View Full Version : Tohum kargoları size doğru yola çıktı, aldığınızı haber verir misiniz?
21 Şubat 2019
Zarfları Yurtiçi Kargo ve PTT Kargo'ya verdik..
(3 tane farklı kargo firması vardı, telefon edip onları değiştirip değiştiremeyeceğimi sordum. Kabul ettiler, teşekkür ederim)
http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-etkinligi/42974.htm
http://www.agaclar.net/forum/1562653-post12.htm
Öncelikle çok teşekkürler böyle bir organizasyon ve verdiğiniz emekler için.
Mümkünse kargo takip numaramı alabilir miyim takip edip o esnada evde olabilmek için.
Maalesef bir kaç sokak ötemden kargoya verildi üstelik ben gonderilen adreste yokum. Elden teslim almak çok daha uygun olurdu. Lutfen Kargo takip numarasını verirseniz oradan bir arkadaşıma teslim aldırayım. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Elden teslim almak çok daha uygun olurdu.
Neden istemediniz? :) Postaya vermezdik...
MeyveliTepe
21-02-2019, 18:18
Maalesef bir kaç sokak ötemden kargoya verildi üstelik ben gonderilen adreste yokum. Elden teslim almak çok daha uygun olurdu. Lutfen Kargo takip numarasını verirseniz oradan bir arkadaşıma teslim aldırayım. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Size gelmekte olan 22 adet tohum poşeti var.
Çok teşekkür ederiz ☺ emeklerinize sağlık, çok isterdim yakın olup yardım edebilmeyi ☺
Emeğinize, sabrınıza sağlık. Takip numaramı alabilirsem teslim edileceği gün evde birinin bulunmasını sağlayayım.
Yayinda ve yapimda emeği geçen herkese teşekkürler. Ama asıl bundan sonra yoracağız herhalde tohum paylasanlari. Bize yol gösterin ne zaman nereye nasıl ekelim diye özellikle benim gibi hevesli ama bilgisizler. Uzatmayayım iyiki böyle birşey yapmışsınız emeğinize sağlık
21 Şubat 2019
Zarfları Yurtiçi Kargo ve PTT Kargo'ya verdik..
(3 tane farklı kargo firması vardı, telefon edip onları değiştirip değiştiremeyeceğimi sordum. Kabul ettiler, teşekkür ederim)
Yurtiçi Kargo : 194 adet (Kargo takip Numaraları 22 Şubat cuma günü alınacak)
PTT Kargo : 7 adet (Kargo takip numaraları alındı)
2 tane elden teslim
27 Şubat Çarşamba günü hala elinize geçmediyse bu başlıkta kargo takip numaranızı isteyebilirsiniz. Bunu isterken, adres verirken kullandığınız ad ve soyadı yazmalısınız.
Yoksa her birinizin hangi adı kullandığını ayrıca benim arayıp bulmam gerekir :)
Bunun dışındaki alanlarda, özel mesajla yaptığınız sorular cevapsız kalacaktır.
Kargo takip numaraları sadece bende bulunacaktır. :)
Kargoların tümü yerine ulaşır ve bir kısmı dönmezse rahat bir nefes alacağız :)
Lüfen kargolarını alanlar, burada belirtsin...
Sevgiler :)
Yayinda ve yapimda emeği geçen herkese teşekkürler. Ama asıl bundan sonra yoracağız herhalde tohum paylasanlari. Bize yol gösterin ne zaman nereye nasıl ekelim diye özellikle benim gibi hevesli ama bilgisizler. Uzatmayayım iyiki böyle birşey yapmışsınız emeğinize sağlık
Sayın ebd, kimsenin size yol göstermesine ihtiyaacınız yok. Forumda ilgili sayfalardaki ilgili başlıkları okumanız yeterli olacaktır. Ha, ilgili sayfaları ya da başlıkları nasıl bulacağız derseniz, arama bölümünden anahtar kelimeleri girdiğiniz zaman önünüze onlarca seçenek gelecektir.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Çarşamba günü orada olacağim, gübreleme falan malum islere baslamak gerek. Tohumları heyecanla bekliyorum. Bu yararlı etkinlikte emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Neden istemediniz? :) Postaya vermezdik...
Özel mesajla elden almak istediğimi belirtmiştim ama yoğunluktan fark edemediniz herhalde. Ben de gecen hafta hasta olup yardıma gelemeyince tekrar gündeme getirmedim. Sorun değil bir kaç gün sonra bahçeme ve tohumlara kavuşmak üzere yola çıkıyorum.
Hakan DAG
22-02-2019, 07:16
Emeği geçen bütün arkadaşların eline emeğine sağlık.Bereketli bir yıl olur İnşallah.Herkese kolay gelsin.
Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.
saat 9:35 itibariyle kargomu teslim almış bulunuyorum. sanırım ilk alan benim :p:D
Ptt kargo bana takip numarası göndermiş. Baktım, paket Bolu merkezde. Halbuki Sakarya üzerinden gönderilse 200 km az yol yapardı. Neyse ki vakit geçirecek çok iş var.
Heyecanla bekleme; bahçede çapa ve gübreleme yapma; dinlenirken çimlendirme, dikme, hasar planlamalarıyla hayallerini birbirine karıştırma; organizasyonu bir ucundan tutanlara ve sırtlayıp götürenlere minnet ve muhabbet duyma, vaktimin çoğunu alıyor.
AkisSoftware
22-02-2019, 08:11
Kargomu teslim aldım çok mutlu oldum. A' dan Z' ye emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim
Sezerakk
22-02-2019, 08:20
Bende an itibariyle kargomu teslim aldım. Herkese çok teşekkür eder eder, bereketli bir yıl olmasını dilerim.
GuvBul06
22-02-2019, 08:22
ben istirahatte olduğum için kargoyu arkadaşlar almışlar. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Kargomu bende teslim aldım. Herkese teşekkür ederim. bereketli ekimler-hasatlar dilerim
Kargomu az önce heyecanla aldım, çok mutlu oldum böyle güzel bir topluluğun içerisinde yer almaktan dolayı.
Umarım yetiştireceğimiz tohumları biz de seneye paylaşma şansına sahip oluruz.
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.
paketim geldi!
tamı tamına 6 milyon türk lirası ödedim:D
herkese sonsuz teşekkürler
seneye inşallah daha fazla çeşit paylaşımı ile karşınızda olacağız
bizi izlemeye devam edin:D
Kargom geldi.;)
Çok keyifli ve neşeliyim ve ayrıca ağlamak üzereyim.
Beni çok mutlu ettiniz, Allah da sizi etsin :)
Her isteğim üç katı hediye geldi.
Şimdi ben size hangi sözlerle teşekkür edeyim bilmiyorum.
İyi ki varsınız, sizleri seviyorum.
yasaryasaryasar
22-02-2019, 09:17
Kargom ulaştı, emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.
Kargom geldi.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
drosophila
22-02-2019, 09:36
günüm aydın oldu. kargom geldi. emeği geçen herkese çok teşekkürler.
volkanaktas
22-02-2019, 09:37
tohumlarımız elimize ulaştı herkese sonsuz teşekkür ediyorum elleriniz dert görmesin
Selçuk Boz
22-02-2019, 09:43
An itibariyle tohumları teslim aldım. Etkinliğe emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Bende aldım. Herkese teşekkür ederim.
Musa Gündoğan
22-02-2019, 09:53
firmamıza her gün kargo geliyor o sebeple kargoları artık rutin karşılıyorum. taaaki küçük poşet görene kadar. gördüğüm anda inanılmaz heyecanlandım. acayip mutlu oldum. bu mutluluğu anlatamam. sağolun herkesten binlerce kez allah razı olsun.
687527
687528
687529
Vizeli39
22-02-2019, 09:54
Saat 11 itibariyle kargom teslim edildi çeşit çeşit tohumlarim geldi. Gönderen tanzim eden bizlere ulaşmasında emek veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.iyiki varsınız.
Musa Gündoğan
22-02-2019, 09:55
@TCM bu arada hediyelerde peçete çıkmadı :) :) dediğiniz gibi telefonlu olanı tercih etmeliydim :) :) tühh :)
ercan_41
22-02-2019, 10:02
kargom elime ulaştı emek veren tüm arkadaşlara teşekkürler. İyiki varsınız...
ParlakYıldızlar
22-02-2019, 10:05
Kargo az önce elime geçti. Emeği gecen tum arkadaşlara tesekkur ederim. Yalniz küçük bir karısıklık olmuş, "denizayda" nın biftek otu tohumu benim kargoya girmiş, Sayın denizayda isterse kendisine yollayabilirim veya agaclar.net lojistik mrkz. ne de yollayabilirim.
Hediyeunlu
22-02-2019, 10:10
Kargom geldi. Yavrucuklarıma kavuştum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık.
tohumlar an itibari ile ulaştı. emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler.
Kargo ücretinin istanbuldan ankaraya 6 tl tutması da açıkçası çok mutlu etti.
Benim de kargom biraz önce geldi. Tohumları kilitli poşet yerine daha az yer kaplaması, doldurma kolaylığı nedeni ile naylon kesme ve yapıştırma makinesi ile gönderiyordum. Poşet içerisinde kilitli poşet de çıkınca gelecek yıl kilitli poşet içerisine konulması isteniyor diye düşündüm. Merkeze bu ince düşünceleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Neyse benden başkasına da kilitli poşet gönderilmiş. Tabi hediyemiz de içerisinde gelmiş. Gayet güzel ve kullanışlı. Sn. malinaya bu güzel hediyesi için de ayrıca teşekkür ediyorum. Tabi ki sayın bahcedenn'e de kendi hediyesini gönderdiği için de teşekkür ediyorum.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdi en büyük ikilem tohumları hemen çimlendirmeye alayım mı? Yoksa havaların ısınması için biraz daha bekleyeyim mi? Malum yeterli güneş olmayınca sıcak ortamda tüm çimlenenler boya gidip ölebiliyorlar. Bu nedenle her yıl olduğu gibi tohumların bir kısmını hıdırellez günü toprağa geçecek şekilde çimlendirmeye alıp tohum stoğunu bitirmemeye çalışacağım. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim. Özenerek yetiştirdiğimiz ve gayet büyük fideler yerine kendi yerinde sonradan çıkan domateslerin nerede ise tamamı bizim fidelerden geç çıkmasına ve küçük olmasına rağmen daha büyük ve verimli oldular. Oysa onları çok düşünmemiştim. Bu nedenle bir kısım tohumları da toprağa dikmeyi düşünüyorum. Vakti zamanı gelince kendileri sorunsuz bir şekilde çıkıyorlar. Yeter ki yerlerini unutmayalım. Ota boğdurmayalım.
Herkese bereketli ve güzel hasatlar dilerim.
Kargomu az önce aldım. Hemen içini açtım tabii ki :) bazı tohumları görünce "amaan bunlarda tohum muymuş, dışarda görsem bitkinin tozu falan sanırdım herhalde" dedim :D
Herkesin eline koluna sağlık. Hakkınızı helal edin ve yetiştirmeyi becerebilmem için dua edin lütfen :)
Lonicera
22-02-2019, 10:52
Kargomu teslim aldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim...
Dionysos86
22-02-2019, 10:53
Genel de PTT kargo gönderi olduğu zaman mesaj ile bilgilendirme yapıyordu fakat bana mesaj da gelmedi,gözüm yollarda bekliyorum.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bugün kargomu teslim aldım çok teşekkürler.
Tohumlarım geldi. Herkese çok teşekkür ederim.
mertuğurlu
22-02-2019, 11:20
tohum kargomu aldım. özenli çalışma ve organizasyon için tebrik ediyorum. bunca kişi arasında eksiksiz bir şekilde gönderimi organize etmek büyük başarı.
ellerinize sağlık.
çok teşekkür ederim.
Portakal Rengi
22-02-2019, 11:23
Mahzun bir şekilde kargosu gelenleri okuyordum ki, kargom geldi. :D
Çok mutlu oldum. Paketleme muhteşem.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Sayın Muda yı dinleyip, bir bölümünü doğrudan toprağa ekeceğim. Başlarına da bir çomak sokarım ki yerlerini yitirmeyeyim :)
Herkese kolaylıklar diliyorum.
Kargo az önce geldi :) tohumları görünce altın bulmuş gibi mutlu oldum :) :) emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bir kısmını hafta sonu viyollere ekeceğim, herkese kolay gelsin :)
Turgay78
22-02-2019, 11:47
Merhabalar,bu kadar çabuk geleceğini ummuyordum...Nasıl mutlu oldum anlatamam...Sizler ne güzel insanlarsınız sayın meyvelitepe,malina,vizeli39 ve hatırlayamadıgım ama minnettar kaldıgım tüm paylaşımcılar...Sonsuz tesekkürler...
eurosat55
22-02-2019, 11:49
Emeği geçen herkese teşekkürler...
betülduman
22-02-2019, 11:52
Benim de kargom geldi :) Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.
Kargo geldi ve çok mutluyum şu an . Sayın Muda, Dutlubahçe, Asoo,
its just a ride, Zekoş, Atilgan, Chenell, Kenger, Saleri, İstcallst, Pares, Tolga Özmeral, Dongyul, Vizeli39, Emrecey, Yurtsever ve bu seneki etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..Umarım hayırlı bereketli bir sezon geçiririz.
Aysel Yavuz
22-02-2019, 12:19
Kargom ulaştı. Teşekkür ederim
chelik26
22-02-2019, 12:39
Aldım emeği geçen tüm herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
senkasap
22-02-2019, 12:42
Kargo az önce ulaştı.
Bin bir emek verip bu tohumları yetiştirip paylaşan dostlara ve bizlere ulaşmasına vesile olan operasyon ekibine teşekkür ederim.
its_just_a_ride
22-02-2019, 12:46
Ben de kargomu teslim alıp, tasniflerini yaptım. Yalnızca Sn. Resulgur'dan talep ettiğim Lolaz Börülce görünmüyor. Bilseydim Sn. Pares'ten de talep ederdim, mühim değil.
Emeği geçen herkese tekrar teşekkür eder, bereketli bir sezon dilerim.
mister73
22-02-2019, 12:56
Benim de tohumlarım geldi, hem de yurtiçi kargo avukat kampanyasından :p Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, hepinize çok teşekkürler...
Kargomu teslim aldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim:)
isimden ptt kargoda sorgulama yaptırdığımda kargo olmadığını söylediler ç rica etsem kargo takip numarasını alabilirmiyim.
hakan çelen / denizli
Ve beklenen gün geldi tohumları teslim aldım.
Bu etkinlikte öyle veya böyle emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık.
Artık bir "talep eden" olarak inşallah üstümüze düşeni layıkıyla tamamladıktan sonra "paylaşan" üyeler arasında da yerimizi alırız :)
Bu arada, kargo poşetleri ne kadar güzel kokuyor ya :) Yoksa banamı öyle geldi.
Tüm tohum gönderen herkese tekrar teşekkür ederim, tohum talep edenlere de teşekkür ederim aslında :) Çünkü talep olmasaydı bu etkinlik olmazdı. Bir talep eden olarak yine kendime pay çıkardım :)
Toprakişcisi
22-02-2019, 13:32
Tohumlarım bugün elime geçti. Üretimden ulaştırmaya kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim;Atilgan,bahceden, Bay şifacı, TCM,sezerakk’a özellikle teşekkür ederim..
aziztoprak
22-02-2019, 13:37
Tohumları teslim aldım. Çocuklar gibi sevindim. Başta bunları yetiştirip hazırlayıp cömertçe bize paketleyip gönderen arkadaşlar olmak üzere organizatörler ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. İnşallah bereketle iyilikle çoğalıp seneye başka doğaseverlere ulaşırlar. Sağlıcakla kalın.
sayın Zeynepkavi size de çok teşekkür ederim :)
okaytoltay
22-02-2019, 13:45
Tohumlarıma kavuştum!Emeği geçen tüm doğa dostlarına tekrardan teşekkürler...
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Tohumların her birini çok kıymetli bir emanet olarak görüyorum. Umarım emanetlerinizi hakkıyla yetiştirip paylaşmak üzere çoğaltabilirim. Sevgi ve saygılar...
Yalnızca Sn. Resulgur'dan talep ettiğim Lolaz Börülce görünmüyor. Bilseydim Sn. Pares'ten de talep ederdim
Resulgur'un poşetinin kaybolacağını tahmin edemezdik...
isimden ptt kargoda sorgulama yaptırdığımda kargo olmadığını söylediler ç rica etsem kargo takip numarasını alabilirmiyim.
hakan çelen / denizli
Yurtiçi Kargo'da arama yapın çünkü PTT ile gelmesini tercih etmemiş gibi görünüyorsunuz.
Dionysos86
22-02-2019, 14:10
Çok afedersiniz kargo takip numarası verilmemesinin nedeni nedir?
Beni en çok mutlu eden kargom az önce geldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
gökhan1453
22-02-2019, 14:19
Ben de talep ettiğim tohumlara eksiksiz bir şekilde kavuştum. Çok mutluyum.. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Ayrıca belirtmek isterim ki kargo zarfının içerisine yanlışlıkla "imih99" un "Musa Gündoğan" dan talep etmiş olduğu iki adet tohum ve "CheNell" ın "bahçedenn" den talep etmiş olduğu dört adet tohum karışmış. Arkadaşlar benimle iletişim kurarlarsa kendilerine gönderebilirim.
benim yeşil
22-02-2019, 14:22
Nasıl bir mutluluk, nasıl bir heyecan :) kargom biraz önce ulaştı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah tohumları başarılı bir şekilde büyütebilir ve seneye paylaşım yapanlar arasında yer alabilirim. Sevgilerimle.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cuma günü mesainin son dakikaları bu kadar güzel bitemezdi.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190222/a9deb862bdff945b7ade432ddec90ee5.jpg
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar merhaba, gerek kalmadı. Kargo şubesi ile görüştüm, hallediyorum.
Merhaba, ismim Safiye Sütlüdere. Kargo takip numarasını paylaşabilir misiniz? Zahmet veriyorum tekrar, çok teşekkürler
Dutlubahçe
22-02-2019, 14:26
Kargomu teslim aldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Bu güzel organizasyonun uzun yıllar devam etmesini dilerim.
its_just_a_ride
22-02-2019, 14:32
Resulgur'un poşetinin kaybolacağını tahmin edemezdik...
Bu detayı okumuştum ancak o esnada hatırlayamadım. Bilgilendirme için teşekkürler.
Bu detayı okumuştum ancak o esnada hatırlayamadım. Bilgilendirme için teşekkürler.
İsterseniz Lolaz Börülce tohumundan gönderebilirim.
Değerli Arkadaşlar, tohumların bu gün öğleden sonra bana ulaştı. Tohum paylaşanlara da dağıtımda çalışanlara da çok teşekkür ediyorum. Şimdiden seneye yapılacak etkinlikte paylaşımda bulunmak için ciddi bir istek oluştu.
Bu arada hemen viyollere ektim bile. Sonrada fideleme için kendi yaptığım iki katlı, ayaklı, seyyar seraya yerleştirdim. Bundan sonrası toprak, su ve güneşim işbirliğine kalmış.
Herkesin eline sağlık.
Kargom bana ulaştı,emegi gecen herkese çok teşekkür ederim
thunderon
22-02-2019, 14:50
Bende bugün çocuklarıma kavuştum herkese çok teşekkür ederim.
Dionysos86
22-02-2019, 15:14
Emeği geçen herkese teşekkür ederim sonunda kavuştuk :)
evet yurt içi kargo ile geldi az önce teşekkür ederim
Sezerakk
22-02-2019, 15:28
Tohumlarını alan sayın üyeler ve kıymetli etkinlik yöneticilerimiz,
Geçerli tohum taleplerim ile gelenleri karşılaştırdım. Sadece Sn. Musa Gündoğandan talep etmiş olduğum biber tohumlarım elime ulaşmadı. Sn. Musa Gündoğan ile görüştüm özellikle hazırlayıp gönderdiğini belirtti. Birilerinin torbalarına karışma ihtimali yüksek. Rica etsem kontrol edilebilir mi ? Herkese teşekkür ederim.
Kargomu teslim aldım. Çok teşekkür ederim...
mithrilfender
22-02-2019, 15:34
Kargom geldi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Resulgur
22-02-2019, 15:40
Değerli arkadaşlar merhaba , bende bugün kargomu teslim aldım. Malesef benim hazırlayıp göndermiş olduğum kargo paketi kayboldu.
Benden tohum talep eden geçerli listede ismi bulunan üyeler, talep ettiğiniz tohumlar için bana özel mesajla bildirebilirsiniz. Ayrıca sayfamdan bakıp beğendiğiniz iki çeşit tohumu da ben hediye olarak size göndereyim. Herkese kolaylıklar dilerim.
mahirbjk
22-02-2019, 16:13
Kargom ulaştı teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mutlu_inan
22-02-2019, 16:14
Kargom ulaştı 🤗 emeği geçen herkese teşekkür ederim
Hakan DAG
22-02-2019, 16:19
Arkadaşlar benimde kargom saat 11:30 gibi geldi.İçerisinde Sn. Milla' nın süpriz tohumları vardı sanırım. Kendisine ve emeği geçen, tohum gönderen diğer arkadaşlara tekrar çok teşekkür ederim.
Değerli Ağaçlar.net üyeleri
Mucizelerim bugün elime ulaştı. İş hayatının telaşı içindeyken birden duygularım değişti, tek tek poşetleri inceledim arkadaşımla birlikte baktık ve çok heyecanlandık. Nasıl da özenli hazırlanmış tüm paketler, içlerindeki küçük küçük mucizeler ben onları öyle görüyorum, umarım yeni nesillere aktarılmalarında nacizane yol arkadaşı olabilirim. Bu yolculukta yalnız olmadığımı benim gibi düşünen bir çok kişinin olduğunu ağaçlar net sayesinde görmenin mutluluğu içindeyim. Bu tohumları tek tek hazırlayan , lojistik merkezinde çalışarak tek tek bizlere ulaşmasını sağlayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin, biliyorum ki bizde bu tohumlardan üretim yaptığımızda mutlu olacaksınız, kısmetse bu hafta uzunkum da tek tek ekeceğim tohumları.
Biraz önce tohumlarima kavuştum emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bolluk bereket içinde ekip büyütülmesi dileğiyle teşekkürler
MeyveliTepe
22-02-2019, 16:50
Geçerli tohum taleplerim ile gelenleri karşılaştırdım. Sadece Sn. Musa Gündoğandan talep etmiş olduğum biber tohumlarım elime ulaşmadı. Sn. Musa Gündoğan ile görüştüm özellikle hazırlayıp gönderdiğini belirtti. Birilerinin torbalarına karışma ihtimali yüksek. Rica etsem kontrol edilebilir mi ? Herkese teşekkür ederim.
Başkasına karışma olanağı yok. O poşetler Musa Gündoğan'ın kargosundan çıkmamış.
mutlu_inan
22-02-2019, 17:04
Mesajların arasında yanlış gelmiş diyen bir arkadaş vardı
Mesajları geriye doğru okursanız ulaşabilirsiniz..
MeyveliTepe
22-02-2019, 17:06
Mesajların arasında yanlış gelmiş diyen bir arkadaş vardı
Mesajları geriye doğru okursanız ulaşabilirsiniz..
Yanlış gidenler gerçekten karışmış. Poşetlerin seri numaralarından paylaşımcıdan gelen ile gelmeyeni ayırd edebiliyoruz.
17;00 itibarıyla tohumlarım işyerime geldi.Büyük bir sevinçle açtım.Resim gönderemiyorum.Çok mutlu oldum.Öncelikle çok teşekkür ederim.Seneye ben de inşallah size tohum yollayacağım.Arkadaşlarım da bu vesileyle atalık tohumla tanıştı.Umarım yetiştirmede başarılı olurum.Benim için çok kıymetliler.Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.İyi ki varsınız, iyi ki sizlere ve ulaşmışım.Hepinizden çok şey öğrendim.Gerçekten bilgi paylaştıkça çoğalır.Tekrar teşekkürler....
Mete Sinan
22-02-2019, 17:48
Merhaba, ben de tohumlarımı aldım. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Büyük fedakarlıklar yapılmış. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Teşekkürler tohumlarımız geldi cok şükür. Umarım misliyle karşılık verebiliriz😁
Herkese tek tek teşekkürler, tohumları olabildiğince koruyup çoğalmaya çalışacağım.
Bir adet fazla tohum gelmiş -Resulgur- (Barkod:5721) tekrar geri gönderebilirim cevabınızı bekliyorum.
meeteine
22-02-2019, 17:55
Tohumlarımı bu akşam aldım, çok mutlu oldum. Bu ciddi organizasyona emek veren herkese çok teşekkür ederim. Dilerim seneye karşılığını verebilirim.
Kargomu teslim aldım, vakit ayırıp emek veren herkese teşekkür ederim.
Meraklıdr
22-02-2019, 18:05
Tohumlarım geldi ve beni çocuklar gibi sevindirdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ben de bu emeğe elimden geldiğince karşılık vereceğim. Becerebilirsem bütün yetiştirme aşamalarını ve üretebilirsem de mahsullerini sizlerle paylaşacağım. Sevgiler 😊🤗
Ben de tohumları bugün teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim 😊
Tohum paketlerimi bu gün teslim aldım.Tohumların yetiştirilip,elimize ulaşmasına kadar emeği geçen bütün arkadaşlarıma minnettarım çok teşekkürler.Hepimize sağlıklı verimli ve güzel bir üretim yılı diliyorum.
Yerel bahçem
22-02-2019, 18:37
Tohumlar elime ulaştı. Nasıl güzeller, bakmaya, incelemeye doyamadım :) Ekimden, dağıtıma kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bereketli bir yıl olmasını dilerim. Sevgili yöneticilerimiz, iyi ki varsınız. Sağolun varolun.
Bende tohumları teslim aldım. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim
Benim kargomda geldi. Herkesin ellerine, yüreğine sağlık. İnşallah gelecek sezon tohum paylaşabilenlerin arasında olacağım. Sayın KENGER gönderdiğiniz kısa acı biber tohumu poşeti içinden 2 ayrı poşet çıktı. Düzeltilmesi gereken bir durum varsa yardımcı sizden haber bekliyorum.
Sayın KENGER gönderdiğiniz kısa acı biber tohumu poşeti içinden 2 ayrı poşet çıktı.
Kime gönderilmesi gerekiyormuş, etiketinde kimin adı ve ne tohumu olduğu yazıyor?
Tohumlar elime ulaştı. Nasıl güzeller, bakmaya, incelemeye doyamadım :) Ekimden, dağıtıma kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bereketli bir yıl olmasını dilerim. Sevgili yöneticilerimiz, iyi ki varsınız. Sağolun varolun.
Atladığınız bir yer var :)
Tüh ilk beşe girememişiz. Bazı tohumları arkadaşlar paylaşınca ben paylaşmamıştım. 14 çeşit tohumdan 300 civarı talep 205 geçerli talep. Sağlık olsun. Ödül olduğunu bilseydik biraz daha çalışırdık. Ancak 6. olabilmişiz. Bir gün bizim de bir aşı cantamız olur. Bazı tohumlar bize kaldı. Sn. Bahçedenn çıtayı o kadar yüksek tutuyor ki yetişmek zor. 2014 yılı paylaşımı 1995 poşet tohum.
Bu kadar vicdandan sonra kağıtları tekrar elime alıp inceledim... 200 tohumu aşan iki kişi var; Muda ve yerel bahçem.
Bahcedenn İstanbul'da olduğuna göre ona tekrar yapabilirim, yerel bahçem de Üsküdar'da. İsterse ona da yaparım. O zaman bahcedenn'in bahçe çantasını Muda'ya gönderirsem, işlem tamam :)
Bazı arkadaşlar talep listesine ekledikleri tohumların dışında, hediye tohum da göndermişlerdi. Onları da sizlere gönderdik. Bu tohum poşetlerini etiketsiz ve barkodsuz olmalarından tanıyabilirsiniz.
Merhaba benimki geldi teşekkürler
Benim kargomda geldi. Herkesin ellerine, yüreğine sağlık. İnşallah gelecek sezon tohum paylaşabilenlerin arasında olacağım. Sayın KENGER gönderdiğiniz kısa acı biber tohumu poşeti içinden 2 ayrı poşet çıktı. Düzeltilmesi gereken bir durum varsa yardımcı sizden haber bekliyorum.
Sn. knamre,
Çok tohum poşetlediğim için hatırlamıyorum neden iki poşet koyduğumu.
Ama büyük olasılık tek poşetteki miktar gözüme az görünmüştür (tohumları talepler girilmeden önce poşetlemiştim).
sinanpls
22-02-2019, 19:03
Sayın Sezerakk size özel mesaj olarak yazdım tohumlarınız isim benzerliğinden dolayı bana gonderilmiş, adres bilgilerinizi göndermenizi bekliyorum sizi en kısa sürede tohumlarınızla buluşturmayı arzu ediyorum.
Ama büyük olasılık tek poşetteki miktar gözüme az görünmüştür (tohumları talepler girilmeden önce poşetlemiştim).
Güler de hatırlıyor bunu. 6000 tohum poşetiyle boğuşurken, bunları tek poşette toplamak gereksiz geldi... :)
Kenger, size de ayrıca bu adaletli dağıtım uğraşınız için teşekkür ederiz :)
Evet bazı poşetlerde aynı poşet içinde biri barkodlu diğeri barkodsuz görünüşte aynı cins olan tohum paketleri vardı.
Tohumun az olduğu düşüncesi ile ilave edilmiş olduğunu düşündük.
sinanpls
22-02-2019, 19:09
Kargomu aldım, uzun suredir bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Emeği geçen tüm dostlara çok teşekkur ediyorum. Böyle güzel bir topluluğun içerisinde yer almaktan dolayı çok mutluyum. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
yurtsever
22-02-2019, 19:23
Benimkilerde geldi.Üstelik eksiği yok fazlası var.Geçen yıl sayın Birnefestoprak'tan talep ettiğim ama malum sebeplerle gönderilemeyen 'Diyarbakır Sürme 'de geldi.Başta forum yetkilileri olmak üzere, gösterdiği hassasiyet nedeniyle sayın Birnefestoprak ve tüm paylaşımcılara teşekkür ederim.
Tohumları aldım. Gönderen, aracılık eden herkese bu karşılıksız paylaşımları için teşekkür ediyorum.
@TCM bu arada hediyelerde peçete çıkmadı :) :) dediğiniz gibi telefonlu olanı tercih etmeliydim :) :) tühh :)
Tüketici hakem heyetine şikayet edin, görselde-reklamda ne varsa onu göndermek zorundalar. Oraya gitmenize dahi gerek yok, internet üzerinden başvurabiliyorsunuz.
Masa örtüsü satan firma onun için mi altına, masa dahil değildir diye not yazıyor :)
Hiç akıl etmedim :)
Aslında kırmızı kılıflı telefonu verebilirdim, nasıl olsa sadece mutfak saati olarak işe yarıyor :)
Tohumlar ulaştı, paylaşanlara teşekkür ederim. Bu etkinliği düzenleyip, aylardır uğraşanlara çok çok teşekkür ederim....
kargom bana ulaştı. emeği geçen herkese teşekkürler.
Sezerakk
22-02-2019, 20:13
Sn. Sinanpls benimle iletişime geçti. Kendisi tohumları gönderecek. Herkese teşekkür ederim :)
Yerel bahçem
22-02-2019, 20:16
Sayın Malina yanlış anlamadıysam ben hediye mi kazandım ? Eğer öyleyse çok mutlu olurum :) Tabi ki isterim :))) Çok teşekkür ederim.
aziztoprak
22-02-2019, 20:20
Fazla sayıda tohum talep ettiğim için aslında utanıyorum ama sormadan edemeyeceğim.:) En çok istediğim tohumlardan "selluka" yı göremedim. Sn. istacallst acaba gönderemedi mi? "seluka izmir sarmaşığı-istcallst". Tekrar herkese teşekkürler.
chelik26
22-02-2019, 20:34
Ben de tohumları bugün teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim 😊
Resim gözüme ilk çarptığında Veli Göçerin yaptığı binalar zannettim :)))
mr.nobody
22-02-2019, 20:38
kargomu bugün itibarı ile teslim aldım emeğe geçen herkese gönülden teşekkür ederim
Kime gönderilmesi gerekiyormuş, etiketinde kimin adı ve ne tohumu olduğu yazıyor?
Bana ait etiketli poşetin içinde 2 ayrı küçük tohum poşeti şeklinde. Fotoğraf yükle yemedim. Tüm çabalarınız için tekrar teşekkür ederim.
Masa örtüsü satan firma onun için mi altına, masa dahil değildir diye not yazıyor :)
Aslında kırmızı kılıflı telefonu verebilirdim, nasıl olsa sadece mutfak saati olarak işe yarıyor :)
'Tipografik hatalardan müessesemiz mes'ul değildir' yazmanız gerekiyordu sevgili Şef im. Uzatmadan arkadaşın 'mistral mendil'ini gönderin lütfen.
Bu arada benim de tohumlarım geldi. Muhteşem puzzle ın tüm parçalarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Araba (http://www.agaclar.net/forum/1557508-post396.htm) için teşekkürler. Gerçeğini gönderseniz bu kadar hoşuma gitmezdi. Ama @ Meyvelitepe nin arabası (http://www.agaclar.net/forum/1557515-post399.htm) benimkinden güzel olurça 'çıngar çıkarırım' ona göre ayrıca daha önce gönderdiğiniz çıkartmalar bu sene gönderilmemiş, gözümden kaçmadı...
687561
687562
Araba için gerçekten çok teşekkür ederim. Espriye değer verilerek ileride hatırlanacak hoş bir anıya dönüştürülmesi inanın beni fazlasıyla mutlu etti. 'Gerçeğini gönderseniz bu kadar hoşuma gitmezdi' konusunda ise yalan söyledim tabi ki, ama @ Meyvelitepe nin arabası hususunda ciddiyim. Sizlerle olmaktan gurur duyuyorum..
yeşilyayla
22-02-2019, 21:07
Tohum zarfını bugün aldım, emek harcayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. tohumlarım geldi. içinden çıkan sürpriz tohumlar ayrı bir mutluluk oldu.
ne büyük bir sorumlulukmuş bu tohum işleri. umarım her şey yolunda gider ve gönderdiğim tohumlar sahiplerini mutlu eder.
bu sene bahçemin 3. yılı. yeni gelen domates ve biberleri yarın çimlendirmeye başlayacağım. bir kez daha teşekkürler.
Araba bahcedenn'den, çiçek benden :)
birnefestoprak
22-02-2019, 21:47
Sevgili üyeler, bildiğiniz gibi, 2017-2018 etkinliğinde benden talep ettiğiniz halde size ulaştıramadığımız tohumları Aralık 2018'de İstanbul'a gelişimde Sn bahcedenn'e elden teslim etmiştim. O ana kadar da sizin bana sizden talep ettiğim için gönderdiğiniz tohumlar da bir yıla yakın bir süre Sn bahcedenn'de kalmıştı çünkü benim önce verdiğim sözü yerine getirmem gerekiyordu. Gelişimde kendisine Ireniwaki Red-seeded tohumlarını talep edenlere bölüştürmesi için bıraktım.
Sn bahcedenn, bana ve forumda talebi olan diğer insanlara yardımcı olmak için bu işi gönüllü olarak, severek ve isteyerek yaptı ve yapmaya devam ediyor. Kendisi aynı zamanda tohum emanetçiliği/çiftçiliği bakımından Türkiye'nin önemli isimlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Etkinliğe olan katkısını da hepiniz biliyorsunuz. Lojistik merkezine de ayrıca tasnife yardımcı olmak için gittiğini biliyorum. Tüm bunlar için ve bana yardımcı olduğu için kendisine tekrar teşekkür ederim.
Önceki senelerde de bu sene de benden talepte bulunanların hemen hepsinin taleplerini karşılamak için elimden geleni yaptım. Aranızdan birine bu seneki talebini özellikle göndermedim. İstanbul'a gelişimden önce bu üyenin 2017-2018 taleplerini de torbadan çıkarmıştım. Yanılıp şaşılıp kendisinden geçen sene talep ettiğim bir çeşide ait tohumları da Sn bahcedenn'den almayıp bıraktım (tohumlar hala Sn bahcedenn'de).
Hal böyleyken bu üyenin, Sn bahcedenn'in bu sene lojistik merkezine gidip benim kendisine daha önce ilettiğim tohumları o üyenin paketine özellikle koymamış veya koyulan tohumları çıkarmış olabileceğini söylediğini duydum. O üyeye sormak istiyorum: Tohum talebinizin karşılanmasında bir yanlışlık/eksiklik olduğunu düşünüyorsanız, burda niye sormuyorsunuz da iftira atıp Sn bahcedenn'i töhmet altında bırakıyorsunuz?
Bu konuyla burayı meşgul ettiğim için kusura bakmayın ama bu şekilde başkalarına zarar verici dedikodu yapmaktan çekinmeyen birinin rahatlıkla başka şeyler de uydurabileceğini tahmin ettiğim için yazmam gerekti yoksa nitelikli dedikoduyu ben de severim :)
Kargomu bugün teslim aldım.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
bahcedenn
22-02-2019, 21:59
Etiketlerle birlikte son beş yılın özetini göndermiştiniz. Baktım ilk yıl forumda olmamama (amma da 'ma' oldu) rağmen en çok gönderi yapan dördüncü kişiyim. İlk üçün ikisi son yıl paylaşım yapmamışlar yani hak iddia edemezler, @bahcedenn de yakında ABD ye gidecek gibi duruyor, O nu da geçelim, ben birinci sayılırım aslında. Eeee bir hediyeyi hak ettim artık. Seneye bir ev veya üst sınıf sıfır araba vermezseniz ben bu işte yokum arkadaş, ona göre baştan söyliyeyim.
'Tipografik hatalardan müessesemiz mes'ul değildir' yazmanız gerekiyordu sevgili Şef im. Uzatmadan arkadaşın 'mistral mendil'ini gönderin lütfen.
Bu arada benim de tohumlarım geldi. Muhteşem puzzle ın tüm parçalarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Araba (http://www.agaclar.net/forum/1557508-post396.htm) için teşekkürler. Gerçeğini gönderseniz bu kadar hoşuma gitmezdi. Ama @ Meyvelitepe nin arabası (http://www.agaclar.net/forum/1557515-post399.htm) benimkinden güzel olurça 'çıngar çıkarırım' ona göre ayrıca daha önce gönderdiğiniz çıkartmalar bu sene gönderilmemiş, gözümden kaçmadı...
687561
687562
Araba için gerçekten çok teşekkür ederim. Espriye değer verilerek ileride hatırlanacak hoş bir anıya dönüştürülmesi inanın beni fazlasıyla mutlu etti. 'Gerçeğini gönderseniz bu kadar hoşuma gitmezdi' konusunda ise yalan söyledim tabi ki, ama @ Meyvelitepe nin arabası hususunda ciddiyim. Sizlerle olmaktan gurur duyuyorum..
Merhaba sevgili TCM,
Baktım ki hemencecik beni taca atıp ABD'ye göndermişsiniz, ben de size çok istediğiniz arabacığı göndereyim dedim. Özetle arabayı sevgili Malina değil, hoş bir anı olsun diye sizin de mizah anlayışınıza güvenerek ben gönderdim. :p:p Yalnız içinize mi doğdu bilmiyorum ama ABD'ye değil de inşallah Avrupa'ya gidebilirim. Yalnız hiç sevinmeyin. Avrupa'ya gidebilirsem asıl o zaman kimse tutamaz beni. :D:D İnadına, daha da çok tohum paylaşırım.
ketenhelva
22-02-2019, 23:30
Kargom bu sabah geldi, anlatamam nasıl sevindigimi..Bu yaşta bile çocuklar gibi sevinilebiliyormuş hala..Emegi geçen, paylaşım yapan herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum..İyilik dolu olan herkes iyiki var, şu dünya biraz daha yaşanılabilir oluyor onlar sayesinde..
mirzaramiz
22-02-2019, 23:31
687561
687562
Arabanız hayırlı olsun.
benim tohumlarım da dün geldi. çok teşekkür ediyorum.
Musa Gündoğan
23-02-2019, 07:07
Tüketici hakem heyetine şikayet edin, görselde-reklamda ne varsa onu göndermek zorundalar. Oraya gitmenize dahi gerek yok, internet üzerinden başvurabiliyorsunuz.
bundan sonra sitenin benden çekeceği var sürüm sürüm süründüreceğim. görsellere güvendik aldandık :) :)
buradan tüm hakimlere savcılara sesleniyorum. :) :) :)
Musa Gündoğan
23-02-2019, 07:09
ben zaten telefonlu değil peçeteli istemiştim. :) :) artık başınıza geleceklere hazır olun :)
hüseyin42
23-02-2019, 07:24
Kargomu teslim aldım.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Musa Gündoğan
23-02-2019, 07:27
Merhaba sevgili TCM,
Baktım ki hemencecik beni taca atıp ABD'ye göndermişsiniz, ben de size çok istediğiniz arabacığı göndereyim dedim. Özetle arabayı sevgili Malina değil, hoş bir anı olsun diye sizin de mizah anlayışınıza güvenerek ben gönderdim. :p:p Yalnız içinize mi doğdu bilmiyorum ama ABD'ye değil de inşallah Avrupa'ya gidebilirim. Yalnız hiç sevinmeyin. Avrupa'ya gidebilirsem asıl o zaman kimse tutamaz beni. :D:D İnadına, daha da çok tohum paylaşırım.
sevgili bahçedenn
bu sene iş değişikliği ve çeşitli yoğunluktan dolayı sizinle yarışamadık. ama seneye daha çok tohum paylaşmak için bu sene çoklu ekim yapacağım. seneye görüşelim :) :)
Bu yıl hazırlıksız yakalandım ve utanarak kargomu teslim aldım. Sayın meyvelitepe öncelikle duyarliliginiz inceliğiniz için size ve emeği geçen diğer tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.Haklarinizi helal edin:)
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
denizayda
23-02-2019, 09:13
Tohumlar dün elime geçti, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Üç gündür İstanbul'da olduğum için kargo gelmiş ve kapı duvar olduğu için şubeye gitmiş. Eşim az önce tohumları aldığını bildirdi. Ben İstanbul'da, tohumlar da İzmir'de olduğu için ne yazık ki kontrol etme şansım (şimdilik) yok. Akşama hanımdan tüm tohumların bir listesini isteyip karşılaştırma yapacağım. Fazla gelen olmuşsa buradan tekrar bildiririm.
Gözü gibi bakıp yetiştirdiği, tohumlarını binbir emekle alıp sakladığı ve talep edenlere ulaştırmak için onlarca, hatta yüzlerce pakede tek tek aktardığı için öncelikle yetiştirici arkadaşlara, sonralıkla da, bu kıymetlilerin bize ulaşması için hiçbir karşılık gözetmeden emek veren LojistikMerkezi gönüllülerine (tektek isim zikretmeyip, gönüllü arkadaşları "LojistikMerkezi" adıyla geçiştirdiğimi düşünmenizi istemem, ama gönüllülerden yalnızca dört tanesinin kim olduğunu bildiğim ve yalnızca onların adlarını yazarsam, adını bilmediğim dostlara ayıp etmiş olacağımı düşündüğüm için bu şekilde yazdım) kısacası emeği geçen tüm forumdaşlara sonsuz teşekkürler.
Bu güzel ailenin on yıldan uzun bir süredir bir ferdi olmaktan bir kez daha gurur ve mutluluk duydum.
Kargoyu az önce teslim aldım ve ailecek çok mutlu olduk :) , emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Tunaguness
23-02-2019, 10:02
Talep ettiğim tohumlar 1 eksikle geldi ( böyle büyük bir organizasyon için gayet normal ) emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Emeğinize, sabrınıza, yüreğinize sağlık. Kargomu şimdi teslim aldım. Mükemmel profesyonelce paketlenmiş. Emeği geçen arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek azdır. İyiki varsınız. İnşallah becerebilir ve her yıl bence bu etkinlikte olurum.
Sn. @malina,
Kargoları Çarşamba'ya kadar beklememiz gerektiğini biliyorum ama kendimi tutamadım :o
Dünden bu yana Yurtiçi Kargo'yu arayıp duruyorum. Telefon numaramla ilişkili bir gönderi henüz yok :( Tohumlarımın gecikmesi sorun değil ama başlarına bir şey gelmesinden endişe duyuyorum.
Rica etsem kargo takip numaramı gönderebilir misiniz ?
Neval Eden
istcallst
23-02-2019, 11:43
Sabırla beklediğim an geldi. Tohumlarım az önce teslim aldım, şimdi hemen çimlendirme aşamasına geçiyorum.
Herkese sonsuz teşekkürler. Hep devam edelim böyle. Bir sürü yeni bitkilerim olacak sayenizde.
Sayın malina, çok beceriklisiniz, hediyem de çoook güzel, Bunlara zaman ayırdığınız için çok teşekkürler.
Kargo anlaşmalı olunca çok uyguna geldi 6tl, geçen gün daha küçük paket için 25tl ödedim.
Talep ettiğim tohumlar 1 eksikle geldi ( böyle büyük bir organizasyon için gayet normal )
Kimden beklediğiniz hangi tohum yazar mısınız?
Yeterli tohum olmadığı için size mi gönderilemedi yoksa biz bir hata mı yapıp başka zarfa koyduk bilebilelim...
nefereses
23-02-2019, 12:26
Kargo takip numaramı alabilirmiyim elime geçmedi kargom
Kargo takip numarası isteyen arkadaşlar,
kendilerine ait kargo numaralarını daha kolay bulabilsinler diye, bu istekte bulundukları kendi mesajlarına ekledim.
Mesajın alt kısmında düzeltme nedeni olarak yazıyor :)
Lütfen kargo takip numarasını istediğiniz mesajınıza bakınız.
Ya takip numaranızı (http://www.agaclar.net/forum/1559806-post7.htm) göreceksiniz
ya da bu cümleyi: Numarayı bulmam için ad ve soyadınızı yazar mısınız? (http://www.agaclar.net/forum/1559772-post2.htm)
Bu mesajdan önce istekte bulunup gerekli bilgileri yazmadıysanız, lütfen tekrar mesaj yazınız. Eski sayfalara bakmayayım.
Kendime not:
nefereses (http://www.agaclar.net/forum/1560133-post146.htm)
tyuksel (http://www.agaclar.net/forum/1559772-post2.htm)
Tora (http://www.agaclar.net/forum/1559794-post3.htm)
Ben de tohumlarıma kavuştum. Yetiştirip paylaşan arkadaşlara ve başta etkinlik yönetimi olmak üzere emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunarım.
Sevgili Malina ,
Dün yurtici kargo dağıtım icin bizinm ilceye geldi.Tohumlar gelmistir diye düsünüyordum ama gelmemis.Takip numarasını bende rica edebilirmiyim? Haftada 2 kez geliyorlar ve kacırmak istemem.
Cok özür dileyerek ekleme yapayım Sevgili Malina..aslına bakarsaniz iyice okumustum da dalgınlık iste;)
Zekafet Akpınar
Sn. @malina,
...
Rica etsem kargo takip numaramı gönderebilir misiniz ?
Neval Eden
Sn. malina,
Çok teşekkürler. Kargom şubeye gelmiş, takip numarasından gördüm :D
Şimdi sabırsızlıkla Pazartesi sabahını bekleyeceğim. Biliyorum, gecikmesi sorun değil dedim ama bunca "tohumlarımı aldım" mesajından sonra heyecanım doruğa çıktı :p
İlk mesajda yazdıklarım çoğunlukla yapıldığı gibi yine okunmamış :)
Daha uzun cümlelerle anlatmayı deneyeceğim.
Kargo takip numaranızı isterken, adres verirken kullandığınız ad ve soyadı yazmalısınız.
Yoksa her birinizin hangi adı kullandığını ayrıca benim arayıp bulmam gerekir :)
202 tane forum kullanıcı adının gerçek adını bulmak, sonra 202 tane kargo takip numarası listesinden sizin adınızı bulmak = Sizin sadece ad soyadınızı yazmanız.
İkisinin eşit olup olmadığının takdirini sizlere bırakıyorum :)
İstediğiniz numarayı bu istekte bulunduğunuz kendi mesajınıza ekleyeceğim.
Mesajın alt kısmında düzeltme nedeni olarak yazıyor :)
....
Bugün 12 gibi kargomu heyecanla teslim aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Çimlendirmek için sabırsızlıkla bekliyorum.
Tolga Özmeral
23-02-2019, 14:31
Merhaba,
Bugün öğlen ben de kargomu teslim aldım.
Sayın paylaşımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür eder verimli bir sezon dilerim.
Not: Zarfın içerisinden Sayın Milla'nın bazı üyelerimizden talep ettiği (epey bir çeşit) tohum poşeti de ekstra olarak çıktı. Bu durum bir karışıklık sonucumu oldu ya da duruma böyle bir çözüm mü bulundu bilemedim.
Bizim bahçemiz bu kadar çok çeşit için epey küçük. Ancak ortada bir karışıklık yoksa, gelen tüm tohumlar çevremizdeki bahçelerde çimlenecek ve heba olmayacak. söz veriyorum.
Tekrar teşekkür ederim.
coskun8553
23-02-2019, 14:48
Kargo takip numarami öğrenebilir miyim ? Coşkun Karaosman
Sayın TMC, tohum poşetlerinden agaclar.net çıkartmaları ve kitap ayraçlarının çıkmamasının suçlusu benim.
Eşim rahatsızdı çalışmalara katılmak için İstanbul'a gelmek çok apar topar oldu ve çıkartmaları unuttum, ama arabanız bayağı sükseliydi.....
Kargo takip numarami öğrenebilir miyim ? Coşkun Karaosman
Tohum gönderdiklerimiz listesinde var mısınız?
Tohumları henüz ulaşmayan arkadaşlara acil teslimiyetler dilerim.
Biz kargoları alanlar çocuk gibi mutluyuz :p
Dağıtımlar başlamadan önce poşetlerden kaçar tohum çıkacak diye geyik yapıyorduk. Ortalama tüm poşetler benzer sayıda tohum içeriyordu. Sonra sayın @TCM nin "kocaman" poşetini görünce bir heyecanlandım ama oda standart sayıda yollamış yinede çok sevindim zira hiç göndermeyecek sanmıştım :p Hediye arabayı gerçekten hak etmiş Allah kaza bela vermesin :)
Ama sayın @YeşimM in hakkını yememek lazım. Tohum poşetinde gerçekten çok bol kepçe davranmış hepsi ekilirse koca bahçe doldurur. Sayamadım kaç tane vardı poşette.
Diğer arkadaşları da unutmayalım, Sayın @bahcedenn @Muda @incirli @MeyveliTepe @malbman @sernur @Dutlubahçe ve @Atilgan hepinize tohumlar için bolca teşekkür ederim.
Etkinlik için emek veren herkesede ayrıca teşekkürler. Elleriniz dert görmesin.
Not:Bu arada biz kişileri etiketleyemiyoruz galiba bayağı uğraştım ama bbcode eklenmemiş veya bulamadım.
@dobipa (http://www.agaclar.net/forum/members/180498-dobipa.htm)
Dün öğleden sonra kargoyu teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler, bol hasatlı güzel kokulu, lezzetli, doğal meyveler sebzeler çiçekler diliyorum herkese tekrardan teşekkürler.
tohum paketimi bugün teslim aldım emeği geçen tüm arkadaşlar sonsuz teşekkür edeiyorum
Sonra sayın @TCM nin "kocaman" poşetini görünce bir heyecanlandım
Tahmin ettik :)
Arkadaşlar çok heyecanlanmasın diye (tabii biraz da erzağım(!) bittiği için) önlem aldık. :)
Her poşetten biraz biraz :)
Şekilde önlemi görüyorsunuz:
687606
Hmmmm, fotoğrafa tekrar bakınca, irilerini seçmişim gibi duruyor :)
hanifeceliktas
23-02-2019, 17:03
Merhaba, bugün kargomu aldım heyecanla, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, emeklerinize sağlık, inşallah önümüzdeki yıla çoğaltıp ben de sizlerle paylasacagim.
İyi ki önlem:) aldınız sayın Malina, gördüğümde naylonlarını patlatacağını düşündüm. Kargo şirketi de extra ücret talep edecekti. Size afiyet olsun:)
Gerçekten doktor bey bu nedenle ve tam AOF sınavları esnasında tohum doldurma işlerini yaptığı için arabayı çoktan hak etmişti:)
Her şey gönlünüzce olsun.
Bende kargomu aldım çok teşekkür ederim herşey için. Bazı arkadaşlarım bol bol ve çeşit çeşit tohumlar eklemişler gerçekten çok mutlu oldum.
Ayrıca sayın TCM; ispir fasulyesi için çok teşekkür ederim yemeklik bile göndermişsiniz ^^
Ben de kargoyu dün öğle saatlerinde teslim aldım. Emeği geçen, tohum gönderen herkese çok teşekkür eder, bereketli bir sezon geçirmenizi dilerim.
MeyveliTepe
23-02-2019, 21:03
Benim tohum paketim de dün gelmiş, bugün gidip aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.
Bende kargomu aldım çok teşekkür ederim herşey için. Bazı arkadaşlarım bol bol ve çeşit çeşit tohumlar eklemişler gerçekten çok mutlu oldum.
Ayrıca sayın TCM; ispir fasulyesi için çok teşekkür ederim yemeklik bile göndermişsiniz ^^
Herkese yarımşar size ise özellikle bir kilo göndermiştim. Anlaşılan o ki, Lojistik Merkezi el koymuş, tanzim satış istasyonu açacaklar herhal.
hasan7319
23-02-2019, 21:36
paket bugün elime ulaştı.tercih edilenden fazla tohum vardı.hepinize çok teşekkür ederim
Kargomu aldım.Emeği geçenlere teşekkürler.
meminaydin
23-02-2019, 22:26
Bende tohumlarıma kavuştum. Herkese teşekkür eder, verimli bir sezon dilerim.
Merhaba sevgili TCM, Baktım ki hemencecik beni taca atıp ABD'ye göndermişsiniz, ben de size çok istediğiniz arabacığı göndereyim dedim. Özetle arabayı sevgili Malina değil, hoş bir anı olsun diye sizin de mizah anlayışınıza güvenerek ben gönderdim... Yalnız içinize mi doğdu bilmiyorum ama ABD'ye değil de inşallah Avrupa'ya gidebilirim. Yalnız hiç sevinmeyin. Avrupa'ya gidebilirsem asıl o zaman kimse tutamaz beni. :D:D İnadına, daha da çok tohum paylaşırım.
Büyüklerimizden gelmeyeceğini anlamalıydım zaten. Ne yüzsüzlükse benimki üç yıl önce de araba istemişim (http://www.agaclar.net/forum/1438931-post8.htm), onlar gönderse üç yıldır gelirdi. Neyse, araba için çok sağolun, sol çamurluk değişmiş ama olsun, düşünmeniz yeter.
Sayın TMC, tohum poşetlerinden agaclar.net çıkartmaları ve kitap ayraçlarının çıkmamasının suçlusu benim.
Eşim rahatsızdı çalışmalara katılmak için İstanbul'a gelmek çok apar topar oldu ve çıkartmaları unuttum, ama arabanız bayağı sükseliydi.....
Suçlu ne demek, takılıyorum sadece. Arabamız güzel, sağolsun @ bahcedenn ama komple boyalı çıktı araba, Avrupa ya gittiğinde Almanya dan bi tane yıldız gönderir artık.
...Dağıtımlar başlamadan önce poşetlerden kaçar tohum çıkacak diye geyik yapıyorduk. Ortalama tüm poşetler benzer sayıda tohum içeriyordu. Sonra sayın @TCM nin "kocaman" poşetini görünce bir heyecanlandım ama oda standart sayıda yollamış yinede çok sevindim zira hiç göndermeyecek sanmıştım :p Hediye arabayı gerçekten hak etmiş Allah kaza bela vermesin :)...
Yukarıda dediğim gibi ben herkese üçer kilo tohum gönderdim ama idare bir kısmını yemiş, idare etcez artık, yapacak bir şey yok..
Hmmmm, fotoğrafa tekrar bakınca, irilerini seçmişim gibi duruyor :)
Sevgili şefim, bu sene kuru fasulyenin küçük, sırık ve daha lezzetlisini buldum. Nasip olursa ilk kez deneyeceğiz, içişleri bakanı da lezzetine onay verirse paylaşımda bulunayım. Siz de talep edin, döküm tencerede mmmm...
İyi ki önlem:) aldınız sayın Malina, gördüğümde naylonlarını patlatacağını düşündüm. Kargo şirketi de extra ücret talep edecekti. Size afiyet olsun:)
Gerçekten doktor bey bu nedenle ve tam AOF sınavları esnasında tohum doldurma işlerini yaptığı için arabayı çoktan hak etmişti:)
Teşekkürler Osman Bey, sağolsun @bahcedenn, ama araba çalıntı çıktı, olsun düşünmesi yeter..
Bu arada sanırım ekip sizi deşifre etmiş, aynadaki yansımaya dikkat.
Güz dönemini 3.29 not ortalaması ile bitirdim. Yeni dönemde 'tarla bitkileri' falan var, herhalde daha zevkli geçecek.
@ Musa Gündoğan ilave tohumlar için çok teşekkürler.
@ mirzaramiz teşekkürler..
Şu sıralar forumu gereksiz mesajlarla doldurduğumu düşünüp bir süre STAND BY konumuna geçmeyi düşünüyorum, zaten arabanın da aküsü bitti, neyse düşünmesi bile yeter...
Sevgilerimle...
Aman sakın iletişimi koparmayın.
Sadece neşesi yerine gelsin diye sizin mesajları bekleyen kullanıcılar var. Gördükçe gülüyoruz var olun :)
Şu sıralar forumu gereksiz mesajlarla doldurduğumu düşünüp bir süre STAND BY konumuna geçmeyi düşünüyorum, zaten arabanın da aküsü bitti, neyse düşünmesi bile yeter...
Sevgilerimle...
alibuba84
24-02-2019, 01:25
Kargom ulaştı, bu vesile ile emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum iyi ki varsınız..
pupa.baski
24-02-2019, 06:39
Kargoyu cumartesi günü aldık :) etkinliği organize eden, tohumları paylaşan herkese çok teşekkürler. Umarım bir sonraki sefere daha çok tohum paylaşma imkanımız olur. Sevgiler
levinlusin
24-02-2019, 09:51
Bir çok arkadaşın yoğun emek harcayarak gönderdikleri tohum paketi elime geçti. Herkese çok teşekkürler.
Tohumlarıma bende kavuştum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Tüm yetiştiricilere anneciğimin değimiyle " afatsız " bir sezon dilerim. Nice paylaşım senelerine dileğiyle.
orucoğlu
24-02-2019, 14:10
Kargomu teslim aldım.Emeği geçen bütün arkadaşların eline emeğine sağlık.Bereketli bir yıl olur İnşallah.Herkese kolay gelsin.
Şu sıralar forumu gereksiz mesajlarla doldurduğumu düşünüp bir süre STAND BY konumuna geçmeyi düşünüyorum
Size eşlik ediyorduk; kendimizi suçlu hissettirmeden "STAND BY konumuna" geçseydiniz :)
Tohumlarımı aldım. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim..
Canyücel Pembe domates ve Kapya Biber tohumlarımı ektim.. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.. Elinize emeğinize sağlık...Umarım hepimiz için bereketli bir yıl olur.
687648
istcallst
24-02-2019, 17:33
Sayın Kenger,
öncelikle ayırdığınız hediye tohumlar için çok teşekkürler. Poşettin üstünde dereotu ve reyhan yazıyor, fakat 3 çeşit tohum var, üçüncü çeşit nedir acaba?
Sayın Kenger,
öncelikle ayırdığınız hediye tohumlar için çok teşekkürler. Poşettin üstünde dereotu ve reyhan yazıyor, fakat 3 çeşit tohum var, üçüncü çeşit nedir acaba?
Onu sonradan eklediğim için etikette adı yok :)
3. tohum zahter (poşetin üzerinde k -kekiğin k'si- yazan).
Umarım işinize yarar.
Kolaylıklar dilerim.
istcallst
24-02-2019, 18:16
Onu sonradan eklediğim için etikette adı yok :)
3. tohum zahter (poşetin üzerinde k -kekiğin k'si- yazan).
Umarım işinize yarar.
Kolaylıklar dilerim.
evet tabii ki, o çeşit yok bende :)
coskun8553
24-02-2019, 19:37
Tohum gönderdiklerimiz listesinde var mısınız?
Maalesef yok muşum, daha önce kontrol etmemiştim. Mesajınızı gördükten sonra baktım.
Benim tohumlarım cuma günü şubeye gelmiş. Kurye adres tarifi için arayınca haberim oldu. Çarşamba günü gidip teslim alacağım.
Resim gözüme ilk çarptığında Veli Göçerin yaptığı binalar zannettim :)))
Ama bunlar onun yaptığı binalardan daha değerli ;)
Kargomu teslim aldım. emeği geçen herkese teşekkürler.
kerkenez
25-02-2019, 07:14
Tohumlar ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Benim kargom henüz gelmedi takip numarasını öğrene bilirmiyim.'Salih İnceçayır'
siflera12
25-02-2019, 08:01
Benim kargom henüz gelmedi takip numarasını öğrene bilirmiyim.'Salih İnceçayır'
http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-etkinligi/42974.htm
buradan bakabilirsiniz
Hafta sonu tohumcuklarım PTT'de ben köyümde melûl, mahzun bekleştik. Bu sabah şubeyi çalışanlarla beraber açtık ve tohumlarıma kavuştum.
Hemen onları tasnif ettim; saydım; sevdim. :)
Sayın Atılgan'ın painted mauntain mısır sanırım aşırı talepten dolayı yetmeyen tohumları ve Sayın Resulgur'un Kargo kazasına kurban giden tohumları hariç hepsi tastamam gelmişti.
Fakat gelmeyen tohumlar da beni mutlu etti. Demek önemsediğim tohumlara sahip olmak değil, bu tohumların paylaşılma gayretiymiş.
Sayın Muda'dan taleplere ilave olarak gelen uzun kabak tatlı bir sürpriz oldu. .
Sayın Birnefestoprak'tan geçen sene talep ettiğim tohumların bana ulaşacağını bilmiyordum. Bu da ayrı bir güzellik kattı sabahıma.
Velhasıl, değerli arkadaşlarımız İstcallst, Atilgan, Vizeli39, Resulgur, Bay Şifacı, Aleydi, Muda, Selçuk boz, Aysel Yavuz, Bahçedenn, Aziztoprak, İncirli, Zekoş, Birnefestoprak, sizlere ve diğer tüm tohum paylaşımcılara özellikle Lojistik merkezinde ve organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ediyorum.
Tohumlar elime ulaştı. Emeği geçen herkese çok teşekkürler...
Tohumlarıma ve özenle hazırlanmış iş önlüğüme kavuştum :D
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Bunca çabanın ve emeğin hakkını vermek için elimden geleni yapacağım.
portorikolu
25-02-2019, 10:29
Merhaba,
Kargo elimize ulaştı. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Hakan DAG
25-02-2019, 11:14
Arkadaşlar benimde kargom saat 11:30 gibi geldi.İçerisinde Sn. Milla' nın süpriz tohumları vardı sanırım. Kendisine ve emeği geçen, tohum gönderen diğer arkadaşlara tekrar çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum. Sn. Milla' nın tohumları benim tohumlarıma karışmış sanırım.Ona gidecek olan tohumlar bana gelmiş. Bir karışıklık mı olmuş bilgisi olan var mı?
mirzaramiz
25-02-2019, 11:43
Merhabalar tohumlar elime ulaştı. Bende bir bayram havası forumdaki arkadaşlar çok severmiş.
Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum. Sn. Milla' nın tohumları benim tohumlarıma karışmış sanırım.Ona gidecek olan tohumlar bana gelmiş. Bir karışıklık mı olmuş bilgisi olan var mı?
Milla tohum göndermediği içn tohum alma hakkını kaybetti.
Onun tohumlarını 4 kişiye paylaştırdık. biri de sizsiniz... Yani bir karışıklık yok :)
Sizin talep ettiklerinizden ayrılsın diye ayrı bir poşete koydum ve milla adını yazdım.
esemeral
25-02-2019, 12:13
Merhabalar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kargom cumartesi geldi (iş yerime geldiğinden) ancak bugün teslim alabildim. Tekrar çok teşekkürler.
Bol çiçekli ve verimli günler dilerim.
ketenhelva
25-02-2019, 12:15
....Bu mesaj ''Malina''dan hemen sonra olmalı idi, aksi takdirde anlam bütünlügü bozuluyor (millanın istekleri hususunda bir mesajdı)...Bir digeride benim, yazlık bahçesi nispeten ufak ama, Eskişehirin Karabayır baglar muhitinde bagımız var, orada eniştem ve ablamın gözetiminde degerlendirip, gelecek yıla fazlası ile paylaşıma katabilecegimizi umuyorum..
elifaydin
25-02-2019, 12:18
Şu anda takip numarası ile sorguladığım kargonun iade durumunda olduğunu görmekten fazlasıyla üzgünüm. Yurtiçi kargo ne geldi, ne aradı, ne bildirimde bulundu ne de telefonuma cevap verdi ve şu anda sayfada iade olarak görünüyor.
....Bu mesaj ''Malina''dan hemen sonra olmalı idi, aksi takdirde anlam bütünlügü bozuluyor (millanın istekleri hususunda bir mesajdı)...
Benim mesajımı alıntılarsanız anlam bütünlüğü bozulmaz...
Şu anda takip numarası ile sorguladığım kargonun iade durumunda olduğunu görmekten fazlasıyla üzgünüm. Yurtiçi kargo ne geldi, ne aradı, ne bildirimde bulundu ne de telefonuma cevap verdi ve şu anda sayfada iade olarak görünüyor.
Şube ile hemen bağlantı kurun, şubeye gidip alacağınızı söyleyin.
Perşembe göndermişiz, Cuma tahmini olarak varacakmış.
Eeeee hafta sonu tatil. Hemen pazartesi nasıl iade oluyor?
Alem bu Yurtiçi Kargo...
Kargo alıcısını adresinde bulamazsak, yetkilimiz tarafından gönderiye ait bilgilerin(Gönderici adı ve soyadı, Fatura No gibi) yer aldığı “Kargo İhbar Notu” bırakılır. Bu durumda kargo alıcısının ya da alıcının yetkili kıldığı kişi tarafından 3 gün içinde şubeden alınması gerekmektedir.
https://www.yurticikargo.com/tr/s-s-s
Telefon ettim komik bir biçimde cuma gününü de sayıyorlar.
Cuma, cumartesi, pazar etti 3 gün, pazartesi iade :)
0212 639 33 60 Dahili No: 23
ararsanız, iade edilmeyip almanız için bugün bekletilecek.
Yoksa kargo paralarını da bizim ödememiz gerekiyor... Galiba gidiş dönüş alıyorlar :)
elifaydin
25-02-2019, 12:57
Aradım, tam yola çıkıyormuş araçtan indirdiler. Dedim bugün gelip alacağım hiçbir yere göndermeyin. Bir de burada doğru düzgün adres yazılmamış diye çamur da attılar. Hani üzerinde telefonumuz vardır insan bir arar filan diye söylendim üzerinde numara yok dediler. Bir de cuma gelmiş arkadaşlar diyorlar, sistemde cumartesi gününe yerinde bulunamadı diye yazmışlar. Aslında hiç gelmediklerini ben biliyorum. Her şekilde çamura yatmaktalar.
Tariflerine göre bulunduğum yere epey uzak ama bir şekilde bulacağım. Oysa iki alt sokağımızda yurtiçi kargo şubesi var neden o şubeye gitmiş anlaşılır gibi değil.
Yoksa kargo paralarını da bizim ödememiz gerekiyor... Galiba gidiş dönüş alıyorlar :)
Evet geri dönerse öyle oluyor.
its_just_a_ride
25-02-2019, 13:02
Sn. Milla için hazırlanan tohumların paylaşımcılarına geri yollanması gündemdeydi ancak rastgele paylaştırılmasına karar verilmiş anlaşılan.
Merhaba,
Kargomu az önce teslim aldım.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Merhaba,
Kargomu teslim aldım.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
İyi çalışmalar.
Kargomu bu gün teslim aldım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Sn. Milla için hazırlanan tohumların paylaşımcılarına geri yollanması gündemdeydi ancak rastgele paylaştırılmasına karar verilmiş anlaşılan.
Birkaç fikir ileri sürüldü ama paylaşımcılara geri göndereceğiz dediğimizi hatırlamıyorum. Linkini verir misiniz, gözümden mi kaçtı acaba?
Milla'ya gönderdiğiniz 4 çeşit tohum vardı ve onları geri almak mı istiyordunuz?
arslanbenzer
25-02-2019, 18:42
Tohumlarım geldi, yetiştiren hazırlayan herkese teşekkürler
https://i.hizliresim.com/jgpVLr.jpg
Size eşlik ediyorduk; kendimizi suçlu hissettirmeden "STAND BY konumuna" geçseydiniz :)
Suçlu hissetmenize gerek yok, kuru fasulyenin büyüklerini ayırmıştınız kendinize ama meğer küçüğü makbulmuş. Bugün gelen bir üreticiyle daha görüştüm. 'Abi büyük olanından kendime yemeklik için dahi ayırmam' dedi. Daha önce de dediğim gibi, en güzelinin tohumundan ayarladım, siz döküm tencereyi ayarlaryın, seneye komünist başkana rakip olacam.
Stand by dediysek buralardayım, sadece bi hava alıp gelicem. Günde 50 kere foruma giriyorum zaten, tohum ekimine başlamamız lazımdı, geç kalmak üzereyiz, biraz ciddiyet canım...
687729
Bu arada daha geriye dönen kargo olmadı herhalde. Biri geri dönse de şu 'hain planlarınızı' öğrensek.
kuru fasulyenin büyüklerini ayırmıştınız kendinize ama meğer küçüğü makbulmuş.
Biliyoruz da, hem tırtıklayıp hem de küçüğünü seçmeyelim dedik :)
(Bilmeyen de tırtıklamayı ciddiye alacak)
(Bilmeyen de tırtıklamayı ciddiye alacak)
Aaa şakamıydı ki :p
naturist
25-02-2019, 21:16
Kargo bugün bize ulaştı.
Bin bir emek verip bu tohumları yetiştirip paylaşan dostlara ve bizlere ulaşmasına vesile olan operasyon ekibine binlerce teşekkürler.İnşallah seneye ben de baylaşacak düzeye gelirim.Bereketli yıllar dilerim.
Bir de burada doğru düzgün adres yazılmamış diye çamur da attılar.
Hani üzerinde telefonumuz vardır insan bir arar filan diye söylendim üzerinde numara yok dediler.
Arkadaşlar,
Sizlere gelen kargolar, sarı balonlu zarfla mı geldi yoksa bu zarflar Yurtiçi Kargonun kendi poşetleri içinde mi geldi?
elifaydin her ikisinin üstündeki adresi fotoğraflayıp buraya ekleyecek...
Çünkü bizim hazırladığımız sarı zarf üzerindeki adres doğru ve telefon var.
Kargo şubesinin kendi poşetleri üzerine yazdıkları adres sorunlu, telefon falan yok..
Kargomu teslim aldım .Yeni türlere kavuşmamızı sağlayan sağladığınız için çok teşekkür ederiz. .Emek veren herkesin ellerine sağlık. .
Bende bugün tohumlarımı kargodan aldım güzel bir duygu ,bütün herkese çok teşekkür ederim.
@Muda tohum paketleriniz ilginçmiş açmak için biraz uğraşıp sıkılıp diğer tohumlara daldım sanırım tek içimlik bunlar:)
Herkese selamlar.
Arkadaşlar,
Sizlere gelen kargolar, sarı balonlu zarfla mı geldi yoksa bu zarflar Yurtiçi Kargonun kendi poşetleri içinde mi geldi?
elifaydin her ikisinin üstündeki adresi fotoğraflayıp buraya ekleyecek...
Çünkü bizim hazırladığımız sarı zarf üzerindeki adres doğru ve telefon var.
Kargo şubesinin kendi poşetleri üzerine yazdıkları adres sorunlu, telefon falan yok..
İçi balonlu sarı zarfla geldi. Kargoyu arkadaşın masasında gördüm. Forumun amblemini görünce "o benim!" diyerek üstüne atladım. :)
Benim paketin üzerinde yurtiçi kargo poşeti vardı.
Günaydın :) Benim paketim yurtiçi kargo poşeti ile geldi, adres doğru ama telefon numarası eski numaram dı. "Sarı zarflarda adres ve telefon numarası doğru" kolay olsun diye isim yazınca daha önceden kayıtlı olan adresleri seçmiş olabilirler diye düşünüyorum
merhaba,
kargonuz ulaştı, müteşekkirim.
https://i.hizliresim.com/XMN94D.jpg
şimdi de forumdan çimleme konularına bakmaktayım.
güzel günler.
Hakan DAG
26-02-2019, 07:38
Milla tohum göndermediği içn tohum alma hakkını kaybetti.
Onun tohumlarını 4 kişiye paylaştırdık. biri de sizsiniz... Yani bir karışıklık yok :)
Sizin talep ettiklerinizden ayrılsın diye ayrı bir poşete koydum ve milla adını yazdım.
Milla adına üzüldüm.Ama epey şanslıymışım.Tohum düşen 4 kişide biri olmak beni çok sevindirdi. Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum. Bereketli bir yıl olur İnşallah.
elifaydin
26-02-2019, 08:52
Aslında daha dün yükleyecektim fotoğrafı ama fırsatım olmadı. Dün sayın Malina ile de konuştuk, kraft zarf üzerinde yer alan adres ile kargo poşeti üzerinde yer alan adres arasındaki farklar ortada.
bir arkadaşımız sistemde çıkan adres seçilmiş olabilir demiş ama yurtiçi kargo ile çok fazla bir münasebetim yok maalesef, seçebilecekleri bir adresim yok.
Bir de kraft zarfta telefon numaram da olmasına rağmen kargo etiketinde telefon yazılmamış olduğu görülebilir.
Netice şunu söylemek istiyorum ki, kargosu henüz ulaşmayan arkadaşlarım takip numarasından araştırın siz takip edin yoksa benim gibi geri dönmek üzere iken araçtan indirip teslim alırsınız :)
Kabaca 140-150 kişi yazmış kargosunu aldığını... 202'ye daha çok var :)
Kargomu teslim aldım. Emeği geçen herkese çoook teşekkürler...
Kargo elime ulaştı. Gönlü zengin tüm dostlara teşekkür ediyorum
Kargo şirketlerini bulundukları bölgeye göre değerlendirmek gerek. Yani 'Aras Kargo' kötüdür, 'Yurtiçi Kargo' iyidir gibi genellemeler doğru değil. Misal bizim bölgede Aras yıllar önce son derece kötüydü, yeri ve müdürü değişti, şimdi canavar gibiler. Yurtiçi hep iyiydi. MNG iki yıl kadar önce müşteriyi arayıp 'eleman sayımız yetersiz siz gelip alır mısınız yoksa burada bekleyebilir günlerce' diyerek 'kendi ayağına sıkıyordu'. :D Netten alışveriş dönemi son bir kaç yılda patladı, dolayısıyla kendini geliştirip yenileyerek eleman sayısını arttıranlar kazanıyor. Mesela 'Sürat Kargo' dan hiç beklemezdim, adamlar kargonun her hareketinde saat plaka ile bilgilendirme yapıyor 'netten takip' edildiğinde.
Tohumlarım biraz evvel geldi. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sevgili Malina özel mesajını aldım. İlerleyen zamanlarda inşallah daha fazla katılımım olacak. Sevgi ve saygılarımla.
elifaydin
26-02-2019, 09:43
Bu arada akşam eve götürdüğümde eşim ayrıca ne kadar profesyonelce hazırlanmış bu paketler hiçbirini heba etmeden dikkatlice ekmemiz gerekiyor dedi. İlk fırsatta fideler için hazırlıklara başlayacağız bakalım.
Bu vesile ile yetiştiren, paylaşan, tasnifini yapan ve tekrar kargoya veren, kısaca başından sonuna kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim.
İçi balonlu sarı zarfla geldi.
Benim paketin üzerinde yurtiçi kargo poşeti vardı.
Benim paketim yurtiçi kargo poşeti ile geldi, adres doğru ama telefon numarası eski numaramdı.
kraft zarf üzerinde yer alan adres ile kargo poşeti üzerinde yer alan adres arasındaki farklar ortada.
kraft zarfta telefon numaram da olmasına rağmen kargo etiketinde telefon yazılmamış olduğu görülebilir.
Tüm kargolar Yurtiçi Kargonun aynı şubesinden gönderildi.
Farklı firmalar ya da farklı şubeler olsaydı mazeret oluşturup katlanmamız için daha uygun olurdu :)
elifaydin
26-02-2019, 10:27
Bir de paketlerin hepsi tek seferde verildi, ilginç bir uygulama yapmışlar.
Açık ve net söylemem gerekirse son günlerde kargo şirketlerinin oldukça tuhaf uygulamalarına denk geldiğimi söylemeliyim. Kaybolan ama aldığımı iddia ettikleri ürünlerim de oldu, fahiş fiyat uygulamaları da, o yüzden son zamanlarda çok iyi izlenimim yok onlara dair.
Tohumlara kavuştum. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Çocuklar gibi sevindim emin olun. Emeği geçen herkesin büyük emekleri, bu etkinliğin faydasına inancı, forumda paylaşılan deniz derya bilgi, birbirini tanımayan insanların gösterdiği dayanışma gerçekten hayata olan inancımı kat kat arttırıyor. Saygıyla, şükranla, hayranlıkla, umutla teşekkürler.
Biraz önce geldi tohumlar emeği geçenlere teşekkür ederim.
Bu arada galiba, "Tohum paylaşım sonrası Çalışmalar 2018-2019" kategorisinin vakti gelmiş olabilir.
Bazı arkadaşların kargoları henüz yolda fakat bazı arkadaşlar teslim aldığı tohumlarla çalışmalara başladı bile.
Örneğin Şu konu (http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasimi-sonrasi-calismalar-2017-2018/42986.htm) açılmış bile.
Bir kaç tane çimleme çalışması da bu başlıkta başlamış.
Şu mesaj (http://www.agaclar.net/forum/1560291-post182.htm) Şu mesaj (http://www.agaclar.net/forum/1559979-post73.htm)
Özel mesajla haber vermiş, buraya yazmasını söylmemiştim ama...
Sağlamayı yapabilelim diye buraya yapıştırıyorum, kendi mesajımı atlamayayım diye renklendiriyorum:
akgul1a
Kargom ulaştı .teşekürler
Sevgili Malina özel mesajını aldım.
Oraları soğuktur diye düşündüm :)
Kargomu bu gün gidip kendim aldım emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler tohumlarına kavuşan üyelerede bol hasatlı bir yıl diliyorum.
Tohumlarına kavuşan arkadaşların mutluluk mesajlarını okudukça heyecanlarına katılmak o kadar güzel bir his ki, şahsen bütün yorgunluğumu unuttum.
Hepinize başarılı ve bol verimli hasatlar dilerim.
Umarım Forumumuzun en başarılı etkinliğine seneye daha da fazla katılım olur. ;)
Tohumları bugün aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
3 günlük fırtına sonrası ada ile kara bağlantısı kuruldu ve kargolar gelmeye başladı. Bugün ben de tohumlarımı aldım. Emeği gecen herkese çok çok teşekkür ederim.
Huseyiayaz
26-02-2019, 19:24
Elinize emeklerinize sağlık. Kargom geldi. Teşekkür ederim. Çok anlamlı bir oluşum.
Kargom geldi emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sıra geldi tohum ekimine fidanları yetiştirmeye...tüm arkadaşlar için berketli bir yıl olması dileğiyle...
Üç gündür İstanbul'da olduğum için kargo gelmiş ve kapı duvar olduğu için şubeye gitmiş. Eşim az önce tohumları aldığını bildirdi. Ben İstanbul'da, tohumlar da İzmir'de olduğu için ne yazık ki kontrol etme şansım (şimdilik) yok. Akşama hanımdan tüm tohumların bir listesini isteyip karşılaştırma yapacağım. Fazla gelen olmuşsa buradan tekrar bildiririm.
Gözü gibi bakıp yetiştirdiği, tohumlarını binbir emekle alıp sakladığı ve talep edenlere ulaştırmak için onlarca, hatta yüzlerce pakede tek tek aktardığı için öncelikle yetiştirici arkadaşlara, sonralıkla da, bu kıymetlilerin bize ulaşması için hiçbir karşılık gözetmeden emek veren LojistikMerkezi gönüllülerine (tektek isim zikretmeyip, gönüllü arkadaşları "LojistikMerkezi" adıyla geçiştirdiğimi düşünmenizi istemem, ama gönüllülerden yalnızca dört tanesinin kim olduğunu bildiğim ve yalnızca onların adlarını yazarsam, adını bilmediğim dostlara ayıp etmiş olacağımı düşündüğüm için bu şekilde yazdım) kısacası emeği geçen tüm forumdaşlara sonsuz teşekkürler.
Bu güzel ailenin on yıldan uzun bir süredir bir ferdi olmaktan bir kez daha gurur ve mutluluk duydum.
İzmir'e dün akşam döndüm ve ilk işim tohum paketini açmak oldu. Tohum paylaşım etkinliğine kimbilir kaçıncı kez katılıyorum ama nedense her seferinde zarfı açarken çocukça bir heyecan, bir sevinç kaplıyor içimi.
Sayın birnefestoprak'tan geçen yıl talep etmiş olduğum "Heybetli Domates" ve "Yeni Dünya Karpuz" da gelmiş. Kendisine ve tohumların ulaşmasında aracılık eden Sayın bahcedenn'e teşekkür ederim.
Bir de, zarftan Sayın Muda'dan geçen yıl talep etmiş olduğum "Bilya Kekik" tohumları çıktı. Geçen yıl aldığım tohumları kontrol etmemiştim, acaba orada eksikti de ben mi farkına varmadım ya da Sayın birnefestoprak'ta olduğu gibi bir aksaklık oldu da o yüzden mi bu yıla kaldı, merak ettim.
Bu vesileyle, emeği geçen tüm dostlara birkez daha teşekkür eder, hepimize bol hasatlar dilerim.
Bina numarasını yanlış girmişler sisteme. Adres yanlış olduğu için ulaştırılamamış. Allahtan kargom hala şubede. Bugün gidip alacam. Tohumları gönderen toplayıp dağıtan herkese teşekkür ederim emekleriniz için.
Çok şükür en sonunda ben de tohumlarıma kavuştum. Yurtiçi kargonun azizliği siz ne kadar gideceği adresi yazsanızda, çalışanlar tekrar adres yazmamak için sistemde kayıtlı adrese gönderiyorlar. Tabi o adresten taşındıysanız vay halinize. İstanbul'dan Bursa'ya 4 günde 3 farklı şubeye transfer olarak geldi ki şube teslim yaptırmasam daha da gecikecekti. Bir bakıma iyi de oldu anlatacak hikaye oldu. Tohumlardan inşallah mahsül alabilirim de bunlara kavuşana kadar neler neler çektim diye lafa başlayıp anlatır dururum :)
Eken, sulayan, yetiştiren, toplayan, dağıtımını sağlayan kısacası emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah bende de aynı şekilde verimli olurlar ve seneye ben de tohum dağıtabilirim.
146 OSMAN45
Unutul muşum:)
Oraları soğuktur diye düşündüm :)
Evet gerçektende soğuk bugün kar yağdı. Çok teşekkür ederim
146 OSMAN45
Unutul muşum:)
Kargonuzu aldığınıza dair mesajınızı göremedim. Acaba bir şeyleri gözden mi kaçırıyorum?
Kargom bir kaç gün önce ulaştı. Herkese teşekkür ederim.
mkbmusti
27-02-2019, 09:32
Kargo elime ulaştı çok teşekkürler...
(Gerçi 'ben aldım' diyen arkadaştan önce tohumlarıma kavuştuğumu yazmadan edemiyorum:))
Osman45 çalışmalara yardım ettiği ve onun zarfı tamamlandığı için kendi tohumlarını aldı.
Malina'
Haklısınız bu başlıkta yazmayı da ben unutmuşum.
Bu arada listeye girmişim:)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.