View Full Version : Doğal bal satışı 2016
Yeni ürün (2017) bal satışı aşağıdaki linktedir.
http://www.agaclar.net/forum/toprak-gubre-gida-malzeme-basili-yayin-tarla-bag-bahce-arazi-vb-satis/41277.htm#post1516715
Milla
Şimdiden teşekkürler. Hayırlı bir sezon dilerim.
Milla
Şimdiden teşekkürler. Hayırlı bir sezon dilerim.
1- Milla
Asiye hanım, siparişinizi kargoya verdim. Afiyet olsun.
Dilek Sarıkaya
29-09-2016, 23:21
İyi akşamlar Kamil bey, elinizde varsa 2 kavanoz bal istiyorum. Adresim yoksa sizde yollarım. Tekrardan iyi akşamlar.
İyi akşamlar Kamil bey, elinizde varsa 2 kavanoz bal istiyorum. Adresim yoksa sizde yollarım. Tekrardan iyi akşamlar.
Merhaba Dilek hanım, adresinizi bildiriniz. Balınızı cumartesi kargoya verebilirim. Selamlar...
Dilek Hanım, 2 kavanoz balı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Merhaba Kamil bey, elinizde varsa 2 kavanoz bal istiyorum. Adresim yoksa sizde yollarım. Kolay Gele
Merhaba Kamil bey, elinizde varsa 2 kavanoz bal istiyorum. Adresim yoksa sizde yollarım. Kolay Gele
Sayın ogicik merhaba, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Dilek Sarıkaya
04-10-2016, 21:32
iyi aksamlar kamil bey kargonuzu teslim aldim tesekkur ederim
Sn. Kamil bey, kargonuzu teslim aldım, özenli paketleme için ayrıca teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
Sayın Milla, promosyonunuzu kargoya verdim. Afiyet olsun.
Çok teşekkür ederim sayın kamil35.
Sayın kamil35,
Balım geldi tekrar çok teşekkür ederim. Tadına baktım harika bir ürün olmuş.Ellerinize emeğinize sağlık.Saygılarımla.
Promosyon talebinizi buradan yazınız. Selamlar...
Merhaba Kamil Bey,
Balınızın tadına bir bakmak isteriz. Kolaylıklar dilerim...
GÜNCEL...
Bal satışı ve promosyon devam ediyor.
Kamil bey merhaba
Biz de balınızın tadına bakmak isteriz.
Eğer hala devam ediyorsa...
Merhaba Kamil Bey,
Balınızın tadına bir bakmak isteriz. Kolaylıklar dilerim...
Baktık ve çok beğendik. Elinize emeğinize sağlık. Ayrıca kargoyu ne kadar güzel paketlemişsiniz. Zarar görmesi imkansız neredeyse.
Eskişehir'den gelecek siparişlerde komisyonumuzu bal olarak isteriz. Haberiniz olsun :))
Baktık ve çok beğendik. Elinize emeğinize sağlık. Ayrıca kargoyu ne kadar güzel paketlemişsiniz. Zarar görmesi imkansız neredeyse.
Eskişehir'den gelecek siparişlerde komisyonumuzu bal olarak isteriz. Haberiniz olsun :))
Teşekkür ederim. Afiyet olsun. En iyi reklam müşterinin yaptığıdır:)
Nedense benim paketlerim, içindeki bal ile rekabete giriyor:)
Anlaşıldı siz Eskişehir bayii olmaya adaysınız:))
Saygı ve selamlar.
Kamil bey, propolis bulunuyor muydu sizde? Bir aydır promosyonu kimse görmedi sanırım. Son iki kişi demişsiniz, ben de talip olayım madem kimseden ses yok. Ayrıca da bir kavanoz satıştaki baldan rica ediyorum.
Kamil bey, propolis bulunuyor muydu sizde? Bir aydır promosyonu kimse görmedi sanırım. Son iki kişi demişsiniz, ben de talip olayım madem kimseden ses yok. Ayrıca da bir kavanoz satıştaki baldan rica ediyorum.
Bir kavanoz bal ve promosyonu hazırlıyorum. Adresinizi bildiriniz. Propolis toplamıyorum. Acil değilse işlenmemiş propolis kovanlardan alabilirim. Selamlar...
Acil değil Kamil bey. Teşekkürler.
Özlem hanım, bal ve promosyonu kargoya verdim. Afiyet olsun.
EFT bizi gönderdim, teşekkür ederim.
Bu arada balım teslim edildi, bu kadar hızlı beklemiyordum. Tekrar teşekkürler..
Ağustos ayının son haftası yapmış olduğum hasatta doldurduğum bir kavanozdaki balın görüntüsü... Bal içindeki polenler balın üzerine çıkmış durumda. İlk sağımda peteklerde polen miktarı fazlaydı. Dinlendirme kazanında kısa bir süre(24 saat kadar) bekleyen balı kavanozlara doldurdum. Bu süre bal içindeki mum kırıntılarının balın üzerine çıkmasına yetmiş. Kavanozlarda mum kırıntısı olmadı. Ancak bal içindeki polenin bal yüzeyine çıkması biraz daha fazla zaman alıyor.
İlk sağımdan bal gönderdiğim müşterilerin ballarında da aynı durum olmuştur. Bal üstündeki toz gibi olan görüntü polenden kaynaklanıyor.
Kamil Bey 1 kg bal bende istiyorum.Özelinize adresimi yazdim.Eger bal pramosyonunuzda dolmadiysa talibim, promosyonu yigenlerime vermeyi düsünuyorum.Begenirlerse sizden bal isteriz yine.Rabbim emeğinizi boşa çikarmasinkolay gelsin.
Kamil Bey 1 kg bal bende istiyorum.Özelinize adresimi yazdim.Eger bal pramosyonunuzda dolmadiysa talibim, promosyonu yigenlerime vermeyi düsünuyorum.Begenirlerse sizden bal isteriz yine.Rabbim emeğinizi boşa çikarmasinkolay gelsin.
Balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Bal kavanozunun kargo için paket yapılışı...
2017 ilk sagimindan şimdiden çiçek bali şiparişimi veriyorum.Kamil Bey beni unutmayin balimi aldim, tadina baktim.Harika bir çam aromasi, ve yakmiyor insani.Yedikce biraz daha yemek istiyorsunuz :)
Emeginize sağlik.
2017 ilk sagimindan şimdiden çiçek bali şiparişimi veriyorum.Kamil Bey beni unutmayin balimi aldim, tadina baktim.Harika bir çam aromasi, ve yakmiyor insani.Yedikce biraz daha yemek istiyorsunuz :)
Emeginize sağlik.
Afiyet olsun. İlk çiçek balı sağımında sizi haberdar edeceğim. Selamlar...
Promosyon.
Bu bir reklam çalışmasıdır.
Talepte bulunan ilk 10 kişiye 220gr lık kavanozlarda bal göndermek istiyorum.
Talepte bunlunanlardan kargo ücreti de dahil olmak üzere hiç bir ücret talep edilmeyecektir.
Adresiniz kargo şirketinin ulaşabileceği bir yerde olsun yeter:)
Talebinizi önce burada belirtiniz, daha sonra özel mesajla adres bilgisini verirsiniz.
Resimler, içinde net 220 gr bal bulunan 10 kavanoza aittir.
Kargo ücreti tarafımdan ödenecektir.
megbilgi
17-12-2016, 23:56
Ben alabilir miyim 1 adet ?
Teşekkürler
.
Adresi DM den gönderdim.
casperia
18-12-2016, 20:36
Mümkünse bende denemek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
Çok güzel bir promosyon, kargo bile bedava :) tamda kaliteli bir bal ararken...
Promosyana ek olarak 1350gramlık bir kavanoz bal almak için mesaj attım, teşekkürler.
@kamil35 bende balınızı tatmak isterim.
Kamil35 sizden aldigim bali bir arkadasa anlatmistim.Şimdi promosyonu gorunce bu guzel lezzeti ona hediye etmek isterim.Adresini alim ozelinize yazarim.Eminim oda bu lezzeti begenecektir.:)
Promosyon.
Talepte bunlunanlardan kargo ücreti de dahil olmak üzere hiç bir ücret talep edilmeyecektir.
Talebinizi önce burada belirtiniz, daha sonra özel mesajla adres bilgisini verirsiniz.
1- megbilgi
2- casperia
3- Rayzer
4- g.c.
Promosyon ballar kargoya verildi. Kargo ücretleri ödendi. Afiyet olsun.
Sayın Rayzer sizin paketiniz 1350gr+220gr.
megbilgi
20-12-2016, 19:33
Kamil bey teşekkür ederim bugün kargo elime ulaştı.
Çok güzel paketlenmiş :) Aynı anlattığınız şekilde...
.
Balınız çok güzel ve yoğun bir tat aromaya sahip.
Çok hoşuma gitti.
Biraz daha tükettikten sonra sizden sipariş vermek isterim.
(Petek olarak nasıl alabiliriz acaba - birde petekler arılardan mı yoksa sizmi koyuyorsunuz ? )
.
Tekrar teşekkür ederim.
Sağolun...
Sn kamil35, harika bir iş yapıyorsunuz. Umarım bu çalışmalarınız satışlarınıza da yansır.
Reklam çalışmanız devam ediyor mu, ediyorsa özelden size adres bilgilerini yazacağım.
Hayırlı ve bol kazançlar dilerim.
Promosyon.
5-dmtmrt
6-tabus
Kamil bey teşekkür ederim bugün kargo elime ulaştı.
Çok güzel paketlenmiş :) Aynı anlattığınız şekilde...
.
Balınız çok güzel ve yoğun bir tat aromaya sahip.
Çok hoşuma gitti.
Biraz daha tükettikten sonra sizden sipariş vermek isterim.
(Petek olarak nasıl alabiliriz acaba - birde petekler arılardan mı yoksa sizmi koyuyorsunuz ? )
.
Tekrar teşekkür ederim.
Sağolun...
Afiyet olsun.
Bal hasadı öncesi haber verilirse petek bal ayırıyorum. İzmir ikliminde petekleri muhafaza etmek zor. Peteklerde mum güvesi oluşuyor. Bu nedenle peteklerin tamamını süzüyorum.
Çıtalara temel petek takıyoruz. Çam zamanında doğal petekli bal üretimi de olabiliyor.
Petek bal artık 2017 yılında... Önceden bilgi verirseniz, sağımda petek bal ayırabilirim. Selamlar...
@kamil35 gerçekten lezzet ve aroma olarak çok yoğun bir tada sahip balınız.
Ayrıca belirtmek isterim ki kutulama ve kargo şirketinin hızı muazzam, helal olsun dedirtti.
Etrafıma balınızdan bahsedeceğimden şüpheniz olmasın.
Hayırlı kazançlar..
Kamil Bey'in bali insanin genzini yakmiyor.Bu hosuma gitti.Aromasi saten müthis.Aksamlari bazen canim tatli istediginde hemen ufak lokmalara hemen tereyag sürüp balida sürüyorum.Çayin yaninda besleyici bir tatli olara tatli ihtiyacimi karsiliyor.Daha 1 ay olmadi balim az bile kaldi :)
Kamil Bey'in bali insanin genzini yakmiyor.Bu hosuma gitti.Aromasi saten müthis.Aksamlari bazen canim tatli istediginde hemen ufak lokmalara hemen tereyag sürüp balida sürüyorum.Çayin yaninda besleyici bir tatli olara tatli ihtiyacimi karsiliyor.Daha 1 ay olmadi balim az bile kaldi :)
Sayın megbilgi, g.c. ve dmtmrt; değerlendirmeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bu kadar övgüden sonra yeni müşteri olacaklarda beklenti yükseldi. Ben şimdi kara kara düşünüyorum bu beklentiyi nasıl karşılayacağım. Herkes muhteşem ötesi bir bal bekliyor:D Beklenti yüksek olunca hayal kırıklığı da yüksek olabilir:)
Bu açıklamaya binaen sadece BAL diyorum.
Bir güzellik varsa o yiyenlerin ağızlarının güzelliği, arının mahareti, arıyı ve
balı yaratanın güzelliğidir.
Ben işimi sadece olması gerektiği gibi yapmaya çalışıyorum. Saygı ve selamlarımla...
Promosyon.
5-dmtmrt
6-tabus
Promosyonlarınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Son 4 kişi bekleniyor.
Benol Hazaroğlu
22-12-2016, 20:37
Bende rica edeceğim ayrıca varsa propolis de istiyorum.
Bende rica edeceğim ayrıca varsa propolis de istiyorum.
7- Benol Hazaroğlu
Şu an için elimde propolis yok. Arı sezonu açıldığında kovanlardan toplayabilirim. Özelden adresinizi yazar mısınız? Selamlar...
santiyago1200
23-12-2016, 15:15
Kamil hocam özelden yazdım bakarmısın
Promosyon.
7- Benol Hazaroğlu
8- santiyago1200
Sayın kamil35,
Örnek balınızdan bir kavanoz da ben rica ediyorum.
Teşekkürler.
Sevgi Durul
24-12-2016, 11:53
Sayın kamil35,
Ben de promosyon balınızdan + 1 kavanoz bal rica ediyorum. Onayladığınızda eft si yapılacaktır. Teşekkürler...
Sayın kamil35,
Ben de promosyon balınızdan + 1 kavanoz bal rica ediyorum. Onayladığınızda eft si yapılacaktır. Teşekkürler...
Promosyon talebiniz ve siparişiniz onaylanmıştır.
Promosyon.
7- Benol Hazaroğlu
8- santiyago1200
9- koka
Ballarınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
10- SDurul
Sayın SDrul, sizin balınızı Pazartesi karkoya vereceğim.
Reklamlar sona ermiştir. Yetişen aldı:) Şimdi ticaret vakti:D
casperia
24-12-2016, 12:45
kargomu teslim aldım. teşekkürler sayın kamil35 . en kısa zamanda ''bal guru'' larıma danışıp size dönmek dileğiyle :) :)
saygılarımla hoşçakalın..
greenworld09
24-12-2016, 17:02
tüh biz kaçırmışız nasip yapacak bir şey yok. kamil bey, üretici olarak size sormak istiyorum kaliteli katkısız bal kışın donar mı donmaz mı? bilmiyorum bunu merak ediyorum. ve ayrıca izmirde ne taraftasınız?
tüh biz kaçırmışız nasip yapacak bir şey yok. kamil bey, üretici olarak size sormak istiyorum kaliteli katkısız bal kışın donar mı donmaz mı? bilmiyorum bunu merak ediyorum. ve ayrıca izmirde ne taraftasınız?
Merhaba, ben Torbalı'dayım.
Balın donması kalitesiyle alakalı değildir. Kaliteli bal donar ya da donmaz diye bir yargıda bulunmak yanlış olur.
Balın donması ya da donmaması nektar kaynağı ile alakalıdır. Çiçek balları daha hızlı donar, salgı balları donmaya karşı daha dayanıklıdır.
Çam balı donmaya karşı son derece dayanıklıdır. Hatta donmaz. Ancak çam balının içerisine onu donduracak çiçek nektarı karışır ise o da donar. Kendi tecrübemle sabit; içinde az miktar pamuk balı olan çam balı ve içinde az miktar püren balı olan çam balı donmaktadır.
Bazı çiçek balları çok hızlı donmaktadır. Narenciye balı, ayçiçek balı ve pamuk balı ve püren balı bunlardandır.
Hayıt balı, anason balı ve rezene balı donmaya karşı son derece dayanıklıdır.
Balın donmasına havanın soğuması, içindeki polen miktarı da etki eder.
Yukarıda yazdığım bilgiler kendi tecrübelerimdir. Yukarıda (narenciye ve ayçiçek balı hariç) zikrettiğim balları geçmiş yıllarda ürettim.
Sonuç olarak; dondu, donmadı, yandı, yanmadı, yok böyle aktı, yok şöyle uzadı hepsi hikaye:D
Ya arıcı kendiniz olup üreteceksiniz ya da laboratuvara gidip tahlil ettireceksiniz.
greenworld09
25-12-2016, 11:22
donan balı sevmiyorum eritmesi vs. çok zor eridiğinde eski kıvamı tutmuyor bazen. sizinkiler donuyor mu :)
donan balı sevmiyorum eritmesi vs. çok zor eridiğinde eski kıvamı tutmuyor bazen. sizinkiler donuyor mu :)
Buna kimse garanti veremez. Ancak balım çam balıdır. Oda sıcaklığında muhafaza edilme kaydıyla uzun süre sıkıntı çıkarmaz. Ağustos hasadından son bir kavanozu bekletiyorum, o hala donmadı. Şu an satıştaki balı kasımda hasat ettim. Donacağını pek zannetmiyorum.
Benim bildiğim, donmayı hızlandırıcı bir nektar kaynağına arılarımı bu yıl sokmadım.
Sayın kamil35,
Sayın SDurul, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Sayın kamil35,
Balınız dün akşam elime ulaştı. Ben beğendim. Hafta sonu ailemin tadımına sunacağım. Teşekkürler.
Sevgi Durul
27-12-2016, 20:17
Sayın SDurul, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Sayın kamil35, kargo bugün ulaştı. Çok teşekkür ederiz. Balınızı çok beğendik. Hakiki bal; doğal, nefis, leziz. Yakıcı olmayan bir tadı var.
Ben buradaki yorumlara göre siparişimi verdim. Almayı düşünen varsa hiç düşünmeden siparişini versin.
Bol satışlar dilerim. Tekrar teşekkürler...
5-dmtmrt
6-tabus
Promosyonlarınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Son 4 kişi bekleniyor.
Kargo zamanında ulaştı fakat ben ancak bu gün ulaşabildim.Teşekkürler..
Önceki yorumlardaki gibi,yakıcı olmayan, aroması yerinde.yani ben beğendim.bu konuda benden daha hassas tadım duyusu olan bir yakınıma standart satış miktarında sipariş vermek istiyorum. Lütfen, Ankara, Yenimahalle için; kargo bedeli dahil toplam rakamı söylerseniz, ona göre havale yollayacağım..
Önceki yorumlardaki gibi,yakıcı olmayan, aroması yerinde.yani ben beğendim.bu konuda benden daha hassas tadım duyusu olan bir yakınıma standart satış miktarında sipariş vermek istiyorum. Lütfen, Ankara, Yenimahalle için; kargo bedeli dahil toplam rakamı söylerseniz, ona göre havale yollayacağım..
Merhaba Sayın tabus, özelden yazdım.
Sûz-i Dilârâ
30-12-2016, 08:16
Bir kavonoz bal almam mümkün mü?
Balınız hazır, adresinizi bildiriniz.
Sûz-i Dilârâ
02-01-2017, 12:05
Siparişimiz bugün elimize ulaştı. Ödemeyi de posta çeki hesabınıza yaptım.
Teşekkürler.
Siparişinizi kargoya verdim. Afiyet olsun.
Eski paylaşım ve videolarım aşağıdaki blogdadır.
balpower (http://balpower.blogspot.com.tr/)
Sayın greenword09 yukarıdaki sorunuza 25/12/2016 tarihinde, "Buna kimse garanti veremez." diye cevap yazmıştım.
Şimdi donmayacağına garanti veriyorum. Bu yılki balım donmadı. Şu ana kadar donmadığı için donmaz diyorum. Üzerinden kış geçti bir şey olmadı. Öncesinde garanti veremezdim. Şu an niye garanti veriyorum. Donmadığını yaşayarak gördüm onun için.
Daha önceden (2016 hasatından) bal alanlardan balları ne durumda, bilgi veren olabilir mi? Teşekkür ederim.
Merhaba,
Ben de bir kavanoz bal rica ediyorum, ancak adresim değişti, yeni adresimi özelden yazıyorum.
Kolay gelsin..
Merhaba,
Ben de bir kavanoz bal rica ediyorum, ancak adresim değişti, yeni adresimi özelden yazıyorum.
Kolay gelsin..
Kamil Bey,
Balım elime ulaştı, çok teşekkür ederim.
Merhaba ben de 2 kavanoz istiyorum
Nasil alabilirim?
Merhaba ben de 2 kavanoz istiyorum
Nasil alabilirim?
Özelden adresinizi bildirin. Kargo ile Türkiye'nin her yerine bal gönderiyorum. Selamlar...
Özelden adresinizi bildirin. Kargo ile Türkiye'nin her yerine bal gönderiyorum. Selamlar...
yolladım kamil bey
Sayın incirli, 2 kavanoz balı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Sayın incirli, 2 kavanoz balı kargoya verdim. Afiyet olsun.
kamil bey ücreti yatırdım
tekrar teşekkür ederim
henüz tatmadım ama güzel gözüküyor
tadınca yorumumu yazarım
iyi günler kolay gelsin
Kamil35 ilk bal sagiminiz ne zaman olur.sabirsizlikla bekliyorum :)
Kamil35 ilk bal sagiminiz ne zaman olur.sabirsizlikla bekliyorum :)
Yeni ürün bal, en erken Haziran sonunda... 2016 sonbaharında hasat ettiğim balın satışı devam ediyor.
Selamlar...
Kamil bey bir kavanoz bal istiyorum.Adresi özelden yazıyorum.
Kamil bey bir kavanoz bal istiyorum.Adresi özelden yazıyorum.
Siparişinizi onaylıyorum. En kısa sürede kargoya vereceğim. Selamlar...
Sayın snob, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Sayın snob, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Kamil bey teşekkür ederim. Ücreti ziraat Bankası hesabınıza gönderdim. Tattiktan sonra lezzet konusunda birşeyler söyleyebilirim:)
Yeni ürün bal, en erken Haziran sonunda... 2016 sonbaharında hasat ettiğim balın satışı devam ediyor.
Selamlar...
Sonbardaki hasatiniz balin tadi nefisti.Ama birde cicek kokulu balin tadina bakmak istiyorum.Bu nedenle ilk sagim baldan mutlaka istiyorum Kamil35:rolleyes:
Sonbardaki hasatiniz balin tadi nefisti.Ama birde cicek kokulu balin tadina bakmak istiyorum.Bu nedenle ilk sagim baldan mutlaka istiyorum Kamil35:rolleyes:
İlk haberdar edeceğim kişi sizsiniz:)
Sayın hosseda, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Sayın Sûz-i Dilârâ, bal ve poleni kargoya verdim. Afiyet olsun.
Kamil bey bal satışınız başladığında, beni unutmazsiniz sanırım. ....Hoşçakalin☺
Kamil bey bal satışınız başladığında, beni unutmazsiniz sanırım. ....Hoşçakalin☺
Haber vereceğim. Selamlar...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.