View Full Version : Çeşitli bitki paylaşımı
Merhaba sevgili ağaçlar.net üyeleri,
Ben hem sonbaharın yaklaşmasıyla hem de yakında taşınma telaşında olacağım için çiçeklerimi ayırmak, bakıma almak, azaltmak ve isteyen olursa fazladan köklü olanları kökleriyle değilse çelikler halinde paylaşmak istiyorum.
Şimdi istekleri alıp bayram sonrasında isteyen olursa Ptt kargo ile alıcı ödemeli olarak yollamayı düşünüyorum.
Listeyi yayınlıyorum. Aklıma gelenler olursa ekleme yaparım.
1-Meksika petunyası (Mor)
2-Sardunya (5-6 çeşit)
3-Nar
4-Hedera (Orman sarmaşığı)
5-Passiflora
6-Gül (3-4 çeşit)
7-Aleo vera
8-Parlak Mustafa
9-Telgraf vb. çeşitler
10-Kaktüs (Çeşitli)
11-Bir gecelik gelin
12-Atlas (Çeşitli)
13-Sukulent (Çeşitli)
14-Sedum (Çeşitli)
15-Ortanca
16-Japon gülü (2-3 çeşit)
17-Begonvil (3-4 çeşit)
18-Melissa
19-japon şemsiyesi
20-Arap saçı
Sayın Milla gönderi listenize beni eklerseniz sevinirim.Saygılarımla hoşçakalın...
Eğer uygunsa bir gecelik gelin veya atlaslarınıza talibim:( Hiç bir yerde bulamıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın bebd,
Listedekilerin tamamından mı istiyorsunuz yoksa özellikle istediğiniz bir şeyler var mı?
Sayın betul duru,
Sizin için bir gecelik gelin ve atlas çeşitlerinden ayırıyorum. Kaktüs ve sükülentleri izi de ekledim.
Sayin milla ozellikle atlas cesitlerinden.sululent ve kaktus cesitlerinize talibim. bana da gonderirmisiniz.
Sayın Milla hepsinden istesem çok mu açgözlü davranmış olurum bilmiyorum;fakat diğer arkadaşlara da haksızlık etmek istemem elinizde kalanları da gönderebilirsiniz,teşekkürler saygılar...
Sayin milla ozellikle atlas cesitlerinden.sululent ve kaktus cesitlerinize talibim. bana da gonderirmisiniz.
Tabi yollarım. Notunu alıyorum istediklerinizin.
Sayın Milla hepsinden istesem çok mu açgözlü davranmış olurum bilmiyorum;fakat diğer arkadaşlara da haksızlık etmek istemem elinizde kalanları da gönderebilirsiniz,teşekkürler saygılar...
Sayın bebd size elimden geldiğince çok çeşit yollamaya çalışacağım. Sizler yeter ki onlara iyi bakın.
Sayın Milla
Bende Nar ve Passiflora ya talibim. Mümkünse yollayabilirseniz çok memnun olurum. Bu sene pasiflora çimlendirmeyi denemiş ve başaramamıştım
ibocandan
23-08-2017, 19:01
Sayın Milla;melissa,japon gülü,Passiflora,Begonvil,Ortanca,gül ve sardunya çeşitlerinizin çeliklerinizden banada yollayabilirseniz çok sevinirim teşekkür ediyorum.
Sayın Milla
Bende Nar ve Passiflora ya talibim. Mümkünse yollayabilirseniz çok memnun olurum. Bu sene pasiflora çimlendirmeyi denemiş ve başaramamıştım
Tamam size nar ve passiflora ayırıyorum.
Sayın Milla;melissa,japon gülü,Passiflora,Begonvil,Ortanca,gül ve sardunya çeşitlerinizin çeliklerinizden banada yollayabilirseniz çok sevinirim teşekkür ediyorum.
Tamam sayın ibocandan. Not alıyorum isteklerinizi.
Sn Milla, bana da atlas, japon gülü, begonvil ve melisa gönderebilirseniz mutlu olurum.
Teşekkür ederim.
Tamam size nar ve passiflora ayırıyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Sn Milla, bana da atlas, japon gülü, begonvil ve melisa gönderebilirseniz mutlu olurum.
Teşekkür ederim.
Tamam sayın aygün, not aliyorum.
celalim01
24-08-2017, 11:34
Sayın Milla ,
1- Gül (renklerini bilirsem bende olanlardan ise almayacağım farklı ise alacağım.)
2.Meksika petunyası (mor )
3-Kaktüs çeşitlerinden alabilirim.
4-Atlas alacağım
5.Sukulent çeşitlerinden alabilirim
6-Sedum çeşitlerinden
7- Ortanca (Bende sadece pembe var. Diğer renklerden alabilirim.)
8-Japon gülü (Renkleri bilirsem tercih etmem kolay olacak.Bende olanın aynısı olmaması açısından)
9-Japon şemsiyesi
10- Begonvil ( Renkleri öğrenirsem sevineceğim.Bende olanlar dışındakilerden isterim)
Musa Gündoğan
24-08-2017, 13:18
Sayın Milla,
aşağıdaki çeşitlerden bende alabilirsem çok memnun olurum. Ve çok çok teşekkür ederim. emeğinize gönlünüze sağlık. adresimi mesaj olarak gönderiyorum.
2-Sardunya (5-6 çeşit)
3-Nar
5-Passiflora
6-Gül (3-4 çeşit)
7-Aleo vera
9-Telgraf vb. çeşitler
10-Kaktüs (Çeşitli)
11-Bir gecelik gelin
12-Atlas (Çeşitli)
13-Sukulent (Çeşitli)
14-Sedum (Çeşitli)
15-Ortanca
17-Begonvil (3-4 çeşit)
18-Melissa
19-japon şemsiyesi
20-Arap saçı
Begonvil, ortanca ve aloe veraya talibim. Mümkünse . Şimdiden teşekkür ederim
Sayın Milla,
aşağıdaki çeşitlerden bende alabilirsem çok memnun olurum. Ve çok çok teşekkür ederim. emeğinize gönlünüze sağlık. adresimi mesaj olarak gönderiyorum.
2-Sardunya (5-6 çeşit)
3-Nar
5-Passiflora
6-Gül (3-4 çeşit)
7-Aleo vera
9-Telgraf vb. çeşitler
10-Kaktüs (Çeşitli)
11-Bir gecelik gelin
12-Atlas (Çeşitli)
13-Sukulent (Çeşitli)
14-Sedum (Çeşitli)
15-Ortanca
17-Begonvil (3-4 çeşit)
18-Melissa
19-japon şemsiyesi
20-Arap saçı
Sayın Musa Gündoğan not ettim isteklerinizi.
Sayın Milla ,
1- Gül (renklerini bilirsem bende olanlardan ise almayacağım farklı ise alacağım.)
2.Meksika petunyası (mor )
3-Kaktüs çeşitlerinden alabilirim.
4-Atlas alacağım
5.Sukulent çeşitlerinden alabilirim
6-Sedum çeşitlerinden
7- Ortanca (Bende sadece pembe var. Diğer renklerden alabilirim.)
8-Japon gülü (Renkleri bilirsem tercih etmem kolay olacak.Bende olanın aynısı olmaması açısından)
9-Japon şemsiyesi
10- Begonvil ( Renkleri öğrenirsem sevineceğim.Bende olanlar dışındakilerden isterim)
Sayın celalim01,
Gül, ortanca , japon gülü ve begonvillerin renklerini paylaşırım siz de kontrol edersiniz. Sizdekilerden değillerse yollarım. Diğerlerinde bir sıkıntı yok bol çeşit yollarım.
Begonvil, ortanca ve aloe veraya talibim. Mümkünse . Şimdiden teşekkür ederim
Tamam sayın bmfidan, isteklerinizi not ediyorum.
celalim01
24-08-2017, 22:16
Sayın celalim01,
Gül, ortanca , japon gülü ve begonvillerin renklaşırım siz de kontrol edersiniz. Sizdekilerden değillerse yollarım. Diğerlerinde bir sıkıntı yok bol çeşit yollarım.
Bahçe sayfanızı tamamen kontrol ettim. Tek tek baktım sayın Milla. bendeki renklerin aynısı değil.Biraz açık ,koyu renkler var. Bu durumda sıkıntı yok hepsinden alabilirim. Hatta sardunyalarıınızda farklı renkler varmış,onlardanda dal alabilirim. Papatyalardan tohum mümkün olursa onlardanda isterim. onun dışında sizin gönderebileceğiniz tohumlar var ise seve seve kabul ederim.
Sayın Milla bende talibim atlasla kaktüs çeşitlerine milla banada gönderme yaparsanız çok sevinirim
Sayın Milla bende talibim atlasla kaktüs çeşitlerine milla banada gönderme yaparsanız çok sevinirim
Tamam sayın ddyldz, not alıyorum istediklerinizi.
T sk ederim adres bilgilerimi gönderirim bende size göndermek isterim 05545957796 ulaşın
dembudemdir
25-08-2017, 13:35
Merhaba sayın Milla ben de atlas, kaktüs, sukkulent ve sedum çeşitlerine talibim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
emineelma
25-08-2017, 14:50
Sayın mila aloevera. Bir gecelik gelin ortanca.ve meli sa bende talib im lütfen benide not alabilirmisiniz
Sevgili Milla, mümkünse ben de
bir gecelik gelin,
atlas çeşitleri,
passiflora,
gül çeşitleri,
parlak mustafa,
begonvil,
Japon gülü,
kaktüs,
sukulent,
sedum,
ortanca,
melisa,
telgraf
gibi bitkilerinizin uygun olanlarından rica ediyorum.
Merhaba sayın Milla ben de atlas, kaktüs, sukkulent ve sedum çeşitlerine talibim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Tamam not aldım sayın dembudemdir.
Sevgili Milla, mümkünse ben de
bir gecelik gelin,
atlas çeşitleri,
passiflora,
gül çeşitleri,
parlak mustafa,
begonvil,
Japon gülü,
kaktüs,
sukulent,
sedum,
ortanca,
melisa,
telgraf
gibi bitkilerinizin uygun olanlarından rica ediyorum.
Tamam not aldım sayın YeşimM.
siflera12
26-08-2017, 09:21
Sizde kaynanadili ve pereskia kaktusü varmı heryerde aradım ama bulamadim bikaç kişiden kaynanadili istedim ama vermediler
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=siflera12;1516376]Sizde kaynanadili ve pereskia kaktusü varmı heryerde aradım ama bulamadim bikaç kişiden kaynanadili istedim ama vermediler
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUO
Sayın siflera12, bende kaynana dili var ama diğer kaktüsten olduğunu sanmıyorum. Kaynana dili isterseniz yollayabilirim.
siflera12
26-08-2017, 17:14
[QUOTE=siflera12;1516376]Sizde kaynanadili ve pereskia kaktusü varmı heryerde aradım ama bulamadim bikaç kişiden kaynanadili istedim ama vermediler
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUO
Sayın siflera12, bende kaynana dili var ama diğer kaktüsten olduğunu sanmıyorum. Kaynana dili isterseniz yollayabilirim.
Kaynanadili gönderirseniz çok mutlu olurum
coskun8553
27-08-2017, 00:28
Sayın Milla mümkünse ; 2- Sardunya ( 5-6 çeşit), 3- Nar , 5- Passiflora , 6- Gül (3-4 çeşit), 7- Aloe Vera, 10- Kaktüs (çeşitli), 11- Bir gecelik gelin, 12- Atlas ( kırmızı hariç), 16- Japon Gülü (2-3 çeşit), 17- Begonvil (3-4 çeşit) gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Sayın Milla mümkünse ; 2- Sardunya ( 5-6 çeşit), 3- Nar , 5- Passiflora , 6- Gül (3-4 çeşit), 7- Aloe Vera, 10- Kaktüs (çeşitli), 11- Bir gecelik gelin, 12- Atlas ( kırmızı hariç), 16- Japon Gülü (2-3 çeşit), 17- Begonvil (3-4 çeşit) gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Tamam sayın coskun8553 not alıyorum.
Sayın Milla eğer elinizde hala varsa kaktüs,sukulent,sedum ve sardunyalardan rica ediyorum.
Sayın Milla eğer elinizde hala varsa kaktüs,sukulent,sedum ve sardunyalardan rica ediyorum.
Tamam sayın cybel not alıyorum.
Sayın Milla kaldıysa sukulentle sedumlardan da alabilir miyim eğer mümkünse çok sevinirim
Bana da japon şemsiyesi bengovil ortanca passiflora yollarmısınız
Sayın Milla mümkünse ben de
Kaktüs (Çeşitli)
Aloe Vera
Atlas (Çeşitli)
Sukulent (Çeşitli)
Sedum (Çeşitli)
her türlü çeşidine talibim. Paylaşımınız takdir ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sayın Milla kaldıysa sukulentle sedumlardan da alabilir miyim eğer mümkünse çok sevinirim
Tamam sayın ddyldz.
Bana da japon şemsiyesi bengovil ortanca passiflora yollarmısınız
Tamam not aldım.
Sayın Milla mümkünse ben de
Kaktüs (Çeşitli)
Aloe Vera
Atlas (Çeşitli)
Sukulent (Çeşitli)
Sedum (Çeşitli)
her türlü çeşidine talibim. Paylaşımınız takdir ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Tamam not aldım.
SuatGntdn
28-08-2017, 14:59
Merhaba sayin milla bende yeni uye oldum kaktus sukulet. Ortanca sedum orman sarmasigi aleovera bir gecelik gelin atlas melisa birde arap sacindan gonderebilirmisiniz simdiden tesekkur ederim
ParlakYıldızlar
29-08-2017, 11:06
Sn Milla, paylaşımda geriye kaldiysa eğer, bende begonvil,aloe vera,gül ve sukulent rica edebilirmiyim,paylaşımınız için Teşekkürler ve yeni evinizde mutluluklar dilerim simdiden.
Merhaba sayin milla bende yeni uye oldum kaktus sukulet. Ortanca sedum orman sarmasigi aleovera bir gecelik gelin atlas melisa birde arap sacindan gonderebilirmisiniz simdiden tesekkur ederim
Tabi SuatGntdn, size de yollarım.Not alıyorum.
Sn Milla, paylaşımda geriye kaldiysa eğer, bende begonvil,aloe vera,gül ve sukulent rica edebilirmiyim,paylaşımınız için Teşekkürler ve yeni evinizde mutluluklar dilerim simdiden.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sayın ParlakYıldızlar.
Merak etmeyin çiçek çok :) Ben kendime ufak bir kök ayırıp diğerlerini sizlere yollayacağım. Bende kökü tek olanları da iyice budayıp sizlere çeliklerini yollayacağım.
esemeral
30-08-2017, 12:07
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sayın ParlakYıldızlar.
Merak etmeyin çiçek çok :) Ben kendime ufak bir kök ayırıp diğerlerini sizlere yollayacağım. Bende kökü tek olanları da iyice budayıp sizlere çeliklerini yollayacağım.
Sayın Milla üstteki paylaşımınıza ve iyi niyetinize sığınarak bende SARDUNYA, BİR GECELİK GELİN, ATLAS, SUKULENT, BEGONVİL(lütfenn), ORTANCA, ARAPSAÇI (çok isterim) bitkilerinizden talep etsem şansım olurmu ki..:)
birde hani o katlı Oxalis ve frezyanızdan paylaşma gibi nir durumunuz varsa hayır demek aklımın ucundan geçmez hatta çokk mutlu olurum.
kendi evime geçene kadar kendimi frenledim mecburen şimdi ise engelim kalmadı. çeşitlerimi çoğaltmak istiyorum sizlerin de güzel yüreklerinizin katkıları ile.
Ancak bitkilerinizi ve sizleri zor durumda bırakmadan paylaşım çok önemli.
Bol çiçekli günler dilerim.
esemeral
30-08-2017, 12:10
Sayın Milla üstteki paylaşımınıza ve iyi niyetinize sığınarak bende SARDUNYA, BİR GECELİK GELİN, ATLAS, SUKULENT, BEGONVİL(lütfenn), ORTANCA, ARAPSAÇI (çok isterim) bitkilerinizden talep etsem şansım olurmu ki..:)
birde hani o katlı Oxalis ve frezyanızdan paylaşma gibi nir durumunuz varsa hayır demek aklımın ucundan geçmez hatta çokk mutlu olurum.
kendi evime geçene kadar kendimi frenledim mecburen şimdi ise engelim kalmadı. çeşitlerimi çoğaltmak istiyorum sizlerin de güzel yüreklerinizin katkıları ile.
Sayın milla yine ben çok olmuyorsam yukarıda eklemeyi unuttuğum JAPON GÜLÜ listesine girme şansım varsa ilave edebilirmisiniz.
Merhabalar, çiçeklerim hava değişimi yaşamasın diyorsanız Hibiscus, gül ve begonvillerinizden alabilirim ben de.
emineelma
31-08-2017, 02:27
:confused:Sayın mila aloevera. Bir gecelik gelin ortanca.ve meli sa bende talib im lütfen benide not alabilirmisiniz
Sayın esemeral yeni eviniz hayırlı olsun. O evi çiçeklerle donatmak lazım :) Bayram sonrası kargonuzu yollarım.
Sayın milla yine ben çok olmuyorsam yukarıda eklemeyi unuttuğum JAPON GÜLÜ listesine girme şansım varsa ilave edebilirmisiniz.
Ekledim :)
Merhabalar, çiçeklerim hava değişimi yaşamasın diyorsanız Hibiscus, gül ve begonvillerinizden alabilirim ben de.
Tamam not alıyorum sayın wakan.
:confused:
Tamam not aldım sayın emineelma.
-Meksika petunyası (Mor)*
-Aleo vera
Telgraf*vb. çeşitler
Kaktüs (Çeşitli)
Atlas (Çeşitli)
Sukulent (Çeşitli)
Sedum (Çeşitli)
Japon gülü (2-3 çeşit)
Begonvil (3-4 çeşit)
Melissa
Japon şemsiyesi
Arap saçı
Lütfen benide listeye eklemişsiniz. Teşekkür ederim.
-Meksika petunyası (Mor)*
-Aleo vera
Telgraf*vb. çeşitler
Kaktüs (Çeşitli)
Atlas (Çeşitli)
Sukulent (Çeşitli)
Sedum (Çeşitli)
Japon gülü (2-3 çeşit)
Begonvil (3-4 çeşit)
Melissa
Japon şemsiyesi
Arap saçı
Lütfen benide listeye eklemişsiniz. Teşekkür ederim.
Tamam sayın tamaşa not aldım.
siflera12
01-09-2017, 18:21
Sayın Milla sizde pitaya ya da cereus peruvianus varmı ?
Sayın Milla sizde pitaya ya da cereus peruvianus varmı ?
Cinslerinden tam emin değilim ama internetten araştırdığım kadarıyla ufak olarak elimde var sanırım.
siflera12
02-09-2017, 10:35
Tamam teşekkür ederim
Sayın Milla bende Mersin'e gidenlere çok rica ettim ama pitaya çeliğinden elde edemedi. Mümkünse banada gönderir misiniz
Sayın Milla bende Mersin'e gidenlere çok rica ettim ama pitaya çeliğinden elde edemedi. Mümkünse banada gönderir misiniz
Sayın ddyldz, bendekinin pitaya olduğundan çok emin değilim ama yine de bir araştıracağım. Doğruysa yollarım.
Çok *** ederim sayın Milla
Çok teşekkür ederim sayın Milla
Sayın milla elinizde pitaya varsa banada gönderirmisiniz
tatlı bezelye
04-09-2017, 12:46
Merhaba,
Yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun. Elinizde varsa japon gülü ve begonvil' e talibim.
Selamlar,
Merhaba,
Yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun. Elinizde varsa japon gülü ve begonvil' e talibim.
Selamlar,
Not alıyorum. Çok teşekkürler.
sayın Milla atlas, telgraf, parlak mustafa japon gülü ve arap skulent ve tek gecelik gelin kaldıysa şayet bende talibim.
Merhaba sayın Milla;
Eğer mümkün ise 5 numara (Passiflora), 18 numara (Melissa), 6 numara (Gül), 11 Numara (Bir gecelik gelin), 3 Numara (nar) bitkilerinize talibim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
sayın Milla atlas, telgraf, parlak mustafa japon gülü ve arap skulent ve tek gecelik gelin kaldıysa şayet bende talibim.
Tamam sayın hilal.
Merhaba sayın Milla;
Eğer mümkün ise 5 numara (Passiflora), 18 numara (Melissa), 6 numara (Gül), 11 Numara (Bir gecelik gelin), 3 Numara (nar) bitkilerinize talibim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Tamam sayın tnkirca.
Merhabalar sayın Milla, Bir Güler hnm bir siz... Maşallahınız var gerçekten :)
birkaç tanesini bende isteyeceğim, kaldıysa. tabi mümkün ise,
5 numara (Passiflora),
6 numara (Gül),
16 numara (Japon Gülü),
10 Numara (Kaktüs),
bitkilerinize talibim. Adresi özelden gönderiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim.
Merhabalar sayın Milla, Bir Güler hnm bir siz... Maşallahınız var gerçekten :)
birkaç tanesini bende isteyeceğim, kaldıysa. tabi mümkün ise,
5 numara (Passiflora),
6 numara (Gül),
16 numara (Japon Gülü),
10 Numara (Kaktüs),
bitkilerinize talibim. Adresi özelden gönderiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim.
Not alındı sayın zynlby.
Sayın mila aloevera. Bir gecelik gelin ortanca.ve meli sa bende talib im lütfen benide not alabilirmisiniz
Gözümden kaçmış galiba, not aldım.
esemeral
06-09-2017, 12:58
[QUOTE=Milla;1516657]Sayın esemeral yeni eviniz hayırlı olsun. O evi çiçeklerle donatmak lazım :) Bayram sonrası kargonuzu yollarım.[/QUO
Çok teşekkürler. Daha güzelleri siz güzel yürekli dostların olsun. Heyecanla bekliyorum. Umarım sizin gibi beni de sever minikler.
Melisa16
07-09-2017, 20:08
Sayın Milla, hala gönderebilecek durumdaysanız eğer 1 - 2 - 5 - 6 - 13 - 16 - 20 nolu çiçeklerinize talibim :)
Sayın Milla, hala gönderebilecek durumsaysanız eğer 1 - 2 - 5 - 6 - 13 - 16 - 20 nolu çiçeklerinize talibim :)
Tamam sayın Melisa16.
Melisa16
09-09-2017, 10:27
Tamam sayın Melisa16.
Çok teşekkür ederim.. 2 gündür bu mesajı bekliyordum heyecanla :D
Sayın Milla, eğer geç kalmadıysam bende suculent, kaktüs, sedum, atlas, telgraf çeşitlerinde alabilirim. Teşekkürler.
Sayın Milla eğer elinizde kaldıysa bende 1-2-5-6-9-10-11-12-13-14-16-20 nolu çiçeklere talibim,yeni eviniz hayırlı olsun teşekkürler.
Sayın Milla, eğer geç kalmadıysam bende suculent, kaktüs, sedum, atlas, telgraf çeşitlerinde alabilirim. Teşekkürler.
Tamam notaldım.
Sayın Milla eğer elinizde kaldıysa bende 1-2-5-6-9-10-11-12-13-14-16-20 nolu çiçeklere talibim,yeni eviniz hayırlı olsun teşekkürler.
Tamam not aldım.
Sevgili ağaçlar.net üyeleri,
Pazartesi sistemli bir şekilde kargoları yollamaya başlayacağım için pazar günü bitiminden itibaren yeni isteklerde bulunmamanızı rica edeceğim.
Melisa16
11-09-2017, 18:11
Sayın Milla, adres bilgilerimi ulaştırmak için özel mesaj bölümünü bulamadım sanırım forum içinde belli bir mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor... Bilgilerimi mail hesabınıza göndersem olur mu?
Sayın Milla, adres bilgilerimi ulaştırmak için özel mesaj bölümünü bulamadım sanırım forum içinde belli bir mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor... Bilgilerimi mail hesabınıza göndersem olur mu?
Ben size bu siteden mesaj yollayacağım. Siz o mesajı cevapla butonuyla bana dönüş yapabilirsiniz.
Melisa16
12-09-2017, 10:56
Tamam öyleyse, teşekkürler.
Tamam öyleyse, teşekkürler.
Mesajınızı yolladım.
Sayın Musa Gündoğan,
Bu gün sizin kargonuzu hazırlıyorum. Nar, begonvil ve japon güllerini de ekleyip yarın Ptt kargo ile yollayacağım. Bu mesajıma geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Melisa16
12-09-2017, 14:24
Mesajınızı yolladım.
Sn. Milla mesajınızı göremiyorum yani herhangi bir bildirim yok :o Kusuruma bakmayın size fazladan zahmet veriyorum ama tam olarak nereden bakmam gerekiyor?
Sn. Milla mesajınızı göremiyorum yani herhangi bir bildirim yok :o Kusuruma bakmayın size fazladan zahmet veriyorum ama tam olarak nereden bakmam gerekiyor?
Forumdan aktif konulara girdiğinizde en üstte sağ köşede size ait bildirimler yer alıyor. Oradan bakacaksınız.
Melisa16
12-09-2017, 16:21
Forumdan aktif konulara girdiğinizde en üstte sağ köşede size ait bildirimler yer alıyor. Oradan bakacaksınız.
Maalesef sadece beğeni bildirimleri geliyor oraya mesaj bildirimi hiç gelmedi :(
Sayın Melisa16,
Bu durumda site yönetiminden yardım almanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlar sayın Musa Gündoğan henüz bana dönüş yapmadığı ve ben de kargonun teslim alınmamasına sebebiyet vermemek için; benden talepte bulunmuş olup adres yollayanlardan aktif olanınız var ise bana buradan bir mesaj atmasını rica edeceğim.Bu gün iletişime geçtiğimiz 3-4 kişiye çiçeklerini yollayacağım.
siflera12
13-09-2017, 09:17
Arkadaşlar sayın Musa Gündoğan henüz bana dönüş yapmadığı ve ben de kargonun teslim alınmamasına sebebiyet vermemek için; benden talepte bulunmuş olup adres yollayanlardan aktif olanınız var ise bana buradan bir mesaj atmasını rica edeceğim.Bu gün iletişime geçtiğimiz 3-4 kişiye çiçeklerini yollayacağım.
Ben mesaj attım
Sayın Milla bana yolluyabilirsiniz kolay gelsin.
Sayın Milla ,torf aldım sabırsızlıkla gönderinizi bekliyorum:))
Ben mesaj attım
Tamam sayın siflera12, kolinizi bu gün yolluyorum.
Tamam sayın hcorak, kolinizi bu gün yolluyorum.
siflera12
13-09-2017, 09:52
Tamam sayın siflera12, kolinizi bu gün yolluyorum.
Teşekkür ederim
Sayın Milla ,torf aldım sabırsızlıkla gönderinizi bekliyorum:))
Sayın bebd, sizden henüz adres bilgileri gelmedi.
Sayın bebd, sizden henüz adres bilgileri gelmedi.
Sayın Milla adres bilgilerimi özelinize yazdım.Şimdiden çok teşekkürler;saygılarımla ...
Sayın Milla adres bilgilerimi özelinize yazdım.Şimdiden çok teşekkürler;saygılarımla ...
Tamam sayın bebd, bu gün sizin kargonuzu da yolluyorum.
çok teşekkür ediyorum,zahmet olacak sizlerede ;saygılarımla..
Sn milla.ben ozelden bilgileri gondermistim.bana da yollayabilirsiniz
Sayın Milla ben özelden adres bildirmiştir umarım gelmiştir bende sabırsızlıkla kargo sıra bekliyorum
Sayın Milla özelden adres ve telefon numaramı daha önce yollamıştım.
Sayın ddyıldız sizin adresiniz yok bende.
Sn Milla bende dün adres bilgilerimi göndermiştim. Geldi mi acaba? Ne zaman gönderebileceksiniz
Sn Milla bende dün adres bilgilerimi göndermiştim. Geldi mi acaba? Ne zaman gönderebileceksiniz
Her gün 3-4 koli yollamayı düşünüyorum. Malum biraz uğraştıran bir işlem.
dembudemdir
13-09-2017, 12:15
Sayın Milla ben de bilgilerimi göndermiştim, paketimi sabırsızlıkla bekliyorum, kolay gelsin
Benim de adres bilgilerim sizde sn Milla. Sırası geldiğinde bekliyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Ben de dün adres ve telefonu özelinize göndermiştim. Umarım sorun yoktur.
Ben de adres bilgilerimi göndermiştim sevgili Milla. Takipteyim teslim alabilirim.
sayın Milla,
ben de adres bilgilerimi size göndermiştim. şimdiden çok çok teşekkürler.
Sizden gelecek bildirimi bekliyorum sayın Milla. Adresimi ilk mesajimda gondermiştim. Teşekkürler.
ParlakYıldızlar
13-09-2017, 19:21
Ben bugun geç kalmisim Sayın Milla,hergün takip ediyorum,kargo çıkar çıkmaz hergün PTT kapısını asindiricam bir aksilik ihtimaline karşın ,adres bilgileri ve telefon ilk gün bildirmiştim.Teşekkürler.
coskun8553
13-09-2017, 19:28
Adres bilgilerimi göndermiştim sayın Milla mesaj geldi mi acaba ?
Sayın Milla adres bilgilerimi özelden gondermistim
Melisa16
14-09-2017, 10:12
Bugün de gönderim olacak mı Sayın Milla?
Sayın Milla özelden mesaj gitmiyor galiba buhara mahallesi Rüzgar sokak Bayramoğlu villaları 23/a Selçuklu Konya yasin günaydın adına gönderirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Tamam sayın ddyldz not aldım. İsterseniz bu mesajının silebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar,
Otuzdan fazla arkadaşımız çiçek talebinde bulunmuş durumda. Ben de sizler için çiçekleri ayırıp, paketlenmeleri için epey zaman uğraşıp, aynı zamanda da taşınma için evi toplamaya çalışıyorum. Onun için ufak gecikmeler olursa kusuruma bakmayın.
Bu gün altı arkadaşımıza kargolarını eşim çıkardı. Takip için kodları özel mesajla kendilerine yollayacağım. Fakat postanede altı kargo çok fazla bulunmuş ve müşterilerle hafif tartışmalar yaşanmış. Ptt de en fazla iki üç olursa sorun olmaz demiş ve eşim her bir kargonun arasında bir kişiye sıra vermek zorunda kalmış. İki saatten fazla zamanını almış.
Bu durumda ya günde iki üç kargo yollayabileceğim ya da isteyen olursa yurtiçi kargo ile gönderim yapacağım. Başka yol aklıma gelmiyor.
Yarın gönderim yapmayacağım. Hafta sonu araya girip çiçekler arıya gitmesin diye tekrar pazartesi yollayacağım.
Sizleri bilgilendirmek istedim. İyi günler dilerim.
Bu gün kargoya verilenler;
1-hcorak
2-betul duru
3-siflera12
4-blick
5-ddyıldız
6-Muberra
Musa Gündoğan
14-09-2017, 15:24
sayın milla,
emekleriniz için çok sağolun.
benim istedikleim biraz fazla idi o sebeple yurtiçi fazla tutabilir diye düşünyorum. ancak y.içi kargosunda uygun fiyatlı gönderebiliyorsanız benim için problem olmayacaktır. sizleri ziyadesiyle yormak istemem.
Cok tesekkur ederim.esinize ve size zahmet verdik hakkinizi helal edin
Çok teşekkürler sayın Milla. Hakkınızı helal edin. Yeni evinizde herşey gönlünüzce olsun güle güle oturun.
Oooo syn Milla japon şemsiyesi arap saçı ve parlak mustafadan istesem tabi hala kaldıysa 😊
Teşekkür ederim sayın Milla sabırsızlıkla bekliyorum
boccereco
14-09-2017, 22:23
Sayın Milla, Nar'dan 2-3 adet rica etsem sıkıntı olur mu acaba :) çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim Sevgili Milla eşinize ve size fazladan iş oldu hakkınızı helal edin işleriniz kolay gelsin ptt takip no bildirdi iyi akşamlar.
Sayın Milla çok çok teşekkür ederim. Taşınma telaşınızın içinde birde çiçeklerinizi bizlere ulaştırmak için uğraşıyorsunuz hakkınızı helal edin. Çiçekleri ne kadar çok sevdiğinizi bu ince davranışınızla bir kere daha kanıtlamış oldunuz.
İşlerinizde kolaylıklar dilerim yeni eviniz hayırlı olsun
Sn Milla öncelikle kolay gelsin yeni eviniz huzur ve mutluluk dolsun.Henüz paylaşımınız sona ermedi ise Atlas ve Bir gecelik gelin ben de rica edebilir miyim..
Sayın Milla kargon bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim yeni eviniz hayırlı olsun.
Yarın üç arkadaşa daha koli yollayacağım.
1-bebd
2-dembudemdir
3-aygun
Takipte olmalarını rica edeceğim.
Sayın Milla kargon bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim yeni eviniz hayırlı olsun.
Teşekkür ederim sayın hcorak, bitkilerinizi güle güle büyütün.
Yarın üç arkadaşa daha koli yollayacağım.
1-bebd
2-dembudemdir
3-aygun
Takipte olmalarını rica edeceğim.
Takipteyim Sn Milla. Sağolun, yeni evinizde mutlulukla oturun.
Sayın Milla sabırsızlıkla bekliyorum ,umarım taşınma telaşenizi hafifletmişsinizdir.Kolaylıklar diliyorum ...
dembudemdir
18-09-2017, 09:53
Takipteyim, kolaylıklar diliyorum. Yeni evinizde mutlu çiçekli günler dilerim..
Sayın;
bebd, aygun, dembudemdir
kargolarınız bu gün yola çıktı. Takip nolarını özelden yazacağım.
Sayın Milla
Kargo bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim. Haftasonunu da kargoda geçirdiği için biraz cansızlaşmışlar ama kendilerine geleceklerdir.
Sormak istediğim köklü olarak gönderdiğiniz 1 adet çelik var o sanırım nar? Bu nar minyatür nar cinsi midir çalı formlu olan?
Diğer 4-5 adet gönderdiğiniz de pasiflora ? bunları suya koydum bu şekilde mi köklendirmeliyim ?
Sayın Milla
Kargo bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim. Haftasonunu da kargoda geçirdiği için biraz cansızlaşmışlar ama kendilerine geleceklerdir.
Sormak istediğim köklü olarak gönderdiğiniz 1 adet çelik var o sanırım nar? Bu nar minyatür nar cinsi midir çalı formlu olan?
Diğer 4-5 adet gönderdiğiniz de pasiflora ? bunları suya koydum bu şekilde mi köklendirmeliyim ?
Sayın blick,
Passifloraları köklü yolladığımı sanıyorum ama siz yine de toparlanmaları için suya ıslayın. Nar ise bildiğimiz yenebilen cinsden. Bir süre sonra budama yaparsınız. Benim hesabıma göre kargolar cumartesi gelmeliydi ama pazartesiye kalınca yıpranmış olabilir. İnşallah yaşarlar. Selamlar.
siflera12
18-09-2017, 18:07
Sayın Milla kargom bugün geldi sizin ve eşinizin emeği için çokkkk teşekkür ederim hakkınızı helal edin
Sayın Milla kargom bugün geldi sizin ve eşinizin emeği için çokkkk teşekkür ederim hakkınızı helal edin
Helal olsun ne demek sayın siflera12, güle güle büyütün.
Sayın,
Betul Duru kargonuz teslim edilmiş gözüküyor. Teyit ederseniz sevinirim.
Düzeltme;
Özel mesajda ayın 16 sında cuma günü elinize geçtiğini bildirmişsiniz. Bol çiçekli günler dilerim.
Sayın;
ddyıldız kargonuz bu gün elinize ulaşmak üzere dağıtımda. Alınca bilgilendirirseniz sevinirim.
Sayın;
Muberra kargonuz dünden itibaren şubede teslim almanızı bekliyor. Alınca bilgilendirirseniz sevinirim.
Evet sayn milla.dun saat 5 de msj geldi.biraz once teslim alabildim.tesekkur ederim.
Evet sayn milla.dun saat 5 de msj geldi.biraz once teslim alabildim.tesekkur ederim.
Almış olmanıza sevindim sayın Muberra. İnşallah bol çiçekli günler olsun hepimize.
Sayın Milla gönderdiğiniz kaktüsler eminim ki gelmiştir ama maalesef hayat şartları ben alamadım bir başka kaktüs sever aldı ama yinede çok teşekkür ederim eğer çok olmazsam bir başka dağıtım yaptığınızda ben yine talibim gönderdiğiniz kaktusleri çok istemiştim nasip degilmis
Sayın Milla gönderdiğiniz kaktüsler eminim ki gelmiştir ama maalesef hayat şartları ben alamadım bir başka kaktüs sever aldı ama yinede çok teşekkür ederim eğer çok olmazsam bir başka dağıtım yaptığınızda ben yine talibim gönderdiğiniz kaktusleri çok istemiştim nasip degilmis
Sayın ddyıldız,
Kargonuz hala dağıtım elemanında gözüküyor.
Sizin kaktüslere resmen el mi koydu bir başka kaktüssever :) Canınız sağ olsun sonra yine yollarım.
Evet istenmeyen sebeplerden dolayı ulaşmasıyla adres değişikliği yapabilir bilirmiyim
Sevgili Milla beni çok duygulandirdiniz. Nezaketinizden dolayı teşekkür ederim
Sayın Milla;
Emeğinizin karşılığını nasıl öderim bilmiyorum. O kadar işin gücün arasında bir de bizim çeliklerimiz ile ilgileniyorsunuz. Emin olun kargom elime geçtikten sonra gözüm gibi bakacağım her birine tek tek.
Sn Milla ddyldz İn kargo şuna iade işlemi yapılmamış ise ptt den talimat vererek adres değişikliği yapabilirsiniz 1.8 ücreti var .Yeni adresine sevk edilebilir..
Evet istenmeyen sebeplerden dolayı ulaşmasıyla adres değişikliği yapabilir bilirmiyim
Sayın ddyıldız ne gibi bir sorun olduğunu anlayamadım sizin kargonuzun.
Lütfen ptt barkod nosu ile ptt kargoya giriş yapıp en alt satırda şube numarasından ulaşıp dağıtıcıya ulaşmaya çalışın. Bu sorunu çözebileceğinizden eminim.
Afedersiniz kargo nm nereden bakacağım
Hangi kargoya verdiniz adını ogrene bilirmiyim
Afedersiniz kargo nm nereden bakacağım
Özelden yazmıştım size ama yine buradan da yazıyorum.
Ptt kargo
KP01981243219
Sayın Milla inşallah sorun çözüldü yardımlarınız ve ilginizden dolayı çok teşekkür ederim
Sayın Milla bende kalan turlerden uygun olanlardan istiyorum .
2-Sardunya (5-6 çeşit)
3-Nar
4-Hedera (Orman sarmaşığı)
5-Passiflora
6-Gül (3-4 çeşit)
7-Aleo vera
9-Telgraf vb. çeşitler
11-Bir gecelik gelin
12-Atlas (Çeşitli)
13-Sukulent (Çeşitli)
14-Sedum (Çeşitli)
15-Ortanca
17-Begonvil (3-4 çeşit)
18-Melissa
19-japon şemsiyesi
Sayın blick,
Passifloraları köklü yolladığımı sanıyorum ama siz yine de toparlanmaları için suya ıslayın. Nar ise bildiğimiz yenebilen cinsden. Bir süre sonra budama yaparsınız. Benim hesabıma göre kargolar cumartesi gelmeliydi ama pazartesiye kalınca yıpranmış olabilir. İnşallah yaşarlar. Selamlar.
Ben daha iyimser bir tahminle cuma günü gelmesini bekliyordum :)
657536
Çeliklerin son hali bu şekilde pasifloralar ufak kökler çıkarmaya başlamışlar bile umarım toparlayabilirler. kökler oluşmaya başlayınca da hemen saksıya alacağım.
Narı da bu şekilde suya koymak zorunda kaldım onu da akşama toprakla buluşturmayı planlıyorum
Sevgili milla kargoları sadece pazartesileri mi vereceksiniz? Yoksa hafta içi de gönderecek misiniz?
Sayın Milla inşallah sorun çözüldü yardımlarınız ve ilginizden dolayı çok teşekkür ederim
Rica ederim sonucu bana da bildirirseniz sevinirim.
Ben daha iyimser bir tahminle cuma günü gelmesini bekliyordum :)
657536
Çeliklerin son hali bu şekilde pasifloralar ufak kökler çıkarmaya başlamışlar bile umarım toparlayabilirler. kökler oluşmaya başlayınca da hemen saksıya alacağım.
Narı da bu şekilde suya koymak zorunda kaldım onu da akşama toprakla buluşturmayı planlıyorum
İnşallah hayata tutunurlar. Olmazsa ben taşınınca ķöklü ekip yollarım.
Sayın Milla.kargoma ulaştım çok teşekkür ederim
Gerçekten çok ugrastiniz hakkınızı helal ediniz ok çok teşekkür ederim sizi ugrastirugrastirdim
Gerçekten çok ugrastiniz hakkınızı helal ediniz ok çok teşekkür ederim sizi ugrastirugrastirdim
Rica ederim sayın ddyldz helal olsun. Ben gönülden yolladım. İnşallah çok çiçekli günleriniz olsun.
nildem_34
19-09-2017, 21:17
Eğer mumkunse begonvil bir gecelik gelin ve japon gülüne talibim.Atlas cicegi de olabilir
Bu gün;
1-ibocandan
2-bmfidan
3-YeşimM
arkadaşlarımıza kargolarını çıkaracağım.
Sevgili milla kargoları sadece pazartesileri mi vereceksiniz? Yoksa hafta içi de gönderecek misiniz?
Sayın bmfidan,
Şimdilik pazartesi ve çarşamba olarak düşünüyorum.
Sayın Milla; gönderiniz an itabari ile elime ulaştı müthiş bir çeşitlilik ve emek tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sizlere kolay gelsin saygılarımla...
Sayın Milla; gönderiniz an itabari ile elime ulaştı müthiş bir çeşitlilik ve emek tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sizlere kolay gelsin saygılarımla...
Sayın bebd,
Çabucak ulaştığına çok sevindim. Güle güle büyütün inşallah.
Sayın aygun, kargonuz dağıtıcıya teslim edilmiş. Kısa süre sonra elinizde olur. Aldığınızda bildirirseniz sevinirim.
Sayın dembudemdir,
Kargonuz merkez şubeye gelmiş. Siz şube adresi vermiştiniz. Takip ederseniz sevinirim.
dembudemdir
20-09-2017, 12:07
Sayın dembudemdir,
Kargonuz merkez şubeye gelmiş. Siz şube adresi vermiştiniz. Takip ederseniz sevinirim.
Takipteyim Sayın Milla, çok teşekkür ederim. Paketimi aldığımda tekrar bildiririm.
Sn Milla kargo az önce ulaştı. İyi durumdalar. Çok çok teşekkür ederim.
Mutluluklar, esenlikler dileğimle...
Sayın bebd,
Çabucak ulaştığına çok sevindim. Güle güle büyütün inşallah.
Sayın Milla,her şey için bir kez daha çok teşekkür ederim.ayrıca eşinizede zahmet vermiş olduk kendisinede çok teşekkür ediyorum saygılarımla...
Sn Milla kargo az önce ulaştı. İyi durumdalar. Çok çok teşekkür ederim.
Mutluluklar, esenlikler dileğimle...
Güle güle büyütün hepsini inşallah.
Sevgili Milla, herşey için çok teşekkür ederim. Ciddi bir çalışma içine girdiniz gerçekten. Eşinize de çok zahmet oluyor kendisine de teşekkür ederim.
Ben de kargomu takip ediyorum ve heyecanla bekliyorum.;)
dembudemdir
21-09-2017, 10:31
Sayın Milla paketimi aldım eşinizle size tekrar çok teşekkür ediyorum. Emeğinize, yüreğinize sağlık.
Sayın Milla paketimi aldım eşinizle size tekrar çok teşekkür ediyorum. Emeğinize, yüreğinize sağlık.
Güle güle büyütün.
Musa Gündoğan
21-09-2017, 16:35
Sayın Musa Gündoğan,
Bu gün sizin kargonuzu hazırlıyorum. Nar, begonvil ve japon güllerini de ekleyip yarın Ptt kargo ile yollayacağım. Bu mesajıma geri dönüş yaparsanız sevinirim.
sayın milla kargomu hazırlamışsınız fakat daha önce iletişime geçtiğimden bu sayfayı takip etmek yerine sizin bahçeden takip yapıyordum. burayı fark edemedim bunun için çok özür dilerim. ayın 12 sinde hazırlık yapmışsınız ancak okul sezonu öğrencilere kitap bastırmak için uğraştığımızdan dolayı bu konuyu takip edememiştim.
çok çok özür dilerim.
Musa Gündoğan
21-09-2017, 16:47
çok üzüldüm göndereceğiniz bitkilerin benim iletişim hatamdan dolayı paylaşılmasından
umarım hepsi gerçekten değer verecek kişilere ulaşmıştır. bu da bana ders olsun takibi bırakmamam gerektiğini anladım.
Sayın milla siz de hakkınızı helal edin onca zahmet verdirdim. kusura bakmayın.
NOT: konu takibi işaretlemişim fakat site geçenlerde bildirim gelme hatasından dolayı sanırım bildirimleri görememişim.
Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.
çok üzüldüm göndereceğiniz bitkilerin benim iletişim hatamdan dolayı paylaşılmasından
umarım hepsi gerçekten değer verecek kişilere ulaşmıştır. bu da bana ders olsun takibi bırakmamam gerektiğini anladım.
Sayın milla siz de hakkınızı helal edin onca zahmet verdirdim. kusura bakmayın.
NOT: konu takibi işaretlemişim fakat site geçenlerde bildirim gelme hatasından dolayı sanırım bildirimleri görememişim.
Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.
Size özelden mesaj attım. Bir göz atarsanız sevinirim.
Berkaytropik
21-09-2017, 21:25
Sayın milla elinizde varsa bende meksika petunyası passiflora ortanca bengovil japon şemsiyesi ve japon gülü ne talibim
Pazartesi günü;
1-Musa Gündoğan
2-SuatGntdn
3-coskun8553
Kargo yollamayı düşünüyorum. Mesajıma geri dönüş yaparsanız sevinirim.
coskun8553
22-09-2017, 15:54
Pazartesi günü;
1-Musa Gündoğan
2-SuatGntdn
3-coskun8553
Gonderebilirseniz çok sevinirim sayın Milla, adres bilgilerini daha önce mesaj atmıştım
Musa Gündoğan
22-09-2017, 17:08
Pazartesi günü;
1-Musa Gündoğan
2-SuatGntdn
3-coskun8553
sayın milla kargonuzu bekleyeceğim. çok teşekkürler. adres bilgilerimi iletmiştim. iş adresim olduğundan kargoda sorun çıkmayacaktır.
çok teşekkürler
Sevgili Milla kargomu aldım. Tekrar teşükkür ederim. Gayet iyi durumdalar elinize emeğiniz sağlık.
Yeni evinizde sağlık ve mutluluk dilerim.
ibocandan
23-09-2017, 11:01
Sayın Milla,kargomu aldım.Teşekkür ediyorum.
feast3874
25-09-2017, 16:34
sayın milla paylaşımınız halen devam ediyorsa aşağıdaki çeşitlerden ben istiyorum mümkünse.Teşekkür ederim.
1-Meksika petunyası (Mor)
5-Passiflora
10-Kaktüs (Çeşitli)
11-Bir gecelik gelin
12-Atlas (Çeşitli)
13-Sukulent (Çeşitli)
14-Sedum (Çeşitli)
18-Melissa
19-japon şemsiyesi
20-Arap saçı
Sayın Milla, kargo elime ulaştı. Ancak geliş süresine hafta sonu da eklenince ve kargoda kaldığı zaman içinde biraz yıpranmışlar. İnşallah hayata dönüş işlemi başarılı bir şekilde yürür. Elinize emeğinize sağlık.
sessiz sedasız, uslu uslu sıramızı bekliyoruz :) takipteyiz.
Arkadaşlar bu hafta sağlık sebebiyle gönderim yapamıyorum. Önümüzdeki hafta kısmetse yollacağım sırayla.
Pazartesi günü;
1-Musa Gündoğan
2-SuatGntdn
3-coskun8553
Pazartesi yine buradan başlamak istiyorum kargo yollamaya.
SuatGntdn'den cevap çıkmadı. Takipte değilse onun yerine başka bir isim seçer gönderirim.
feast3874
27-09-2017, 09:46
sayın milla; bende sıraya girebildimmi? En azından kaktüs, sukulent ve sedum çeşitlerinden olsaydı:(
Arkadaşlar bu hafta sağlık sebebiyle gönderim yapamıyorum. Önümüzdeki hafta kısmetse yollacağım sırayla.
çok geçmiş olsun Milla.
Melisa16
27-09-2017, 11:43
Sayın Milla geçmiş olsun, sağlığınızdan önemli değil..
coskun8553
27-09-2017, 12:54
Çok geçmiş olsun sayın Milla, inşallah ciddi bir durum yoktur.
Arkadaşlar ilginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bel fıtığı sorunu oluştu ama toparlanmaya başladım. Hafta başı çalışmalara başlarım 😀
esemeral
27-09-2017, 13:25
Sayın Milla Çok geçmiş olsun bende yeni kendime gelebildim şükür. Umarım ciddi bir rahatsızlığınız yoktur. Bende 2 haftadır giremedim foruma maalesef. Siz maşallah o yoğunluğunuzun arasında gönderim yapmaya başlamışsınız. Taşınma sonrası hastalıklara yoğunluk sebebiyle açık olabiliyoruz ne zahmetli iş çok iyi bilirim. Acil şifalar diliyorum umarım çabuk iyileşirsiniz. Bu arada daha önce özelden adres bilgilerimi iletmiştim, kendinizi toprladığınızda imkanınız olursa buradan takibe devam edeceğim önemli olan herşeyden önce sağlığınız ******. Bol çiçekli şifalı günler dilerim.
Geçmiş olsun. Allah şifalar versin tez zamanda.
Sayın Milla
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnşallah çabucak toparlarsınız. Bel ağrısını az çok bilirim :(
Gönderdiğiniz fideler suya koyduktan birkaç gün sonra kendileri toparladı bende iyice köklenmeleri için küçük saksılara aldım. Yeni filizler de vermeye başladı :) Tekrar çok çok teşekkür ederim.
Lakin aklıma takılan bir durum var. Ben nar ve passiflora istemiştim ancak bunları pek benzetemiyorum :( bilmediğim bir tür müdür yoksa benim bilgisizliğim mi ya da diğer bir ihtimal karışmış olabilir mi :) karıştıysa bunlar ne olabilir? :D
658122
658123
Sayın blick sizin için özellikle nar seçmitim. Göndermemişsem çok üzülürüm. Bu bitkileri şu an seçemiyorum. Biraz daha büyürlerse anlayabiliriz. Taşınmamdan sonra eksiklerinizi telafi ederiz. Kusura bakmayın.
Geçmiş olsun Sevgili Milla. Taşınma sürecinde dikkat edin kendinize.
Geçmiş olsun sayın milla.
Parlak mustafa ararken internetde rasgele denk geldi bu konu ne kadar sevindim tarif edemem.
Elinizde parlak mustafa varsa isterim istanbul da iseniz motorsikletim ile ulaşım sorunum yok kendimde gelip teslim alabilirim şimdiden teşekkür ederim
Sayın sbhtn,
Ben Bodrum'da yaşıyorum. Ancak kargo ile iletebilirim.
Sayın blick sizin için özellikle nar seçmitim. Göndermemişsem çok üzülürüm. Bu bitkileri şu an seçemiyorum. Biraz daha büyürlerse anlayabiliriz. Taşınmamdan sonra eksiklerinizi telafi ederiz. Kusura bakmayın.
Üzülmenize gerek yok insanlık hali taşınma telaşı ve o kadar gönderim yaparken karışmış olabilir. Elimdekiler büyüsün ne olduğunu anlayalım sizde bir taşının da sonra duruma bakarız ;)
Melisa16
04-10-2017, 07:35
Merhaba Sayın Milla, bugün gönderim olacak mı?
yigilmaz
10-10-2017, 23:09
geç kalmadıysam bende listeye eklenmek isterim. özelden de yazıyorum...
sayın milla biliyorum çok zahmetli bir yapıyorsun ben yeşilfakiri bu garibana kaldı isejapon gülü ve melisa tınız sağ olsunalep etmekteyim kalmadı ise can
SAYIN milla biliyorum çok zahmetli bir iş yapıyorsunuz fakat ben yeşil fakiri garibana kaldı ise japon gülü ve melisa talep etmekteyim kalmadı ise canınız sağ olsun hayırlı günler diliyorum şimdiden teşekkürler
Arkadalar bu paylaşıma burada bir son vermek istiyorum. Ailemde çok ciddi sağlık sorunları var ve takip isteyen şeyler. Şimdiye kadar söz verdiğim ve yollayamadığım arkadaşlarım beni affetsinler ama başım rahata çıkar çıkmaz hepsini telafi edeceğim. Sağlıcakla kalın.
esemeral
13-10-2017, 10:56
Sayın Milla çok Geçmiş olsun her şeyden önce sağlık ******..Acil şifalar diliyorum ailenize..
İçiniz ferah olsun sağlıcakla kalın...
Musa Gündoğan
13-10-2017, 11:11
Arkadalar bu paylaşıma burada bir son vermek istiyorum. Ailemde çok ciddi sağlık sorunları var ve takip isteyen şeyler. Şimdiye kadar söz verdiğim ve yollayamadığım arkadaşlarım beni affetsinler ama başım rahata çıkar çıkmaz hepsini telafi edeceğim. Sağlıcakla kalın.
sayın milla çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Çok geçmiş olsun. Telafilik bir durum söz konusu değil, siz ve alieniz iyi olun yeter.
Çok geçmiş olsun sayın Milla. Canınızı sıkmayın. Paylaşım her zaman olur. Yeter ki sağlık olsun.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ParlakYıldızlar
13-10-2017, 13:17
Geçmiş Olsun,Sayın Milla,Rabbim şifalar versin.İnşallah.
Sayin mila cok gecmis olsun.
Sayın Milla geçmiş olsun allah şifa versin.
Geçmiş olsun sayın Milla rabbim şifa versin ins
Melisa16
14-10-2017, 15:30
Allah şifa versin Sayın Milla, geçmiş olsun
Sayın Milla geçmiş olsun, herşeyden önce sağlık. Hastalık kötü, bilirim.
Umarım en kısa sürede eski sağlıklı günlerinize dönersiniz.
Sayın Milla geçmiş olsun Allah şifalar versin.Umarım en kısa sürede sağlıklı günlerinize geri dönersiniz.
serdarbey33
16-10-2017, 12:38
Geçmiş olsun . Allahtan acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun sn Milla Allah şifa versin ..
b_a_l_ç_i_ç_e_k
25-10-2017, 23:57
Sayın Milla çok Geçmiş olsun her şeyden önce sağlık.Acil şifalar diliyorum ailenize.
2-Sardunya (5-6 çeşit)
3-Nar
5-Passiflora
6-Gül (3-4 çeşit)
9-Telgraf vb-Kaktüs (Çeşitli)
13-Sukulent (Çeşitli)
14-Sedum (Çeşitli)
15-Ortanca
17-Begonvil (3-4 çeşit)
18-Melissa
19-japon şemsiyesi
20-Arap saçı
parlak mustafa, gibi bitkilerinizin uygun olanlarından rica ediyorum.
Sayın Milla
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
dembudemdir
27-10-2017, 12:34
Sayın Milla geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Allah kolaylık versin.
Sevgili Milla çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
eren eren
28-10-2017, 17:56
sayın milla kaldıysa banada passiflora,telgraf,ortanca,bir kaktüs,(gülün çeşidi bodur gül kısa gülse )bir adet de gül isterim
eğer bu çiçekler elinizde varsa lütfen benimle iletişime geçin.
Sn.Milla yeni eviniz hayirli ugurlu olsun. Paylasim yapicaksaniz benide eklerseniz sevinirim
Tabiiki siz ne zaman musait olursaniz.
Teşekkürler
Yuhannah3
10-11-2017, 21:08
Efendim merhabalar bodrumda oturan bir ögrenciyim. Boş zamanlarimda bahçem ve balkonumla ilgileniyorum bu aralar elinizde fazla tohum veya celik varsa hepsine talibim hepsine gözüm gibi bakicagima emin olabilirsiniz saygılarimla
thunderon
14-11-2017, 21:16
Geçmiş olsun milla
Merhaba dostlar, ben sadece izleyici idim ama yeni katılıyorum zira içinden çıkamadım, oldukça geniş bir araziye yalnız ağaç, çalı ve değişik çiçek türleri ekmek istiyorum ama fazla bilgim yok? Dolayısıyla iş zora giriyor ve Yardım aramam gerekiyor, Yardımcı olabilirmisiniz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batı Rüzgarı
15-11-2017, 11:42
geçmiş olsun. ailedeki sağlık sıkıntılarını bilirim.acil şifalar dilerim.
tesla273
18-11-2017, 19:48
sn.milla gecmis olsun en kisa zamanda aramiza katilmaniz dilegiyle
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birsen 33
22-11-2017, 23:45
Allah şifa versin.
chancers78
28-11-2017, 08:40
Teklifiniz hala geçerliyse kaktüslerinizin yeni sahibi olabilirim:)
idristemiz
03-12-2017, 14:59
kaktüs ve sukulentlere talibim eğer kaldıysa
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.