View Full Version : Aloe vera
Sayın YeniGine - karamel, aloeveralarınız Aras Kargoya teslim edildi.
Sayın karamel, aloeveranız elinize ulaşmadı mı?
Manyas'a gitmeyi bir gün erteledik, aloeveram da burada Dudi sen de ve başka isteyen varsa hemen adreslerinizi özelime yazık ki yarın gönderebileyim.
Teşekkürler Güler abla <3 Seni çok seviyorum :D
Dudi ve peremeci'nin Aloe veraları bugün Aras Kargo'ya verildi.
Lütfen kargoları aldığınızda bilgi verin.
Teşekkürler Güler ablacığım, ellerine ve yüreğine sağlık, bana ulaşınca haberdar edeceğim :)
Paketimi aldım Güler ablacığım, teşekkürler :D
Sayın peremeci, aloevera elinize ulaşmadı mı?
minearas
12-04-2015, 21:26
Bende istesem olur mu elinizde kaldı mı
Hodurice
19-04-2015, 13:14
Ben de aloe vera aramaktayım, paylaşmak isteyenlerden seve seve alırım:)
Son paylaşımım bundan bir ay önce olmuştu. Şu an paylaşma yapamıyorum.
Paylaşım yaparken mecburen bütün saksıyı boşaltmak zorunda kalıyoruz. Aloeveraların kök yapıları anaya bağlı, oradan söküp almak kolay olmadığı için saksı içi toprağını tamamen boşaltmak icabediyor.
Yavruları ayırdıktan sonra ana bitkiyi tekrardan ekiyoruz. Bu işi de sık sık yapmak kolay olmuyor. Bitkinin biraz toparlanmasını beklemek gerekiyor.
Benim dağıtım yapabilmem için en az 3 ay geçmesi gerekiyor ama belki başka arkadaşlar sizlere yardımcı olabilirler.
kartal124
23-04-2015, 21:43
Aloe Vera, Bauhause'larda uygun fiyata bulunuyor.Ankara ve İstanbul'da olanlar oradan da temin edebilirler.
celalim01
25-04-2015, 21:16
Bizde sağolsun Güler hanımdan aldık ama henüz paylaşım yapacak duruma gelmedi. Geldiğinde nasıl ki Güler hanım bizlerle paylaştı ise bizde sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.
Güler hanım mesaj yollamıştım özelden görmediniz sanırım
seraper06
05-05-2015, 09:18
ben de istiyorum Güler Hanım
ececeren
06-05-2015, 11:25
Ameliyat yaralarımı iyileştirmek için önerdiler.Fakat Samsun'da bu jelli olan türü bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Sayın Güler hanım yeni dağıtım yapacağınız zaman bana da gönderebilirseniz çok memnun olurum saygılar sunar iyi günler dilerim.
Ertanertan
13-05-2015, 15:08
Elimde yüklü miktarda Tıbbi aleo Vera mevcuttur mesaj yoluyla **** Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz Ertan Tüzün
yıldırım gülşen
17-05-2015, 18:33
Elimde yüklü miktarda Tıbbi aleo Vera mevcuttur mesaj yoluyla **** Facebook aracılığıyla ulaşabilirsiniz Ertan Tüzün
Sayın Ertan Tüzün eğer elinizde hala aloe vera var ise bana da iki adet gönderir misiniz ?Annem ve ben aloe vera yetiştirmek istiyoruz.Daha önce komşudan almıştım ama çürüdü.Ben Ankara'da ikamet ediyorum.Gondermeniz mümkün mü? Teşekkürler
serkan330
21-05-2015, 12:13
ertan bey eğer elinizde varsa bende talibim
hepvehic
15-06-2015, 15:44
arkadaşlar, internetten aloevera fidesi aldım. Küçük bir bardak içinde geldi. Başta torfa diktim. Bikaç günde bir suladım, hiç gelişmedi. Burada okuduklarımdan sonra, saksıyı döktüm. Fideyi önce asprinli suda bekletip sonra köklerine oksijenli su sıktım. Daha sonra bahçe toprağına diktim. Az önce baktığımda, kendini salmıştı aloevera. Yaprakları yanlara düşmüştü. Yine döktüm saksıyı, maalesef iki yaprağı daha çürümüş. Şimdi sadece iki yaprağı kaldı. Nasıl kurtabilirim?
hobiciakvarist
16-06-2015, 10:10
arkadaşlar, internetten aloevera fidesi aldım. Küçük bir bardak içinde geldi. Başta torfa diktim. Bikaç günde bir suladım, hiç gelişmedi. Burada okuduklarımdan sonra, saksıyı döktüm. Fideyi önce asprinli suda bekletip sonra köklerine oksijenli su sıktım. Daha sonra bahçe toprağına diktim. Az önce baktığımda, kendini salmıştı aloevera. Yaprakları yanlara düşmüştü. Yine döktüm saksıyı, maalesef iki yaprağı daha çürümüş. Şimdi sadece iki yaprağı kaldı. Nasıl kurtabilirim?
Sayın hepvehic,
Aşağıdaki konuları okumanızı tavisye ederim.
Aloe Vera hastalıkları hakkında konu (http://www.agaclar.net/forum/sukulent/1650.htm)
Sukulent (Aloe Vera'nın ait olduğu bitki ailesi diyebiliriz) hakkında bilgi (http://www.agaclar.net/forum/sukulent/1780.htm)
Sukulent'lerde toprak değişimi hakkında bilgi (http://www.agaclar.net/forum/sukulent-bakim-uretim/29400.htm)
Son olarak:
Aloe Vera Çürümesi (http://www.agaclar.net/forum/sukulent-hastaliklari/32285.htm)
bu konu daha yeni ve sizin anlattıklarınız ile benzer sorun yaşayan üyeler sorunlarını anlatmış ve bazı cevaplar almışlardır. Bu cevapları okuyup durumunuza göre uygulayabilir veya sorunuzu burada da paylaşarak cevap alabilirsiniz.
hepvehic
17-06-2015, 13:18
Teşekkür ederim Güler abla.
Arkadaşlar aloeveram İstanbul'da. Dağıtımım ancak İstanbul'a gittiğimde mümkün olacaktır.
Talep eden arkadaşlar aloevera talebi başlığı ile özelime adres bilgilerini yazarlarsa göndermeye gayret ederim.
Bal Kaktüs
09-09-2015, 01:16
Ameliyat yaralarımı iyileştirmek için önerdiler.Fakat Samsun'da bu jelli olan türü bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Geçirdiğiniz operasyon için geçmiş olsun. Aloe veraların hepsinden jel alabilirsiniz. Jelin miktarı yaprağın büyüklüğü ve kalınlığı ile doğru orantılıdır.
Eğer yaralarınız iyileşmediyse ve hala bulamadıysanız size ben gönderebilirim.
serkan330
03-10-2015, 11:24
Elinizdde fazla aloe vera varsa banada gonderebilirmisiniz
serkan330
07-10-2015, 14:27
Geçirdiğiniz operasyon için geçmiş olsun. Aloe veraların hepsinden jel alabilirsiniz. Jelin miktarı yaprağın büyüklüğü ve kalınlığı ile doğru orantılıdır.
Eğer yaralarınız iyileşmediyse ve hala bulamadıysanız size ben gönderebilirim.
merhaba
aloe vera benimlede paylaşabilirmisiniz
On tane aloevera çeliği gönderebileceğim.
Daha evvel de belirttiğim gibi, benden aloevera talep eden arkadaşların Forumda faal üye olmalarını kıstas olarak alıyorum.
Seneler evvel Foruma üye olmuş olduğu halde sadece 2-3 mesajı bulunan veya hiç mesaj yazmadığı halde sadece özelden çelik talep eden arkadaşların talepleri yerine getirilmeyecektir.
chancers78
03-12-2015, 18:21
Banada göndere bilir misiniz?
Mesaj sayım düşük ancak göndebilirseniz memnun edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim ..
serkan330
24-12-2015, 11:59
On tane aloevera çeliği gönderebileceğim.
Daha evvel de belirttiğim gibi, benden aloevera talep eden arkadaşların Forumda faal üye olmalarını kıstas olarak alıyorum.
Seneler evvel Foruma üye olmuş olduğu halde sadece 2-3 mesajı bulunan veya hiç mesaj yazmadığı halde sadece özelden çelik talep eden arkadaşların talepleri yerine getirilmeyecektir.
Merhaba banada gönderebilrimsiniz
Sayın güler alovera paylasımınız devam ediyorsa ben talibim henüz yeni yazmaya basladım ama ?
Sayın güler alovera paylasımınız devam ediyorsa ben talibim henüz yeni yazmaya basladım ama ?
Adres bilgilerinizi ve bir telefon numarasını özelime yazın lütfen ama aloevera diye not düşün ki atlas veya diğer dağıtımlarımla karışmasın.
Atlas çeliği talebi olan:
dilayra, Gül33, Fatih, sümeyra47 ve yeşim müstecep (sizin mesajınızı şimdi gördüm ve amerikan sarmaşığı kolinize ekledim)
kolileriniz bu gün Aras Kargo'ya teslim edildi.
Kargolarınızı teslim aldığınızda lütfen bildirin.
Sayın serkan33, yeşim müstecep, aloevera fideleriniz bu gün Aras Kargo'ya verildi.
Lütfen aldığınızda bilgi veriniz.
sayın Güler hanım aloevera çeliklerinden bende talip edebilir miyim acaba ? umarım geç kalmadım
sayın Güler hanım aloevera çeliklerinden bende talip edebilir miyim acaba ? umarım geç kalmadım
Sayın madlord, göndermesine gönderirim ama siz de Foruma daha sık girer misiniz?
Üyelik girişiniz hayli eski ama pek de faal bir üye değilsiniz.;)
Adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime yazın lütfen.
gencaslann
29-02-2016, 03:39
Sayın madlord, göndermesine gönderirim ama siz de Foruma daha sık girer misiniz?
Üyelik girişiniz hayli eski ama pek de faal bir üye değilsiniz.;)
Adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime yazın lütfen.
Merhaba güler abla.
Ben de istiyorumm . Mümkün mü acaba ? Yeni üyeyim diye beni şeyapmayın ben artık hep buralardayım
Sent from my iPhone using Tapatalk
turannavruz
01-03-2016, 15:51
Sayın Güler Hanım,
Elinizde var ise Aloe vera fideleri bana da gönderirseniz çok sevinirim.Adresimi özeliinize attım.Cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Arkadaşlar, vera saksısını boşaltttığımda bakayım kaç tane vera fidesi çıkacak ona göre size cevap veririm.
Siz adres bilgilerinizi gönderin.
Sayın madlord, Aloevera fideniz yarın Aras Kargo'ya teslim edilecek.
serkan330
17-03-2016, 10:44
sizde nçok teşekkür ederim umarım tutar saksıya ektim bakalım rengi hafif kahveye doğru döndü ama bakalım
ceren urallı
18-03-2016, 16:30
Merhabalar,
Elimde bol miktarda aloe vera yavrusu var. Arzu edenlerle paylaşmak isterim. Antalya'dan alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim.
melih146
24-03-2016, 15:01
Merhabalar,
Elimde bol miktarda aloe vera yavrusu var. Arzu edenlerle paylaşmak isterim. Antalya'dan alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim.
Ben seve seve alabilirim aloe veralarınızdan. Hatta bol miktarda demişsiniz. Çok da alıcı yok gibi. Birkaç tane alabilirim ben :)
Bayrakgil
28-04-2016, 20:14
Merhaba bende talep etsem fidan . Uygun olur mu
esemeral
18-06-2016, 10:51
Merhabalar,
Merhabalar. Halen mevcut yavrular varsa bende talibim. gönderebilirseniz çook memnun olurum. Yeni evime yeni çiçekler güzel olacak.
Bol çiçekli günler dilerim.:p
Birkaç kök Aloevera fidesi gönderebileceğim, öncelik söz verdiklerimde tabii.
İşin aslı kimlere de söz verdim bilmiyorum. ;)
Sevgili ezo, Gül Karakuş, eneskrky Aloevera'larınız bu gün Aras Kargo'ya teslim edildi.
Lütfen elinize geçtiğinde haberdar edin.
(Hâla elinize geçmedi mi?)
Merhaba Güler abla, ileriye dönük atlas paylaşımı yapmayı düşünürseniz sırada olmayı isterim. Geçen yıl acemilik ettim ve yaşatamadım da.:rolleyes:
Sayın güler alovera paylasımınız devam ediyorsa bende talibim
Merhaba Güler abla, ileriye dönük atlas paylaşımı yapmayı düşünürseniz sırada olmayı isterim. Geçen yıl acemilik ettim ve yaşatamadım da.:rolleyes:
İsteğinizi bu başlığın atlas bölümüne yazmalısınız, Manyas'a gittiğimde sanırım atlas dağıtımı yapacağım.
Sayın zynlby, bitkiyi henüz diktim ama ileride yine paylaşımda bulunurum.
Teşekkür ederim. Yazıyorum şimdi.
.
çamkokusu
11-02-2017, 12:23
Merhaba.Aklıma gelmişken sorayım talebim ne zaman elime ulaşır acaba?
asker007
14-02-2017, 09:00
Merhaba alovera paylasımınız devam ediyorsa ben talibim henüz yeni yazmaya basladım!
Selamlar
Alovera paylaşımı uygunsa bende talibim.teşekkürler
Yasir kara
27-02-2017, 18:09
elinde biraz gelişmiş aloe verası olan varsa gönderebilir mi çok mutlu olurum gerçekten.
İmkanı olan bir arkadaştan ben de rica etmek istiyorum.
yigilmaz
27-02-2017, 22:04
bende ricacıyım. lütfen.
özelden yazdım
yigilmaz
28-02-2017, 20:18
merhabalar.
bende aloevera, atlas ve amerikan sarmaşığına talibim. forumun yenisiyim ama her gün buradayım. iyi alışkanlık oldu valla.
isterseniz bende de şeytanın öpücüğü isimli çok acı biber tohumu var
engin y
Sayın yigilmaz, istediğiniz üç bitkiyi de ben size gönderirim.
Atlas ve amerikan sarmaşığı Manyas'da Aloevera İstanbul'da.
Biz yarın Manyas'a gidiyoruz, sanırım hafta başı döneriz ve bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta kargoya veririm.
Siz adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği telefon numarasını lütfen özelime yazınız.
Yasir kara
02-03-2017, 12:50
Arkadaşlar paylaşım bitti mi bursadaki seralara baktım ama yerli olan düzgün bi aloe vera bulamadım gönderebilicek versa özelden mesaj atabilir misiniz
Güler ablacığım atlas ben de istemiştim.
Atlas başlığına yaz demiştiniz ama o başlık kapanmış. Beni de unutmayın nooooluuuur.;)
Euphorbia trigona ve crocosmia da eğer fazla varsa gönderme imkanınız olur mu acaba?
Gecen yıldan beri siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum bende kendim ve arkadaşım için alovera isteyecektim elinizde varsa eğer bizede gönerebilirmisiniz .
yigilmaz
03-03-2017, 20:57
çok teşekkürler. yazacağım
Aleo vera bitkisine ben de merak sardim ufak fidesi olup paylaşmak isteyen olursa sevinirim
yigilmaz
12-03-2017, 20:48
sn güler.
Atlas ve amerikan sarmaşığı ile Aloevera henüz ulaşmadı. acaba adresimi bir daha mı yollayım size
yigilmaz
28-03-2017, 17:35
sayın güler.
bugün aloevera amerikan sarmaşığı ve atlaslarım ulaştı. çok çok teşekkürler
sayın güler.
bugün aloevera amerikan sarmaşığı ve atlaslarım ulaştı. çok çok teşekkürler
Güle güle büyütün. ;)
Güler ablacığım atlas ben de istemiştim.
Atlas başlığına yaz demiştiniz ama o başlık kapanmış. Beni de unutmayın nooooluuuur.;)
Şimdi gözüme çarptı, eğer hâlâ elde edemediyseniz gönderebilirim.
Adres bilgilerinizi bekliyorum.
Adres bilgilerimi gönderdim. Çok teşekkür ederim ablacığım.
Sayın Güler,
Fotoğraflara baktım, sizdeki aloe vera elimde olandan farklı. Eğer mümkünse bir fide de ben rica ediyorum. Teşekkürler.
zbydsrbs
25-04-2017, 22:51
İyi akşamlar arkadaşlar
Kuzenim ve ben aleovera yetiştirmek istiyoruz. Paylaşmak isteyen olursa çok memnun oluruz. Şimdiden teşekkürler.
Tropik meyveler
29-04-2017, 22:50
Elinde tıbbi Aloe Vera olup da paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim. Kargo ücretini tabi ki ben karşılarım. Keşke benim de bir tane Aloe Vera'm olsaydı. Yeniyim diye şimdilik pek şansım yok gibi gözüküyor ama Allah'tan da ümit kesilmez. Hayırlı akşamlar.
Merhaba Güler ablacığım. Atlas çeliklerimi aldım çok teşekkür ederim.
Güler Hanım sizin Aloe veranızın fotoğraflarını inceledim gerçek Aloe vera sizin elinizdeki olduğunu düşünüyorum. Eğer elinizde kaldıysa bende rica edebilir miyim Aloe vera bitkisinden ve Atlasdan (doğru yere yazmadıysam kusura bakmayın). Özellikle atlası annem için istiyorum ne zamandır istiyordu.Teşekkür ederim.
çamkokusu
28-05-2017, 20:00
Sayın güler yanlış hatırlamıyorsam size mesaj atmıştım adresi.Paylaşımlar ne durumda acaba?Aloe Vera'nın ve diğer tohumların gübresini hazırlıyorum yavaş yavaş.Ona göre hazırlık yapacağım.
bergenia
02-06-2017, 11:32
Merhabalar banada aleo vera gönderirseniz çok mutlu olurum. İnternette fideler çok pahalı egzama ve cilt sorunlarım için kullanacağım. Bende karşılık olarak tek çiçeğim olan kış ortancamdan bir kök gönderebilirim:)
Merhabalar banada aleo vera gönderirseniz çok mutlu olurum. İnternette fideler çok pahalı egzama ve cilt sorunlarım için kullanacağım. Bende karşılık olarak tek çiçeğim olan kış ortancamdan bir kök gönderebilirim:)
Sayın bergenia belki konunun yeri burası değil ama kantaron yağını tavsiye edeceğim egzamanız için size. Bende de aynı dert var en çok fayda eden sarı kantaron yağı oldu.
bergenia
07-06-2017, 18:42
Sayın bergenia belki konunun yeri burası değil ama kantaron yağını tavsiye edeceğim egzamanız için size. Bende de aynı dert var en çok fayda eden sarı kantaron yağı oldu.
Mutlaka deneyeceğim ilginiz için teşekkür ederim:)
Bana 2 kişi daha tavsiyede bulunmuştu 1 ay gibi bi sürede iyileştiklerini söylediler.
Biri çörek otu yağı, diğeride defne tohumu sanırım yağı çünkü aktarda sadece yağı vardı. Her sabah 1 çay kaşığı içip kurtulduklarını söylediler. Henüz deneyemedim.
Mutlaka deneyeceğim ilginiz için teşekkür ederim:)
Bana 2 kişi daha tavsiyede bulunmuştu 1 ay gibi bi sürede iyileştiklerini söylediler.
Biri çörek otu yağı, diğeride defne tohumu sanırım yağı çünkü aktarda sadece yağı vardı. Her sabah 1 çay kaşığı içip kurtulduklarını söylediler. Henüz deneyemedim.
Sakın kantaron yağını içmeyin egzemalı bölgeye düzenli sürün kısa sürede tedavi ediyor. 7-8 senedir tek fayda eden kantaron yağı oldu bana umarım size de faydası olur.
Şuradaki (http://www.agaclar.net/forum/1339532-post405.htm) mesajdan iki senedir baktığım aloe veranın "gerçek" aloe vera olmadığını öğrendim. Sayın Güler'e yazmıştım (http://www.agaclar.net/forum/1502827-post74.htm), sanırım elinde kalmadı veya mesajımız dikkatinden kaçtı. Elinde "gerçek aloe vera" fidesi olan varsa paylaşabilir mi?
bergenia
10-06-2017, 19:02
Şuradaki (http://www.agaclar.net/forum/1339532-post405.htm) mesajdan iki senedir baktığım aloe veranın "gerçek" aloe vera olmadığını öğrendim. Sayın Güler'e yazmıştım (http://www.agaclar.net/forum/1502827-post74.htm), sanırım elinde kalmadı veya mesajımız dikkatinden kaçtı. Elinde "gerçek aloe vera" fidesi olan varsa paylaşabilir mi?
gittigidiyordan alın isterseniz bi tane görmüştüm minik fideler kargoyla 10-15 tl ye geliyodu. tohumunu almasam bende alıcaktım. burdan biri hediye fide gönderse kargo yüzünden yine aynı fiyata gelir herhalde.
Arkadaşlar, mesaj kutusu çok çabuk dolduğundan sık sık silmek zorunda kalıyorum. İstek taleplerini ve adres gönderenleri not alsam da zaman zaman ipin ucunu kaçırdığım oluyor, lütfen kusura bakmayın.
Aloevera bitkim İstanbul'da, ancak İstanbul'a gittiğimde gönderebilme imkânım oluyor.
Benden Aloevera isteyenler adres bilgilerini özelime yazarken Aloevera talebi veya atlas talebi diye belirtmezlerse karışıklık oluyor.
Adres bilgilerini yazarken adınızı soyadınızı ve telefon numaranızı da belirtin lütfen.
Arkadaşlar, mesaj kutusu çok çabuk dolduğundan sık sık silmek zorunda kalıyorum. İstek taleplerini ve adres gönderenleri not alsam da zaman zaman ipin ucunu kaçırdığım oluyor, lütfen kusura bakmayın.
Aloevera bitkim İstanbul'da, ancak İstanbul'a gittiğimde gönderebilme imkânım oluyor.
Benden Aloevera isteyenler adres bilgilerini özelime yazarken Aloevera talebi veya atlas talebi diye belirtmezlerse karışıklık oluyor.
Adres bilgilerini yazarken adınızı soyadınızı ve telefon numaranızı da belirtin lütfen.
Güler hanım merhaba. Mesaj yolladım size ama ne zaman yollayacağınızı bilemediğimden adres değişikliği olabilir bu nedenle sadece telefon yazdım. Özellikle atlas çiçeğini annem için rica ediyorum umarım unutmazsınız. Teşekkür ederim.
Güler Hanım, ilginiz için teşekkürler. Birkaç aylığına evden uzak kalacağım. Adresi dönüşte yazarım.
Alışveriş sitelerinde ve çiçekçilerde satılanların "gerçek aloe vera" olduğundan emin olamadığım için alamıyorum.
Güler hanım çok teşekkür ederim kargom bugün geldi. Mesaj gelmeyince yollayamayacağınızı düşünmüştüm sürpriz oldu. Geçici saksılara aldım artık hafta sonu yerlerine dikerim.
Sevgili pin@r, günübirlik İstanbul'a gitme programı çıkınca gitmişken aloeverayı da ekleyeyim dedim.
Güle güle büyütün.
gittigidiyordan alın isterseniz bi tane görmüştüm minik fideler kargoyla 10-15 tl ye geliyodu. tohumunu almasam bende alıcaktım. burdan biri hediye fide gönderse kargo yüzünden yine aynı fiyata gelir herhalde.
Sayın bergenia, ben size göndereceğim ama kargo şirketi size ulaşabileceği bir telefon numarası istiyor.
Sayın avare71, Aloeveram İstanbul'da ancak İstanbul'a döndüğümde gönderebilirim.
Adres bilgilerinizi özelime yazarken aloevera diye belirtin lütfen.
merhaba yaşadığım şehirde aloevera bulma imkanım olmadı tohumdan yetiştirmek istedim onu da başaramadım. eğer mümkünse ve paylaşım devam ediyorsa bende aloevera ve atlas çiçeğine talibim. bu şekilde paylaşım emek özveri gerektirdiğinden olumlu ya da olumsuz cevabınız için şimdiden teşekkür ederim .
Sayın ckrty, eğer beklerseniz İstanbul'a gittiğimde size aloevera göndermeye gayret ederim.
Siz adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını (aloevera talebi) diye belirterek özelime yazınız lütfen.
Adres bilgileri elimde olanlara aloevera gönderdim.
Sayın güler hanım bende alivera rica etsem mumkunmu
Sayın avare71, Aloeveram İstanbul'da ancak İstanbul'a döndüğümde gönderebilirim.
Adres bilgilerinizi özelime yazarken aloevera diye belirtin lütfen.
Güler Hanım, bilgileri özel mesaj ile gönderdim. Teşekkür ediyorum ilginize.
Melihaturhan
20-10-2017, 23:18
Merhaba Güler hanım elinizde yavru aleo vera olduğu zaman bende bir tane rica edebilir miyim. Size özel mesajla adresimi yollamistim. Eğer eğer gönderirseniz çok mutlu olurum cilt tedavisi için kullanacağım inşallah.. Sağlıkla kalın..
Arkadaşlar Aloevera İstanbul'da ancak İstanbul'a gittiğimde gönderilme imkânım olacak.
Selamlar... AloeVera başlğında balkonunuzdan paylaşmış olduğunuız resimleri gördüm...
İnternette görmüş oldugum aloe vera tarlalarındaki galiba sizdeki.. Beneksiz olanlar...
Uygun görürseniz ben de talibim..
saygılar..
Merhabalar Güler Hanım,
Eğer mümkün olursa bir aloeverada bana gönderebilirmisiniz?
Umutla cevabınızı bekliyorum :)
Güler hanım uzun zaman oldu bana aloe vera ve atlas çiçeği göndermiştiniz. Atlas çiçeğinde sanırım havaların sıcaklığından dolayı başarılı olamadım. Çürümeler nedeniyle bir kaç kere kesip dikmek zorunda kaldım. Küçük bir parça kaldı ama büyüyemedi. Aloe vera ise coştu tanıyamayacaksınız. Bende sizde olmayan bir şey göndermek isterdim ama sizde sanırım her şey var. Eğer istediğiniz bir şey olursa ve elimde varsa seve seve gönderirim. Teşekkür ederim.
Güler hanım uzun zaman oldu bana aloe vera ve atlas çiçeği göndermiştiniz. Atlas çiçeğinde sanırım havaların sıcaklığından dolayı başarılı olamadım. Çürümeler nedeniyle bir kaç kere kesip dikmek zorunda kaldım. Küçük bir parça kaldı ama büyüyemedi. Aloe vera ise coştu tanıyamayacaksınız. Bende sizde olmayan bir şey göndermek isterdim ama sizde sanırım her şey var. Eğer istediğiniz bir şey olursa ve elimde varsa seve seve gönderirim. Teşekkür ederim.
Oh oh maşallah, Aloeveranın alt dalları yayılmaya başlamış. Bir parmak kalınlığında bir kurdele ile dış çevresinden daire şekline toplayın, veya jelini kullanmayı düşünüyorsanız ki biraz daha etlense daha iyi olur, kesebilirsiniz.
Sanırım 5-6 kök aloevera gönderebileceğim, ayrıca anaçın alt yapraklarından kesmek zorundayım, koca saksı devrilip duruyor.
Jelini kullanmak isteyeniniz varsa lütfen yazın.
666273
Bağlamak aklıma gelmedi. Yaprağını kesmeye de kıyamam biraz daha büyüsün. Haftaya gidince bağlayayım teşekkür ederim. Oh oh maşallah, Aloeveranın alt dalları yayılmaya başlamış. Bir parmak kalınlığında bir kurdele ile dış çevresinden daire şekline toplayın, veya jelini kullanmayı düşünüyorsanız ki biraz daha etlense daha iyi olur, kesebilirsiniz.
İlknur44
21-02-2018, 17:54
Sanırım 5-6 kök aloevera gönderebileceğim, ayrıca anaçın alt yapraklarından kesmek zorundayım, koca saksı devrilip duruyor.
666273
Merhaba Güler abla eğer elinizde kaldıysa banada göderebilirmisiniz.
Merhaba Güler abla eğer elinizde kaldıysa banada göderebilirmisiniz.
Çelik mi jel için yaprak mı istiyorsunuz?
İlknur44
22-02-2018, 19:51
Çelik mi jel için yaprak mı istiyorsunuz?
Köklü yolluyor musunuz .Ben çelikten yetiştiremiyorum..
Musa Gündoğan
23-02-2018, 15:29
Güler Hanım,
Mümkünse bende alovera istiyorum. ben deki aleoveraler hep ince ince bir tane şöyle büyük dallılardan bulamamıştım. gönderebilirseniz çok mutlu olurum.
çamkokusu
10-03-2018, 19:11
Arkadaşlar bu tür bitkilerin tohumlarını satın alabileceğimiz güvenli satıcılar var mı bildiğiniz?Satın almayı düşünüyorum da.
Sayın İlknur44 ve Musa Gündoğan lütfen posta adreslerinizi ve telefon numaralarınızı özelime gönderin.
Sevgili Öyküefe, Melihaturhan, Musa Gündoğan ve Emin01 Aloevera kargolarınız hazırlandı yarın pazartersi günü (19/3/2018) Aras kargoya teslim edilecek.
Öyküefe ve Emin01 size çeliklerin yanında üçer adet de kalın yaprak gönderiyorum, jellerini kullanmanız için.
Önce sarılı baş kısmından 1 cm kadar kesin sarı jel aksın onu atın, sonra kenar kısımlardaki dikenleri ince şerit halinde kestikten sonra uzunlamasına keserek kaşıkla sıyıracağınız jeli bir kavanoza koyarak buzdolabında saklayın. İster sırf jel ister karıştıracağınız hoş kokulu bir çiçek-meyve yağı ile kullanabilirsiniz.
(Ben yaprakları yıkamadım, iyice yıkayıp kurulayın lütfen)
Bu linki de izleyebilirsiniz
Kullanmadan evvel bir cilt doktoruna danışmakta fayda var.
Sevgili ilknur44, telefonda konuşmamız üzerine sizin aloeveranızı daha sonra göndereceğim.
Güler abla biz de küçük küçük kesip olduğu gibi ellerimize sürüyorduk. Bundan sonra ben de kavanozda saklayacağım. Video çok güzel ama yiyorlar aloe verayı, yendiğini bilmiyordum.;)
Güler abla biz de küçük küçük kesip olduğu gibi ellerimize sürüyorduk. Bundan sonra ben de kavanozda saklayacağım. Video çok güzel yiyorlar aloe verayı, yendiğini bilmiyordum.;)
Merhaba
Bende istesem Çelik varmı hala
Güler abla biz de küçük küçük kesip olduğu gibi ellerimize sürüyorduk. Bundan sonra ben de kavanozda saklayacağım. Video çok güzel ama yiyorlar aloe verayı, yendiğini bilmiyordum.;)
Ben suyunu içtiklerini jezebel'den duymuştum ama pek cesaret edemedim, sonra bir video izledim limon suyu ile çok güzel oluyormuş denemeyi düşünüyorum. :D
Bende çok iri içi bol jelli yapraklar var, ister misin 2-3 yaprak da sana göndereyim?
Aras Kargo'dan gönderim yaptım. (19.03.2018) Gayrettepe
Öyküefe 8075118784411
Emin01 8075118786458
Musa Gündoğan 8075118785502
Melihaturhan 8075118783439
Kolilerinizi aldığınızda lütfen belirtin.
Sayın ayselug, Aloevera saksısını henüz düzenledim, en azından altı aylık süre içinde fide dağıtımı yapamam ancak bir iki arkadaşa daha sadece yaprak verebilirim.
Musa Gündoğan
20-03-2018, 12:35
Aras Kargo'dan gönderim yaptım. (19.03.2018) Gayrettepe
Öyküefe 8075118784411
Emin01 8075118786458
Musa Gündoğan 8075118785502
Melihaturhan 8075118783439
Kolilerinizi aldığınızda lütfen belirtin.
Güler Hanım,
aleoveralar için çok çok teşekkür ederim. bu göndermiş olduğunuz aleoveralar sizin evdekiler gibi koca koca oluyorlar mı? çalıştığım yerde bir çeşit var sizin evdekiler gibi koca koca yaprakları oluyor sizinkiyle karşılaştırdığımda sizinkini farklı gördüm.
farklılık şöyle(sizin gönderdiğinizde): benekler daha fazla, rengi daha yeşil ve açık, görüntüsü daha parlak
Güler ablacığım benimki de büyüdü. 60 cm. kadar oldu,kızım "bu beni döver"diyor.:p Fidesini siz göndermiştiniz.
Çocuklarla beraber videodaki gibi hazırlayıp sizin önerdiğiniz şekilde buzdolabına koyacağım. Evde argan yağı var. Onunla karıştırıp kullanırız.
Köklüsüne sahip olmayan atkadaşlar varsa yaprakları belki onlar isterler. Olmayanlar faydalansınlar. Teklifiniz için çok teşekkür ederim.
Fotoğraftaki saksı 2.2 litre kocaman oldu bakar mısınız?;)
Musa Gündoğan
21-03-2018, 08:44
Güler ablacığım benimki de büyüdü. 60 cm. kadar oldu,kızım "bu beni döver"diyor.:p Fidesini siz göndermiştiniz.
Çocuklarla beraber videodaki gibi hazırlayıp sizin önerdiğiniz şekilde buzdolabına koyacağım. Evde argan yağı var. Onunla karıştırıp kullanırız.
Köklüsüne sahip olmayan atkadaşlar varsa yaprakları belki onlar isterler. Olmayanlar faydalansınlar. Teklifiniz için çok teşekkür ederim.
sevgili yeşimm ne kadar sürede bu hale geldi.
Musa Gündoğan kardeşim bir yılı biraz geçmiştir. Pencere önünde durdu. Bol güneş coşturdu.;)
Musa Gündoğan
21-03-2018, 09:05
inşallah benimki de o kadar büyür. öğleden sonra çok güneş alan bir yere koydum bakalım sonucunu göreceğim.
İnşallah kocaman olur. Bu arada bendeki güney cephe pencere önünde durdu ama şimdi yerini değiştirdim. Eski yerinde kardeşi duruyor şimdi. Büyük olanı çocukların odasına koydum. Gece diğer bitkilerin aksine oksijen salınımı yaptığını okudum. Küçük olan da salonu temizlesin. Yine de araştıracağım.
Onları bir kurdela ile hafifçe toplayın.
Evet Musa Gündoğan benimki tek cins ve gönderdiğim arkadaşlar düzenli bakarlarsa mutlaka büyür anaç gibi olurlar.
O kadar büyüdüler ki kenarlarından çıkan yavrulardan ellemediklerim de anaca yakın oluyor. Emin01 e gönderdiğim böyle bir yavruydu, eğer hatırlatırsanız size de 7-8 ay sonra büyük bir tane gönderebilirim.
inşallah benimki de o kadar büyür. öğleden sonra çok güneş alan bir yere koydum bakalım sonucunu göreceğim.
Benim gönderdiğim fideler yeni ekildi, hemen çok güneş alan bir yere koymayın, ışık bol alsın, sabah bir miktar alacağı güneş yeter ama rüzgar olmasın.
Bitki kökü toprağa alışana kadar biraz koruyun. Suyu da çok vermeyin toprağı kurusun.
Peki Güler abla toplayayım teşekkür ederim. Saksıya yeni aldım biraz kökleri tutunsun diye salkım saçak bırakıp yaydım, eğilip saksıyı deviriyor.:rolleyes:
Bu arada yaprakları geriye kıvrılan türünün jeli de kullanılıyor mu siz bilirsiniz.
Bu arada yaprakları geriye kıvrılan türünün jeli de kullanılıyor mu siz bilirsiniz.
Anlayamadım? Aynı saksıda ayrı tür mü var?
Yok yok başka saksıda farklı bir aloe vera var. Yaprakları geriye kıvrılan türü.Keskin bir şekilde dışa kıvrılıyor yaprakları.
sanpedro
22-03-2018, 19:25
çok sağlıklı gözüküyor tebrikler. Aloe veranın hangi cinsi acaba?
çok sağlıklı gözüküyor tebrikler. Aloe veranın hangi cinsi acaba?
Bilmiyorum ki. :confused:
çamkokusu
01-04-2018, 21:18
Arkadaşlar bu tür bitkilerin tohumlarını satın alabileceğimiz güvenli satıcılar var mı bildiğiniz?Satın almayı düşünüyorum da.
Mesajım arada kaynamış.Cevabı bilen varsa bilgilendirebilir mi?
merhabalar,
aloe vera bir yıldır büyütmeye çalışıyorum ama son aylarda bir sıkıntım var
büyüyen yapraklar kendi kendilerine geriye doğru kırılıyorlar
bilgis iolan varsa çok memnun olurum
Merhaba Güler hanım eğer mümkünse elinizde yavru aleovera olduğu zaman banada bir tane gönderebilir misiniz?
Merhaba Güler abla, dağıtım olursa bende bu güzel aloeveradan edinmek isterim :)
Sevgili Güler, paylaşımlarınıza bende dahil olmak isterim.
edadilek
09-05-2018, 21:23
ana gövdeden ayırdığım yaklaşık birer aylık aloe vera yavrularım mevcut , elimde ki çeşit sayısını arttırmak istediğimden takas edeceğim ilgilenenler takas için düşündükleri çeşitleri yazarlarsa çok sevinirim .
AkisSoftware
24-05-2018, 13:30
Mesajım arada kaynamış.Cevabı bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Bende çok az miktarda var. Dilerseniz kargo ile bedelsiz size yollayabilirim ufak olandan.
Elimde olan az miktarı bir arkadaş ile paylaştım. İnşallah tutar ve çoğaltmayı sağlar. İlerde çoğalırsa tekrar paylaşımda bulunurum.
merhaba arkadaşlar. ben de aloe vera yetiştirmek istiyorum. paylaşım yapmak isteyen olursa ben talibim :)
Sevgili archangel, aloevera ve atlas çeliğinizi bu gün ptt. kargo ile gönderdirdim.
Manyas Ptt. KP02130119898
rengi gri gibi olan, beneksiz olan aloe vera'dan arıyorum buralarda bir türlü bulamadım.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herkese iyi akşamlar diliyorum, yaklasık bir aydir siteyi takip ediyorum. Paylaşımlariniz çok güzel, Güler hanim herkese itinayla cevap vermişsiniz. Ben aleo vera yetistirmek icin ismini vermem dogru olmaz diye yazmiyorum aleo vera aldim. Tabi ben ilk kez bitki yetistirecektim bu sebeple alirken hastalikli oldugunu anlayamadim, meger mantar hastaligi varmis ve koku sanirim reyonda beklemekten gunes almadigi icin çürümüş, malesef tecrubesiz oldugumdan kurtaramadim. Güler hanim ben aleo vera barbadensis turu olan yapraklari sanki mavi gibi olan aleo turunden almak istiyorum. uye olarak yeniyim sizden alabilmem mumkun müdür. Yeniyim ama forumdaki tüm yazilarinizi ve attiginiz resimleri gordum. Tesekkur ederim
Sevgili arkadaşlar, Aloevera başlığında yazdığınız mesajları okudum. Bana özelden de yazanlarınız olmuş.
Zaman zaman elimdeki aloeveranın dipten gelen yavrularını paylaşıma açıyorum. Bunu yapacağım zaman da o kocaman saksıyı tamamen yan yatırıp boşaltıyor, yavruları ana kökten ayırıyor, ananın kök ve dip bakımını yaptıktan sonra tekrar temiz toprakla buluşturarak saksısına dikiyorum.
Bu işlem senede iki kere olabiliyor. Elimde iki tane anaç olduğu için sık sık paylaşımım oluyor.
Bu paylaşımlarım arasında isteyen (sadece jel elde etmek isteyenler için) üyelerimize de kalın jelli yaprak da gönderiyorum.
Talep eden arkadaşlarımıızın isimlerini paylaşım listeme kayıt ederken Forum içinde faal üyeler ile yeni üyelerin öncelikleri oluyor.
Bazı yeni üye arkadaşlar yanlış izlenim edilmişler ki ; biliyoruz siz yeni üyelere pek gönderim yapmak istemiyorsunuz diye yazmışlar, oysa tam tersi ben yeni üyelerimizi Foruma alıştırmak adına hep öncelik tanırım. Üyelikleri hayli eski olduğu halde Foruma katılım yapmayan mesaj sayısı üç-beşte kalan üyelere göndermek pek istemiyorum.
Dağıtım bittiğinde gelen talepleri de hemen karşılayamamamın sebebi de yeni düzenlediğim saksının toparlanmasını beklemek olduğu içindir.
Ben fide satışı yapmıyorum, tamamen gönülden yaptığım bir paylaşımdır.
Paylaşım yapacağım bitki ve tohumlar için de zaman zaman bu başlıkta yeni başlıklar açıyorum.
O yüzden bana yazdığınız adres mesajlarınızda lütfen aloevera - kış tatlısı - atlas çeliği diye belirtinki karışıklık olmasın.
Taleplerinizin de özel mesaj ve bitki başlığı altında değil de buradan yapılmasına özen göstermelisiniz.
Ezel yog
30-09-2018, 18:35
Merhaba güler hanım banada Aloe veralarınızdan gönderebilirseniz çok sevinirim
Ezel yog
30-09-2018, 18:57
Güler hanim Aloe veralarınızdan varsa eğer banada gönderirseniz çok sevinirim
Güler Hanım aloe veradan bana da gönderebilir misiniz?
Merhaba güler hanım ben yeni katıldım ağaçlar.net sayfasına aleo vara ilgili yorumlarınızı okudum bazı arkadaşlara aleo vera gönd
ermişsiniz de rica etsem bana da gönderir misiz aldım ama tutmadı aleo veram sizden alanlar memnun kalmış kusura bakmayın biraz uzun oldu rahatsız ettiysem kusura bakmayın
Makbule2
12-10-2018, 19:08
Merhaba ben bugün katıldım foruma banada gönderebilir misiniz acaba aleo veradan
Makbule2
12-10-2018, 19:08
Özel mesaj attım size güler hanım
Sevgili güler hnm. ben canı gönülden istiyorum. Lütfen bana yollar mısınız?
2 kızım ve 4 yaşında erkek ikizlerim var. Bitkileri severim (bazılarını daha çok. Misal aloe vera) ikizlerle beraber epey ara verdim bitkilere. Geri dönüşümü aloe verayla yapmak istedim aldım. Kısmete bakın ki bazı sağlık sorunu içinde onu kullanmam gerekiyor. Benim aloe veramda da yapraklarda suyunu çekme oluştu. Ne yapacağımı bilmiyorum.Jeline ihtiyacım olduğu için ve sık sık kullanmam gerekeceği içinde bana bol yavru veren jeli çok olan etli diye bahsettiğiniz anaç aloe veranızdan yollayın nolur
Sevgili aloe, aloevera istemişsiniz ama adres bilgileriniz gelmemiş, şu an elimde adresiniz olsaydı bu gün kargoya verecektim.
Sevgili Yüsra1, alt alta üç mesajınızda da aloe vera talebiniz var ama adres bilgileriniz elimde yok.
Sevgili Büşra baser, bu sabah size telefonla ulaşmaya çalıştım, 3 kez aradım ama meşgule döndü, talebinizin ne olduğunu hatırlayamadım son mesajınızda " bana kış tatlısı da ekler misiniz" şeklindeydi.
Sevgili Kuwu, adres bilgilerinizde isminiz var ama soyadınız yok.
Sevgili busra, aloeveranız bu gün ptt kargo ile gönderildi. lütfen elinize geçtiğinde haberdar edin.
Sevgili aloe, aloevera istemişsiniz ama adres bilgileriniz gelmemiş, şu an elimde adresiniz olsaydı bu gün kargoya verecektim.
Sevgili Yüsra1, alt alta üç mesajınızda da aloe vera talebiniz var ama adres bilgileriniz elimde yok.
Sevgili Büşra baser, bu sabah size telefonla ulaşmaya çalıştım, 3 kez aradım ama meşgule döndü, talebinizin ne olduğunu hatırlayamadım son mesajınızda " bana kış tatlısı da ekler misiniz" şeklindeydi.
Sevgili Kuwu, adres bilgilerinizde isminiz var ama soyadınız yok.
Sevgili busra, aloeveranız bu gün ptt kargo ile gönderildi. lütfen elinize geçtiğinde haberdar edin.
Evet sizden bir cevap gelmeden hemen adres yazmayım diye düşündüm. Hani emri vaki olmasın gibisine diye. Pcye bugün öğlene doğru bakabildim ve 11:42 de adres bilgilerini yazmıştım. Tekrar kontrol eder misiniz
Evet sizden bir cevap gelmeden hemen adres yazmayım diye düşündüm. Hani emri vaki olmasın gibisine diye. Pcye bugün öğlene doğru bakabildim ve 11:42 de adres bilgilerini yazmıştım. Tekrar kontrol eder misiniz
Adres bilgileriniz gelmiş ama bir de adınızı soyadınızı yazmış olsaydınız iyi olurdu.;)
yavuz ergül
23-10-2018, 22:45
Iyi aksamlar. Araniza yeni katildim ancak uzun zamandir sitenizden faydali bilgiler ediniyorum. Guler hanimin aleo veralarini google görsellerde gördüm. Gercekten nazar degmesin, cok guzeller. Yeni üyeyim ama Guler hanim aleo veranizdan istesem ayip etmis olur muyum. Gercekten hayran oldum.
Makbule2
24-10-2018, 08:07
Merhaba Güler hanım ben de sizden atlas çiçeği ve aleo vera istemiştim adresimi telefon numaramı mesaj olarak iletmiştim inşallah banada gönderirsiniz güzel bitkileriniz den canı gönülden bekliyorum .
Merhaba Güler Hanım gönderdiğiniz aloe vera geldi. Çok teşekkür ederim emeğiniz için. Yalnız aklıma takılan bir şey oldu. Ben sizdeki türün beneksiz olduğunu sanıyordum yani fotoğraflardan öyle gibi gelmişti. Bana gelen benekliydi. Bu tür de çok büyür mü, jel için kullanılabilir mi?
güler hanım merhaba. bana da o meşhur aloe veranızdan gönderebilirseniz çok sevinirim. adres ve telefon bilgilerimi özelden mesaj attım. sevgiler...
yavuz ergül
26-10-2018, 16:06
Sayin Busra, aleo vera baslikli bölümü en basindan okudum, 2010 ve 2011 yillarinda Guker hanim aleo verasinin bebeklerinin resmini atmis, onlarda benekli imis...aleo vera barbadensis turu yavru iken benekli, eriskin oldugunda ise beneklerini kaybediyormus...saglicakla büyütun.
yavuz ergül
26-10-2018, 16:08
Güler hanim yazarken Guker yazmış akilli telefon, cok özür diliyorum
Sayin Busra, aleo vera baslikli bölümü en basindan okudum, 2010 ve 2011 yillarinda Guker hanim aleo verasinin bebeklerinin resmini atmis, onlarda benekli imis...aleo vera barbadensis turu yavru iken benekli, eriskin oldugunda ise beneklerini kaybediyormus...saglicakla büyütun.
Sayın yavuz ergül ben de konuları okumuştum ama aynı tür olduğunu anlayamamıştım. Açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi dileğiniz için teşekkürler umarım sağlıcakla büyür.
Merhaba Güler abla, bu sonbahar koca aloe veram çürüdü. Paylaşımınıza talibim.
Güler Hanım. Bende paylaşımınıza talibim
iyi akşamlar Güler Hanım bende paylaşacağınız aloe veralarınıza talibim bana da aloe vera gönderebilirseniz çok mutlu olurum
Aloevera ve atlas çeliği talep eden arkadaşlar
Özelime yazdığınız adres bilgileriniz eksik.
Kiminiz ad ve soyadınızı
Kiminiz hangi ilde olduğunuzu
Kiminiz telefon numaranızı yazmamışsınız.
Tam adres verenlerin çeliklerini bu hafta içinde göndereceğim. Sizleri haberdar ederim.
mkarslantas
05-12-2018, 20:11
Güler Hanım, ben size istediğiniz tüm bilgileri 19 Kasımda gönderdim ama hala mesajım okunmamış görünmekte. Geribildiriminizi bekliyorum.
Selamlar...
Hımırnur
06-12-2018, 09:50
Ben de gönderdim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili aloe ve saleri, aloevera'larınız bu gün ptt.kargoya teslim edildi.
Adres bilgileri eksik olanların gönderimi yapılmadı.
Üzülerek bildirmek isterim ki paylaşımlarımı Forum içinde faal olan arkadaşlarımla yapmayı tercih ediyorum.
Güler Hanım, ben size istediğiniz tüm bilgileri 19 Kasımda gönderdim ama hala mesajım okunmamış görünmekte. Geribildiriminizi bekliyorum.
Selamlar...
Merhaba,
2014 senesinde Foruma üye olmuş sunuz ama sadece 3 mesajınız var.
Genelde gönderim yaparken Forum içinde faal üyeler ile yeni üyeleri tercih ediyorum.
Belki okuyor ama yazmıyorsunuz, ama daha faal olacağınıza söz verirseniz neden göndermeyeyim ki? ;)
Merhaba Güler Hanım gönderdiğiniz aloe vera geldi. Çok teşekkür ederim emeğiniz için. Yalnız aklıma takılan bir şey oldu. Ben sizdeki türün beneksiz olduğunu sanıyordum yani fotoğraflardan öyle gibi gelmişti. Bana gelen benekliydi. Bu tür de çok büyür mü, jel için kullanılabilir mi?
Bende tek tip var, anacı Paris'ten getirmiştim sonra çok ürettim.
Anaç çok irileşti eğer siz jel almak için istiyorsanız belirtin size anacın iri yapraklarından gönderirim.
Yavruların irileşmesini bekleyin bir iki sene sonra rahatlıkla jelli yapraklar olacaktır.
685023
Hımırnur
11-12-2018, 06:23
Ben de göndermiştim adresimi eksik mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili Güler abla aloevera dün akşamüstü elime ulaştı çok çok teşekkür ederim. Ancak yazmaya fırsat buldum kusura bakma. yolladığın aloeyle ilgili bi kaç sorum olcak. aloevera kısmına yazıyorum oraya bi bakar mısın
Sevgili aloe ve saleri, aloevera'larınız bu gün ptt.kargoya teslim edildi.
Adres bilgileri eksik olanların gönderimi yapılmadı.
Üzülerek bildirmek isterim ki paylaşımlarımı Forum içinde faal olan arkadaşlarımla yapmayı tercih ediyorum.
Sn Güler Hanım. Benim de kargom elime ulaştı. 2 ayrı saksı yaptım.
Eşim de ayrıca teşekkürlerini iletmemi istedi. :p
Sayın Güler Hanım,
Forumda yeniyim ama bana da bir dahaki paylaşımınızda gönderebilirseniz çok mutlu olurum.Adres bilgilerimi gönderiyorum. Yetiştirip ileriye dönük jel almak istiyorum, sizdeki türün uygun olduğunu yazmışsınız.
Şimdiden teşekkür ederim :D
İdris ocak
04-01-2019, 12:47
Selam elinde aloa vera olan varsa bende talibim
umutdunyasi
16-03-2019, 08:31
Bende tek tip var, anacı Paris'ten getirmiştim sonra çok ürettim.
Anaç çok irileşti eğer siz jel almak için istiyorsanız belirtin size anacın iri yapraklarından gönderirim.
Yavruların irileşmesini bekleyin bir iki sene sonra rahatlıkla jelli yapraklar olacaktır.
685023
Merhaba Güler hanım elinizde fazla kök Aloevera fidesi varsa bende talibim.;)
ÇiğdemPm
08-04-2019, 23:40
Güler hanım merhaba, http://www.agaclar.net/forum/sukulent/1650-24.htm bu başlıktaki tüm yazışmaları okudum, bitkiniz çok sağlıklı görünüyor öncelikle kocaman bir maşallah �� Eğer paylaşım yapacaksanız bende bir tane rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.. Bir gün paylaşım yapan olmak umuduyla..
Arkadaşlar aloevera çelik dağıtım yapacağım zaman duyuru yapıyorum.
Bitkinin kökünden çıkan yavruları alabilmek için bütün saksıyı devirip, toprağı azaltıyor ve yavruları dikkatlice anaçtan ayırıyorum. Dağıtılacak bütün yavruları ayırdıktan sonra bitkiyi yeniden saksı içine alıp, taze toprakla buluşturuyorum. Bundan sonra bitkinin kendisini toparlaması, kendisine gelmesi ve yeni yavruları vermesi aşağı yukarı 7-8 ayı buluyor.
Dağıtım bittikten sonra talep eden arkadaşlara bu yüzden göndermem mümkün olmuyor, yeniden toprakla buluşan bitkinin kendini toparlaması gerekiyor.
adamin_biri
22-05-2019, 15:12
Güler hanım beni de şimdiden talep edenler listesine yazarsanız çok sevinirim :)
betuloruc
07-10-2019, 16:15
Aloevera ve atlas çeliği talep eden arkadaşlar
Özelime yazdığınız adres bilgileriniz eksik.
Kiminiz ad ve soyadınızı
Kiminiz hangi ilde olduğunuzu
Kiminiz telefon numaranızı yazmamışsınız.
Tam adres verenlerin çeliklerini bu hafta içinde göndereceğim. Sizleri haberdar ederim.
Merhaba Guler hanim, hala aloevera ve atlas celiginiz var mi gonderebilir misiniz?
Arkadaşlar kargo ücretlerine zam gelmiş bir aloevera ve bir iki dal atlas çeliği için gönderim yaptığımda astarı yüzünden pahallı olacak gibi. O yüzden talep ederken iyi düşünün.
Talep edip de almadığınız kolilerin ödemelerini hem gidiş hem de dönüş olarak ben ödemek zorunda kalıyorum, hem uğraşıp koliyi hazırlamak sonra da üstüne para ödemek hiç de hoş olmuyor.
Şu an birkaç üyeye gönderebileceğim aloe vera ve atlas çeliği var, yukarıda yazdıklarımı göz önünde tutarak isteyenler talepde bulunsun lütfen.
yprkcifatma
11-10-2019, 20:50
Ben almak istiyorum
yprkcifatma
11-10-2019, 20:51
Ben almak istiyorum ��
Arkadaşlar kargo ücretlerine zam gelmiş bir aloevera ve bir iki dal atlas çeliği için gönderim yaptığımda astarı yüzünden pahallı olacak gibi. O yüzden talep ederken iyi düşünün.
Talep edip de almadığınız kolilerin ödemelerini hem gidiş hem de dönüş olarak ben ödemek zorunda kalıyorum, hem uğraşıp koliyi hazırlamak sonra da üstüne para ödemek hiç de hoş olmuyor.
Şu an birkaç üyeye gönderebileceğim aloe vera ve atlas çeliği var, yukarıda yazdıklarımı göz önünde tutarak isteyenler talepde bulunsun lütfen.
Ben almak isterim 🤗
Bana da gonderırseniz cok sevınırım guler hnm
Talepleriniz hangisi ise belirterek adres bilgilerinizi tam olarak özelime yazın lütfen.
Talepleriniz hangisi ise belirterek adres bilgilerinizi tam olarak özelime yazın lütfen.
Güler Hanım, beni de listenize eklerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
ladyofthegreens
20-11-2019, 12:23
666273
merhabalar aloeniz maşallah çok güzel..
CemSönmez
22-12-2019, 19:23
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, aloe vera yetiştirmek, faydalarını insanlara anlatmak ve paylaşmak istiyorum. Bana da gönderebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Ayrıca, bakımı ile ilgili kısa bir bilgi de geçilirse çok memnun olurum :)
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, aloe vera yetiştirmek, faydalarını insanlara anlatmak ve paylaşmak istiyorum. Bana da gönderebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Ayrıca, bakımı ile ilgili kısa bir bilgi de geçilirse çok memnun olurum :)
merhaba
http://www.agaclar.net/forum/sukulent/1650-26.htm
burada sayfadaki bilgileri okuyup yine sayfada olan videoları izleyebilirsiniz. Aloenin bakımıyla ilgili bilgiler mevcuttur
merhaba,
uzun yıllardır Aloe Vera yetiştiriyorum. çok faydalı bir bitki. isteyen olursa sizlerle de paylaşabilirim. :)
sağlıklı günler dilerim. :)
merhaba,
uzun yıllardır Aloe Vera yetiştiriyorum. çok faydalı bir bitki. isteyen olursa sizlerle de paylaşabilirim. :)
sağlıklı günler dilerim. :)
İyi günler eğer şehir bilginizi yazarsanız arkadaşlar ona göre de talep etmek için karar verebilirler. Malum kargo ücretide olacak. En azından Kargo ücretine göre karar verilir
İyi günler eğer şehir bilginizi yazarsanız arkadaşlar ona göre de talep etmek için karar verebilirler. Malum kargo ücretide olacak. En azından Kargo ücretine göre karar verilir
evet haklısınız. Kastamonu'dan yazıyorum. kargo ücretleri nasıldır bilgim yok. ancak talep eden arkadaşlar için uygun bir gönderim yolu buluruz. :)
Aleo verasini paylaşmak isteyen varmıdır acaba ben talibimde kargo ücreti sorun değil
Aleo verasini paylaşmak isteyen varmıdır acaba ben talibimde kargo ücreti sorun değil
Son yazıları okumadınız galiba !!! Çünki hemen 2..3 mesaj öncesinde sn oyku05 aloe verasını paylaşmak istediğini belirtmişti zaten. Böyle istekte bulunacağınıza ona talip olabilirdiniz..
Merhaba güler abla bana da aloe vera gönderebilir misin?
Makbule2
09-07-2020, 19:45
Merhaba arkadaşlar aloe vera'da dişi erkek cinsi var 2 yıldır aloe vera yavru vermiyor hiç gelişmiyor neden olabilir.
JKM-LX2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar aloe vera'da dişi erkek cinsi var 2 yıldır aloe vera yavru vermiyor hiç gelişmiyor neden olabilir.
JKM-LX2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorunuzu http://www.agaclar.net/forum/sukulent-hastaliklari/32285.htm burada sorabilirsiniz
mahir0502
16-12-2020, 11:22
Sevgili ağaçlar.net üyesi arkadaşlar, balkonumdaki aloe veramın etrafı yavrularla öyle doldu ki toprağı görünmez oldu. Yavrularını çıkararak bitkiyi rahatlatmak istiyorum. isteyenler olursa çıkardığım yavruları gönderebilirim.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.