View Full Version : Fıstık Çamı Tohumu
evdeçiçek
07-04-2016, 08:21
Arkadaşlar Merhaba;
Elimde bir miktar yeni toplanmış fıstık çamı tohumu bulunmaktadır. İsteyenlere kargo ile gönderebilirim.
Sihirlikaktus
13-05-2016, 17:16
Bizde geçenlerde ektik hemen çimlendi çokta hoş görüntüsü oluyor :) bu arada şifremi kaybettimdi bir türlü mail adresime de teyit yollayamadımdı eski mesajlarımla buldum sonunda şifremi :) selamlar
Bayrakgil
13-05-2016, 21:53
Arkadaşlar Merhaba;
Elimde bir miktar yeni toplanmış fıstık çamı tohumu bulunmaktadır. İsteyenlere kargo ile gönderebilirim.
Merhabalar var mı hala
serkan demirci
28-05-2016, 09:47
iyi günler mevcutmu elinizde
Bayrakgil
28-05-2016, 10:11
Sağolsun kıymetli tohumlar dan arkadaş bana da gönderdi. Geldiği gün diktim törf a. Hatta törf ile güvercin gübresi ni çok iyi harmanla dim. Hala cimlenmesini bekliyorum toprağı nemli tutuyorum. İnşallah tez zaman da cimlenir
evdeçiçek
01-06-2016, 10:55
iyi günler mevcutmu elinizde
Evet elimde hala var. Adresinizi gönderin özel mesaj olarak. Ben gerekeni yaparım.
ozkanbey
19-06-2016, 16:43
Eger elinizde halen varsa ben de tohumlardan rica ediyorum..
memlekette, bahçemizde fıstık çamı var. her sene fıstıklarını topluyoruz. Eğer tohum isteyen varsa ancak bu yaz sonu taze tohumlardan bir miktar gönderebilirim.
memlekette, bahçemizde fıstık çamı var. her sene fıstıklarını topluyoruz. Eğer tohum isteyen varsa ancak bu yaz sonu taze tohumlardan bir miktar gönderebilirim.
Birkaç tane gönderebilirseniz çok mutlu olurum. Siz de kabul ederseniz adres bilgilerimi yaz sonuna doğru mesaj atabilirim.
tohumları topladığımda, buradan duyuru yaparım.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.