PDA

View Full Version : Mavi kelebek çalısı talebi

asyaa
08-08-2016, 09:42
Arkadaslar mavi kelebek calisi celigi gonderebilecek olan varmi

A_NOMAD
08-08-2016, 10:20
Mavi kelebek çalısı demişsiniz ama talep ettiğiniz bitki kelebek çalısı (buddleja davidii) değil Mavi Kelebek Çiçeği (Clerodendrum ugandense)'dir, konu adını değiştirin bence...

Sevgi Durul
08-08-2016, 10:47
Arkadaslar mavi kelebek calisi celigi gonderebilecek olan varmi

Gönderebilecek olan varsa bile mevsim itibariyle tutması biraz zor. Ödeyeceğiniz kargo ücreti boşa gider.

Ben buradan (http://www.zengardentr.com/Mavi-kelebek-calisi-fidani-clerodendrum-ugandense,PR-8988.html) almıştım, fiyatı da kargosu da uygun.:)

asyaa
08-08-2016, 21:44
Bende durul arkadasin sitedinden aldim ismi orada calisi yaziyor satarken. Bende bugun ordan siparis verdim tesekkurler

A_NOMAD
08-08-2016, 21:53
...ismi orada calisi yaziyor satarken...

İşte kast ettiğim; orada öyle yazar, başka bir yerde başka bir şey yazar, kimisi 'Ali' der, kimisi 'Veli' der. O nedenle en doğrusu bitkinin gerçek adını yani uluslarası değişmez adı olan latince ismini en azından bir parantez içinde belirtmek gerekir ki okuyan kişiler net şekilde neyin kast edildiğini anlasın...

Bitkiyi bir şekilde bulmanıza sevindim, güle güle büyütün ;)

celalim01
09-08-2016, 19:51
Bende kırmızısı var. Bir an şaşırmıştım yoksa bende olanın adını yanlış mı biliyorum diye. Arkadaşlar düzeltti hemde bu çiçeği de tanımış olduk şimdi resimde olan çiçeği.