Bağlan

View Full Version : pinarkkry / Sukulentlerim

pinarkkry
19-08-2016, 13:55
Merhabalar,

Biricik sukulentlerimle sizlerleyim.

En iyi şekilde bakmaya çalışıyorum. Bazılarında ışık yetersizliğinden şekil bozuklukları ve diğer sıkıntılar var. Yerlerini ve toprağını değiştirip, düzelmelerini sağlıyorum.

Sizlerin de tavsiyelerinizi almak isterim.

pinarkkry
19-08-2016, 13:57
ve diğerleri

pinarkkry
19-08-2016, 14:01
diğer güzeller

pinarkkry
19-08-2016, 14:03
diğer sukulentlerim

pinarkkry
19-08-2016, 14:05
Şimdilik bu kadar sukulent ailem. Yapraktan çoğaltmaya çalışıyorum bazılarını.

metin şayen
29-08-2016, 12:53
Çok güzeller ve çok da sağlıklı görünüyorlar, saksılar da çok hoş. Bizde Kaktüs tarafı ile ben ilgileniyorum genelde, ama saksı tarafında eşim var, Sizin gibi o da rengarenk saksılar seçer hep. Kadın eli değince böyle oluyor demek ki. Başarılar

pinarkkry
31-08-2016, 13:38
Çok güzeller ve çok da sağlıklı görünüyorlar, saksılar da çok hoş. Bizde Kaktüs tarafı ile ben ilgileniyorum genelde, ama saksı tarafında eşim var, Sizin gibi o da rengarenk saksılar seçer hep. Kadın eli değince böyle oluyor demek ki. Başarılar

Çok teşekkür ederim. Bakalım bu kaktüs ailesini salıklı bir şekilde büyütmeyi hedefliyorum. :)

pinarkkry
06-11-2016, 15:34
Durmadan farklı türlerden almak istiyorum :)

akçabardak
06-11-2016, 15:58
Sayfanız hayırlı olsun, hoş geldiniz.

pinarkkry
06-11-2016, 16:20
Sayfanız hayırlı olsun, hoş geldiniz.

Çok teşekkür ederim.

Narphus
06-11-2016, 22:01
Çok güzel bebekler, hepsi sağlıklı olur umarım. =)) Sayfanın sonundaki beton saksılar dikkatimi çekti, bende de aynılarından var. Hem şekil hem boyut açısından sukulent dikmeye çok uygun, keşke Paşabahçe bir de delik yapsa bunlara değil mi? =)) Sondaki echeverianın formu çok güzel nereden aldınız?

pinarkkry
07-11-2016, 10:12
Çok güzel bebekler, hepsi sağlıklı olur umarım. =)) Sayfanın sonundaki beton saksılar dikkatimi çekti, bende de aynılarından var. Hem şekil hem boyut açısından sukulent dikmeye çok uygun, keşke Paşabahçe bir de delik yapsa bunlara değil mi? =)) Sondaki echeverianın formu çok güzel nereden aldınız?

Ben de Paşabahçe'nin saksılarını çok severek kullanıyorum. Dediğiniz gibi hem sukulentler için uygun hem dekoratif. En alt kısma deniz kenarından topladığım taşlardan koyarak idare ediyorum. :)
Bu arada echeveria'yı İKEA'dan aldım. Saksıda baya uzun beklemiş. Umarım formuna zarar gelmeden büyütebilirim.