View Full Version : Kkale71 / Teras
Uzun zamandır açmak istiyordum nasip bugüne. Ziyarette bulunan tüm arkadaşlar hosgeldiniz. Umarım begenirsiniz...
Frenk üzümü ve petunyalarin uyumu :)
Bu sene coştular :rolleyes:
Alüminyum yağmur olduğundan yapmış olduğum çiçeklik daha doğrusu petunya lık :p
Sicak günlerde çiçeklerim ile harika
Sicak günlerde çiçeklerim ile harika
Banklari kendim yaptim devami gelecek
Kenarında çanta çiçeği celigi bakalım tutacak mi
Tohumdan yetiştirdiğim bodur çeri domatesler
Sırık domatesler çiçekleri açtı havalar cok yağmurlu geçti geç büyüyor
Tohumdan yetiştirdigim fesleğen ve saksı dibinden çıkan reyhan
Kıl biber ve acı biberler , domatesler
Sayfanız hayırlı olsun, ürünleriniz bol olsun, emeğinize sağlık
Çok teşekkür ederim Sayın aleydi
Arkadaslar iyi geceler kırıkkale de etkili olan dolu ve sağanak terasimdaki tüm sebze ve çiçeklerimi kırdı biçti . Ayrıca tarım arazilerinde ekili olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. En çok da brugmansia üzüldüm.
Sayfaniz hayirli ve bol cicekli olsun diyecektimki son mesajınız gördüm üzüldüm.Çok geçmiş olsun.Canınız sag olsun gerisi telafi edilir nasil olsa..Malesef böyle afetlerin önüne geçilmiyor.
Çok teşekkür ederim sayın sonkez
Arkadaşlar dolu sonrasi moralim çok bozulmustu ama çiçek ve doğa aşkı birbaska
Brugmansia ilk hali ve dolu sonrasi toparlanmasi
Kaktus bir ay önceki hali ve son hali bunu gecen sene dayimlarin yazlık evin bahçesinden aldım çiçek açıp meyve veriyordu benimki hala sürgün veriyor
Gecen sene sadece bir domatesden tohum elde ettim 60 dan fazla tohumdan fide üretim ve çoğu böyle büyüdü harika bir domates
Tatlı biber 2 kez topladım hala büyüyor maşallah
1 ay önce ve sonrası doludan nasibini aldı hızla toparlaniyor
1. Resim tohumdan yetistirdigim petunyalar 2. Resim biraz geç ekdigim petunya tohumu 3. Resim aldığım petunya tohumdan yetişen çiçeği küçük oluyor
Sardunyalar ve ceylangözü
Sardunyalarim açmaya başladı
Brugmansia büyüyor çiçeğin sabırsızlıkla bekliyorum
Salatalığım nazlı büyüyor
Domatesler bodur ceri sırık
Tohumdan yetistirdigim petunyalar canlı ve pastel renkler ağırlıklı
Arkadaşlar kışın açan sümbül şimdi tekrar yeşermeye başladı normal mi
coskun8553
22-07-2015, 18:52
Sulamayı bırakmamışsınız ya da yağmur alan bir yerde kalmışlar bu yüzden zamansız uyanmışlar sanırım.
Sulamayı bırakmamışsınız ya da yağmur alan bir yerde kalmışlar bu yüzden zamansız uyanmışlar sanırım.
Diğerlerinde uyanma yok sanırım yağmurdan etkilendi çok yağış vardı bu sene o saksida üstü biraz acik tsk
Peki bir zararı olur mu ne yapmam gerek
biraz biber toplayalım sırada domatesler var :)
Tilki Mete
09-08-2015, 18:25
Sn Kkale71 sardunyalarınız biberleriniz domatesleriniz çok güzeller . Mutlu ve huzurlu büyütmeniz dileğiyle ..
Sn Kkale71 sardunyalarınız biberleriniz domatesleriniz çok güzeller . Mutlu ve huzurlu büyütmeniz dileğiyle ..
Teşekkür ederim tilki mete
Saksidan çıkan bu bitkiler ne ki aceba bilen varmi
biraz domates toplayalım :)
-20 derece kalan frenk üzümlerinden bir kaç kare. Bakalım kışı atlatıp meyve verecek mi ?
Şebboylarin yaşama mücadelesi
Geçen yıl sayın h_doğan dan gelen brugmansia çeliklerden yalnızca bir tanesini yetistirebildim. Kendisine buradan çok teşekkür ederim. Bakalım çiçeklerini görmek nasip olacak mı?
Geçen yıl almış olduğum sümbüller yine açmaya devam ediyor. Mis kokulu bu güzellikler ile kışı geçiriyoruz.
sevgihoca
26-01-2016, 18:42
Sn Kkale,geçen yılki sümbül soğanlarını saksıda mı bırakmıştınız?Saygılar.
Sn Kkale,geçen yılki sümbül soğanlarını saksıda mı bırakmıştınız?Saygılar.
Evet sayın sevgi hoca geçen yıl aldım. Yaprakları sararana kadar güneş alan yerde sulamaya devam edip , yapraklar kuruyunca saksıyla beraber tam gölge serin bir yerde sakladım. Sulamayı kesip sonbahara kadar beklettim. Soğuklar başlayınca sulamaya devam edip , uyanmaya başlıyorlar. Serin bir ortamda büyümeye devam ediyor.
sevgihoca
26-01-2016, 22:59
Teşekkür ederim kkale.Ben de ilk defa bu yıl diktiğim için sordum.Saygılar.
teras düzenlemem devam ediyor bakalım bu sene nasıl olacaklar ?
kaktüsüm uyanmaya başladı.
avustralya karadutu bu sene maşallah o soğuklara rağmen bol verimli :)
tohum çalışmalarımız devam ediyor bodur çeri domates
sırık çeri domates, alman garden, sarı salkım .....
çan biberi ve tatlı kıl biber fideleri...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.