View Full Version : İri ve dikensiz Böğürtlen arıyorum
Elinde iri ve dikensiz çeşit böğürtlen olan varsa gönderebilir mi?
Sayın Memur68 iri ve dikensiz böğürtlen bende var. İsterseniz alıcı ödemeli olarak gönderebilirim.
Sayin Ekinnaz bende istesem gonderebilirmisiniz ?
sayın Ekinnaz eğer elinizde fazla böğürtlen çeliği varsa bende talip olabilir miyim?
Sayın Sonkez, özelden adresinizi yazarsanız göndereyim. Eğer Darıca'ya yakınsanız elden de teslim edebilirim.
Sayın Madlord, böğürtlenler artık uyanmaya başladı. Çelik olarak tutar mı bilmem ama ister köklü isterseniz çelik olarak, özelden adres yazarsanız göndereyim.
sayın ekinnaz eğer elinizde varsa ben de böğürtlen fidesi alabilir miyim?
Sayın Behzat, özelden adresinizi yazarsanız size de böğürtlen fidanı göndereyim.
Arkadaşlar, bahçem çok büyük değil. Göndereceğim böğürtlen fidanları 5- 6 tane ile sınırlı. Şu ana kadar bana adres bilgisi gelenler;
Müjgan Yılmaz,
Behzat
Madlord.
Sizlerin fidanlarını en geç hafta sonu göndereceğim.
yarenimex
18-03-2016, 13:21
Sayının henüz dolmadığını umarak ben de köklü fidana talip olabilir miyim sayın Ekinnaz.. Adres bilgilerim özelinizde.. Paylaşım için teşekkürler..
Son olarak gönderim listeme sizi de ekledim Sayın Yarenimex. Fidan göndereceğim kişi sayısı 7 oldu arkadaşlar. Lütfen başkası talepte bulunmasın. Yoksa kıramayıp kendi böğürtlenlerimi de sökmek zorunda kalacağım. :)
Cumartesi günü kargoyu göndermek için Darıca PTT'ye gittim. Kapalıydı. Gebze'dekine gittim. Saat 13.30'du. Alım yapmadıklarını söylediler. Diğer kargolarla gönderelim derken onlar da almadılar. Fidanlar kaldı elimde. Bakımını yapıp öyle bıraktım.
Bugün tekrar yakındaki PTT kargoya gittim. 4-5 kişi sıradaydı. Bekledim. Bana sıra geldiğinde görevli memur zarf içindeki fidanları görünce korktu herhalde. Bunları alamam, yoğunluk var. 1-2 tane olsa neyse." dedi. "O zaman 1-2'sini alın." dedim. Onu da yapmayıp merkeze götürmemi söyledi. Ben de şikayet edeceğimi söyleyip çıktım. Memurun lakayt tavrına çok öfkelendim.
Eve gelip çağrı merkezinden şikayette bulundum.
Kargo gönderimi de yarına kaldı. Kusura bakmayın arkadaşlar. Hala sakinleşmeye çalışıyorum.
yarenimex
21-03-2016, 15:45
Cumartesi günü kargoyu göndermek için Darıca PTT'ye gittim. Kapalıydı. Gebze'dekine gittim. Saat 13.30'du. Alım yapmadıklarını söylediler. Diğer kargolarla gönderelim derken onlar da almadılar. Fidanlar kaldı elimde. Bakımını yapıp öyle bıraktım.
Bugün tekrar yakındaki PTT kargoya gittim. 4-5 kişi sıradaydı. Bekledim. Bana sıra geldiğinde görevli memur zarf içindeki fidanları görünce korktu herhalde. Bunları alamam, yoğunluk var. 1-2 tane olsa neyse." dedi. "O zaman 1-2'sini alın." dedim. Onu da yapmayıp merkeze götürmemi söyledi. Ben de şikayet edeceğimi söyleyip çıktım. Memurun lakayt tavrına çok öfkelendim.
Eve gelip çağrı merkezinden şikayette bulundum.
Kargo gönderimi de yarına kaldı. Kusura bakmayın arkadaşlar. Hala sakinleşmeye çalışıyorum.
Sıkmayın canınızı sayın Ekinnaz. PTT Kargo sorun çıkarmak için bahane arıyor zaten. Daha önce benim de başıma gelmişti benzeri. Alıcı ödemeli kargo almadıklarını söylediler. Ben de bana getirdiğiniz alıcı ödemeli kargoları nasıl aldı PTT diye üsteledim. Müdüre gideceğimi söyledim. O arada müdür olayın üstüne geldi. Yapın işlemi talimatı verdi ve aldılar. Ama dediğiniz gibi sıra beklemesi münakaşası derken nerdeyse bir saat uğraştım. Ama özel kargoların almamaları gerçekten ilginç. Okuyoruz haberlerde uyuşturucu bile taşıyorlar bitkiye hayır demeleri kadar saçma bir şey olamaz yani. Sorun değil biraz geç olması. Fidelerden inşallah iyi haberler verdiğimizde mutlu olacağınıza eminim..Sağlıcakla...
canınızı sıkmayın hiç. zaten iş yapmamak için ellerinden geleni yapıyor ptt kargo. ben de bir kaç kere uğraşmıştım. şikayetinizi yapın , evden gelip alırlar. üstüne de hastaydım falan filan hikaye okurlar. yurtiçi **** mng ile deneyin.
Tesekkur ederim sevgili. Ekinnaz..
Hediyeniz elime gecti,sag olun ❤
Fidanın sorunsuz elinize geçmesine sevindim Sayın Sonkez, :) Güle güle büyütün. Afiyetle meyvelerini yemeniz dileğiyle...
Şu ana kadar 4 arkadaşın fidanları eline ulaşmış. 3 arkadaştan haber bekliyorum. İnşallah onların da fidanları ellerine ulaşmıştır.
Bu arada PTT sorunu için şikayetçi olmuştum. Aynı gün arayıp özür dilediler. Kargoyu teslim etmem için arabayla evden alıp PTT'ye götürmeyi teklif ettiler. İnsanlar görevlerini yapsalar hiç bu sorunlarla karşılaşmayacaktım ama neyse....
yarenimex
25-03-2016, 18:22
Sanıyorum üç arkadaştan biri benim. Evet sayın Ekinnaz ben de bugün öğleden sonra kargomu aldım. Özenle paketlemişsiniz, hiç zarar görmeden geldi.Elinize emeğinize sağlık. Tekrar teşekkür ederim. Umarım meyveli hallerini de paylaşmak ve memnuniyetinize katkıda bulunmak da bize kısmet olur..
Bu arada kargocuların hatalarını düzeltmelerine de sevindim..
Sayın ekinnaz bayadır girmiyordum kusura bakmayın yeni gördüm ama sayemde baya bir arkadaşımız nasiplenmiş burda peyzajcının getirdiğini görünce 2 tüplü kök satın aldım artık gerek kalmadı teşekkür ederim
kargosu ne kadar tuttu acaba ?
bozo3726
01-07-2016, 10:38
sayın ekinnaz biraz geç oldu ama elinizde varsa benimde ihtiyacım var.
sayın ekinnaz biraz geç oldu ama elinizde varsa benimde ihtiyacım var.
Sayın bozo3726, şu anda böğürtlenler meyvede. Adresinizi ve telefon bilgilerinizi özelden gönderirseniz uygun bir zamanda fidan gönderebilirim.
sayın ekinnaz merhaba elinizde varsa bende rica ediyorum
ozcantekin
20-08-2016, 06:28
Sayın ekinnaz, bende izmitte oturuyorum gebze de çalışıyorum, bir kaç defa böğürten fidanı satın aldım diktim iri olmasına rağmen ekşi çıktı. Söküp çıkarttım sizin meyveleriniz ekşi değil tatlı ise kışın çelik verebilirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim.
Sayın bozo3726, şu anda böğürtlenler meyvede. Adresinizi ve telefon bilgilerinizi özelden gönderirseniz uygun bir zamanda fidan gönderebilirim.
Sayın ekinnaz, bende izmitte oturuyorum gebze de çalışıyorum, bir kaç defa böğürten fidanı satın aldım diktim iri olmasına rağmen ekşi çıktı. Söküp çıkarttım sizin meyveleriniz ekşi değil tatlı ise kışın çelik verebilirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim.
Sayın Ozcantekin, bendeki böğürtlenler de iri ve ekşi. Ancak yine de fidan isterseniz istediğiniz zaman verebilirim.
birgaripyolcu
05-11-2016, 16:11
Ben geçen domates tohumu gibi tohumu PTT zarfı ile gönderemedim.Bu ne dedi,almadı.Bir açıdan baktığımızda onlarda emir kulu....
serkan330
16-11-2016, 11:26
Sayın Ozcantekin, bendeki böğürtlenler de iri ve ekşi. Ancak yine de fidan isterseniz istediğiniz zaman verebilirim.
merhaba
elinizde varsa fidan gönderirseniz çok sevinirim
Syn.Ekinnaz böğürtlen fidanı temini mümkün mü?
Sayın Serkan330 ve Sayın Nyuce şimdi tutar mı bilmiyorum. Tutar diyorsanız özelden adres gönderin. Fidanı söküp göndereyim.
serkan330
22-11-2016, 10:51
merhaba
köklü yollarsanız bence tutar
adresi gönderiyorum
Sayın Serkan330 ve Sayın Nyuce şimdi tutar mı bilmiyorum. Tutar diyorsanız özelden adres gönderin. Fidanı söküp göndereyim.
Adresi gönderdim.Şimdiden herşey için teşekkür ederim.
Serkan bey size böğürtlenler gönderildi mi?
serkan330
21-12-2016, 12:30
hayır bana gelmedi
Syn.Ekinnaz bizleri unuttu galiba...
Merhaba arkadaşlar,
elinde iri ve dikensiz böğürtlen olan varsa banada gönderebilirmi?
hem kök istiyorum hem çelikleme yapmak istiyorum.
livingdead1978
14-03-2017, 07:45
Sayın Memur68 iri ve dikensiz böğürtlen bende var. İsterseniz alıcı ödemeli olarak gönderebilirim.
Bende İri ve tikensiz bögürtlen arıyorum elinizde mevcutsa banada göndere bilirmisiniz bende ısparta gülü ve kaktüs var isterseniz bende size onlardan gönderebilirim
Sayın Nyüce, size özelden mesaj gönderemiyorum. Hala fidan istiyorsanız adresinizi tekrar gönderir misiniz lütfen?
Bende İri ve tikensiz bögürtlen arıyorum elinizde mevcutsa banada göndere bilirmisiniz bende ısparta gülü ve kaktüs var isterseniz bende size onlardan gönderebilirim
Sayın livingdead1978, şu an daha önce benden fidan isteyenlere gönderiyorum. Onlara gönderdikten sonra kalırsa size de kargo ödemeli olarak gönderirim. Karşılığında bir şey göndermenize gerek yok. Teşekkürler.
merhaba ekinnaz eğer hala mümkünse elinizde mevcut ise böğürtlen çeliği almak istiyorum
Bende istesem ayıp mı olur acaba ekinnaz, başlığı açmanız dan beri hayli zaman geçmiş ama belki hala vardır.
Ben de istiyorum ama geç mi kaldım? :(
celalim01
01-08-2017, 10:20
Merhaba arkadaşlar. dikensiz böğürtlen elimde var. Köklü olarak fidem var mı bakmam lazım. Çelik olarak zamanı gelince sizlere bolca gönderim yapabilirim. Budama yapacağız.
Böğürtlene çardak yaptım . Düzenleme yapacağım için önümüzdeki dönemde bolca elimde çelik mevcut olacak.
Benide unutmazsaniz sevinirim celalim 01
celalim01
01-08-2017, 20:44
Tamam. Unutmam. Şuan beklemedeyiz. sayılar tamamlansın. Eylül ayında gönderim yaparız. Şu sıcaklarda mümkün olmaz.
Zirem.06
03-08-2017, 03:02
Bende istesem çok mu olurum acaba
celalim01
03-08-2017, 12:12
Sorun yok arkadaşım. Şuan listeye yazdım. Eylül sonrası çelikleri aldığımda tekrar duyuru yaparım.
Sorun yok arkadaşım. Şuan listeye yazdım. Eylül sonrası çelikleri aldığımda tekrar duyuru yaparım.
Benide listeye ekleyebilirseniz çok memnun olurum.
Musa Gündoğan
09-08-2017, 16:22
sayın celalim beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim. konu ile alakalı olarak size mesajda atmış olacağım. kolay gelsin
Merhaba celalom bey bana da yollarmısımız şimdiden teşekkür ederim
celalim01
21-08-2017, 10:15
Merhaba arkadaşlar. Bana buradan yazan arkadaşların isimlerini not aldım. Bana Eylül ayında mesajla ,adres bilgilerinizle tekrar yazarsanız sevinirim. Böylelikle kimseyi unutmamış olurum.
Bende merak Edip alıp diktim ama tutturamadim bana da gönderirseniz sevinirim
Celalim01 e fidan için çok teşekkür ediyorum
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.