PDA

View Full Version : Ylang ylang bitkisi arayanlar

Akin_balta
29-09-2018, 08:22
Arkadaslar ozelden yazin adam yetistirmis 114 adet . fidesini 94 tl den veriyo ben verdim geldi bosuna cirpinmayin.bende sizin gibi yillardir cimlendirmeye calistim yapamadim bi yerde gordum aldim .yurt disina para vermeyin bosuna tohum fide icin .

Akin_balta
29-09-2018, 08:24
Ylang ylang arayan varsa ozelden yazsin

Akin_balta
01-10-2018, 11:50
Arkadaslar malum bildiginiz gibi ylang ylang ( parfüm cicegi )bitkisini bulmak cok zor bende yillardir yurtdisindan tohumla uretmeye calistim netice olumsuz burdada gordum arayan arkadaslari . yurtdisindan getirdigimiz tohumlarin 3 ayi gecmemesi lazim tohumun agactan alindiktan sonra ekilmesi icin . neyse konuya geleyim internette buldum turkiyede bi sitede adam sinirli sayida uretmis 20 cm lik fideyi 94 tl ye aldim . isteyen olursa ozelden site ve adamin tel nosunu verebilirim .bosuna yurtdisina para ve zamaninizi vermeyin . ben cektim siz cekmeyin :)
Saglicakla kalin

malina
03-10-2018, 09:24
isteyen olursa ozelden site ve adamin tel nosunu verebilirim

Açıktan yazabilirsiniz. Tek tek sormak zorunda bırakmayın insanları :)

Bir mesajı sadece bir yere yazın, (diğer konulardaki buraya taşıdım) bu konuda forum kurallarına göz atabilirsiniz.

10VETERİNER
09-10-2018, 15:50
Açıktan niye yazmıyorsunuz anlamadım

wakan
13-10-2018, 09:32
Gizemi ben yok edeyim bari. Bahsedilen ylang ylang, ağaç olan (cananga odorata) değil, sarmaşık olan artabotrys siamensis. Fiyatı da 94TL. 1 yaşlı fidanlar.

Bu da web sitesi.
FİYAT LİSTESİ-ÇİÇEK - www.acarlar48.com (http://www.acarlar48.com/371998855)

ERKEN48
17-10-2018, 15:27
Bahsi geçen sarmaşık formunda olan bitkinin ( artabotrys siamensis. ) tohumları ağaç formunda olanın ( Cananga odorata ) yaklaşık 3 kat büyüklüğündedir ve çimlendirmesi oldukça kolay. bende 3 yaşında 4 adet var ama daha çiçeğini görmedim. Ama Cananga odoratayı çok denedim çimlenmedi.

Akin_balta
19-10-2018, 09:31
uzun zamandır yoktum

site ve telefon ismi vermek bazı sitelerde yasak oldugu için bende yazmadım

zaten arkadasda yazmıs acarlar48.com da iletişimden ersan acarla konuşabilirsiniz

EKİNTROPİKAL
06-01-2021, 19:13
Ylang ylang bitkisi arayanlar
Arkadaslar malum bildiginiz gibi ylang ylang ( parfüm cicegi )bitkisini bulmak cok zor bende yillardir yurtdisindan tohumla uretmeye calistim netice olumsuz burdada gordum arayan arkadaslari . yurtdisindan getirdigimiz tohumlarin 3 ayi gecmemesi lazim tohumun agactan alindiktan sonra ekilmesi icin . neyse konuya geleyim internette buldum turkiyede bi sitede adam sinirli sayida uretmis 20 cm lik fideyi 94 tl ye aldim . isteyen olursa ozelden site ve adamin tel nosunu verebilirim .bosuna yurtdisina para ve zamaninizi vermeyin . ben cektim siz cekmeyin
Saglicakla kalin

www.acarlar48.com tropikal süs bitkilerinin tek adresi. Yeni ender bitkilerle hizmetinizdeyim.
2021 sezonunda bir aksilik olmaz ise 180 cm kadar boy alabilen, en az cananga odorata kadar hoş kokulu çalı formlu DESMOS CHİNENSİS ( cananga odorata) yaz ortasında hazır olacaktır. Akın balta kardeşime teşekkür borçluyum. Saygılarımla