2020, 22:44
tohumları 2 gün önce aldım. emeği geçen yüce gönüllü insanlara çok teşekkürler.
Ben de kargomu p.tesi aldım. Sağlık sorunları sebebiyle haber vermekle ilgilenemedim. Hakkınızı helal edin. Herşey için teşekkürler. Ellerinize sağlık.
Korgo elimize ulaştı. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teker teker çok teşekkür ediyorum.
karatepe
27-02-2020, 12:18
merhaba arkadaşlar, benimde tohum paketim geldi,emeğinize sağlık teşekkürler ediyorum...
Kargoyu birkaç gün önce aldım Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel etkinliğin devamı dileğiyle...
Merhaba pazartesi günü ben ve iş arkadaşlarım olan betgam ve yelgam da tohumlarımıza kavuştuk.Size ancak yazabiliyoruz çünkü işyeri bilgisayarımız yazmaya izin vermiyor.Cok mutlu olduk. Emek veren herkese teşekkür ederim.
Merhabalar,
Fırtınalardan dolayı kargom an itibari ile henüz elime geçti. Daha açamadım bile:rolleyes:
Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.
Tüm arkadaşlara verimli bir yıl diliyorum.
hepsi geldi..
teşekkürler..
inşallah başarılı olurum.
tohumlarımı aldım, emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Tohumlarımı aldım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
WindWild
01-03-2020, 21:31
Tohumları aldım, emeği geçenlere teşekkürler.
(Yazdığımı zannediyordum yazmamışım kusura bakmayın)
Betgam40
02-03-2020, 07:01
Tohumlarımı aldım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Tohumlarım geldi çok mutluyum emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler herkese bereketli bir yıl olsun
Tohumlarım geldi. Tohum paylaşan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. Güzel bir sezon olsun inşallah.
Tohumlarımı aldım ve zamanı gelenleri ektim bile. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Tohumlarım geldi, çok mutluyum. Hazırlayan gönderen herkese çok teşekkürler. Bu yaz çiçeklerle dolu bir balkonumuz olacak sayenizde ☺
californium
04-03-2020, 21:14
Merhaba benim tohumlarım da geldi, emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık. Çok teşekkürler.
Herşey için teşekkür ederim. Tohumlarıma kavuştum.
bahcedenn
05-03-2020, 22:32
Sevgili Malina da biliyor diye buraya yazmak hiç aklıma gelmedi. Kusura bakmayın bahcedenn olarak tohumları elden teslim aldım.
bahcedenn
05-03-2020, 22:33
Sevgili Malina da biliyor diye buraya yazmak hiç aklıma gelmedi. Kusura bakmayın birnefestoprak olarak tohumları elden teslim aldım.
bahcedenn
05-03-2020, 22:38
telato'nun da tohumlarını elden teslim edildi.
Eeveeet...
Ben de tohumlarıma kavuştum. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Tohumlar elime ulaştı. Pazar günü viyollere ekime başlıyorum bir kısmını. Umuyorum ki seneye paylaşanlardan olucam :) Emek veren herkese çok çok teşekkürler.
hanifeceliktas
07-03-2020, 06:48
Merhabalar, ben de tohumlarıma ulaştım ama o kadar yoğun bir dönem geçirdim ki kusura bakmayın ki yanıt yazamadım. Şöyle söyleyeyim, tohumları ayrıntılı inceleyecek vaktim bile olmadı. Emeği geçenlere çok çok teşekkür ederim, emeğinize yüreğinize sağlık, kolaylıklar diliyorum
Tohumlar Eskişehir de kardeşime ondan elden Mersin 'e kuzenime son olarak yine elden bana Kıbrıs'a ulaştı. Herkese emekleri için teşekkürler.
Meraklıdr
08-03-2020, 13:10
Evet aynen öyle oldu, sayın malina kendisi yazmış olduğu için bana elden vermiş olduğunu tekrar yazmam gerektiğini düşünmedim, teşekkür ediyorum sn bahçeden
Sevgili Malina da biliyor diye buraya yazmak Meraklıdr'un da aklına gelmemiş sanırım. Meraklıdr olarak tohumlarını o da elden teslim aldı.
mithrilfender
09-03-2020, 09:00
Merhaba, Tohumlarımı aldım. Emek verenlere çok teşekkür ederim :).
pupa.baski
10-03-2020, 14:21
Sonunda ben de kavuştum tohumlara :) çok teşekkür ederiz!
Arkadaslar kusuruma bakmayın gec oldu ama bende tohumlari aldım herkese çok çok teşekkür ederim. Suan fide oldular ve bahcemdeki yerini aldılar
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.