View Full Version : Tohum kargoları size doğru yola çıktı, aldığınızı haber verir misiniz?
ada_sakini
27-02-2019, 10:01
Ben bugün aldım kargomu ve actığımda çok duygulandım, öncelikle herşey bahçeden ve meyvelitepe'ye sahsen çok teşekkür ederim ve bu işlerde emeği geçen kim varsa gercekten çok faydalı bir etkinlik ve sizede ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım önümüzdeki yıl bende tohumlarını paylaşanlardan olcağım ......
Kargoyu aldım tekrar ve tekrar herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
Kargoyu aldım tekrar ve tekrar herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
Biraz uğraştık :)
Muda'yı aramışlar adres eksik diye, o da beni aradı.
Kime gidecekse telefonunu ver, adres isteyeyim diye :)
Dedim ne adresi? :)
Yırtsın yurtiçi kargonun poşetinin köşesini, baksın sarı zarfın üstüne; doğru adres orada yazılı!
Neyse yapmışlar da elinize ulaşmış :)
NOT: Siz de hem zarftaki hem kargo poşetindeki adresi fotoğraflar mısınız? Bir süre saklamanızı da rica edeceğim. Çünkü delil olarak ihtiyacımız olabilir.
Kargosunu alanlar listrsine beni de ekleyebilirsiniz çok şükür kavustum;)
İnsanın onca emeginin karşılığını alması ve buna değdiğini görmesi cok güzel bir duygu..Tohum koyma da oldukca cömertce davranılmıs bütün arkadaslara cok tesekkürler..
Ayrıca ilk basta çanta sandığım iş önlüğü de harika bisey..hemen denedim;) Sevgili Malinaya tekrardan tesekkür ediyorum.Ve kumaş temininde bulunan Sevgili Güler ablama da..
Herkese bol bereketli bir sezon diliyorum..Yeter ki emek verin mutlaka karşılığını alıyorsunuz;)
687821
... NOT: Siz de hem zarftaki hem kargo poşetindeki adresi fotoğraflar mısınız? Bir süre saklamanızı da rica edeceğim. Çünkü delil olarak ihtiyacımız olabilir.
Desenize operasyon genişliyor...Ennn sevdiğim...Hanıma söyliyim çayı çok demlesin, çekirdeği de büyük boy alayım eve giderken, akşama 'Ahlat Ağacı' nı seyredecektik, ama burası kaçırılacak gibi değil..
füsun aydın
27-02-2019, 13:42
Merhaba tohumlar ulaştı.Çok teşekkür ederim.Artık çalışma zamanı...:)
İlknur44
27-02-2019, 13:43
Merhaba Kargom geldi emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ve yanında gelen hediyeyede teşekkür ederim. Bol bereketli bir yıl olması dileğiyle herşey gönlünüzce olsun Sağlıcakla kalın😊 fotoğraf yüklemeye çalıştım hata yaptı.
Bende aldım herkese çok teşekkür ederim.
kargo elime ulaştı.teşekkürler
Kargo geldi, teşekkürler.
chelik26
28-02-2019, 11:07
Sn Malina kargomu aldım ancak 2 talebim içinden çıkmadı. Birisi Sn Bahcedenn paylaştığı salatalık tohumu( Göndermemiş olabilir talep çokluğundan) diğeri Sn Yerel bahçem den ağaç bamyası( Gönderdiğini söyledi).
Acaba benim tohumlar karışığa mı gitti?
Alan arkadaşlar kontrol edebilirlerse sevinirim. Tekrar herkesin eline emeğine sağlık
bahcedenn
28-02-2019, 18:29
Sn Malina kargomu aldım ancak 2 talebim içinden çıkmadı. Birisi Sn Bahcedenn paylaştığı salatalık tohumu( Göndermemiş olabilir talep çokluğundan) diğeri Sn Yerel bahçem den ağaç bamyası( Gönderdiğini söyledi).
Acaba benim tohumlar karışığa mı gitti?
Alan arkadaşlar kontrol edebilirlerse sevinirim. Tekrar herkesin eline emeğine sağlık
Sizin talebiniz bana hiç gelmemiş. Muhtemelen kota sınırına takıldınız. Bu vesile ile söylemiş olayım, özel bir sebepten ötürü bir kişi haricinde tüm talepleri karşıladım. Benden talep ettiğiniz fakat karşılanmadığını düşündüğünüz tohumlar muhtemelen kota sınırına takılmıştır. Yoksa tüm talepleri mümkün olduğu kadar eşit parçalara bölerek karşıladım çünkü.
Tohumları birkaç gün önce aldım, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Tohumlarım geldi. Özenle paketlenmiş. Organizasyona düzenleyen ve emek veren herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız agaclar.net, iyi ki varsınız doğa sever arkadaşlar.
Kargom elime geçti. Çok teşekkür ederim. Tohumları çoğaltıp gelecek sene paylaşmak dileğiyle...
155 Kişi kargolarını aldığını beyan etmiş.
47 kişi
* henüz almamış mı
* almış ama yazma gereği duymamış mı?
* almış ama koşulları nedeniyle henüz yazamamış mı?
Merakla bekliyorum :)
Fazla sayıda tohum talep ettiğim için aslında utanıyorum ama sormadan edemeyeceğim.:) En çok istediğim tohumlardan "selluka" yı göremedim. Sn. istacallst acaba gönderemedi mi? "seluka izmir sarmaşığı-istcallst". Tekrar herkese teşekkürler.
Bende de selluka çıkmadı, bunu bir sorun olarak yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Ama bende merak ettim şimdi:p
aziztoprak
03-03-2019, 16:39
Bende de selluka çıkmadı, bunu bir sorun olarak yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Ama bende merak ettim şimdi:p
Yetişmemiştir mutlaka. İstcalist'ten istemiştim. Diğerleri gelmiş. Demek ki o tohum yetişmedi anlaşılan. İnşallah sonraki etkinlikte ediniriz.
Merhaba
Paylaşım sonrası kategorisi açıldı.
Tohum Paylaşımı Sonrası Çalışmalar 2018-2019 - agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasimi-sonrasi-calismalar-2018-2019/) adresinden hemen konu açıp paylaşımlara başlayabilirsiniz.
Merakla paylaşım sonrası çalışmaları bekliyorum.
Merhaba tohum paylaşım etkinliği sonrası çalışmalar başlığı açılacak mı acaba. Ben şimdilik buraya yazıyorum hazırlıklarımı. Ufaktan bazı hazırlıklara başladım. Tohum ekeceğim kapları hazırlamaya başladım. Viyol yerine bardak su kaplarını kullanıyorum. Geçen sene kısmen plastik şeffaf yüksek kapaklı yiyecek kaplarından kullanmıştım. Ancak bunlara fazla sayıda tohum ekildiği için çıkan fideleri ışığa almak şaşırtma işlemleri zor olmuştu. Ancak bardakta 2 şer 3 er tohum ekince mobilizasyon ve şaşırtma işlemleri çok kolay oluyor. Evin içinde tabir caizse bebek gibi büyütebiliyor istediğiniz yere cam kenarlarına kolayca yerleştirebiliyorsunuz. Bardakların altına da 2,5 kg hacimli dikdörtgen alüminyum kaplardan aldım (50 tanesi 75 TL). Bunları deforme etmeden kullanırsanız seneye de kullanma imkanı var.
Çiçek tohumlarından bazılarını yarın ekmeye başlıyorum.
Sebzeler için Martın 2. haftası patlıcan biber, 4. haftası ise domates ve diğer bazı tohumları ekmeyi planlıyorum. Vakit uygun mu sizce? Yer Yalova.
Domates tohumlarından fazla çeşit olduğu için izolasyon amaçlı bahçenin alt sırası ve üst sırasına ayrı cinsleri ekip tedbiren bazılarında tohumluk için tül kese uygulamayı planlıyorum. Ara bölgeye de bariyer amaçlı mısır ve fasulye sıralarını set şeklinde dikeceğim inşallah. Herkese kolaylıklar diliyorum.
Mesajınızı taşıdım.
http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasimi-sonrasi-calismalar-2018-2019/43015.htm
47 kişi
* henüz almamış mı
Henüz haber vermeyen üyelerin büyük bir bölümünün cevap yazmama ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Zira, haber vermeyen üyeler arasında sondaj usulü yaptığım kısa bir çalışmayla, yaklaşık olarak % 70'inin yalnızca tohum talep etmek için sitede olduğu sonucu çıktı ortaya.
vandenew'e ait kargoyu adrese götürmüşler, bulamamışlar, sonra tekrar götürmüşler mi ne, ama bu arada kargoyu kaybetmişler :)
Göndericiyi arayıp soruyorlar, ne yapacağız diye :)
Arkadaşı durumu haber vermek için aradım ama telefona cevap vermedi, geri döner umarım :)
vandenew'e ait kargoyu adrese götürmüşler, bulamamışlar, sonra tekrar götürmüşler mi ne, ama bu arada kargoyu kaybetmişler :)
Arkadaşı durumu haber vermek için aradım ama telefona cevap vermedi, geri döner umarım :)
:eek:
Cennet Bahçesi
04-03-2019, 14:21
Kargoyu teslim aldım. Emekleriniz için çok çok teşekkürler. Umarım bu sezon sonunda etkinliğe ben de tohum gönderebilirim.
istcallst
04-03-2019, 14:48
Sayın sakdag ve aziztoprak ve diğer arkadaşlar,
evet maalesef tahminiz doğru, sadece bir kaç adet seluka tohum baklası tamamen olgunlaşmıştı ve herkese yetişmedi.
Havalar biraz daha ısınınca seluka büyümeye başlarsa çelik gönderebilirim.
Seneye tekrar paylaşıma koyarım, umarım daha fazla tohum çıkar.
Bunun dışında bütün diğer talepleri karşıladım.
bu mesajda daha önceden bilgilendirdim;
Bendeki seluka tohumlar az olduğu için, alıcıları oturduğu yere göre ve forumda en aktif olanları secmeye calıştım. Ilıman bölgelerdeki arkadaşlara gönderdim.
Baharda isteyenlere çelik gönderebilirim.
http://www.agaclar.net/forum/1557370-post389.htm
casperia
05-03-2019, 21:01
iyi günler
Geç olsa da kargom teslim alındı. Ama il dışında olduğum için daha elime ulaşmadı.
Emeği geçenlerin eline, yüreğine sağlık.
47 kişi
* henüz almamış mı
Kendi adıma bu arkadaşları not ediyorum. Gelecek yılki paylaşımda benden tohum talep etmeleri halinde taleplerini karşılamayacağım.
AkisSoftware
08-03-2019, 12:30
Çok değerli bir ürün vardı diye para istesek yemezler mi? :)))
AkisSoftware
08-03-2019, 12:31
Kendi adıma bu arkadaşları not ediyorum. Gelecek yılki paylaşımda benden tohum talep etmeleri halinde taleplerini karşılamayacağım.
O kadar kişinin kargosu ulaşmamış olamaz diye düşünüyorum. Ama eğer bunca verilen emeğe rağmen giriş yapıp bildirimde bulunmuyorlarsa yapacak bir şey yok demektir. Vazgeçeceğiz.
acemi ciftci
08-03-2019, 18:20
Tohumlar elime yeni gecti, emegi gecen herkese cok tesekkurler. Aslinda gonderildiginin birkac gun sonrasi adrese teslim edilmisti. Ancak adresim gonderim tarihine yakin bir donem degistiginden bir arkadasim benim yerime teslim aldi. Hemen gondermek yerine nedense 2 hafta beklemis. Kendisini buradan kinayabilir misiniz? Yazilinin linkini vericem. Azcik utansin:)
Bu arada 4-5 cesit tohum hic cikmadi paketten. Sanirim adetten dolayi yetmedi. Daha once bi aciklama yapildiysa da okuyamadim henuz. Saglik olsun, baska zaman yetistirilir. Bir dahaki sefere bol bol katkim olacagini umuyorum. Cok guzel bir etkinlikti.
hasanesendemir
14-03-2019, 12:11
Kargo elime ulaştı. Fakat meb tabanlı internet kullanıyorum ve 1 aydır eğitim vardı. Meb sitelerde yorumlara bloke koyuyor. Normal olarak bugün meb harici girme şansım oldu. Bu arada sitede şifre sıfırlamada sıkıntı yaşıyorum.
Bay Şifacı
14-03-2019, 13:54
Herkese merhabalar , daha şimdi foruma bakıyorum bir ablam sağolsun uyardı beni. Kurmuş olduğum facebook hoya sayfasıyla ilgilenirken ve bir yandan da iş ararken foruma bakmayı unutmuşum. Tohumlarım çok iyi bir şekilde geldi. Gönderenlerin ellerine sağlık. Umarım benim gönderdiklerimden de memnunsunuzdur. Hayırlı günler dilerim arkadaşlar.
CASPER_VIA_E2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.