View Full Version : Paylaşım
çekirdeksiz üzüm
kırmızı gül
sarmaşık gül
şeflera
kokulu arap yasemini beyaz
çelik isteyen arkadaşlara gönderebilirim kaç tane şuan bilemiyorum sırayla ne kadar çıkarsa göndereceğim alıcı ödemeli
Ben alabilirim mumkunse :)
Ben de anacığım için alabilirim mümkünse :)
ibocandan
15-03-2016, 16:00
Gül çeşitlerinizden ve arap yaseminden alabilirim teşekkür ediyorum.
sumeyra47
15-03-2016, 17:40
Eğer mümkünse bende rica edecektim.
Bu mesajdan onceki arkadaslar kargo bilgilerinizi tel ekleyerek özele yazarsanız pazartesiye kadar bekleyip gönderim yapacağım
Alanlar Simdiden Hayrini Gorsun ;)
Arkadaşlar ürünleri ptt kargoyla göndereceğim gerçi géçenlerde süratta aynı ücretti indirimliydi hangisi uygunsa onunla gönderirim farklı tercihi olanlar mesajla bildirebilir
Arkadaslar paylaşım bitmiştir kargo bilgilerini gönderenlere pazartesi kısmetse gönderim yaparım
Arkadaslar bilgilerini eksik yazanlar haric digerleri ptt kargoya verildi güle güle büyütün
Arkadaslar bilgilerini eksik yazanlar haric digerleri ptt kargoya verildi güle güle büyütün
Çok teşekkür ederiz :)
ibocandan
21-03-2016, 19:18
Bende teşekkür ediyorum.
Özelimden mesaj atan herkesen gönderdim eksiklik olanlar giderildi zaten özelden mesajlaşıyoruz takip no isteyenlere gönderildi istemeyenlerinde vardır bir bildiği
Gül-bahar
22-03-2016, 10:44
Sevgili asyaa, mesajla talep, adres, tel bilgilerini ilettim. Gönderimde bulunduysanız takip no işimize yarayacaktır. Şimdiden çok teşekkürler...
Özelden gönderdim kargo takibinizi
ibocandan
22-03-2016, 16:20
sn asyaa,çok teşekkür ediyorum mümkünse benim kargonun takip nosunuda yazabilirmisiniz.
Önemli değil güle güle büyütün gönderdim takip noyu
Bizim burada da biraz kargoda sorunlar yasiyoruz.Takip no yu alabilirmiyim.Belkide gidip yetinden almam gerekebilir ?
Tesekkur ediyorum.
Siz kargo bilgilerinizi mesaj atmamışsınız sadece burdan yazmışsınız giden kutusuna bir bakın isterseniz
Merhaba sn Asyaa , kokulu arap yasemininden ve gül çeşitlerinden bende mümkünse istiyorum. Teşekkürler. Kargo için adresimi özelden yazacağım.
ibocandan
24-03-2016, 16:31
601639
Sn asyaa,çeliklerim bugün geldi çok teşekkür ediyorum.
sumeyra47
24-03-2016, 17:40
Kargom geldi çok teşekkür ederim.
sumeyra47
24-03-2016, 17:49
Sevgili asyaa ben çeliklerden arab yasemini hangisi pek anlayamadım. Hangisi arap yasemini çok merak ettim çünkü onu ayrı özel bir yerde köklendirmem lazım.. Tekrar teşekkür ederim. :)http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160324/94b06442060167cfa8cf8f00161839c4.jpg
ibocandan
24-03-2016, 22:41
Sn sumeyra47,fotonun en sağındaki bağların içinde ince yeşil çelikler yasemindir.
evet iboncanın dediği yasemindir güle güle büyütün arkadaşlar
arkadaşlar ben kuruma olmasın diye yapraklı uzun gönderdim kendiniz ayarlarsınız diye bazılarından iki çelik bile çıkabilir
Sn asyaa. kargom geldi. Elinize sağlık. Teşekkürler
beğendiğinize sevindim güle güle büyütün
Sn Asyaa kargonuzu hazırlamak icin sizden cevap bekliyorum adresinizi yazmadınız daha...mesaj kutunuz da dolu herhalde..
Kusura bakmayın rahatsızlığımdan dolayı nete giremedim mesaj kutuma bakıyorum hemen
Bayrakgil
16-05-2016, 06:59
Arap yasemini hala var mı acaba
arkadaşım ne yazık ki kalmadı bir daha ki sefere artık
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.