View Full Version : Geri dönen kargolar (Bu yıl geri dönen olmadı :)
Henüz gitmemiş kargoların geri dönüşü için konu açmak saçma gibi görünüyor :)
Her yıl bunu yaşadığımız örnekler olduğu için bu yıl önceden açayım dedim...
Verdikleri adreste bulunamayacak olanlar; belki birilerine tembih edip kargo ücretini ödeyin bu önemli demeyi hatırlarlar... :)
...Her yıl bunu yaşadığımız örnekler olduğu için bu yıl önceden açayım dedim...
Sevgili büyüğümüz sallandıracaksın iki tanesini forumun girişinde, 'doğa için çal 10' eşliğinde, bak bi daha yapan oluyor mu..
Bizim daha hain planlarımız var :)
Musa Gündoğan
15-02-2019, 16:05
ben bir tane tohum gelse kargo yolu gözlüyorum. talep edipte geri nasıl dönüyor anlayamıyorum.
Sezerakk
15-02-2019, 16:07
ben bir tane tohum gelse kargo yolu gözlüyorum. talep edipte geri nasıl dönüyor anlayamıyorum.
Günde en az 5 kez foruma giriyorumdur. Bir an önce Kargolar dağıtıma verildi mesajını görmek için. O kadar sabırsızlıkla bekliyorum yani. Ben de anlamıyorum nasıl geri dönüyorlar.
AkisSoftware
15-02-2019, 16:11
Günde en az 5 kez foruma giriyorumdur. Bir an önce Kargolar dağıtıma verildi mesajını görmek için. O kadar sabırsızlıkla bekliyorum yani. Ben de anlamıyorum nasıl geri dönüyorlar.
Ben forumda yatıyorum :) Ama kargoların gönderildiğini görmek için değil sadece. Bir hazine gizli bu forumda. Elimden geldiği kadarıyla yararlanmaya çalışıyorum
Aynı şekilde merakla bekliyorum
yesildost
18-02-2019, 22:50
Geri gelen kargoları bana yollayabilirsiniz seve seve kabul ederim :)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.