View Full Version : Kış Tatlısı (Chimonanthus praecox) Tohumu
Arkadaşlar bu sabah bahçedeki Chimonanathus praecox ağacından bol miktarda tohum topladım, isteyen üyelerimize gönderebilirim.
657504
657505
yarenimex
18-09-2017, 21:09
Güler hanım, paylaşımınız için teşekkürler. İlk talipli ben olabilir miyim ?
Merhaba. Ben de talibim mümkünse.
Sûz-i Dilârâ
19-09-2017, 07:35
Güler Abla, bana da gönderebilir misiniz? :)
Güler Hanım, ben de talibim Chimonanathus praecox ağacının tohumlarına. Bilgilerimi ÖM ile göndermiştim aloe vera (http://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/37114-post1517211.htm#post1517211) başlığı ile :) Teşekkür ederim.
Güler Hanım merhaba. Mümkünse bu çocuklardan ben de istiyorum. Uygun görürseniz mesaj ile iletişim bilgilerimi göndereceğim.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Arkadaşlar dün akşam bu başlığı açtım ancak daha sonra düşündüm ki zamanı hoş olmadı; tam da tohum takas etkinliğimize denk gelmiş. O yüzden şu ana kadar isteyen üyelerimize göndereceğim ama konuyu burada kapatıyorum.
Talepte bulunan arkadaşlar adres bilgilerini ve telefon numaralarını özelime göndersinler.
(Adres defterimi bulamıyorum o yüzden adresleri lütfen yineleyin.)
Sûz-i Dilârâ
26-09-2017, 16:18
Güler abla, sesin çıkmadı:) tohumlarımıza ne yaptın:)
Güler abla, sesin çıkmadı:) tohumlarımıza ne yaptın:)
Sabırsız arkadaşım benim...:D
Tohumları hazırladım ama Aras Kargo ile sorun yaşıyoruz minnacık poşet için 15 .-TL istiyor içi üç kuruş gönderimi 15.- TL
Ben de ptt ile göndereceğim mektup zarfı içinde.
Bu arada modem bozuldu üç gündür giremedim siteye ama dün akşamdan beri uzatmalı kablo ile bağlanabildim.
Bu gün senin, yarenimex, thkırca, YesimM, nin zarfları ptt kargoya verildi.
avare71, kış tatlısı zarfı hazır ama aloevera talebiniz de vardı beraber göndereyim diye tutuyorum.
münevver48, sizin de kış tatlısı yanında armandii çeliğiniz ve atlas talebiniz var hepsini beraber önümüzdeki hafta içinde göndereceğim.
bmfidan, aster talebiniz geç oldu şu an çiçekteler ama bir yolunu bulacağım göndermek için.
Sabırsız arkadaşım benim...:D
Tohumları hazırladım ama Aras Kargo ile sorun yaşıyoruz minnacık poşet için 15 .-TL istiyor içi üç kuruş gönderimi 15.- TL
Ben de ptt ile göndereceğim mektup zarfı içinde.
Bu arada modem bozuldu üç gündür giremedim siteye ama dün akşamdan beri uzatmalı kablo ile bağlanabildim.
Bu gün senin, yarenimex, thkırca, YesimM, nin zarfları ptt kargoya verildi.
Güler abla çok teşekkür ederim. Çok sağolasın.
Çok teşekkür ederim Güler abla.
münevver48
05-10-2017, 15:43
Güler ablacım çok teşekkür ederim.
yarenimex
05-10-2017, 18:09
Çok teşekkür ederim Güler Hanım..
Güler ablacım benim kargom gelmedi, PTT'den mesaj da gelmedi. Zarfla gönderdiğinizi söylemiştiniz. Kayıtsız posta olarak mı geliyor acaba?
Güler ablacım benim kargom gelmedi, PTT'den mesaj da gelmedi. Zarfla gönderdiğinizi söylemiştiniz. Kayıtsız posta olarak mı geliyor acaba?
Kargo olarak gönderim bedeli baktım ki fazla tutuyor, ben de 3-5 tohum için o kadar para ödemeyin istedim, nasıl olsa bozulacak bir şey değil diye mektup olarak gönderdim.
Bilgi için çok teşekkür ederim.
Sevgili arkadaşlar, kış tatlısı tohumlarını kargo gibi göndersem 15.- TL gibi bir fiyat ödeyecektiniz, 3-5 tohum için bu fiyat çok yüksek geldiğinden mektup zarfına koyarak ve cüzi ücretini de ödeyerek mektup gibi gönderdim.
Bazı arkadaşlar kargom elime ulaşmadı diye yazdıklarından açıklamak istedim.
Sûz-i Dilârâ
06-10-2017, 13:39
Ablacım, benim tohum zarfım az önce geldi. Çok çok teşekkür ederim, ödemeyi de yapmışsın mahcup oldum:o
PTT kargo olacağını sanmıştım. Mektup gelince şaşırdım, PTT'nin mektup kısmı hâlâ çalışıyor muymuş diye:D
Kış tatlısı tohumlarını alan başka arkadaş yok mu?
Kış tatlısı tohumlarını alan başka arkadaş yok mu?
Beklemedeyim Güler abla. Gelince haber edeceğim.
yarenimex
09-10-2017, 23:37
Ben köyde oturuyorum. Posta sadece cuma günleri geliyor, haftada bir kere. Geçen cuma gelmedi, bu cuma gelir herhalde. Alınca bilgi vereceğim..
Ben de haber vereceğim Güler abla.
Arkadaşlar kış tatlılarını gönderdiğim mektup zarfları elinize geçmezse üzülmeyin elimde daha tohum var, hafta sonuna kadar bekleyelim gelmezse başka bir yol deneriz.
Güler ablacığım bence endişelenmeyelim. Kayıtsız postalar geç geliyor. Tohum için en mantıklı yol da posta zaten.Eninde sonunda gelecek.;)
Sevgili YeşimM, yarenimex ve tnkırca kış tatlıları tohumlarınız bu sefer taahhütlü posta ile tekrar gönderildi.
YeşlimM....RR05516599048
tnkırca.....RR05516599055
yarenimex..RR05516599062
Elinize geçtiğinde lütfen beni haberdar ediniz.
yarenimex
20-10-2017, 19:51
Sevgili YeşimM, yarenimex ve tnkırca kış tatlıları tohumlarınız bu sefer taahhütlü posta ile tekrar gönderildi.
YeşlimM....RR05516599048
yarenimex..RR05516599062
Çok çok teşekkürler Güler Hanım.. Sizi hem epeyce zahmete hem de masrafa soktuk. Bu defa aksamadan elimize geçerler ama keşke kargo yapsaydınız. Size çok borçlandık, hakkınızı helal edin lütfen. Alır almaz bilgilendireceğim elbette..
Çok teşekkür ederim Güler abla. Çok zahmet oldu size. Gelir gelmez haber vereceğim.
YeşlimM....RR05516599048
yarenimex..RR05516599062
Güler abla çok teşekkür ederim. Zahmetinin karşılığını nasıl öderim bilemiyorum. çok teşekkürler.
Sevgili hcorak, kış tatlısı ve atlas çeliğiniz bu gün ptt. kargoya verildi.
Güler abla zarfım geldi. Çok çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tohumdan baş vermiş fideleri de görmek nasip olur inşallah. Ellerin dert görmesin emeğine zahmetine çok çok teşekkür ederim.
Merhaba Güler abla, tohumlarım geldi. Çok teşekkür ederim. Çok zahmet oldu iki kere uğraştınız bizim için. Elinize emeğinize sağlık. Hemen ıslatıp ilk etapta iki tanesini ekeceğim.
yarenimex
27-10-2017, 21:04
Güler Hanım benim zarfım da bugün geldi. Elinize emeğinize sağlık. İnşallah tohumların bitkiye dönüştüğünü de paylaşmak kısmet olur. Tekrar çok teşekkür ederim..
Güler hanım tohumlardan kaldımı acaba .Varsa bende talip olmak isterim...
Güler hanım tohumlardan kaldımı acaba .Varsa bende talip olmak isterim...,
Merhaba, tohum elimde var tabii ki göndermek isterim ama siz de bana Foruma daha sık gireceğinize dair söz verin. ;)
2006 senesinde üye olmuşsunuz, benim üyeliğimden de eski ama mesaj sayınız o kadar az ki, neden?
Arkadaşlar kış tatlısı bol tohum kapsülü verdi, tohumları dağıtıma açtım.
Talep eden arkadaşlar lütfen adres bilgilerinizi tam yazın ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarası belirtin.
(kargo ücretlerine zam geldi, istemiş olmak için istemeyin, bahçesi olan arkadaşlara tavsiye edeceğim çok güzel kokulu bir çalı türüdür)
Papatyacı
11-07-2018, 09:45
Arkadaşlar kış tatlısı bol tohum kapsülü verdi, tohumları dağıtıma açtım.
Talep eden arkadaşlar lütfen adres bilgilerinizi tam yazın ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarası belirtin.
(kargo ücretlerine zam geldi, istemiş olmak için istemeyin, bahçesi olan arkadaşlara tavsiye edeceğim çok güzel kokulu bir çalı türüdür)
Tohunlariniz dan var mı ? Ve bu çalı kışın mı çiçek açıyor
Evet, kışın çiçek açan bir çalı.
O yüzden yaz kış oturulan bahçeli mekanlara tavsiye ettiğim ender türde bir bitki.
Forumdaki başlığa bir göz atın.
http://www.agaclar.net/forum/calilar/1505.htm
(elimde tohum var, isterseniz gönderirim)
siflera12
17-07-2018, 08:25
O yüzden yaz kış oturulan bahçeli mekanlara tavsiye ettiğim ender türde bir bitki.
(elimde tohum var, isterseniz gönderirim)Elinizde tohum varsa bende talibim yoksa da nasip değilmiş [emoji4] Birde saksıda yetiştirmeye uygunmudur ?
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bakidilek
28-07-2018, 17:24
(elimde tohum var, isterseniz gönderirim)
Elinizde varsa ben de talibim. Kış bitkilerine ayrı bir ilgim var.
Kış tatlısı talep eden sayın siflera12 ve bakidilek, mesajlarınızı bu gün gördüm, tohumları pazartesi veya salı günü postaya veririm. Ptt. ye sorarım hangisi daha ucuza giderse öyle gönderirim yani ya kargo veya taahhütlü mektup.
Adres bilgilerinizi ve telefon numaranızı acilen yazınız.
elinizde hala tohum varsa bende alabilir miyim
Sevgili siflere12, adres bilgileriniz elime ulaştığı için sizin kış tatlısı tohumlarınızı bu gün ptt kargo ile gönderiyorum.
siflera12
10-10-2018, 13:24
Sevgili siflere12, adres bilgileriniz elime ulaştığı için sizin kış tatlısı tohumlarınızı bu gün ptt kargo ile gönderiyorum.Tamam teşekkür ederim [emoji4]
Ama sanırım adresi yanlış vermişsiniz ya da onlar yanlış yazmış olabilir (Kapı Numarası yanlış olmuş 26 olucak )[emoji848]
filiz999
11-10-2018, 10:26
Merhaba bende kış tatalısı tohumu rica edecektim. Filiz B.
siflera12
12-10-2018, 12:44
Sevgili siflere12, adres bilgileriniz elime ulaştığı için sizin kış tatlısı tohumlarınızı bu gün ptt kargo ile gönderiyorum.Güler hanım kargom geldi tohumların yanında çok güzel bitkilerde göndermişsiniz gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim [emoji4]
Güler hanım kargom geldi tohumların yanında çok güzel bitkilerde göndermişsiniz gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim [emoji4]
Güle güle büyütün. ;)
siflera12
12-10-2018, 14:35
Güle güle büyütün. ;)Teşekkür ederim [emoji4]
şehirliköylü
06-01-2019, 11:30
Güler Hanım selamlar,
Kış tatlısı tohumu kaldıysa ben de rica ediyorum. Saygılarımla.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.