View Full Version : Zıpçıktı soğanları
Arkadaşlar pembe renkli zıpçıktı soğanlarım çoğalmış.
3 saksı kendime ayırdım, diğer üç saksıyı da dağıtıma açıyorum. Sanırım 1000-2000 kadar soğan-soğancık dağıtabilirim.
Talebi olan arkadaşlar belirtsinler.
celalim01
08-07-2017, 11:49
Güler hanım ,harikasınız sizin gibi çiçek dağıtan insanlar artınca çiçek sevmeyen insan kalmayacak.Çiçek seven insanlar hayatın güzelliklerini paylaşan,hayatı güzel yönleriyle seven insanlardır. Burada olduğum ve sizler gibi dostları tanıdığım için çok mutluyum.
Benim zıpçıktım var. Sizlere düşünceleriniz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
Musa Gündoğan
08-07-2017, 12:13
Güler Hanım,
Bu sene yoğun olarak sebzeler üzerine uğraştım planım önümüzdeki sene çok fazla çiçek dikmek istiyorum. o nedenle benimle de paylaşabilirseniz memnun olurum.
Uygun görürseniz adresi gönderebilirim.
Sevgilerle
Sevgi Durul
08-07-2017, 13:08
Yağmurlardan saksıdaki zıpçıktılarım çürümüştü. Ben de isterim. :) Paylaşım için teşekkürler. :)
1.Computerboy
2.SDurul
3.tamaşa
Zıpçıktı soğanı talep eden arkadaşlar, adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime yazarken lütfen zıpçıktı soğanı talebi diye belirtin ki diğer dağıttığım ürünlerle karışmasın.
Sayın Güler,
Mümkünse ben de bu paylaşımınızdan faydalanmak isterim.
Zıpçıktı soğanlarını pazartesi günü kargoya yetiştireceğim, talep eden arkadaşlar lütfen adres bilgilerinizi tam yazınız.
isim soyadı
adres
kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarası
(elimde bol miktarda var, taleplerinizi karşılayabilirim)
Dutlubahçe
14-07-2017, 21:02
Mümkünse ben de bu paylaşımdan yararlanmak isterim. Adres bilgilerimi özelden yazacağım. Peşinen teşekkürler.
umutcan01
15-07-2017, 17:27
Güler hanım bana da gönderebilir misiniz?
Batı Rüzgarı
16-07-2017, 03:33
zephyranthes citrina , rosea , primulina , drummondii , candida , grandiflora , lindleyana
ve habranthus robustus dışında başka türler varsa satın almak isterim güler hanım :)
özellikle melez(hibrit) olmayan saf türler :)
çiçeksever
17-07-2017, 14:28
Güler Hanım;
Bende alabilirim.
Hala gönderi yapıyorsanız bende alabilir miyim acaba?
Bunun Dışında orkide kapsulüne ihtiyacım var elinde fazla olan varsa benimle irtibata geçebilr mi acaba?
zephyranthes citrina , rosea , primulina , drummondii , candida , grandiflora , lindleyana
ve habranthus robustus dışında başka türler varsa satın almak isterim güler hanım :)
Mesajınızı okuyunca gülmeye başladım sevgili Batı Rüzgarı; bu saydıklarınız zıpçıktı türleri sanırım. Valla arkadaşım ben bunları hiç bilmem bana göre hepsi zıpçıktı, sadece pembesi var, beyazı var bir de sarısı. ;)
Sonra ben dağıtımlarımı hep gönüllü yapıyorum, satış yapmıyorum.
Hala gönderi yapıyorsanız bende alabilir miyim acaba?
Bunun Dışında orkide kapsulüne ihtiyacım var elinde fazla olan varsa benimle irtibata geçebilr mi acaba?
Sayın orlok, ben zıpçıktı dağıtımına devam edeceğim, siz adres bilgilerinizi özelime gönderin.
Bu başlık zıpçıktı dağıtımı ile ilgili, aradığınız başka şeyleri burada (http://www.agaclar.net/forum/ariyorum/) paylaşın lütfen.
Arkadaşlar bu gün Gönen'den Aras Kargo ile
Umutcan0l - çiçeksever - SDurul - dutlubahçe - ibocandan - nilüfers - tamaşa ve computerboy'un kargolarını gönderdim.
Sevgili Muda, size bir iki gün sonra göndereceğim, Milla sizin koliniz de yarın ptt'ye verilecek.
Kargosunu alanlar lütfen beni bilgilendirsinler.
Musa Gündoğan
19-07-2017, 12:16
Güler hanım göndermiş olduğunuz soğancıklar elime ulaştı çok çok teşekkür ederim ve Haseki küpesi hediyeniz içinde çok sağolun
çiçeksever
19-07-2017, 13:55
Kargom elime ulaştı. Çok teşekkürler.
Güler hanım göndermiş olduğunuz soğancıklar elime ulaştı çok çok teşekkür ederim ve Haseki küpesi hediyeniz içinde çok sağolun
Güle güle büyütün
Kargom elime ulaştı. Çok teşekkürler.
Güle güle büyütün
yigilmaz
19-07-2017, 15:13
özelinize yazdım güler hanım
Batı Rüzgarı
19-07-2017, 17:08
Mesajınızı okuyunca gülmeye başladım sevgili Batı Rüzgarı; bu saydıklarınız zıpçıktı türleri sanırım. Valla arkadaşım ben bunları hiç bilmem bana göre hepsi zıpçıktı, sadece pembesi var, beyazı var bir de sarısı. ;)
Sonra ben dağıtımlarımı hep gönüllü yapıyorum, satış yapmıyorum.
kolleksiyoncu olursanız benim gibi anlarsınız halimi :D
neyse bi sorayım dedim sanırım biraz fazla derine daldım
sizin gibi yapmak lazım aslında. sarısı beyazı pembesi o kadar :D
iyi dağıtımlar ve alanlar inşallah benim gibi kolleksiyoncu olsunlar :D
ibocandan
19-07-2017, 19:58
Sayın Güler hanım,göndermiş olduğunuz zıpçıktı soğanları için çok teşekkür ederim.
654111
Dutlubahçe
19-07-2017, 21:07
Güler hanım, hediye paketinizi aldım, çok teşekkür ederim.
Güler hanım kargom geldi zıpcıktılar için cok teşekkür ederim
mmanager
20-07-2017, 18:15
Güler Hanım eğer kaldıysa ben de istiyorum zıpçıktı soğanlarınızdan.Zahmet olmazsa ...Şimdiden teşekkür ederim.
Oooo ne demek sevgili mmanager, derede kum bende zıpçıktı soğanı....
Adres bilgilerinizi gönderin lütfen.
Sevgili ibocandan, Dutlubahçe, tamaşa güle güle büyütün.
Notunuzu aldım yigilmaz, ama telefon numarası yazmamışsınız kargo şirketi talep ediyor.
Güler hanım, soğanlar bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim.
mmanager
26-07-2017, 16:12
Güler Hanım zıpçıktı soğanlarını aldım çok sevindim.Çok teşekkür ederim.Selamlar ve saygılar sunarım.
Güler Hanım;
Zıpçıktı soğanları elime ulaştı. Teşekkür ederim.
Güle güle büyüt sevgili Muda.
Sevgili mmmanager, orlok güle güle büyütün
yigilmaz
01-08-2017, 21:49
adres ve tel göndermiştim güler hanım. acaba benim içinde yollayabiliecek misiniz.
adres ve tel göndermiştim güler hanım. acaba benim içinde yollayabiliecek misiniz.
Pazartesi günü Aras Manyas'a uğrarsa ona yetiştireceğim.
mmanager
05-08-2017, 08:30
Sevgili mmmanager, orlok güle güle büyütün
Teşekkür ederim sağolun Güler Hanım
Sizde de epey türü varmiş.
Bu sene bir aksilik olmazsa ben de Zephyranthes carinata Pink, citrina, primulina, drummondii, Habranthus tubispathus, robustus getiriyordum. Meger buraya coktan gelmiş de kolleksiyon yapılmaya başlamiş.
Güler Hanım ,
kaldıysa ben de rica ediyorum.
yigilmaz
08-08-2017, 23:42
zıpçıktılar bugün elime ulaştı.... çoookkk teşekkürler güler hanım. :))
çiçeksever
10-08-2017, 07:00
Güler Abla;
Senin torun çiçek açmaya başladı.
celalim01
04-10-2017, 07:19
Güler hanım zıpçıktı sarısı olduğunu sizden gördüm. Sizde bulunanlar pembe mi yoksa sarı ve beyazda var mı dağıttığınız soğanların içinde. Sarı ve beyaz varsa bende onlar yok. Mümkün olursa isterim. Şuan mümkün değilse seneye olur hiç sorun değil. Burada sizlerle olmak çok harika.
Sevgili celalim01, zıptıkçıların üç rengi de vardı elimde ama ben soğanları sarı, beyaz pembe diye ayırmıyorum. Arkadaşlara gönderdiklerim arasında hangi renkler var hiç bilmiyorum çoğunluk pembe renkli.
Bu sene açanlar arasında hiç sarı yoktu mesela.
Zıpçıktı ben de rica etsem olur mu ? Diğer paylaşımdaki tohumlarım yola çıkmış gerçi geç kaldım yazmakta ama...soğanları görünce de dayanamadım.
Başka gönderilecek arkadaşlar kaldıysa beni de ekleme imkanınız var mı Güler abla?:o:confused:
Ama kargolamayı bitirdiyseniz hiç zahmet etmeyin ileride başka paylaşımınızda talep ederim
güler hanım bende zıbçık soğanından talep ediyorum lütfen
güler hanım bende zıbçık soğanından talep ediyorum lütfen
Forumumuzun çok güzel tohum-takas etkinliği başladı, ben de bu sıra tohum ve soğan dağıtımı yapmıyorum sadece clematis çelikleri gönderdim arkadaşlara.
Bir dahaki sezona inşallah.
ağaçperver
07-11-2017, 12:08
Merhaba Güler Hanım, ben de bir soğan alabilir miyim?
Bir de bu tohum takas etkinliği nerede, her yıl adı geçiyor forumda bir türlü bulamıyorum.
portorikolu
07-11-2017, 18:04
Merhaba Güler Hanım, ben de bir soğan alabilir miyim?
Bir de bu tohum takas etkinliği nerede, her yıl adı geçiyor forumda bir türlü bulamıyorum.
Tohum paylaşım sayfası burada. (http://www.agaclar.net/forum/2017-2018-tohum-paylasim-etkinligi-kataloglar/)
muhammetk
06-07-2019, 23:18
Merhabalar 2 yılgeçmiş üzerine konuyu hortlatıyorum ama geçen yıl Ankarada bir saksı zıpçıktım soğukta donarak çürüdüler zıpçıktı soğanı elinde fazla olup gönderebilecek arkadaslar varsa çok teşekkür ederim şimdiden
Arkadaşlar siz de benimle paylaşmak ister misiniz her yere baktım yok
Hatice Çakır
29-08-2021, 07:30
Ben de alabilirim eğer hala varsa, teşekkürler 🙏🙂
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.