View Full Version : Aşkın gözyaşları paylaşım
İsteyen arkadaşlara aşkın gözyaşları etli bitki fidesi gönderebilirim.
asyaa, ben aşkın gözyaşları etli bitki fidesine talibim.Siz de uygun görürseniz tabi.
fazla varsa bende alabilirim sn asyaa
****** gönderirim alıcı ödemeli kargoyla kargo tercihi varsa bildirirsiniz
umut kargo bilgilerini yazarsan diğer arkadaşla bir yarın gönderebilirim
589812ürün bundan yanlış olmasın
kargo sana yakın olan herhangi bir tanesi olabilir teşekkürler :)
tamam başka hediyem de olacak yanında bugün şöyle bir bakayım en geç yarın gönderirim
Bugün yurtiçi kargoyla gönderiyorum güle güle büyütün alınca bildirirseniz sevinirim
Bugün yurtiçi kargoyla gönderiyorum güle güle büyütün alınca bildirirseniz sevinirim
elime geçtiği anda bilginiz olacaktır. teşekkür ederim şimdiden;)
Merhaba asyaa ben istiyorum mümkünse
ben gönderirim sorun değilde kargo 15 tl tutuyor ona göre isteyen arkadaşlara gönderirim
Tamam eger kargo bilginizi yazarsaniz yarin gönderirim tatile girmeden elinizde olur
Ptt kargo olabilirse sevinirim
Sevgili asya hoya edinmek istiyorum sizde mevcut mudur acaba
Tamam yarin gönderirim bende 7 çeşit hoya var fakat bu sene çelik olarak satın aldığımdan daha sürgün bile vermedi o yüzden gönderemiyorum ama edinmek istiyorsanız eflorada çelik olarakda satışı var ben ordan alnıştım
Ben kargonuza aloe vera bir yavru ekledim ufak ama çabuk buyur bir kaç tane daha yavru ekledim kargoya değsin diye telefon bilginizi bekliyorum kargo için
Telimi özelden gönderdim teşekkür ediyorum ayrıca aloevera için de çok teşekkürler
Kargonuzu bugün gönderdim ptt kargo güle gül
e büyütün
Çok teşekkür ediyorum onlara iyi bakacağım
Sevgili asyaa fidelerimi bugün teslim aldım, bir hafta kargoda oyalanmalarına rağmen çok iyi durumdalar çok özenli paketlemişsiniz toprak nemini bile kaybetmemiş teşekkür ediyorum.
Sn asyaa. Fideniz daha kaldıysa bende alabilirmiyim.
****** kargo bikgilerinizi ozele ya
zarsani gonderirim
Yeşim fidelerin iyi olduğuna sevin
dim güle güle büyüt
Saleri kusura bakma geç oldu biraz ama üründen istiyorsan yarın gönderebilirim
Bende de var bu bitkiden çok güzel çiçek açıyor şemsiye gibi :D :D Şimdi bebekleri biraz az ama isteyen olursa yollayabilirim...
Eğer hala elinde fazla fidesi olan varsa ben de rica ediyorum...Özelden mesajla cevap verirseniz sevinirim, formda gözden kaçabiliyor yanıtlar.
Arkadaslar elimde 10 kadar aşkın gözyaşlari ve kırmızı kalanshoe var isteyen arkadaşlara gönderebilirim
Sayın asyaa,eğer mümkünse her ikisindende gönderebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler kolay gelsin.
Arkadaşım özelden adres ve telini yazarsan persembe gününe bekleyip kargolarim
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.