View Full Version : Mersin toplantısı 11 Haziran 2016
Adalet Yağcı
17-05-2016, 21:45
Sevgili agaclar net üyeleri,
Uzun süredir bir araya gelemedik, birbirimizi özledik, son toplantımızdan bu yana(2013)bir daha görüşemedik.
Mersin-Adana-Tarsus ve uzaktaki yakındaki bütün iller..
Sizleri 11 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan toplantımıza davet ediyoruz.
Yer, Mezitli, Pompei Beach Kafe..
Ortam çok güzel, sahilde açık ve kapalı alanları olan, daha önce toplantılarımızı yaptığımız Gül Kafe'nin sahibinin yeni yeri.
Şehir dışından gelecek aracı olmayan arkadaşlarımızı şehrin belli bir yerinden sayın cengizildas ve Jakin arkadaşlarımız toplantı alanına ulaştıracaklar, bu konuda rahat olun.
Bu arkadaşlarımızla nerede buluşulacağını daha sonra kararlaştıracağız.
Önümüzde koca 25 gün var, haydi, paylaşmak istediğiniz bitkilerinizi tohumlarınızı, sevgilerinizi alıp gelin... ;)
Pompei Beach Kafe (https://www.google.com.tr/maps/search/mersin+pompei+beach+cafe/@36.7652806,34.5210356,13z/data=!3m1!4b1)
Arkadaşlar, eklemeyi unutmuşum;
Toplantımız öğlen saatlerinde 12:00 gibi başlayacak.
Saat 15:00 kadar Brunch devam ediyor, indirimli fiyatı 25 tl.
cengizildas
17-05-2016, 22:09
Nihayet ilk adım atıldı. Teşekkürler Sn. Adalet Yağcı.
Uzun zamandır foruma giremiyorum ama girdiğimde böyle güzel bir haberle karşılaşınca çok sevindim. Tekrardan güzel dostlarla görüşme düşüncesi beni çok mutlu etti. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Adalet Yağcı
17-05-2016, 22:40
İnşallah İl dışından da misafirlerimiz gelir, ben de heyecanla bekliyorum sevgili smiy..
celalim01
17-05-2016, 23:06
Merhaba ,daha önce çeşitli nedenlerle bazı toplantılar iptal edilmek zorunda kaldı. Ben Mersinde yapılan bir toplantıya katılamadım. Sizlerle tanışamadım(Forum içerisinde elbette muhabbetlerimiz oldu. Sizleri daha yakından tanımak ,gözlerinizdeki ışıltıyı görmek harika olacak.)
Kozan ilçesinde toplantı yapmayı düşündük ,organize olamadık. Umarım bir aksilik çıkmaz toplantıyı gerçekleştirebiliriz. 11 Haziran günü sizlerle olmak için çaba göstereceğim. Umarım bir tatsız durum olmaz ,sizlerle birlikte olabiliriz.
Görüşmek dileğiyle.
sessiz sakin güzel bir yer seçmişsiniz sizlerle daha güzel olacaktır eminim. Kolay gelsin.
Adalet Yağcı
17-05-2016, 23:36
Merhaba ,daha önce çeşitli nedenlerle bazı toplantılar iptal edilmek zorunda kaldı. Ben Mersinde yapılan bir toplantıya katılamadım. Sizlerle tanışamadım(Forum içerisinde elbette muhabbetlerimiz oldu. Sizleri daha yakından tanımak ,gözlerinizdeki ışıltıyı görmek harika olacak.)
Kozan ilçesinde toplantı yapmayı düşündük ,organize olamadık. Umarım bir aksilik çıkmaz toplantıyı gerçekleştirebiliriz. 11 Haziran günü sizlerle olmak için çaba göstereceğim. Umarım bir tatsız durum olmaz ,sizlerle birlikte olabiliriz.
Görüşmek dileğiyle.
Sayın celalim01, geçen yıl Tarsusta planlamıştık toplantıyı, maalesef Dağlıca katliamı yaşandı.
İnşallah bu sene kalabalık bir grupla toplanmayı başaracağız.
Bizler de sizi tanımaktan büyük keyif duyacağız.
Adalet Yağcı
17-05-2016, 23:39
sessiz sakin güzel bir yer seçmişsiniz sizlerle daha güzel olacaktır eminim. Kolay gelsin.
Sayın Suveyda, şimdiden not alın, bekliyoruz :)
Sn. Suveyda denizin kıyısında muhteşem bir yer.. Bu mevsimde sıklıkla kır düğünleri yapılıyor.. (Profil fotoğrafınıza da bayıldım.. Bizde de var bir tane.. ;) )
Tanışmak için çok güzel olacak.. Görüşmek dileğiyle..
Görüşmek dileğiyle.
Sayın celalim bizler de heyecanla bekliyoruz sizlerle tanışmayı.. :)
Uzun zamandır foruma giremiyorum ama girdiğimde böyle güzel bir haberle karşılaşınca çok sevindim. Tekrardan güzel dostlarla görüşme düşüncesi beni çok mutlu etti. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Sayın smiy ne güzel olmuş, iyi ki girmişsiniz foruma.. Hep buralarda olun..
11 Haziran'da görüşmek dileğiyle.. :)
Sevgili agaclar net üyeleri,
Önümüzde koca 25 gün var, haydi, paylaşmak istediğiniz bitkilerinizi tohumlarınızı, sevgilerinizi alıp gelin... ;)
Pompei Beach Kafe (https://www.google.com.tr/maps/search/mersin+pompei+beach+cafe/@36.7652806,34.5210356,13z/data=!3m1!4b1)
Bu söze bayıldım!.. :)
Ben fide hazırlığına başladım.. Bu arada sera gezisi fotoğraflarını paylaşamadım.. Bugün paylaşacağım aksilik olmazsa!..
Deniz kenarında, dalgaların sesi, huzur, kumsal, sizler, çiçekler..
Ulaşabilecek herkesi bekliyoruz..
Sevgiler... :)
Adalet Yağcı
18-05-2016, 10:36
Ben fide hazırlığına başladım.. Bu arada sera gezisi fotoğraflarını paylaşamadım.. Bugün paylaşacağım aksilik olmazsa!..
Serada çektiğimiz fotoğrafları Garden Koala Serası (http://www.agaclar.net/forum/uyeler-tanisiyor-tartisiyor-toplaniyor/39583.htm) başlığında paylaşıyoruz Jakin'ciğim :)
Sayın Suveyda, şimdiden not alın, bekliyoruz :)
Sn. Suveyda denizin kıyısında muhteşem bir yer.. Bu mevsimde sıklıkla kır düğünleri yapılıyor.. (Profil fotoğrafınıza da bayıldım.. Bizde de var bir tane.. ;) )
Tanışmak için çok güzel olacak.. Görüşmek dileğiyle..
Sn. Adalet Yağcı nazik davetiniz için teşekkür ederim fakat şehir dışında olacağım o tarihte.
Sn. Jakin evet çok güzel bi yer en son Nisan ayında gitmiştim ayrılmak istemiyor insan :) ayrıca vosvosları severiz :)
Ben gelemeyeceğim ama eminim Adana, Mersin, Tarsusdan ciddi katılım olacaktır :) şimdiden iyi eğlenceler...
Şanslı Mersinli arkadaşlarım.
Geçen hafta döndüm Mersinden gözüm, gönlüm kaldı ama....
İnanın başlığınıza baktım denk gelir miyim toplantı var mı diye.
Keyifli buluşmalar sizlere.
Adalet Yağcı
18-05-2016, 13:45
Sevgili hilall, belki bize sürpriz yaparsınız ha..?
Haziran ortaları Mersin'in en tatlı zamanlarıdır, ne soğuk ne sıcak, tam kararında.
Adalet Yağcı
18-05-2016, 13:47
Sn. Adalet Yağcı nazik davetiniz için teşekkür ederim fakat şehir dışında olacağım o tarihte.
Ben gelemeyeceğim ama eminim Adana, Mersin, Tarsusdan ciddi katılım olacaktır :) şimdiden iyi eğlenceler...
Hemen kestirip atmayın Suveyda, bakarsınız programlarınızda bir değişiklik olur geliverirsiniz.. :)
Sevgili hilall, belki bize sürpriz yaparsınız ha..?
Haziran ortaları Mersin'in en tatlı zamanlarıdır, ne soğuk ne sıcak, tam kararında.
Aralık ayıydı ilk gelişimiz hava çok güzeldi ( ilkkez denizle taniştık bu yaşta varın hesap edin coşkumuzu,hayranlığımızı) , dogrusunu soylemek gerekirse Mayısta titreyerek yüzdük :D
Nasipse tayinciyiz koliler çıktı meydaneee:rolleyes:
Seneye buluşuruz artık kısmet olursa.Konumuzu dagıtmayayim ben sizi sevgiyle kucaklıyorum Adalet hanim
Adalet Yağcı
18-05-2016, 16:13
Sevgili hilall, Allah kolaylık versin, tayin zor iş, senelerce ben de yaşadım.
Mersine gelirseniz mutlaka görüşelim.
Benden de size kucak dolusu sevgiler selamlar..
Adalet Yağcı
18-05-2016, 20:10
Toplantı mekanımızın birkaç fotoğrafı..
613066
613067
613068
613069
Ben 1'e kadar çalışıyorum, Mersin'e varana kadar en iyi ihtimalle 3 olur. :)
Adalet Yağcı
19-05-2016, 21:00
Mesai yapmıyoruz toplantı yapıyoruz :)
Toplantımız zaten 12:00-13:00 gibi başlar.
Akşam 19:00- 20:00 ye kadar zamanımız var, istediğiniz saatte gelin, yeter ki gelin :)
Sevgili Adalet,inşallah gelmek nasip olur.Adana grubu hazır olalım lütfen.Gerekli ayarlamaları yapmak için zamanımız var.Görüşmek dileğiyle sevgiler...
Merhaba sevgili arkadaşlarım gelmeyi çok isterdim ama hamileyim ve biraz zor bi hamilelik geciriyorum. Eğer o gün iyi olursam gelmek isterim ama çok küçük bir ihtimal
Adalet Yağcı
19-05-2016, 22:39
Sevgili hazan-z, tekrar birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyacağız.
Sevgili ddmk, aileye yeni bir üye geliyor ha...
Allah tamamına eriştirsin hayırlısı ile.
Daha zamanımız var, belki bir vesile ile o gün burada olursunuz da görüşebiliriz.
Sevgilerimle güzel dostlar..
Merhaba arkadaşlar Hazan-Z'nin telefonuyla toplantıdan haberim oldu. Teşekkürler Hazan-Z. İpek olmadan Mezitli'ye dayanabilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim. Adana'dan geliş nasıl olacak, arkadaşlar bir yol bulur sanıyorum. Herkese sevgiler.
Adalet Yağcı
21-05-2016, 20:04
Sevgili tiya, acı kayıplarımız kalplerimizde bizlerle :(
Adana grubu olarak tren ya da dolmuşla belli bir yere kadar gelirseniz cengizildas ve Jakin arkadaşlarımız sizleri toplantı mekanına getiricekler.
Adalet Yağcı
21-05-2016, 20:22
Yavaş yavaş listeyi oluşturalım, toplantıya katılmak isteyenler bu listeyi kopyalayıp ismini eklesin lütfen.
1- Adalet Yağcı
celalim01
21-05-2016, 22:22
1- Adalet Yağcı
2-Celalim01 ailesi ve diğerleri
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
SambaMustafa
22-05-2016, 01:20
İnşallah bir aksilik olmazsa bende katılmayı planliyorum
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
Adalet Yağcı
22-05-2016, 09:46
İnşallah bir aksilik olmazsa bende katılmayı planliyorum
İnşallah olmaz SambaMustafa, bekliyoruz, isminizi listeye ekleyin lütfen.
Bir aksilik çıkmazsa Çiğdem Güvercin ile Esra Güven de katılacak. Son Adana toplantısından anımsayacaksınız onları.
cengizildas
23-05-2016, 20:56
Ben de gelebilir miyim?
Adalet Yağcı
23-05-2016, 21:32
Bir aksilik çıkmazsa Çiğdem Güvercin ile Esra Güven de katılacak. Son Adana toplantısından anımsayacaksınız onları.
Sevgili tiya, gelecek olanlar isimlerini listeye eklemeliler, Kafede gelen sayısına göre yer ayıracaklar, tatil günü olduğu için epeyce kalabalık oluyor sonra sıkıntı yaşamayalım.
Adalet Yağcı
23-05-2016, 21:33
Ben de gelebilir miyim?
Efendim nerede kaldınız, listeye adınızı ekleyin lütfen :)
celalim01
23-05-2016, 23:20
Henüz zamanımız olmakla birlikte şu ana kadar sayı az gözüküyor. Sonra aniden dolarsa sorun yok.Yine de geliriz ,daha çok arkadaş olursa daha çok insanla görüşme şansımız olur.Seviniriz. Ne de olsa her zaman bir araya gelinmiyor.
Adalet Yağcı
24-05-2016, 12:27
Birçok arkadaşa özelden yazıp link verdim, ancak geriye dönüş olmadı sn. celalim01 :(
Bu arada, her toplantıda olduğu gibi bitki paylaşımlarımız oacaktır.
Meleklerin Borazanı(Angel Trompet), sarı rengin solundaki Solanum Rantonettii çeliği isteyenler yazsın lütfen.
614220
614221
cengizildas
24-05-2016, 21:02
5- Cengiz İldas.
Bu hafta sonu yaylaya çıkıyorum, ama orada olacağım inşallah.
salih parlar
25-05-2016, 20:10
Katılmaya çalışacağım.
Adalet Yağcı
26-05-2016, 10:42
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
5- cengizildas ve eşi
6- Çiğdem Güvercin
7- Esra Güven
8- salih parlar
Adalet Yağcı
26-05-2016, 10:43
Katılmaya çalışacağım.
Ben adınızı listeye ekledim, bekliyoruz efendim :)
Adalet Yağcı
26-05-2016, 10:44
Sevgili tiya, arkadaşlarımızı listeye ekledim.
Adalet Yağcı
27-05-2016, 13:06
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
5- cengizildas ve eşi
6- Çiğdem Güvercin
7- Esra Güven
8- salih parlar
9- Maviş
sevgihoca
27-05-2016, 13:47
Adalet Hanım,bu gidilecek kafe,şehir merkezine uzak mı?
Adalet hanım gelene kadar ben dayanamadım :) evet şehir merkezinde, Forum avm ye uzaklığı 7 km kadar. Google Maps ten fotoğrafla göstermeye çalıştım.
Adalet Yağcı
27-05-2016, 14:58
Sevgi'ciğim, sen tasalanma, şehir dışından gelecek misafirlerimizi arkadaşlarımız belli bir yerden alıp toplantı alanına getirecekler.
Adalet Yağcı
27-05-2016, 15:00
Adalet hanım gelene kadar ben dayanamadım :) evet şehir merkezinde, Forum avm ye uzaklığı 7 km kadar. Google Maps ten fotoğrafla göstermeye çalıştım.
Sevgili Suveyda, çok teşekkürler :)
Ama merak ettim, neden listede adınızı göremiyorum :(
sevgihoca
27-05-2016, 22:53
Teşekkür ederim Adalet Hanımcığım.Toplantıdan sonra kızımla kafamıza göre takılırsak diye sordum.Adımı listeye yazmadım ama kızımla gelmeyi düşünüyorum,tabiiki bir sorun olmazsa.Arkadaşlarımız sağolsun,sizler varsınız,kaygılanmıyorum.Sevgiler.
Sevgili Suveyda, çok teşekkürler :)
Ama merak ettim, neden listede adınızı göremiyorum :(
Şehir dışında olacağım kesinleşti bu yüzden gelemiyorum fakat toplantının kalabalık olmasını istiyorum, Çukurova bölgesinin bu potansiyelini kullanması beni sevindirir. Hoş sohbetler; doğa, ağaç sevgisini ve ilgisini arttırır bizlerde bol bol balkon, teras, dam ve bahçelerde güzel çiçek ve ağaçlar görürüz :) Yaklaşık 2 hafta var katılım sayısının artacağına inanıyorum. Sevgilerle...
Adalet Yağcı
27-05-2016, 23:30
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
5- cengizildas ve eşi
6- Çiğdem Güvercin
7- Esra Güven
8- salih parlar
9- Maviş
10- hazan-z
Adalet Yağcı
28-05-2016, 15:11
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
5- cengizildas ve eşi
6- Çiğdem Güvercin
7- Esra Güven
8- salih parlar
9- Maviş
10- hazan-z
11- Perihan Bayram
Ben eksik kalmışım.
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
5- cengizildas ve eşi
6- Çiğdem Güvercin
7- Esra Güven
8- salih parlar
9- Maviş
10- hazan-z
11- Perihan Bayram
12-smiy
celalim01
29-05-2016, 22:26
Aklımıza gelmeyen bir nokta olmuş arkadaşlar. 11 Haziranda ramazan olduğunu sanırım bir an düşünmedik.Katılım konusunda nasıl olur. Şehir dışından gelme konusunda ne olur bilemedim.
sevgihoca
29-05-2016, 23:05
Biz seferiyiz Sevgili Celalim01.Diğerleri yandı.:p:D:D
Ekrem Çelikcan
30-05-2016, 07:48
Adana dan bende katılmayı çok isterdim, lakin ramazan ayı içerisinde iftar zamanından önce olduğu için benim için sıkıntı. Çocukluğum da Mezitli/Viranşehir de geçti 20 sene önceye gitmiş olurdum. Belki yaz sonu Adana da ağırlamak nasip olur. İnşallah sizlerle şartların daha uygun olacağı bir zamanda görüşürüz.
http://www.agaclar.net/forum/topraksiz-tarim/38521.htm
Adalet Yağcı
30-05-2016, 13:23
Aklımıza gelmeyen bir nokta olmuş arkadaşlar. 11 Haziranda ramazan olduğunu sanırım bir an düşünmedik.Katılım konusunda nasıl olur. Şehir dışından gelme konusunda ne olur bilemedim.
Sayın celalim01, bunu düşündük tabii..
Ramazandan önce mümkün olmadı, ramazan ve bayram sonunu beklersek de hava çok ısınabilir ve gelip gitmek insanın gözünde büyür.
Ayrıca, Adana ve Mersin için iftar saati 20:00 yi geçer, o saate kadar herkes evine dönmüş olur.
Diyelim ki dönmedi/dönemedi, orucunu açabileceği bir mekanda olacağız, yeter ki gönül istesin, her şeyin çaresi bulunur :)
Adalet Yağcı
30-05-2016, 13:26
Adana dan bende katılmayı çok isterdim, lakin ramazan ayı içerisinde iftar zamanından önce olduğu için benim için sıkıntı. İnşallah sizlerle şartların benim için daha uygun olacak bir zamanda görüşürüz.
Ah.. keşke şartları her birimiz için ayrı ayrı uygun hale getirebilseydik sayın Ekrem Çelikcan.
Yine de bekleriz efendim..
Adalet Yağcı
30-05-2016, 13:28
Ben eksik kalmışım.
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
5- cengizildas ve eşi
6- Çiğdem Güvercin
7- Esra Güven
8- salih parlar
9- Maviş
10- hazan-z
11- Perihan Bayram
12-smiy
Sevgili smiy, sensiz olur mu hiç, güzel aileni de topla gel :)
leventali
30-05-2016, 14:38
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
5- cengizildas ve eşi
6- Çiğdem Güvercin
7- Esra Güven
8- salih parlar
9- Maviş
10- hazan-z
11- Perihan Bayram
12-smiy
13-Levent Ali Keten
14- Ezgi Keten
15- Ayhan Öfke
16- Saniye Öfke
17- İlknur Hanım
leventali
30-05-2016, 15:35
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
5- cengizildas ve eşi
6- Çiğdem Güvercin
7- Esra Güven
8- salih parlar
9- Maviş
10- hazan-z
11- Perihan Bayram
12-smiy
13-Levent Ali Keten
14- Ezgi Keten
15- Ayhan Öfke
16- Saniye Öfke
17- İlknur Hanım
18- Cemile Göçmen
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
5- cengizildas ve eşi
6- Çiğdem Güvercin
7- Esra Güven
8- salih parlar
9- Maviş
10- hazan-z
11- Perihan Bayram
12-smiy
13-Levent Ali Keten
14- Ezgi Keten
15- Ayhan Öfke
16- Saniye Öfke
17- İlknur Hanım
18- Cemile Göçmen
19- Almira
Adalet Yağcı
30-05-2016, 19:17
Süpersiniz, harikasınız...:eek:
Turkwebs
03-06-2016, 12:41
1- Adalet Yağcı
3- Tiya
4- Jakin
5- cengizildas ve eşi
6- Çiğdem Güvercin
7- Esra Güven
8- salih parlar
9- Maviş
10- hazan-z
11- Perihan Bayram
12-smiy
13-Levent Ali Keten
14- Ezgi Keten
15- Ayhan Öfke
16- Saniye Öfke
17- İlknur Hanım
18- Cemile Göçmen
19- Almira
20- Serkan Şakir
cengizildas
03-06-2016, 18:06
Gerçekten süper.
Sevgili smiy, sensiz olur mu hiç, güzel aileni de topla gel :)
Şimdiden ikna çalışmalarına başladım, ikna edebildiklerimi toplayıp getireceğim.:D
Adalet Yağcı
04-06-2016, 00:15
Şimdiden ikna çalışmalarına başladım, ikna edebildiklerimi toplayıp getireceğim.:D
Telefonla destek ola bilirim smiy :D
Adalet Yağcı
06-06-2016, 11:17
Sevgili arkadaşlar, bu hafta sonu Cumartesi günü toplanıyoruz.
Paylaşmak istediğiniz bitkileriniz varsa buradan bildirin, isteyen arkadaşlar da şundan ya da bundan istiyorum diye bildirsin.
Birkaç defa getirilen bitkilerden bir kısmı sahipsiz kaldı, tohumlar için sorun olmayabilir ancak, dalından çelik alınan bitkilere yazık oluyor.
Adalet Yağcı
06-06-2016, 11:25
Hatırlatmakta fayda var, bu hafta sonu Cumartesi günü 12:00 den itibaren Pompei Beach Kafe de buluşuyoruz.
Kafe sahibinin iletişim numarası: 0535 773 80 58
Arzu edenlere özelden benim telefonumu da yazarım.
Toplantı mekanı, Google Maps (http://www.agaclar.net/forum/1464822-post47.htm)
Sayın cenizildas ve sevgili Jakin şehir dışından gelecek arkadaşlarımızı belirlenen bir noktadan alıp toplantı mekanına getirecekler.
cengizildas
07-06-2016, 09:50
Toplantıya dışarıdan gelecek arkadaşlara yardımcı olmak adına telefon numaramı verebilirim.
ozgur_77
07-06-2016, 18:06
katılamayacaklar için periskoptan kısa kısa video paylaşımı çok iyi olur.
Adalet Yağcı
07-06-2016, 22:58
Hoş geldiniz ozgur 77
Bol bol fotoğraf göreceksiniz, video kaydı yapan arkadaşlarımız olursa da videoyu yine bu başlık altında ya da You Tube dan izleyebilirsiniz.
Periskop çok yaygın bir kullanım değil, twitter hesabı gerektiriyor, herkesin twitter hesabı da olmayabilir, en iyisi bu başlığı takip edin :)
Yarın güzel bir toplantı yapacağınıza inanıyorum, sizlerle beraber olmak çooook güzel olacaktı.
Lütfen bizleri fotoğrafsız bırakmayın (isimleri belirtin)
agaclar.net'li olmanın ayrıcalığı, güzelliği bir başladır, bunun tadını doya doya çıkaracağınıza eminim.
Hepinize güzel sohbetler ve paylaşımlar dilerim.
Adalet Yağcı
10-06-2016, 14:01
Teşekkürler sevgili Güler, uzaklardaki dostlarımız da katılabilselerdi keyif katlanacaktı.
İnşallah başka bir toplantıda sizleri de aramızda görmenin mutluluğunu yaşarız.
Yarın yağmur ihtimali %40 görünüyor toplantıya katılacak dostlarımızın bilgilerine..
Hemen korkmayın, Pompei kafenin kapalı alanı da var :)
Merhabalar..
Çiçekleşmek için elimdeki bitkilerden pet bardaklara minik aranjmanlar yaptım..
Gelen herkese ikişer tane olacak şekilde.. (Şimdilik sayıyı 20 kabul ettim)
Ayrıca konserve kutularına da daha büyük bitkilerle aranjman hazırladım..
Bitkileri söylemiyeyim, sürpriz olsun..
Aslında hepsi sürpriz olsa daha iyiydi ama, gelme isteği uyandırsın diye dayanamadım, yazdım.. ;)
Gelen herkese de atlas çeliklerinden hazırladım..
Buyrun lütfen, bekliyoruuuuz... :)
Günlerdir hazırlık yaparken çok sakindim ama şimdi çok heyecanlıyım..
Buluşma saatimizi iple çekiyorum..
Sevgiler.. Birkaç saatinizi ayırın sevgili dostlar.. Bekliyoruz.. :)
Bu ne güzel bir mesaj sevgili Jakin, yeni bir üyemiz olmanıza rağmen bu kadar mesaj ile bu güzel davet ile siz agaclar.net'i içinize sindirmişsiniz, teşekkür ederim.
Adalet Yağcı
11-06-2016, 20:32
Herkese İyi akşamlar..
Günlerdir heyecanla beklediğimiz, paylaşımlar hazırladığımız, telefonlarla mesajlarla iletişim kurmaya çalıştığımız 2016 Mersin toplantısını yaptık.
Üzgünüm..
Adını listeye yazan, telefonla, mesajla, ya da bu başlıktan paylaşarak, hiç bir şekilde mazeret belirtmeden toplantıya gelmeyen arkadaşlarımıza kırgınım :(
Listedeki katılımcı sayısı 20 kişi idi, eşler ve çocukları da hesap ederek 30 kişilik masa rezerve ettim.
Sadece 8 üyemiz katıldı toplantıya, beni yalnız bırakmadıkları için onlara teşekkürler ediyorum.
1- Adalet Yağcı--- +
2-Celalim01 ailesi ve diğerleri--- Gelmedi
3- Tiya--- Mazeret belirtti
4- Jakin--- +
5- cengizildas ve eşi--- +
6- Çiğdem Güvercin--- Gelmedi
7- Esra Güven--- Gelmedi
8- salih parlar--- Gelmedi
9- Maviş--- +(10 dakikalığına da olsa uğradı, paylaşım için getirdiği bitkileri bıraktı)
10- hazan-z--- +
11- Perihan Bayram--- +
12-smiy--- +
13-Levent Ali Keten--- Mazeret belirtti
14- Ezgi Keten
15- Ayhan Öfke--- Gelmedi
16- Saniye Öfke--- Gelmedi
17- İlknur Hanım--- Gelmedi
18- Cemile Göçmen--- Gelmedi
19- Almira--- +
20- Serkan Şakir--- Gelmedi
Adalet Yağcı
11-06-2016, 20:52
Her neyse, bizler ağaçlar net dostları toplandık, gerçekten özlemişiz birbirimizi.
Adana'dan katılan tek arkadaşımız sevgili hazan-Z, 2013 toplantısından beri yüksek öğretime başladığı için görüşemediğimiz sevgili Almira, Sevgili smiy, sevgili Perihan Bayram, onca telaşı arasında gelip gönlümüzü alan sevgili Maviş ve ilk kez toplantıya katılan sevgili cengizildas, sevgili Jakin, iyi ki sizleri tanımışım, buna vesile olan agaclar net'e de teşekkürler.
Mekan çok güzeldi, hava şerbet gibiydi, ne sıcak ne soğuk, saat 14:30 sıralarında biraz rüzgar çıksa da bizlerin keyfini kaçıramadı.
Neyse, sözü fazla uzatmadan kaydettiğim fotoğrafları paylaşayım.
Yaka tanıtım kartlarımızı, masa kartlarımızı ve yol gösteren kartlarımızı sayın Leventali bey hazırladı, kendisi gelemedi ama hazırladığı kartları bir şekilde tam zamanında bana ulaştırdı.
Yardımlarınız için çok teşekkürler Leventali..
617444
617445
Solda sevgili Almira, karşısında cengizildas ve eşi Nadide hanım.
617446
Adalet Yağcı
11-06-2016, 21:04
Sevgili Güler'in toplantımıza hediyesi, arkadaşlarım adına kendisine teşekkürler ediyorum.
Çok güzel bir küpe bitkisiydi, diğerleri ile çekilişe koyduk, herkes "küpe bana çıkar inşallah" dese de, o beni bekledi :p
Benim içime sinmedi ama, ben de sayın cengizildas'a hediye ettim ;)
617458
617451
617449
617450
Adalet Yağcı
11-06-2016, 21:10
Sevgili Jakin, ellerine sağlık, 50 den fazla bardaklara konserve kutularına bitkiler dikmiş bizim için..
617459
Sevgili hazan-Z'nin değerli hoyaları da paylaşımdaydı, ben hoyalardan anlamam bir takım numaralar ile söylüyor adını, hepsi de özel türler..
617460
617461
Adalet Yağcı
11-06-2016, 21:29
Sevgili Almira'nın paylaşım için getirdiği bitkiler..
617463
617465
617464
Adalet Yağcı
11-06-2016, 21:33
617466
Sayın cengizildas ve sevgili eşi Nadide hanım.
617467
Sevgili Almira ve güzel kızı
617468
Sevgili smiy ve güzel kızı
617469
Adalet Yağcı
11-06-2016, 21:38
Sevgili hazan-Z
617470
Sevgili Jakin ve bizler için tek tek sarıp sarmaladığı atlas çelikleri.
617471
Sevgili Perihan Bayram ve Almira'nın şahane paylaşımlarından adını unuttuğum fide..
617472
Adalet Yağcı
11-06-2016, 21:43
617473
617474
617475
617476
Adalet Yağcı
11-06-2016, 21:51
Bendeki fotoğraflar bu kadar, geceniz güzel olsun..
617477
617478
617479
Sevgili arkadaşlar, az önce döndüm İstanbul'dan (sabah gidiş, gece dönüş). Hemen siteye girdim. Hepiniz çok güzeldiniz, çiçekleriniz de öyle. Gerçekten üzgünüm aranızda olmadığım için. Hepinize sevgiler olsun.
Sevgili arkadaşlar,2016 Mersin Toplantısı harika bir ortamda yapılmıştır.Sevgili Adalet her zaman ki gibi organize güzeldi.Paylaşımlar için sana,Almira'ya,Smiy'e,Maviş'e,Jakin'e,Cengiz İldes'e ve özellikle de Sevgili Güler'e teşekkür ederim.
Aramıza yeni katılan sevgili Jakin,Cengiz Bey ve Nadide Hanım sizlerle tanıştığıma memnun oldum.
Toplantımız bol paylaşımlı,sevgi dolu,güzel manzalı,hoş sohbetli geçmiştir.
Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.En kısa zamanda tekrar toplanmamız dileğiyle...
Güzel bir toplantı olmuş :)
Sizleri kıskandım.
İzmirde hiç böyle atraksyonlar olmuyor.
Atlastan muma bir çok paylaşım olmuş, gözüm kaldı :)
Resmen "taş bebekler" geçidi gibi, hanımların hepsi çok alımlı.
Herkese hayırlı pazarlar dilerim.
Adalet Yağcı
12-06-2016, 09:47
Sevgili arkadaşlar, az önce döndüm İstanbul'dan (sabah gidiş, gece dönüş). Hemen siteye girdim. Hepiniz çok güzeldiniz, çiçekleriniz de öyle. Gerçekten üzgünüm aranızda olmadığım için. Hepinize sevgiler olsun.
Sevgili tiya, sizin toplantımıza geleceğinizden emindim, böyle programsız işler olabiliyor, Zühal hanım önemli bir yoplantı için İstanbul'da olacağınızı gelemeyeceğinizi söylemişti bir gün önce.
İnşallah Adana'da ya da Mersin'de yine bir araya geliriz.
Sevgiler..
Adalet Yağcı
12-06-2016, 09:50
Sevgili arkadaşlar,2016 Mersin Toplantısı harika bir ortamda yapılmıştır.Sevgili Adalet her zaman ki gibi organize güzeldi.Paylaşımlar için sana,Almira'ya,Smiy'e,Maviş'e,Jakin'e,Cengiz İldes'e ve özellikle de Sevgili Güler'e teşekkür ederim.
Aramıza yeni katılan sevgili Jakin,Cengiz Bey ve Nadide Hanım sizlerle tanıştığıma memnun oldum.
Toplantımız bol paylaşımlı,sevgi dolu,güzel manzalı,hoş sohbetli geçmiştir.
Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.En kısa zamanda tekrar toplanmamız dileğiyle...
Sevgili hazan-z, geldiğin için teşekkürler, seni ve misafirlerini görmekten çok mutlu olduk, her zaman beklerim toplantı şart değil :)
Sevgilerimle..
Adalet Yağcı
12-06-2016, 09:57
Güzel bir toplantı olmuş :)
Sizleri kıskandım.
İzmirde hiç böyle atraksyonlar olmuyor.
Atlastan muma bir çok paylaşım olmuş, gözüm kaldı :)
Resmen "taş bebekler" geçidi gibi, hanımların hepsi çok alımlı.
Herkese hayırlı pazarlar dilerim.
Sevgili Jezebel, keşke aramızda olsaydın, paylaşımda öyle çok bitki vardı ki, Gardenia'lardan Pentas'lara, Gloksinia'lardan Hoya'lara kadar birçok çeşit. Alacaklarımızı aldık kalanlarını evimize geri getirdik.
Güzel bir pazar günü dileği ile, sevgiler...
Ben de katılan herkese çok teşekkür ediyorum.. Çok güzeldi, tadı damağımda kaldı.. :)
Sizleri tanıdığıma çok sevindim.. Büyük toplantı olmasa da daha sık toplanma isteğimizi gerçekleştirebiliriz umarım..
Bizleri unutmayan sevgili Güler Hanım'a çok çok teşekkürler..
Sevgili Adalet Abla, Cengiz Ağabey, Nadide Abla ile tanışıyorduk.. :)
Sevgili hazan-z, Almira, Perihan Bayram, smiy, Maviş sizlerle ve tanışmak çok güzeldi.. :)
Çocuklar ve gençler de katılımlarıyla, güzellikleriyle neşe kattılar bizlere.. :)
Herkese emekleri ve katılımları için teşekkürler..
Sevgili tiya keşke aramızda olsaydınız, bir dahakine görüşmek dileğiyle..
Sevgili Jezebel teşekkürler, sizi de bekleriz bir dahaki toplantımıza..
Çeşit çeşit hoya türleri, bir çok bende olmayan çiçeklerim oldu..
Biraz fotoğraf çektim ama, maalesef aktarmada sorun yaşıyorum, ileride hem toplantı, hem de bitkilerimin fotoğraflarını paylaşmak dileğiyle, hepinize ve tüm agaclar.net e teşekkürler.. İyi ki varsınız!.. :)
Herkesle aynı fikirdeyim her zaman ki gibi güzel bir toplantı oldu.
Sevgili Jakin,Cengiz Bey ve eşi gibi güzel insanlarla tanışıp yeni dostlar edinmek, sevgili Almira,hazan-z, Perihan Bayram ve bu güzel toplantı için emek harcayıp hepimizi biraraya getiren Adalet Yağcı ile tekrardan görüşmek tarif edilemez bir duyguydu.
Gönülleri gibi güzel paylaşımlarda bulunan Almira,hazan-z, maviş, Jakin ve Cengiz Bey'e çok teşekkür ederim. Gelmeyen arkadaşlar adına çok üzgünüm öyle güzel şeyler kaçırdılar ki anlatamam,ama gelmemeleri bizleri üzdü.Gelmek isteyip mazeretinden dolayı gelmeyen ve toplantıya katılan tüm arkadaşlarla tekrardan buluşmak dileğiyle...
sevgihoca
12-06-2016, 15:43
Katılamadım ama kalbim sizlerleydi,o an meşgul olursunuz diye telefonla arayamadım Adalet Hanım..Fotoğraflar,çiçekler ve üyelerimiz tabi ki bir harika.Herkes mutlu,çok güzel bir gün geçirilmiş belli.Nice toplantılara inşallah.
Bu arada benim çiçeklerim nerede Cengiz Bey,Sevgili Jakin.Sakın hepsini dağıttık demeyin.Gelseydiniz de demeyin,ben Nadide Hanım'ın yanında oturuyordum.:p
Perihan Bayram
12-06-2016, 16:05
Çok keyifli bir toplantı oldu,sevgili Adalet hanıma teşekkürler.
Perihan Bayram
12-06-2016, 16:16
Fotoğraflarım yüklenmiyor,bu yüzden çektiklermi paylaşamadım.
[QUOTE=Adalet Yağcı;1467895]
Üzgünüm..
Adını listeye yazan, telefonla, mesajla, ya da bu başlıktan paylaşarak, hiç bir şekilde mazeret belirtmeden toplantıya gelmeyen arkadaşlarımıza kırgınım :(
Sevgili Adalet Yağcı, toplantıda olursunuz ümidi ile yaptığımız telefon görüşmesinde " Katılım az oldu ve toplantımız bitti, eve dönüyoruz" dediğinde de sesin üzgün geliyordu.
Sen isteyerek üzerine aldığın vazifeyi çok da iyi başardın, hiç üzülme.
Toplantı fikrini ortaya koyduğundan beri içinden gelecek çalıştığını biliyor ve teşekkür ediyorum.
Geliyorum diye listeye adını ekleyip de hiç mazeret bildirmeyerek gelmeyen veya gelemeyen arkadaşların bu davranışlarına ben de kızıyorum.
Kimseyi mecbur etmiyoruz, gelsinler tanışalım, güzel paylaşımlarımız olsun, beraberce hoş vakit geçirelim düşüncesi ile tertipliyoruz bu toplantıları.
Mekanı bulmak, hazırlanmak gelenleri nasıl mutlu ederiz düşüncesi ile günlerce uğraşmak hiç yorucu olmuyor da geleceğim deyip de gelmeyenlerin davranışları üzüyor insanı ama ne yapalım maalesef böyle davranan üyelerimiz var.
Toplantıda dağıtırım diye onca emekle hazırladığınız fidelerinizi görünce daha da üzüldüm.
Toplantıya katılan, güzel fideler hazırlayan arkadaşlarımıza ve sana etkinliğinde yardımcı olan sayın cengizildas Bey'e, Leventali Bey'e özellikle teşekkür ederim.
celalim01
12-06-2016, 18:45
Merhaba ,evet haklısınız iletişim kuramadık. Elimde telefon bilgisi olmadığından telefon açma şansım olmadı. Gelememe durumum önceden belirli olmaması nedeniyle geleceğim diye düşünmüş ve dolayısıyla sizlerle iletişime geçmemiştim. Şimdi listeye bakınca gelmeyen çok olmuş. Yoğun bir misafir trafiğim olduğu nedeniyle gelme şansım olmadı. Şöyle diyeyim cuma günü 16 kişi ,dün 15 kişi bugün ise 17 civarında misafirim var.
Misafirlerim yabancı değil, yabancı olmasa da şartlar bazen beklediğimiz durumun dışında gerçekleşiyor.Foruma da giremedim. Zamanım olmadı desem yeridir. Bu nedenle sizlere haber iletemedim. Tabi yinede sizlere hak veriyorum. Çok az sayıda katılımın olması sizler açısından beklenilen durumun dışında olmuş.
En çok da gelememem değil o güzel paylaşımları hazırlayan bizlere vermek adına emek veren arkadaşların emeklerini değerlendirip ,fidelerden alamadığımıza üzüldüm.
Artık varsa cezamız boynumuzu eğer cezamızı çekeriz. Önceden ulaşabilseydim. Daha memnun verici olurdu ,olmadı. Elimde sizlere ulaşma adına yeterli bilgi olmaması ulaşmamı engelledi. Katılan ,emek veren ,bizlerin katılamamasına üzülen(aslında bizlerle tanışamadıkları için daha üzgünler ,anlayabiliyorum. Benimde çok istediğim ,tanışamadığım dostlar vardı orada.Bazı arkadaşları daha önceki toplantıda tanımıştım.)
Uygun bir zamanda Mersine mutlaka geleceğim. Toplantı olmasa bile gelip ,dostların başını ağrıtacağım.Zaman konusunda kesinlik olmamakla birlikte. Sizlerle mutlaka tanışmaya geleceğim. Gelecek toplantıya değil çok uzun olmayan bir zamanda.
Adalet Yağcı
12-06-2016, 19:44
Merhaba ,evet haklısınız iletişim kuramadık. Elimde telefon bilgisi olmadığından telefon açma şansım olmadı.
...
Uygun bir zamanda Mersine mutlaka geleceğim. Toplantı olmasa bile gelip ,dostların başını ağrıtacağım.Zaman konusunda kesinlik olmamakla birlikte. Sizlerle mutlaka tanışmaya geleceğim. Gelecek toplantıya değil çok uzun olmayan bir zamanda.
Sayın celalim01, Bakın burada (http://www.agaclar.net/forum/1466876-post71.htm) ne yazmışım :)
Evet çok üzüldüm, şöyle düşünün;
20 kişi misafir bekliyorsunuz, evinizi, ikramlarınızı, hediyelerinizi hazırlamışsınız.
Ve, misafirleriniz gelmiyor, haber de vermiyor.
Siz olsanız ne hissederdiniz?
Bizler birkaç arkadaşla mini toplantılar da yaparız, İstanbul'a gittiğimde sevgili Güler ve birkaç kişi mutlaka buluşuruz, çok da keyifli olur.
Siz de Mersin'e gelmeden birkaç gün önce haber verirseniz mini toplantımızı yaparız yine :)
Adalet Yağcı
12-06-2016, 19:48
Katılamadım ama kalbim sizlerleydi,o an meşgul olursunuz diye telefonla arayamadım Adalet Hanım..Fotoğraflar,çiçekler ve üyelerimiz tabi ki bir harika.Herkes mutlu,çok güzel bir gün geçirilmiş belli.Nice toplantılara inşallah.
Bu arada benim çiçeklerim nerede Cengiz Bey,Sevgili Jakin.Sakın hepsini dağıttık demeyin.Gelseydiniz de demeyin,ben Nadide Hanım'ın yanında oturuyordum.:p
Sizin hediyelerinizin hepsini ben kaptım.. :D
Şaka tabii, hediyeleriniz duruyor geldiğinizde alırsınız..
Sevgili Adalet Yağcı, sevgili Nadide ve Cengizildas, sizlere nasıl teşekkür etsem azdır.. :)
İlk görüşmemizden bugüne hem dostluk hem de bilgi paylaşımı adına çok değerli zaman geçirdik..
Toplantı hazırlığındaki emeklerinizden dolayı sizlere ayrıca sonsuz teşekkürler.. :)
Her görüşmemizde olduğu gibi kısacık geldi ve yeniden ne zaman bir araya gelirizi konuşmaya başladık..
Toplantıdan sonra bu ekip hızımızı alamayıp Tece'de bir sera gezdik ve bir çiçekçiyi ziyaret ettik.. Bu kez fotoğraf çekmeyi atlamışız..
İleride yine gitmeyi planlıyoruz.. Aldıklarımızı daha sonra paylaşırız.. Sevgiler..
Toplantımızdan fotoğraflar..
Sevgili Almira'nın güzel kızları..
617697
Sn. Cengizildas ve Nadide Hanım..
617694
Sevgili hazan-z ve Adalet Yağcı..
617696
Sevgili Perihan Bayram, smiy ve güzel kızı..
617693
Sevgili Almira ve hazan-z'nin güzel misafiri..
617695
Adalet Yağcı
12-06-2016, 21:48
Sevgili Jakin, sıcacık gülüşünle ilk gördüğüm anda sevdim seni.
Ağaçlar net'in böyle bir büyüsü var işte, burada doğan dostluklar öyle güçlü ki, ilk karşılaşmamızda bile kırk yıllık dost gibi hissederiz ve bu dostluklar biz yaşadıkça devam eder.
"İyi ki tanımışım" dediğim güzel insan, dostluğun fedakarlığın, güler yüzün için ben de sana teşekkürler ediyorum.
Topantı dönüşü bitkilerim toplu halde.. ;)
617700
Sevgili hazan-z'ye inceliği için sonsuz teşekkürlerimle.. :)
Arka soldaki 3 değişik hoya, oldukça büyükler, iyi fotoğraflayamamışım..
Ve bardaklardakiler de 6 değişik tür..
İsimleri için çalışmam gerek!.. Sadece ortadaki beyazlı yapraklının Crimson Queen olduğunu hatırlıyorum.. Sevinçten uçuyorum, asla aklıma gelmezdi bir anda bu kadar çok çeşit edinebileceğim.. :)
Gardenya Sn. cengizildas'ın hediyesi.. Evdeki ithal gardenyamın can çekiştiğini bildiklerinden.. :) Çok teşekkürler..
617701
Diğerleri de sanırım sevgili Almira'nın paylaşımlarından.. Çok çok teşekkürler.. :) Tradescantia Spatnacea
617702
Stapelia Grandiflora
617703
Gasteria Carinata Ver. Verrucosa
617704
Her şeye rağmen çok güzel bir toplantı oldu. Sevgili Adalet Hanıma ve Levent beye organizasyon için çok teşekkür ederim. Sevgili Güler Hanımın, Adalet Hanımın, Hazan-z'nin, Jakin'in, Sayın Cengiz İldas'ın , Simy'in, Maviş'in güzel paylaşımlar ve hediyelerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ümidimiz yeni arkadaşlarla tanışıp daha eğlenceli bir toplantı geçirmekti. Malesef katılım beklentimizden az oldu. Umarım bir daha ki toplantıda istenen kalabalık oluşur. Yeniden görüşmek dileğiyle.
mmanager
13-06-2016, 09:05
Sevgili hazan-Z
617470
Sevgili Jakin ve bizler için tek tek sarıp sarmaladığı atlas çelikleri.
617471
Sevgili Perihan Bayram ve Almira'nın şahane paylaşımlarından adını unuttuğum fide..
617472
Ne ne o atlas mı bilseydim hemen gelirdim.Şaka arkadaşlar tabi ki bu çünkü cumartesi olan toplantılara çalıştığım için katılamıyorum.Çok beğendim ama yine de katılmak isterdim.Herkese selamlar.
Adalet Yağcı
13-06-2016, 09:12
Sevgili mmanager, sizin Atlas aşkınızı bilseydim sevgili Zühal ile mutlaka ulaştırırdım.
Bir dahaki sefere diyelim o zaman :)
Ne ne o atlas mı bilseydim hemen gelirdim.Şaka arkadaşlar tabi ki bu çünkü cumartesi olan toplantılara çalıştığım için katılamıyorum.Çok beğendim ama yine de katılmak isterdim.Herkese selamlar.
Sevgili mmanager, sizin Atlas aşkınızı bilseydim sevgili Zühal ile mutlaka ulaştırırdım.
Sn. mmanager, sevgili Adalet Yağcı; sürprizi bozulmasın diye yazmayacaktım ama, artık baklayı çıkarayım;
sevgili Zuhal hanım, sizin atlas sevginizi bildiğinden, atlasların kalanının tamamını Sn. mmanager'e ulaştırmak için götürdü..
Yakında kavuşursunuz.. Bir dahaki toplantıda görüşmek dileğiyle..
Güzel insanlar bir arada :)
Sevgili Jakin, her mesajı tüm mütevaziliğin ile beğenmenden ötürü hafızamda yer etmiş biri olarak bir de senin fotoğrafını görebilir miyim diye toplantı fotoğraflarınıza göz attım ancak yükleyen sen olduğundan sanırım, fotoğrafını bulamadım :)
Güzel insanlar bir arada :)
Sevgili Jakin, her mesajı tüm mütevaziliğin ile beğenmenden ötürü hafızamda yer etmiş biri olarak bir de senin fotoğrafını görebilir miyim diye toplantı fotoğraflarınıza göz attım ancak yükleyen sen olduğundan sanırım, fotoğrafını bulamadım :)
Sevgili g.c. teşekkür ederim.. 3. sayfadaki fotoğraflarda ben de varım.. :)
Şimdi görebildim.
Gariptir daha önce sanki sizi görmüş gibiyim, paylaşımlarınızı takip ettiğimden olsa gerek. Gülen yüzünüz hiç solmasın efendim. ;)
Şimdi görebildim.
Gariptir daha önce sanki sizi görmüş gibiyim, paylaşımlarınızı takip ettiğimden olsa gerek. Gülen yüzünüz hiç solmasın efendim. ;)
Teşekkür ederim, çok incesiniz.. Sizlerin de yüzünüz hep gülsün.. :)
Tıpkı roman okurken karakterleri zihnimizde şekillendirdiğimiz gibi, burada da üyelerin yazdıklarından ister istemez kafamızda bir görüntü yaratıyoruz sanırım..
Bazan da tutuyor galiba!... ;)
Sizi de bir agaclar.net toplantısında görürüz umarım..
Bir de muhabbet kuşunuzun fotoğrafını ekleseniz ilgili başlığa.. :)
Aynı şekilde domateslerinizin fotoğraflarını da başlığına yükleyebilirsiniz.. :)
mmanager
14-06-2016, 14:38
Teşekkür ederim çok sağ olun düşünmeniz bile yeterli .Mersin çocukluğumda her tatilde koşarak gittiğimiz dayı ve teyzelerimin olduğu çok sevdiğim bir şehirdir.Hatta Gözne yaylasının üst taraflarında olan yayla evimizden dolayı da daha özeldir benim için.Gelmeyi çok isterdim ama cumartesi günleri iş yerim açık olduğu için katılamadım...Kısmet başka baharaymış belki bir gün geçerken uğrarız yanınıza...
mmanager
15-06-2016, 08:02
hazan-z evdemisiniiiiiiz.:p:p:p:p:p:p
Adalet Yağcı
15-06-2016, 17:48
Teşekkür ederim çok sağ olun düşünmeniz bile yeterli .Mersin çocukluğumda her tatilde koşarak gittiğimiz dayı ve teyzelerimin olduğu çok sevdiğim bir şehirdir.Hatta Gözne yaylasının üst taraflarında olan yayla evimizden dolayı da daha özeldir benim için.Gelmeyi çok isterdim ama cumartesi günleri iş yerim açık olduğu için katılamadım...Kısmet başka baharaymış belki bir gün geçerken uğrarız yanınıza...
Bekleriz efendim, yeter ki önceden haberimiz olsun..
thorbank
14-08-2016, 00:26
*** arakadaşlar bi toplantı daha mı yapsak acaba ne dersiniz?
Adalet Yağcı
15-08-2016, 22:27
*** arakadaşlar bi toplantı daha mı yapsak acaba ne dersiniz?
Buyrun efendim, ben sahalardan çekildim meydanı gençlere bırakıyorum ;)
Hava serinlediğinde Eylül sonu Ekim ortaları gibi düzenleyebilirsiniz, duyurunuzu yapın, listeye beni de ekleyin :)
Hoş geldiniz bu arada...
melistendik
24-08-2016, 17:00
Buralarda olursam bir sonra ki toplantıya gelmeye çalışacağım.
Merhabalar
Yeni üye olduğum için konuyu şuan görebildim gerçekten öok güzel bir toplantı olmus planlayan , organize eden , emeği geçen herkesi tebrik etmek istiyorum. Çiçekler konusunda forumu okuyarak bilgi edinmeye çalışıyorum fakat bir dahaki organizasyonda davetliler arasında olursam seve seve katılmak isterim. Saygılar...
celalim01
18-03-2017, 15:19
Merhaba geçen sene aksilik nedeniyle katılamadım.Bu sene nasıl bir etkinlik olacak mı acaba . Önceden kendimizi ayarlamak daha kolay olur. ( elde olmayan sebepleri hariç tutarsak.)
umutcan01
17-07-2017, 17:04
Bu grupta yeniyim.Bu yıl yapılacak organizasyona ben de katılmak istiyorum.Saygılar..
Adalet Yağcı
28-07-2017, 20:14
Merhaba geçen sene aksilik nedeniyle katılamadım.Bu sene nasıl bir etkinlik olacak mı acaba . Önceden kendimizi ayarlamak daha kolay olur. ( elde olmayan sebepleri hariç tutarsak.)
Merhaba celalim01, geçen yıl büyük bir heyecanla çok güzel hazırlanmıştık, yaklaşık yirmi kişiden fazla olacaktık, sonuç büyük bir hüsran oldu.
Geleceğim diye bildirenlerden bazıları hiç açıklama yapmadan gelmediler.
Gelen arkadaşlarımızın getirdikleri bir dolu hediye bitki geri gitti, hediyelerimizi bile verecek üye arkadaş bulamadık. Yanlış hatırlamıyorsam altı üye katıldı bir de onların yakınları.
İnsanın hevesi kaçıyor böyle olunca.
Bu sene Eylül gibi sizler hazırlayın, bizler de icabet edelim. :)
Adalet Yağcı
28-07-2017, 20:16
Bu grupta yeniyim.Bu yıl yapılacak organizasyona ben de katılmak istiyorum.Saygılar..
Hoş geldiniz umutcan01, Mersin toplantısı yapılırsa buradan da duyurulacaktır.
celalim01
31-07-2017, 16:49
Sayın Adalet Yağcı ,bizde arkadaşlardan gelen istekler neticesinde ilçemiz Kozan da yapmaya çalıştık ama olmadı. Sizin dediğiniz gibi. Ben kendim adına yazdım gelme şansımın olmadığını ama dediğiniz gibi haber bile vermemesi insanları sıkıntıya sokuyor. Size diyecek bir şey bulamıyorum.
celalim01
16-09-2017, 08:42
Merhaba sevgili Mersin. Bir süredir ses çıkmamış .Ben sizlere merhaba demek istedim. Görüşmek dileğiyle dostlar.
celalim01
26-02-2022, 12:10
Merhaba dostlar. yakın zamanda forumda aktif olmaya başladım yeniden. Buraya en son 2017 yılında yazmışım. Yapmayı hedeflediğimiz bir çok çalışma oldu ama bazen şartlar bazen de hastalıklar nedeniyle sıkıntılar oldu. Bir ara üyelik rumuzum dahil her şeyi kaybetmiştim. Bende kayıtlı bir kaç arkadaşı aradım ama maalesef farklı tepkiler aldım. Oysa bende kayıtlı olduklarına göre tanıyordum ama cevaplar yüzünden girmedim. 2017 yılı itibariyle rahatsızlık geçirmiş. Belirli bir süre tedavi sürecim devam etmiş. Bu süreçte unutkanlıklar yaşamıştım. Bu nedenlerle kimseyle diyalog kuramadım. Katılamadım. Şuan hafızam ve sağlığım olumlu olarak devam etmekte. Artık hastane odaları benden uzak sadece ihtiyaç duyarsam kontrole gidiyorum. Hafızam yerine gelmeye başladı. Ve şimdi biliyorum ki o arkadaşları tanıyor ve daha önce görüşmelerimiz olmuştu. tanıyan tanımayan sağ olsun. İnsanın bazen hedefleri ve geleceği çelişkiye giriyor. ben uzun süre kendimi bile tanıyamadım. Hep acabalarla yaşadım. Sağ olsun yetkili arkadaşlarımız aracılığıyla eski üyeliğimi aktif etme şansı bulmuştum. bakmakla yükümlü olduğum kişiler ve sağlığım nedeniyle araç kullanmam dahi yasak, belirli yerlere katılmam yasaktı. Hatta bu süreçte unutkanlık nedeniyle bir gün bir toplu taşıma aracına binmişim ve başka yere gitmek üzere yola çıkmışım. Yani kaybolmuşum. Artık tekrar buradayım. Elde olmayan sebepler olmadıktan sonra...
Çok geçmiş olsun Sn.celalim1 esenlikler dilerim
Melih Bakırlıoğlu
28-02-2022, 06:30
Sağlığınıza kavuşmuş olmanız çok sevindirici, gelmiş, geçmiş olsun.
Adalet Yağcı
05-04-2022, 20:21
Merhaba dostlar. yakın zamanda forumda aktif olmaya başladım yeniden. Buraya en son 2017 yılında yazmışım. Yapmayı hedeflediğimiz bir çok çalışma oldu ama bazen şartlar bazen de hastalıklar nedeniyle sıkıntılar oldu. Bir ara üyelik rumuzum dahil her şeyi kaybetmiştim. Bende kayıtlı bir kaç arkadaşı aradım ama maalesef farklı tepkiler aldım. Oysa bende kayıtlı olduklarına göre tanıyordum ama cevaplar yüzünden girmedim. 2017 yılı itibariyle rahatsızlık geçirmiş. Belirli bir süre tedavi sürecim devam etmiş. Bu süreçte unutkanlıklar yaşamıştım. Bu nedenlerle kimseyle diyalog kuramadım. Katılamadım. Şuan hafızam ve sağlığım olumlu olarak devam etmekte. Artık hastane odaları benden uzak sadece ihtiyaç duyarsam kontrole gidiyorum. Hafızam yerine gelmeye başladı. Ve şimdi biliyorum ki o arkadaşları tanıyor ve daha önce görüşmelerimiz olmuştu. tanıyan tanımayan sağ olsun. İnsanın bazen hedefleri ve geleceği çelişkiye giriyor. ben uzun süre kendimi bile tanıyamadım. Hep acabalarla yaşadım. Sağ olsun yetkili arkadaşlarımız aracılığıyla eski üyeliğimi aktif etme şansı bulmuştum. bakmakla yükümlü olduğum kişiler ve sağlığım nedeniyle araç kullanmam dahi yasak, belirli yerlere katılmam yasaktı. Hatta bu süreçte unutkanlık nedeniyle bir gün bir toplu taşıma aracına binmişim ve başka yere gitmek üzere yola çıkmışım. Yani kaybolmuşum. Artık tekrar buradayım. Elde olmayan sebepler olmadıktan sonra...
Geçmiş olsun Celal bey.. Dilerim şimdi çok daha iyisinizdir.
Eskilerin deyimi ile, "Ayağa değmedik taş, başa gelmedik iş olmaz" mış. Allah beterinden saklasın..
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.