View Full Version : kefir
birgaripyolcu
24-10-2016, 20:49
arkadaşlar kargo ücretini ödemem koşulu ile bana biraz kefir mayası gönderebilecek arkadaş var mı
aydemiraydın
25-10-2016, 07:19
kefir mayasına zararlı mikroplar bulaşabilir. ciddi bir firmadan özel ambalajında alın.
gittigidiyordaki saticilardan alabilirsiniz. sizin icin daha hizli olacaktir.
Ömer Bey
25-10-2016, 15:22
En sağlıklısı bulunduğunuz ildeki ziraat fakültelerine başvurup almanızdır.
kefir mayasına zararlı mikroplar bulaşabilir. ciddi bir firmadan özel ambalajında alın.
Ben uzun süredir YAYLA kurutulmuş kefir ve probiyotik yoğurt maya kullanıyorum..
Çok pratik..sağlıklı..
Şimdi ŞOK marketlere de geliyor:
Yayla Maya (http://www.yaylamaya.com/)
Ben uzun süredir YAYLA kurutulmuş kefir ve probiyotik yoğurt maya kullanıyorum..
Yogurt ok de pakette toz halinde aldiginiz mayadan yaptiginiz sey kefir degildir. kefiri kefir yapan sey tane formatinda ureyen mayadir. tane mayalardan uretilen kefirde 40 ve uzeri sayida faydali bakteri ve mantar bulunabilirken aldiginiz paketli kurutulmus toz urunlerde maya cesidinin bu sayilara cikmasi imkansiz.
birgaripyolcu
04-11-2016, 15:11
Tavsiyeye uyduk ve ŞOK mağazalarından yayla maya aldık.1.85 Krş.Arkadaşların ilgisine teşekkürler...
Kefir mayası ve kombu çayı mayasını uzun zamandır yapmakta ve satmaktayım. Sağlıklı taze ve kaliteli mayaları uygun fiyata benden temin edebilirsiniz.Mesaj le ulaşmanız yeterlidir.
bayramyildiran
24-01-2017, 19:28
yerli tohum.com da satılıyor
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.