View Full Version : Aşkın gözyaşları paylaşım
Merhaba arkadaşlar,
Saksımı seğreltmek amacıyla fazla aşkın gözyaşları çiçeklerimi paylaşmak istiyorum. Elimde beş kişiye yetecek kadar var maalesef. İsteyen arkadaşlara talep sırasına göre göndereceğim. İki türü mevcut. Geniş yapraklı beş adet, ince yapraklı üç adet var ama ince yapraklıdan isteyene çelik gönderebilirim. Uygun olanlardan bir iki çeşit kaktüs yavrusu ya da çeliği de ekleyeceğim.
PTT Kargo ile alıcı ödemeli olarak yollayacağım.
Fatklı kargo firması isteyen olursa yazabilir mi lütfen?
Merhaba geniş yapraklılardan gönderecekseniz ben talibim.
Sayın YeşimM merhaba bende talibim mümkünse teşekkürler.
Sayın YeşimM merhaba bende talibim mümkünse teşekkürler.
Sayın hcorak,
Sayın YeşimM umarım yanlış anlamaz ama ben size yollayacağım kargoda bu çiçekten yollayacağım. Size iki kargo masrafı olmasın diye belirmek istedim. Tabi yine de karar sizin.
Sayın İvam, kargo bilgilerinizi özelden gönderirseniz bir iki gün içinde yollarım.
Sevgili Milla, estağfurullah yanlış anlamam tabii ki.;)
Sevgili hcorak, istiyorsanız kargo bilgilerinizi özelden gönderebilir misiniz. Geniş yaprak istemezseniz ince yapraklıdan da yollayabilirim.
Sayın YeşimM -Sayın Milla,düşünceniz ve ilginiz için teşekkürler. mademki Sayın Milla,nın yolluyacakları çiçeklerin içinde varmış başka bir arkadaşa gönderiniz ,her ikinizede teşekkürler iyiki ağaçlar neti tanımışım böyle gönlü güzel insanlarla yazışıp güzel paylaşımlara katılabiliyorum sağlıkla kalın.
celalim01
04-10-2017, 07:32
Buradaki arkadaşlarımız harika insanlardır. Onları tanımış olmak uzakta bile olsalar çok güzel. Kısmet işi bir gün karşılıklı oturup sohbet etmek mümkün olursa elbet daha mutlu olacağız. Gönlü bol , yürekleri sevgi dolu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
elifaydin
13-12-2017, 10:04
Geç kalmışım tüh... Başka elinde olan varsa almak isterim.
Sayın elifaydın bu bitkide hiçbir zaman geç kalmazsınız. Çok yayılıcı bir bitki. Tomurcukları toprağa düşer düşmez tutunuyor. Size menekşe paylaşımınızda yazdım. Bakar mısınız. Kargo bilgilerinizi özelden atarsanız göndereyim;)
İlknur44
15-01-2018, 15:50
Merhaba arkadaşlar, bu bitki uzun yola dayanıklı mı ve elinizde fazla varmı.Sağlıkla kalın.
Sayın bahce-mimarı kargoda birkaç gün yolculuk yapabilir ve bende var ama şu an mevsim gereği kış soğuklamasına ihtiyaç duyduğundan dışarıya çıkardım. Dışarıda bu mevsimde yeni tomurcuk üretmiyor. Bir iki ay bekleme imkanınız olursa mevcut yavrular biraz boylanmış olur ve memnuniyetle gönderirim.
İlknur44
16-01-2018, 09:36
Sayın bahce-mimarı kargoda birkaç gün yolculuk yapabilir ve bende var ama şu an mevsim gereği kış soğuklamasına ihtiyaç duyduğundan dışarıya çıkardım. Dışarıda bu mevsimde yeni tomurcuk üretmiyor. Bir iki ay bekleme imkanınız olursa mevcut yavrular biraz boylanmış olur ve memnuniyetle gönderirim.
Öncelikle çok sağolun. Ne kadar Mutlu oldum bilemezsiniz, Beklerim hiç sorun olmaz tekrar teşekkür ederim . Sağlıkla kalın.
elifaydin
16-01-2018, 10:20
Bana gönderdiğiniz de dışarıda Yeşim hanım, yaprakları içeride tuttuğum için onlarda hareketlenme başladı, bu paylaşıma yakın zamanda ben de dahil olurum gibi görünüyor
Sevgili elifaydın iyi yapmışsınız yapraklar içeride tomurcuklansınlar tabii. Yedeklemiş olursunuz. Yazın o kadar çok üreyecek ki bol bol paylaşacaksınız inşallah.
Benim bu bitkide en sevdiğim özellik düştüğü yerde hayat buluyor olması.Neslini devam ettirmede çok başarılı bir tür.
Bir diğer adı da binlerin anası bu çiçeğin.;)Ne güzel değil mi?
elifaydin
20-01-2018, 19:37
Her iki ismi de çok güzel... Şimdiden talipleri var etrafımda, herkes şaşkın nasıl oluyor diye.
O yavrulardan bir tanesine de, ben talip olabilir miyim? Tabii mümkünse. Bol çiçekli günler.
Tabii Sayın Doğa neden olmasın ama biraz büyüsünler olur mu?Bir iki ay sonra göndereyim.
Aşkın göz yaşlarından ben de gönderebilirim.
Sayın YeşimM, Sayın Güler her ikinize de ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Sayın Güler sizden şimdi alayım, Sayın YeşimM siz de de hakkım saklı kalsın lütfen. Çiçekler aynı çeşit gelirse çoğalttıklarımdan ben de buradan paylaşmaktan memnun olurum.
Sayın YeşimM, Sayın Güler her ikinize de ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Sayın Güler sizden şimdi alayım, Sayın YeşimM siz de de hakkım saklı kalsın lütfen. Çiçekler aynı çeşit gelirse çoğalttıklarımdan ben de buradan paylaşmaktan memnun olurum.
Tabii ki ne zaman isterseniz gönderirim.
Sayın Doğa, adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını lütfen özel mesajla bildirin.
İyi ki varsınız Sayın YeşimM, Sayın Güler.
Sayın Güler, özelinize mesaj attım.
Estağfurullah Sayın Doğa, siz de iyi ki varsınız.
Çok teşekkür ederim. Sağlık sorunlarımızdan dolayı ilgilenemedim; pamukçuk böceklenmesinden çok çeşitli çiçek kaybettim. Elimde birkaç çiçeğim kaldı, onlara da gözüm gibi bakıyorum. Sizlerin sayesinde evim eskisi gibi olacak diye umut ediyorum.
Çiçek paylaşan herkesin yüreklerine sağlık. Kısa zamanda ben de çiçek paylaşabilmeyi umut ediyorum. Tekrar teşekkür ederim. Bol çiçekli günler diliyorum.
Öncelikle çok sağolun. Ne kadar Mutlu oldum bilemezsiniz, Beklerim hiç sorun olmaz tekrar teşekkür ederim . Sağlıkla kalın.
Sevgili bahce-mimarı aşkın gözyaşları yavrularının büyümelerini beklememize gerek kalmadı.. Bugün saksıda gizlenmiş bir tane kaçak farkettim size onu süsenlerle beraber göndereyim.
Kargo bilgilerinizi özelden gönderebilir misiniz?
İlknur44
03-02-2018, 08:01
Sevgili bahce-mimarı aşkın gözyaşları yavrularının büyümelerini beklememize gerek kalmadı.. Bugün saksıda gizlenmiş bir tane kaçak farkettim size onu süsenlerle beraber göndereyim.
Kargo bilgilerinizi özelden gönderebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim sevgili YeşimM , hemen yolluyacam iyi günler iyi ki varsınız. Sağlıcakla kalın.
Sevgili ilknur44 Pazartesi veya Salı gönderirim. Sizi özel mesajla haberdar edeceğim.;)
İlknur44
03-02-2018, 17:54
Sevgili ilknur44 Pazartesi veya Salı gönderirim. Sizi özel mesajla haberdar edeceğim.;)
Tekrar teşekür ederim heyecanla Mesajınızı bekliyecem. Sağlıcakla kalın.
Sayın D o ğ a, istediğiniz Aşkın Gözyaşları fidesinin kargosunu hazırladım bu gün ptt kargoya verecektim ama üçüncü kez telefon ediyorum cevap vermiyorsunuz, kargonuzu göndereyim mi?
Aşağı yukarı 6 gündür de Foruma girmiyorsunuz, tereddütte kaldım.
Sevgili ilknur44, bitkilerinizi PTT kargoya teslim ettim. Takip numaranızı özelinize gönderdim.Aslında Yurtiçi Kargo saat 12:00-15:00 arası indirimli imiş ama adresinize teslimatları olmadığını söylediler.
yigilmaz
05-02-2018, 21:15
ilginiz için teşekkürler yeşim hanım. inşallah sözünüzü unutmazsınız. hayırlı günler
Sayın Güler, özelden mesaj attım. Kusuruma bakmayın ne olur, ilginiz için çok teşekkür ederim. Yarın, hemen kargoya gideceğim. Tekrar teşekkürler.
İlknur44
06-02-2018, 14:22
Sevgili ilknur44, bitkilerinizi PTT kargoya teslim ettim. Takip numaranızı özelinize gönderdim.Aslında Yurtiçi Kargo saat 12:00-15:00 arası indirimli imiş ama adresinize teslimatları olmadığını söylediler.
Çok teşekkür ederim. Yeşim Ablacım. İyi ki varsınız.
İlknur44
06-02-2018, 17:31
İyi akşamlar ablacım. Acaba PTT kargoyla siparişler kaçgünde gelir .Takip numarasından baktım İstanbul Arnavut köyde hala görünüyor. Sizce çiçeklere birşey olur mu . ilk defa kargo ile çiçek gelecek. Bilgisi olan arkadaşlar varmı. Sağlıcakla kalın.
Sanırım İstanbul içi bir gün. Sağolsun, Sayın Güler bugün çiçeklerimi gönderdi. Gelmiştir belki diye kargoya gittim, gelmemiş yarın bir uğrayın dediler.
İyi akşamlar ablacım. Acaba PTT kargoyla siparişler kaçgünde gelir .Takip numarasından baktım İstanbul Arnavut köyde hala görünüyor. Sizce çiçeklere birşey olur mu . ilk defa kargo ile çiçek gelecek. Bilgisi olan arkadaşlar varmı. Sağlıcakla kalın.
Yok yok birşey olmaz merak etmeyin. Yola çıkmıştır. Bazen sisteme bilgileri geç giriyorlar.
İlknur44
07-02-2018, 03:53
Yok yok birşey olmaz merak etmeyin. Yola çıkmıştır. Bazen sisteme bilgileri geç giriyorlar.
Tekrar teşekkür ederim ,Sağlıcakla kalın.
Sayın Güler, bugün sabah çiçeklerime kavuştum. Saksılarını hazırlamıştım, yerlerine diktim. Aşkın gözyaşları çok iyi durumda, diğeri biraz kendini bırakmıştı. Yarına toparlar diye ümit ediyorum. Bir beklerken üç çiçeğe sahip oldum, gönlünüzün güzelliği için çok teşekkür ederim.
İlknur44
08-02-2018, 11:34
Sayın Güler, bugün sabah çiçeklerime kavuştum. Saksılarını hazırlamıştım, yerlerine diktim. Aşkın gözyaşları çok iyi durumda, diğeri biraz kendini bırakmıştı. Yarına toparlar diye ümit ediyorum. Bir beklerken üç çiçeğe sahip oldum, gönlünüzün güzelliği için çok teşekkür ederim.
Gözünüz aydın çiçeklerinize kavuştunuz . İnşallah uzun yıllar sizinle kalırlar.
İlknur44
09-02-2018, 16:56
Benimde gözüm aydın çiçeklerim geldi. Sevgili ablacım çok teşekkür ederim.küçük sürprizler biraz kendini bırakmışlar inşallah olurlar. İyi ki varsınız Rabbim sağlık huzur versin inşallah ,başımızdan eksik etmesin. Saygılarımla.
Sağlıkla büyüsünler. O küçük sürprizler soğuk ortamda dursunlar ama donmasınlar ve lodostan koruyun olur mu? Kışın soğuk istiyorlar biraz ama abartıdan kaçının sevgili kardeşim. İnşallah salkım saçak olup size bol çiçekler verirler.:)
İlknur44
09-02-2018, 20:28
Sağlıkla büyüsünler. O küçük sürprizler soğuk ortamda dursunlar ama donmasınlar ve lodostan koruyun olur mu? Kışın soğuk istiyorlar biraz ama abartıdan kaçının sevgili kardeşim. İnşallah salkım saçak olup size bol çiçekler verirler.:)
Sağol ablacım inşallah. Aldım saksılarına şimdilik. Büyük çiçeğimiz yaprakları aşağı doğru bakıyor öylemi yoksa düzelir mi.
Zaman zaman içinde bulunduğu ortama göre öyle olabiliyor.Kargoda birkaç gün kaldığından olmuştur. Normalde yukarı bakar ve havalar ısındıkça yaprak kenarlarında tomurcuklar oluşacak. Çok da güzel turuncu çiçekleri vardır. Netten bir bakın olur mu?
Gözünüz aydın çiçeklerinize kavuştunuz . İnşallah uzun yıllar sizinle kalırlar.
Çok teşekkür ederim. Siz de kavuşmuşsunuz, güle güle büyütün bol çiçekli günleriniz olsun. Her yeni bir çiçek, hayatımıza ekstra mutlululuk katıyor. Sayın Güler ve Sayın YeşimM sayesinde yüzümüzde gülücüklerimiz çoğaldı, sağ olsunlar.
İlknur44
10-02-2018, 21:22
Çok teşekkür ederim. Siz de kavuşmuşsunuz, güle güle büyütün bol çiçekli günleriniz olsun. Her yeni bir çiçek, hayatımıza ekstra mutlululuk katıyor. Sayın Güler ve Sayın YeşimM sayesinde yüzümüzde gülücüklerimiz çoğaldı, sağ olsunlar.
Teşekkür ederim, aynen öyle sağolsunlar.Rabbim onların yüzünde gülücükler eksik etmesin. Bol çiçekli yıllar geçirelim. Sağlıcakla kalın.
Güler hanım merhaba aşkın gözyaşları fidesi varsa fazla alabilirim.iyi çalışmalar
yigilmaz
12-02-2018, 11:42
yeşim hanım. aklınızdayım değil mi
Sayın elifaydın bu bitkide hiçbir zaman geç kalmazsınız. Çok yayılıcı bir bitki. Tomurcukları toprağa düşer düşmez tutunuyor. Size menekşe paylaşımınızda yazdım. Bakar mısınız. Kargo bilgilerinizi özelden atarsanız göndereyim;)
bende geç kalanlardanım diye düşünürken yazınızı gördüm mümkünse geniş yapraklı olandan bende çok isterim
Sayın yigilmaz sizi unutmadım biraz büyüsünler göndereceğim.
Sayın yelizk kışın dışarıya çıkarıyorum yeni tomurcuk yapmıyorlar. Mevcut yavrular büyüsünler yollarım.
eren eren
12-02-2018, 18:26
hala kaldı mı
kaldıysa bana da gönderirmisiniz ?
Sayın eren eren biraz büyüsünler gönderirim tabi.
Askın gözyaşları tohumları başka saksılar içine düşünce orada büyümüşler.
Sevgili YeşimM, isterseniz eren eren'e ben gönderebilirim.
(Doğa koliyi almış)
Askın gözyaşları tohumları başka saksılar içine düşünce orada büyümüşler.
Sevgili YeşimM, isterseniz eren eren'e ben gönderebilirim.
(Doğa koliyi almış)
Güler hanım, fazla varsa bende rica edebirmiyim.
Tabii salih66, adres bilgilerinizi yazın.
eren eren'den ses yok.
Tabii salih66, adres bilgilerinizi yazın.
eren eren'den ses yok.
Günaydın Güler hanım; adres bilgilerimi yazmıştım,göndere bildinizmi?
Günaydın Güler hanım; adres bilgilerimi yazmıştım,göndere bildinizmi?
Salı günü kargoya vereceğim. ( 20 şubat)
Salı günü kargoya vereceğim. ( 20 şubat)
Teşekkür ederim..
[QUOTE=Güler;1531777]Salı günü kargoya vereceğim. ( 20 şubat)[/QUOTE
Güler hanım kargoyu teşklim aldım çok teşekkürler
Sayın yigilmaz özelinize bakabilir misiniz?
Sevgili Güler abla şimdi gördüm kusura bakmayın. Tabi Sayın eren eren'e firari aşkın gözyaşlarını gönderin isterseniz. Ben de yigilmaz'a göndereceğim ama ulaşamadım.Galiba mesajımı görmedi.
[QUOTE=yelizk;1530951]bende geç kalanlardanım diye düşünürken yazınızı gördüm mümkünse geniş yapraklı olandan bende çok isterim[/QUOTE
Sayın yelizk kargo bilgilerinizi özelden gönderirseniz 15 gün kadar sonra göndereyim.
akifergin06
11-04-2018, 17:33
Merhabalar, ben de genç bir sukulent meraklısıyım. Elinizde fazladan çelikler varsa talibim.
archangel
20-04-2018, 00:58
[QUOTE=yelizk;1530951]bende geç kalanlardanım diye düşünürken yazınızı gördüm mümkünse geniş yapraklı olandan bende çok isterim[/QUOTE
Sayın yelizk kargo bilgilerinizi özelden gönderirseniz 15 gün kadar sonra göndereyim.
Merhaba gec kalmadiysam bende rica edebilirmiyim sevgili yesim hnm ve güler hnm ? Simdiden tesekkurler ..
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.