Bağlan

View Full Version : archangel / Kaktüs ve sukulentlerim

archangel
10-07-2018, 20:32
Merhaba , forumda severek takip ettigim uyelerin kaktus ve sukulentlerine imrenerek bakarken aklima sahip olduklarim ve hediye edilenlerden ara ara fotograf paylasmak geldi .. Umarim begenirsiniz:)

Bunlar opuntia muhtesem sari cicekler acarak bizi cok mutlu ettiler .. annemler bilecik te yasiyor gezerken tesadufen bir yamacta topluca yasarlarken bulduk ve cok sasirdik kayalarin ustunde yasiyorlar diyebiliriz :) bir iki tane alip evde celik yapip diktik ve hemen tuttular cicek actilar hatta dikmeden bile durdugu yerden cicek acan oldu :))

dikenlertacı
10-07-2018, 20:39
Canım kızım archangel opuntialarımız harika görünüyor diğerlerinide yayınlamanı bekliyorum :)

archangel
10-07-2018, 20:41
Bunlar da diger kaktuslerimden bazilari :)

archangel
12-07-2018, 22:05
Birkac fotograf daha eklemek istedim :))
İkinci foto da sevgili forum uyelerimiz zeyuna ve SDurul un yolladigi celiklerden de bulunmakta :) tekrar tesekkur ederim kendilerine ..

archangel
12-07-2018, 22:11
Sevgili zeyuna nin yolladigi sut agacim :)

sudeme
14-07-2018, 07:01
Masallah cok guzeller.kargonuzun ulasmasina sevindim.yemyesil cicekli gunler diliyorum.

archangel
14-07-2018, 10:25
Masallah cok guzeller.kargonuzun ulasmasina sevindim.yemyesil cicekli gunler diliyorum.

Cok tesekkurler sevgili sudeme :) Begenmenize sevindim .. Size de guzel ciceklerle dolu gunler dilerim :)) sevgiler ..

ankaramk
17-07-2018, 11:36
Sayfanız hayırlı olsun. Bol çiçekli günler diliyorum.

archangel
21-07-2018, 22:35
Sayfanız hayırlı olsun. Bol çiçekli günler diliyorum.

Cok tesekkur ederim sayin ankaramk ,begenmenize sevindim ..

tapi
22-07-2018, 13:15
Sayfanız hayırlı olsun sayın archangel. Eklediğiniz İlk fotoraflardaki Opuntia kaktüsünüz çok güzel. Aynısı bende de var. Ben de doğadan almıştım. Bendeki henüz çiçek açmadı ama sizinkini görünce bendekini de açmış gibi hissettim.

archangel
22-07-2018, 20:49
Sayfanız hayırlı olsun sayın archangel. Eklediğiniz İlk fotoraflardaki Opuntia kaktüsünüz çok güzel. Aynısı bende de var. Ben de doğadan almıştım. Bendeki henüz çiçek açmadı ama sizinkini görünce bendekini de açmış gibi hissettim.

Tesekkurler sevgili tapi , opuntialarimizin hepsi annem ve kizkardesim ve gelinimizdeki lerde dahil cicek actilar masallah hatta bir tanesi meyve vermeye baslamisti en son :)) opuntialarin bir kac cesidi daha var bende ama suan evimde olmadigimdan yayinlayamadim .. dondugumde insallah onlarida yayinlarim .. emin olun sizdekide cicek acar sapsari muhtesem cicekler .. sevgiler :)

archangel
05-11-2018, 13:14
Merhabalar balkondan birkac foto eklemek istedim .. sevgiler .. 💜

Büşra baser
05-11-2018, 22:53
Sayfanız hayırlı ugurlu olsun.

archangel
11-11-2018, 01:50
Sayfanız hayırlı ugurlu olsun.

Cok tesekkur ederim sevgili Büşra baser 💜💜..