PDA

View Full Version : İtalian herloom domates

Kayrum38
20-03-2018, 18:05
Domates ekmenin tam zamanı.İtalian herloomun güzel olduğunu okudum.O yüzden bu tür domates tohumu olup paylaşmak isteyen var mı ?

zoobe
01-04-2018, 10:52
merhaba, elimde Principe Borghese italyan heirloom domates var. İnternetten almıştım, domatesleri özelliklerine uyuyordu. 3-3,5 cm civarında uzunluk ve 2-2,5 cm civarında genişliğe sahip domatesler veriyor. Ancak bitkim bu sene yeni çiçeklendi. Taze tohum için biraz beklemeniz gerekecek malesef. Heirloom; geleneksel yani atadan kalma olarak geçiyor, tohumlarım internetten ve 2. jenerasyon birkim var şu an, kendi tohumundan çoğaltıyorum.

Kayrum38
02-04-2018, 10:17
merhaba, elimde Principe Borghese italyan heirloom domates var. İnternetten almıştım, domatesleri özelliklerine uyuyordu. 3-3,5 cm civarında uzunluk ve 2-2,5 cm civarında genişliğe sahip domatesler veriyor. Ancak bitkim bu sene yeni çiçeklendi. Taze tohum için biraz beklemeniz gerekecek malesef. Heirloom; geleneksel yani atadan kalma olarak geçiyor, tohumlarım internetten ve 2. jenerasyon birkim var şu an, kendi tohumundan çoğaltıyorum.

Teşekkür ederim .Beklerim ilginiz için teşekkür ederim .

zoobe
02-04-2018, 22:44
önemli değil, tohumlar hazır olunca size buradan yazarım.

AkisSoftware
23-05-2018, 12:24
Bu özel tohumdan varmıdır halen?