View Full Version : Kargosu Lojistik Merkeze gelenler (2017)
hosseda
telato
dutlubahçe
sernur
saleri
olmez
yasinkısa
eurosat55
heyyamola
lonicera
ayhank
incirli
resulgur
pares
sakagun
maynavira
dongyul
yerelbahçem
aslama1994
oz26
huseyink005
24-01-2017, 09:51
19 ocaktan sonra kargosu gelenleri de yayınlarsanız seviniriz.benim kargom ulaşmış gözüküyo ama bi sorun olmasın.eğer ulaşmadıysa malum kış aylarındayız soğuktan zarar görebilir belki depoda kargoda,ona göre hemen arayıp ulaşalım yetkililere
ark
atilgan
mücevher çalısı
hcorak
nkutsay
Hale Öğün
erkanbey
kaknus
Jakin
kerkenez
malbman
mgunsili
deniz59
kirmacin
vizeli59
cetincerezci
Erdal hoca
Antiocos
firdevs-i
sky83
huseyink005
ibrahimes
zekoş
19 ocaktan sonra kargosu gelenleri de yayınlarsanız seviniriz.
Gelme işi bir hafta 10 gün kadar sürüyor.
Aldıkça yazacağım.
Sizinki geldi zaten :)
Erdal Hoca
24-01-2017, 19:18
Ben de avarelikten sıkılıp bir hesap yaptım.. Eğer yanlış saymadıysam 67 kişi paylaşım için başlık açmış. Bunlardan 43'ünün kargosu Lojistik Merkezi'ne ulaşmış. Kargosu gelmeyen 24 kişi. Bunların kargoları da sanırım 1-2 gün içinde ulaşır.
Oldukça hızlı sayılırız :cool:
Kargom 20 Ocak'ta teslim edilmiş görünüyor ancak listede yokum. Kontrol edebilir misiniz?
sweetnurse83
26-01-2017, 23:27
Kargoyu göndereli 1 hafta oldu henüz gelmedi mi acaba umarım bir sorun olmamıştır
mincel
aysozbek
atabora
hberbul
orucoğlu
nefereses
Selçuk Boz
gulperi
Milla
intibah
TCM
Taşlıbahçe
MeyveliTepe
sweetnurse83
28-01-2017, 09:39
Bütün bunlar ne demek oluyor ben anlamadım PTT ile gönderdim internetten aldığım kargo takip de bunlar yazıyor son durum nedir yardımcı olabilir misiniz
Muhtemelen tohum ithali yasak olarak nitelendirilip geri gönderiliyor.
sweetnurse83
28-01-2017, 11:21
Allah allah ama geçen sene yurtiçi kargo ile bana gönderilmişti bu etkinlikten şimdi ben ne yapacam
Size gidiyor ama sizden gelmiyor olabilir...
Kargom teslim edilmiş görünüyor ancak gönderenler listesinde yokum.
637859
Bütün bunlar ne demek oluyor ben anlamadım PTT ile gönderdim internetten aldığım kargo takip de bunlar yazıyor son durum nedir yardımcı olabilir misiniz
Telefon edip bilgi almayı denediniz mi?
sweetnurse83
29-01-2017, 12:57
Arayabileceğim bir telefon numarası bulamadım Ptt kargo için sadece internet takip buldum başka bilmiyorum arayabileceğim bir numara varsa bana söylerseniz sevinirim
Arayabileceğim bir telefon numarası bulamadım Ptt kargo için sadece internet takip buldum başka bilmiyorum arayabileceğim bir numara varsa bana söylerseniz sevinirim
PTT KARGO İST.ULUSLARARASI PIM ŞUBESI
Ptt Kargo İst.uluslararası Pim Şubesi İstanbul Atatürk Havalimanı Kargo Terminali adresindedir. Çalışma saatleri Hafta içi : 08.30-17.00 arasındadır. Kargo şubesine çağrı bırakmak için 0212 4655520 numaralı telefondan arayabilir, daha fazla bilgi almak için ise müşteri hizmetleri çağrı merkezi numarası olan 444 1 788 ulaşabilirsiniz. Online kargo takibi ve daha fazlası için PTT (http://www.ptt.gov.tr/) web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
sweetnurse83
29-01-2017, 13:55
Çok teşekkür ederim
Kargom teslim edilmiş görünüyor ancak gönderenler listesinde yokum.
637859
Yarın kargonun konduğu depo/odayı iyice araştırırız.
Malum, yurtiçi kargo üst katlara teslimat yapmayı pek sevmiyor. :)
Ben de çözümü düz ayak bir esnaf arkadaşta buldum. Gelen kargolar işyerinin deposuna konuluyor. 1*2 m. bir yer... Raflar işyerinin yedek malzemeleriyle dolu...
Kargoları da o sırada boş olan elemanlardan biri alıyor. Farklı yerlere koyuyor olabilirler.
İsmail Kuzucu
Muda
rainac
Dağıtım ne zaman başlayacak?
Merhaba,
Benim kargom da gelmedi, rica etsem takip numarası verebilir misiniz ?
Merhaba,
Benim kargom da gelmedi, rica etsem takip numarası verebilir misiniz ?
Sayın ayhank, bildiğim kadarıyla tohumlar henüz talep edenlere gönderilmedi.
Tüm kargolar gelmeden dağıtıma başlamıyoruz.
Postaya verildiği günü forumda duyuracağız.
Etkinlik Takvimi
Paylaşımcıların başlık açarak tohum tanıtımına başlaması ... 11 Ekim 2016
Taleplerin başlaması ... 11 Ekim 2016
Taleplerin veri tabanında toplanıp işlenerek paylaşımcıları bilgilendirme başlangıcı ... Ekim sonu (her ay sonu tekrarlanacak)
Taleplerin tamamlanması ... Aralık 2016 sonu (dikkat ! bazı paylaşımcılar lojistik nedenlerle paylaştığı tohumlar için daha erken bir tarih belirleyebilirler) Tohum Paylaşım Etkinliği tanıtım ve talep tarihi 7 Ocak 2017 Cumartesi, saat 23:59:59'a kadar uzatılmıştır.
Paylaşımcılar için tohum poşetleme etiketlerinin hazırlanması ve yayınlanması ... Ocak 2017 ilk hafta
Paylaşımcıların taleplere göre tohumları hazırlayarak lojistik merkezine göndermesi ... Ocak 2017 üçüncü hafta
Lojistik merkezinde gelen tohumların tasnif, ayrım ve talep edenlere göre zarflanması ... Şubat 2017 ilk hafta
Talep edenlere ait zarfların kargoya verilmesi ... Şubat 2017 ikinci hafta
(Gerektiği taktirde önceden duyurularak tarihlerde değişiklik yapılabilir)
2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Prensipler (http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-etkinligi/35301.htm)
Antiocos
ark
aslama1994
atabora
atilgan
ayhank
aysozbek
bahcedenn
birnefestoprak
cetincerezci
deniz59
dongyul
dutlubahçe
Erdal hoca
erkanbey
eurosat55
firdevs-i
gulperi
Hale Öğün
hberbul
hcorak
heyyamola
hosseda
huseyink005
ibrahimes
incirli
intibah
İsmail Kuzucu
Jakin
kaknus
kerkenez
kirmacin
lonicera
malbman
maynavira
MeyveliTepe
mgunsili
Milla
mincel
Muda
mücevher çalısı
nefereses
nkutsay
olmez
orucoğlu
oz26
pares
rainac
resulgur
sakagun
saleri
Selçuk Boz
sernur
sky83
Taşlıbahçe
TCM
telato
vizeli59
yasinkısa
yerelbahçem
zekoş
Benim paketim bulunamadı mı? Hala listede adım yok da...
Yarın kargonun konduğu depo/odayı iyice araştırırız.
Malum, yurtiçi kargo üst katlara teslimat yapmayı pek sevmiyor. :)
Ben de çözümü düz ayak bir esnaf arkadaşta buldum. Gelen kargolar işyerinin deposuna konuluyor. 1*2 m. bir yer... Raflar işyerinin yedek malzemeleriyle dolu...
Kargoları da o sırada boş olan elemanlardan biri alıyor. Farklı yerlere koyuyor olabilirler.
Sevgili Muda, telefon ettim ama sanırım duyuramadım, sorduğun kargo da elimize ulaştı.
Bana gönderdiğin hediyeler için de çok teşekkür ederim.
Tohumlarının Aras Kargo ile gönderilmesini isteyen sayın Pria ve erklig'in zarfları bu gün Aras Kargo'ya teslim edildi.
Pria... Aras Kargo Takip No.744 285 744 3006
erklig... Aras Kargo Takip No.744 285 743 9216 her ikisi de Gayrettepe Şubesine teslim edildi.
Teşekkür ederim Güler Hanım..Şimdi ARAS'tan mesaj gelmişti, foruma da bi bakayım dedim..siz de yazmışsınız takip nosunu..yarın gider alırım..Emeği geçen paylaşımda bulunan herkese çok çok teşekkürler, selamlar :)
Güler Hanım merhaba, tohumlar gönderilmeye başlandı mı?
Evet, ben iki adet zarfı Aras ile gönderdim Yarın da Zafer İnandıklı Yurtiçi kargo ile gidecekleri postalayacak, ptt ile de var sanırım onlar da yarın verilir.
Benim paketim bulunamadı mı? Hala listede adım yok da...
Ne yazık ki hepimiz elbirliğiyle olabilecek her yere baktık ama yok...
2 yıldır ayrı arkadaşa geliyor kargolar, bir tek sizin başınıza bu durum geldi. Üzgünüm.
Bu arada dün tüm zarfları kapattıktan sonra, yere köşeye düşmüş, minik tohum poşeti bulduk.
Bilin bakalım kimindi :)
Sizin...
Sizde bir talihsizlik var...
Kimden geldiği ve kime gideceği belli olmayan (çünkü isimler yoktu) gönderenin elinde fazla olan tohumları gönderdiği, bir ihtimal rastgele dağıtmamızı istediği tohumların tümünü de sizin zarfa ekledik.
Durum böyle yani...
Zafer İnandıklı
07-02-2017, 13:40
155 adet zarf yurtiçi kargoya teslim edildi.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Ellerinize Sağlık
Emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar.
Gerçekten de şanssızlık olmuş...
Benden tohum talep edenlerin beklentileri karşılanamadığı için üzüldüm açıkçası. Umarım alacakları diğer tohumlar bereketli olur.
Kendim için de şanssızlık kotamı burada doldurmuş olmayı diliyorum :)
2 yıldır ayrı arkadaşa geliyor kargolar, bir tek sizin başınıza bu durum geldi. Üzgünüm.
Bu arada dün tüm zarfları kapattıktan sonra, yere köşeye düşmüş, minik tohum poşeti bulduk.
Sizin...
Kimden geldiği ve kime gideceği belli olmayan (çünkü isimler yoktu) gönderenin elinde fazla olan tohumları gönderdiği, bir ihtimal rastgele dağıtmamızı istediği tohumların tümünü de sizin zarfa ekledik.
Durum böyle yani...
aslama1994
07-02-2017, 14:48
Benim Adıma kargo verilmiş. V..... Ö..... gönderici acaba ağaçlar .net mi ?
Taşlıbahçe
07-02-2017, 14:58
Benim Adıma kargo verilmiş. V..... Ö..... gönderici acaba ağaçlar .net mi ?
Evet, agaclar net.
Emeği geçen tüm arkadaşlara yürekten teşekkürler. Hadi bakalım tüm üyelere kolay gelsin. Allah,ım hepimize emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin. Bol ürünlü bir yıl olsun inşallah.
cagataykara.
07-02-2017, 15:35
Merhabalar kargoyu sorgulayabilme şansımız var mıdır?
sweetnurse83
07-02-2017, 17:44
Merhaba arkadaşlar kargoları kim gönderiyor benim adıma gönderim var mı acaba eğer henüz yapılmamışsa gelirken de sorun yaşamamak adına tc den bir adres vermeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar kargoyu sorgulayabilme şansımız var mıdır?
Sanırım takip numarasını istemektesiniz.
Ben iki adet Aras Kargo'dan gönderdiğim için takip numaralarını hemen aldım ama Zafer Bey 155 tanesini bu gün Yurt İçi Kargo'ya teslim etti, tabiidir ki takip numaralarını hemen alamaz. Yarın veya bir sonraki gün eline geçer.
Zaten bütün numaraları buraya dökmek de ne kadar doğru olacaktır. Bence kargosu eline geçmeyen arkadaşlar yazarlarsa onların takip numaraları belirtilir.
Sevgili sweetnurse83, kargonuz yola çıktı, Yurtiçi kargo ile istediyseniz Zafer Bey, PTT ile istediyseniz malina göndermiştir.
Sanırım ptt ile gönderilmesini isteyen arkadaşlarımız da azdı, malina bunların takip numarasını almıştır.
Sizin kargonuz Yurtiçi ile gelecekse bir iki gün bekleyin size takip numarasını yazarız ki takip edin aksi takdirde Kıbrıs'tan geri dönerse yüklüce bir kargo iade parası öderiz.
cagataykara.
07-02-2017, 18:20
Sanırım takip numarasını istemektesiniz.
Ben iki adet Aras Kargo'dan gönderdiğim için takip numaralarını hemen aldım ama Zafer Bey 155 tanesini bu gün Yurt İçi Kargo'ya teslim etti, tabiidir ki takip numaralarını hemen alamaz. Yarın veya bir sonraki gün eline geçer.
Zaten bütün numaraları buraya dökmek de ne kadar doğru olacaktır. Bence kargosu eline geçmeyen arkadaşlar yazarlarsa onların takip numaraları belirtilir.
İlginiz için teşekkürler haklısınız o kadar numarayı yazmak zor.
sweetnurse83
07-02-2017, 18:34
İlginiz için çok teşekkür ederim bende aslında bugünden beridir çabam buydu eğer benim taleplerim bana gönderilecekse size şu an istanbul da olan bir arkadaşımın adresini verecektim ama artık geç kaldım umarım bir sorun yaşamadan tohumlarıma ulaşabilirim hepinize emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim kargo takip numarasını da aldığımda daha iyi takipçisi olabilirim
Antiocos
07-02-2017, 20:49
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Umarım herkes emeğinin karşılığını fazlasıyla alır. Bol mahsullü bir yıl olması dileğiyle.
İlginiz için çok teşekkür ederim bende aslında bugünden beridir çabam buydu eğer benim taleplerim bana gönderilecekse size şu an istanbul da olan bir arkadaşımın adresini verecektim ama artık geç kaldım umarım bir sorun yaşamadan tohumlarıma ulaşabilirim hepinize emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim kargo takip numarasını da aldığımda daha iyi takipçisi olabilirim
Senin adına cok sevindim Sevgili Sweetnurse..cok şükür ugrasların boşa cıkmayacak;)
sweetnurse83
07-02-2017, 20:58
Evet canım bende sevindim umarım kazasız belasız tohumlarımı elime alabilirim
mgunsili
07-02-2017, 21:02
emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... bielikte ileriki yıllarda başarılı tohum paylaşım etkinliği yapma dileğiyle
sweetnurse83
08-02-2017, 07:53
Çok teşekkür ederim güler hanım sabırsızlıkla bekliyor olacağım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lonicera
08-02-2017, 11:25
Sizin...
Durum böyle yani...
Nasıl oldu bilemiyorum ama Sn pin-up 'tan talep ettiğim tohum bana gelmiş.:)))Yani kaybolan kargo yok sanırım.
Nasıl oldu bilemiyorum ama Sn pin-up 'tan talep ettiğim tohum bana gelmiş.:)))Yani kaybolan kargo yoksanırım.
Tek umudumuz bu seçenekti :)
Yani gelen kargonun adını yazmadan barkod okuma aşamasına geçmemiz.
Burada suç tamamen bende :) Kimden kargo geldiğini takip etmek, tek başıma yaptığım tek işti... Ehh, yaşlılık :)
Nasıl olsa, pin-up'tan kargo gelen biri yazar diye umuyorduk. Çok teşekkürler Lonicera...
Evet, başka üyelerden de aynı haberi aldım. Allah sevdiği kuluna eşeği önce kaybettirir sonra buldururmuş :)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.